Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:
@Insomniac
Χρειάστηκε να σβησω ενα μερος του ποστ επειδη ειχε ονοματα απο παρανομες πηγες. Με αποτελεσμα αν καποιος τα εκανε paste στο google να εβρησκε αμεσως το λινκ, δλδ του διναμε το link στο πιατο ...
Βασικα, κατα την προσωπικη μου αποψη, κακως τα εσβησες.

Ειλικρινα δεν με πειραζει, και εφοσον θεωρεις οτι δεν πρεπει να υπαρχουν, δεν εχω προβλημα να το κανεις, αλλα για "ρητορικους" σκοπους ας αναφερω τα εξης:
1ον: Δεν ανεφερα links, οποτε το ολο σκεπτικο σου ("αν καποιος τα εκανε paste στο google να εβρησκε αμεσως το λινκ" αρα και παρανομο υλικο) ειναι του τυπου: "Δεν αφηνω μαχαιρι στην κουζινα μου, γιατι μπορει να βρεθει καποιος που να παει να σφαξει καποιον με αυτο"
2ον: Ακομα και καποιος να παει σε καποιο απο αυτα τα sites, δεν σημαινει οτι θα κατεβασει κατι παρανομο. Υπαρχουν πολλα πραγματα σε αυτα που δεν εχουν πνευματικα δικαιωματα ή αυτα εχουν ληξει οποτε μπορεις ανετα να τα κατεβασεις νομιμα.
3ον: Τα ιδια τα sites, οπως εξηγησα δεν ειναι παρανομα, για το λογο που εξηγησα και παραπανω. Εκτος αυτου, αν ηταν παρανομα θα τα ειχαν κλεισει ή θα τα ειχαν μηνυσει μεχρι τωρα
4ον: Εγω θα δεχτω το συλλογισμο σου, οτι οντως τα sites που μπορει να βρει καποιος ειναι παρανομα και θα κατεβασει και παρανομο υλικο απο αυτα...Το σικο σου site τι ευθυνη μπορει να εχει για αυτο;

Εσυ απλα φιλοξενεις ενα Post δικο μου, στο οποιο αναφερω καποιες λεξεις. Αν καποιος τις ψαξει απο μονος του και
συμπερανει οτι υπαρχουν καποια sites με παρομοια ονομασια (που πουθενα δεν αναφερονται στο post - ως site), αυτος δεν εχει διαπραξει την παρανομια. Εσυ με κανεναν τροπο δεν τον υποβοηθησες!
EDIT: 5ον: Με το σκεπτικο σου θα πρεπει επισης να αφαιρεθουν και ολα τασχολια για τον καλυτερο client! Γιατι αν δεν κατεβασει ο client καποιο torrent απο καποιον δημοσιο ή ιδιωτικο tracker, απο που θα κατεβασει;;; Αρα ειναι και αυτος παρανομος!
Α και για το αν ειναι οντως παρανομα ή οχι, διαβαστε τους συγκλονιστικους διαλογους των ιδιοκτητων του "κολπου του πειρατη" (δεν πιστευω και η μεταφραση να ειναι παρανομη!

) Πραγματικα αξιζει για να δειτε το ποσο γελοια επιχειρηματα εχουν καποιες εταιριες ως προς το θεμα!
Υ.Γ: Επαναλαμβανω οτι δεν εχω κανενα προβλημα με την αφαιρεση καποιων γραπτων μου. Ετσι θεωρησες σωστο, ετσι επραξες. Ουτε επιθυμω να ξαναμπουν. Απλα επεξηγουμαι!