bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Ελάτε καλεεε μια οικογένεια είμαστε

[edit by emufear: ʼλλαξα τον τίτλο επειδή ήταν μεγάλος και είχε ένα μικρό λαθάκι]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Το τελευταίο ήταν όταν παρουσίαζα εργασία στο αμφθιθέατρο...Μέσα στο άγχος και την ταραχή να παίζω το πόδι μου...ε...στο τρίτο παίξιμο πάει το τακουνάκι μουυυυυυυ....ʼντε να σταθώ στο ύψος μου, άντε να μιλάω για την εργασία και άντε μετά να κατέβω τα σκαλιά...ρεζίλιααααααααα 8)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Το πιο πρόσφατο ρεζιλίκι ήταν χθες, που ενώ μάζευα τα νερά από το πλημμυρισμενο σπίτι μου, περνάει ένας τυπος από τον δρόμο κάτω από το σπίτι και φωνάζει:"Χαχα, κοιτάξτε την κοπελα στο μπαλκόνι με τα σώβρακα!!!" (φόραγα μπαξεράκι και ήμουν μεσα στον πανικο και στα νερά....). Και δεν είναι αυτό το χειρότερο!!!! Καθώς βιάστηκα να μπω μέσα στο σπίτι κρατώντας τον κουβά, γλιστράω και μου έρχεται ο κουβάς με τα νερά καπέλο....

Μια άλλη γελοία τούμπα από τις πολλές που έχω φάει ήταν σε πίστα σε μπουζουξίδικο στην Θεσσαλονίκη... με σηκώνουν να χορέψω, και μου λέει ένας φίλοσ μου: "μην πατήσεις εκεί, γλιστράει από τα γαρύφαλλα". ε! δεν τον άκουσα! Και πάτησα... ¨Αρχισα να κάνω σαν τα καρτουνς επί ένα λεπτό για να προσπαθήσω να μην πέσω και με τον φίλο μου να με έχει αγκαλιάσει από την μέση μπας και σώσει την κατάσταη αλλά τελικά έσκασα κάτω με τα πόδια σπαγγάτο και όλο το μαγαζί να γελάει!

Εκατσα μεσα στο αμαξι μεχρι που φτασαμε!
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Την επόμενη μέρα που μου λέγανε τα κατορθώματά μου, ντράπηκα απίστευτα αλλά και σιχάθηκα που έφαγα δαγκωμένο σουβλάκι από μια άγνωστη! Μπλιαχ!
katerina21
Νεοφερμένο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

1.Έχουμε πάει καλοκαιράκι το γύρω του νησιού με καίκι.Σταματάμε σε μια παραλία όπου έπρεπε να βγεις και να μπεις στην βάρκα πατώντας σε ένα ξύλο που στηριζόταν σε ανάμεσα στη βάρκα και σε ένα βράχο(δεν είχε μώλο)ενώ η βάρκα κουνιόταν απο το κύμα.Τέσπα τα καταφέρνω και βγαίνω με βοήθεια στην επιστροφή όμως τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα γιατί έπρεπε να κρατήσω ισορροπία πάνω στο βράχο και μετά να ισορροπήσω στο ξύλο μέχρι να πλησιάσω το καίκι(δλδ μισό μέτρο απόσταση μόνο).Κι εγώ με την ισορροπία δεν έχω καμμία σχέση.Κι ενώ όλοι περπατούσαν άνετοι και έμπαιναν στη βάρκα εγώ παραχωρούσα διαρκώς τη θέση ώσπου έμεινα τελευταία.Και καταλήξαμε να στέκομαι στα μισά του ξύλου,ο ιδιοκτήτης του καικιού να μου κρατά το χέρι και να με τραβάει για να περάσω,εγώ να μην κάνω βήμα(είχα στην πλάτη μου και σακ-βουαγιάζ γεμάτο νερά,τυρόπιτες κτλ),η παρέα μου να γελάει,οι τουρίστες να με κοιτούν νευριασμένα γιατί τους καθυστερώ και φυσικά με έπιασε νευρικό γέλιο.Και έκανα .........μπλουμ!

modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

katerina21
Νεοφερμένο μέλος

τουλαχιστον ειχες καμια θαυμαστρια μετα απο αυτο?Αρχική Δημοσίευση από modelos :λοιπον μη γελασετε....σε ηλικια 15 χρονων στη χαλκιδικη παιζαμε σε πισινα κατι σαν βολει.ημουνα εγω με ενα φιλο μου και τρια κοριτσια(2 συμαθητριες και μια γερμανιδα τουριστρια) . σε μια προσπαθεια να χτυπησω την μπαλα χωρις να σκασει στο νερο πεταγομε με φορα να προλαβω και ηταν χαλαρο το μαγιο και μοθ κατεβηκε στα γοναταακομα το θυμουνται οι βλαμενες :/ . η γερμανιδα ηταν η μονη ποθ δεν εσκασε στα γελια( σοβαρη κοπελα!) . αυταα
![]()

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes :Κάποιο καλοκαίρι αρκετά χρόνια πρίν δούλευα σε ενα club. Μια μέρα λοιπόν χρειάστηκε να το παίξω barman αφου ο κανονικός μπάρμαν είχε ντέρτια και νταλγκάδες και ήθελε να δώσει το δικό του στίγμα στο ξημέρωμα. Οκ λεω λοιπόν πόσο δυσκολότερο απο το να είμαι dj θα είναι, σκέφτηκα... είχα δεί και Tom Cruse στο Coctail και είμουν στα φόρτε μου! Κάποια στιγμή λοιπόν έχονται και κάθονται μπροστά μου στον πάγκο τέσσερις αιθέριες υπάρξεις! έμοιαζα με τον αγαπούλη το emotion του forum που γύρω του πετάνε καρδούλες!!! Ήθελα λοιπον να κάνω κάτι για να τις εντυπωσιάσω... αποφάσισα να τους φτιάξω ενα κοκτεϊλ! Προσπαθούσα να θυμηθώ φιγούρες απο τον αγαπητό Tom και άρχισα να πετάω το saker ψηλά! εεε το κακό δεν άργισε να γίνει... Σκάει το saker στο ταβάνι (ήταν και χαμηλοτάβανο, πανάθεμά με...) ανοίγει και τις κάνει όλες λούτσα! + τα παγάκια που έφαγαν στο κεφάλι!!! Πωπω... ήθελα να ανοίξει η γή να με καταποιεί! είχα κοκκαλώσει και το μόνο που μου βγήκε ήταν... "εεεεεεεεε... σ...σ...σ....συγνώμηηη..." πήρα και το ναζιάρικό μου ύφος και ευτυχώς έπεσα σε κοπέλες με χιούμορ και σε μια πολύ πολύ πολύ ζεστή νύχτα! "οκ δεν τρέχει τίποτα, μας δρόσισες"... πρίν τελειώσει η φράση καλά καλά είχα βάλει σφηνάκια και είχα αρχίσει να επανέρχομαι στο φυσιολογικό χρώμα προσώπου! Το τέλος της βραδιάς μας βρήκε λιώμα όλους!
Τουλάχιστον τις γνώρισες και βρήκες πρωτότυπο τρόπο να σπάσεις τον παγο!!!!

Τι να πούμε και όλοι οι προλαλήσαντες που απλά ρεζιλευτήκαμε χωρίς όφελος...

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πώπω δεν θέλω να το θυμάμαι...

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από nv :Τουλάχιστον τις γνώρισες και βρήκες πρωτότυπο τρόπο να σπάσεις τον παγο!!!!![]()
![]()
![]()
Τον παρα-έσπασε τον πάγο θα έλεγα! Στο ταβάνι!!!! Μπράβο βρε Founes!!!!
modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

[edited by Exposed_Bone: Εδώ υπήρχε προσβλητικό κείμενο για μέλος του forum]
kleftra
Διάσημο μέλος

1.Η κοπέλα σου ήταν κομπλεξάρα,αντί να χαρεί που ο καλός της είναι large κι ανοίγει σαμπάνιες χαλάστηκε(εκτός κι αν της άνοιγες σε άλλη).Εμένα όχι μόνο με έχουν βρέξει άλλα με έχει χτυπήσει κι ο φελλός στο μπούτι(ήθελα βλέπεις να χτυπήσω παλαμάκια σε άτομο που χόρευε ζειμπέκικο) που πονάειΑρχική Δημοσίευση από modelos :1)ρε founes δε σε πιστευω.εγω λερωσα κοπελα που τα ειχα με σαμπανια και μου κρατουσε μουτρα...τι φορουσαν κανενα σακι αυτες και δε σε εκραξαν
2)οσο για το μαμακα που πεταξε το υπονοουμενο να μη μιλαει για ατομα που δε ξερει :thumbsdown:

2.Μην τα παίρνεις στο κρανίο κι αρχίζεις τους χαραχτηρισμούς για πλάκα το έγραψε το παιδί.

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Green Bunny
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόόόν, ήμουν διακοπές σε μια φίλη μου στην Ολλανδία. Την μοιραία εκείνη ημέρα είχε κάτι δουλειές οπότε πήγαμε βόλτα με την αδερφή της, την οποία σημειωτέον είχα δει 1-2 φορές στη ζωή μου... Πήγαμε σε μια κοντινή πόλη, βολτάραμε...Εγώ από την αρχή είχα την περιέργεια πως είναι αυτά τα περίφημα coffee shops...Στην Ελλάδα φούμαρα αραιά και που και είχα και να το κοκορεύομαι, ότι δεν με επιρρέαζε...Στερνή μου γνώση...Η φίλη μου δεν ήθελε ούτε να ακούσει, αλλά η αδερφή ήταν πιο ανοιχτός τύπος, οπότε πήγαμε πρώτα να φάμε στα Μακ Ντόναλνς και μετά στο coffee shop... τουλάχιστον είχα το νιονιο να πάρω ό,τι πιο ελαφρύ, αλλιώς ίσως και να μην σας έγραφα τώρα

Το αίσθημα προδοσίας είναι φρικτό, αλλά όταν σε προδίδει το ίδιο σου το σώμα...Ολα έγιναν τόσο γρήγορα...Δεν πρόλαβα ούτε να κουνηθώ, μου πετάχτηκαν τα μάτια απ'τις κόγχες και το μόνο που έκανα με μία απελπισμένη κίνηση ήταν να παραμερήσω τα κινητά απ'το τραπέζι πρωτού έρθει το εμετικό τσουνάμι...το χάμπουργκερ απ'τα Μακ Ντόναλντς, οι πατάτες, το τσαι...

Τελοσπάντων, τέλος καλό, στο σπίτι είπαμε την ιστορία, λέγοντας βέβαια ότι κάτι έφαγα κ δεν ήμουν καλά. Οταν το έλεγα στους δικούς μου, πάντα με την παραλλαγη της τροφικής δηλητηρίασης, μου λέει ο πατέρας μου : " Ε, μην κάνεις κ έτσι, συμβαίνουν αυτά, δεν είναι ανάγκη να ντρέπεσαι. Δεν είναι ότι έγινες φέσι από τίποτα ξύδια ή τσιγαριλίκια"

ΥΓ. Τι λέτε, ξανακάπνισα απο τότε???

ΥΓ.2. Οχι βέβαια! Και όποτε τύχει να είμαι σε παρέα που να καπνίζουν, τρώω κάτι φλασμπάκ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Ωρορα
- Wanda
- Joji
- chester20080
- American Economist
- Requiem
- ivrock
- User2350
- camil
- Bitter
- ggl
- Kassiopi
- tslef8
- Citylights
- physicscrazy
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- Memetchi
- Teoulaki
- jj!
- Paragontas7000
- Cupid
- spring day
- Wonderkid
- azula
- Viedo
- snowy
- taketrance
- SlimShady
- Paul33.gr
- Sherlock
- Sugarillo
- sokliap
- Insertcoin
- Αλκης Κ.
- grtt
- 1011
- constansn
- iminspain
- betonieras
- globglogabgalab
- orchidea
- harry akritas
- Luke.
- Unseen skygge
- Unboxholics
- Warzycha_13
- igeorgeoikonomo
- Athens2002
- Aksak
- hirasawayui
- baizer
- gvarth
- Feli
- tsiobieman
- Alma Libre
- Idontknoww
- Μάρκος Βασίλης
- Dim1234
- Ryuzaki
- johnsala
- MarilynSt
- MarcoReus
- louminis
- Serotonin
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.