DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην ανυσηχεις tsus ολοι την παταμε ετσι και χοιροτερα.Εγω πχ πειρα σε εναν φιλο μου και το σηκωνει ο πατερας του και του κανω "Ελα μωρη κ*λ*π**στρ@, τελικα το εχαψε ο πατερας σου για το βραδυ;"
εεεε!!!!! θεος εισαι λεμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Κανόνιζα να βγω με την κολλητή μου και τσουπ ο Χ τηλ αν θα βγούμε...Του λέω στο τηλ ότι δεν ξέρω, θα σου πω...Ψιλοβαριέμαι (οι γνωστές δικαιολογίες όταν δεν θες να δεις τον άλλον βασικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Εδώ είναι το στοιχείο μου....Γενικά τα ρεζιλίκια...Και μιας και πιάσαμε με τα τηλέφωνα ας πάμε στα μηνύματα στο κινητό
Κανόνιζα να βγω με την κολλητή μου και τσουπ ο Χ τηλ αν θα βγούμε...Του λέω στο τηλ ότι δεν ξέρω, θα σου πω...Ψιλοβαριέμαι (οι γνωστές δικαιολογίες όταν δεν θες να δεις τον άλλον βασικά). Κλείνουμε το τηλ και στέλνω ένα ωραιότατο μήνυμα στην κολλητή μου " Έλα βρε Λιλάκι, πάλι ο Χ με πρήζει να βγούμε...Πόσο μ@λάκας μπορεί να είναι να συνεχίζει να μου λέει να βγούμε.. Μα δεν έχει καταλάβει ότι δεν θέλω...Τέσπα, πρέπει να του το πω από κοντά να τελειώνουμε..εμείς ραντεβού εκεί που είπαμε!μάκια"...όμως επειδή σκεφτόμουν το Χ τον στέλνω σε αυτόν...Μετά την παράδοση ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί
Το μόνο καλό ήταν ότι δεν με ξαναενόχλησε
Και τώρα που το σκέφτομαι ότι μετά το σκηνικό δεν τον ξαναπέτυχα Βόλο
![]()
τι κακια!

Giovanna
Επιφανές μέλος

Εδώ είναι το στοιχείο μου....Γενικά τα ρεζιλίκια...Και μιας και πιάσαμε με τα τηλέφωνα ας πάμε στα μηνύματα στο κινητό
Κανόνιζα να βγω με την κολλητή μου και τσουπ ο Χ τηλ αν θα βγούμε...Του λέω στο τηλ ότι δεν ξέρω, θα σου πω...Ψιλοβαριέμαι (οι γνωστές δικαιολογίες όταν δεν θες να δεις τον άλλον βασικά). Κλείνουμε το τηλ και στέλνω ένα ωραιότατο μήνυμα στην κολλητή μου " Έλα βρε Λιλάκι, πάλι ο Χ με πρήζει να βγούμε...Πόσο μ@λάκας μπορεί να είναι να συνεχίζει να μου λέει να βγούμε.. Μα δεν έχει καταλάβει ότι δεν θέλω...Τέσπα, πρέπει να του το πω από κοντά να τελειώνουμε..εμείς ραντεβού εκεί που είπαμε!μάκια"...όμως επειδή σκεφτόμουν το Χ τον στέλνω σε αυτόν...Μετά την παράδοση ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί
![]()
ο μι τζι, απροσεχτο κοριτσι!!!!
Μην ανυσηχεις tsus ολοι την παταμε ετσι και χοιροτερα.Εγω πχ πειρα σε εναν φιλο μου και το σηκωνει ο πατερας του και του κανω "Ελα μωρη κ*λ*π**στρ@, τελικα το εχαψε ο πατερας σου για το βραδυ;"
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!
λοοοοοοοοοοολ!!!!!
και τι εγινε μετα????
αχαχαχα!!!!!
πες πεςςςς!!!

AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχαχαχαχαχαχαχ πω πω πω ντροπη και αμηχανίιιιιιιιια!!!!!!
Παρόλαυτά, όμως, άπαιχτο...χαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

![]()
χαχαχαχαχαχαχ!!! Το ίδιο είχα πάθει κ εγώ πριν 4 χρόνια!!! Με ένα παιδί τον Αλέκο (καλή του ώρα όπου κ αν είναι!!) που κάτι παιζόταν μεταξύ μας έδειχνε πολύ ενδιαφέρον από την μία αλλά το έπαιζε πολύ ουαου γκόμενος από την άλλη.. Έτσι, ένα βράδυ που μου το έπαιζε ουαου τύπος, στέλνω ένα μήνυμα στην κολλητή μου κ λέω... "Ε όχι!!! Να μας το πάιζει κ γκόμενος, ποιός??? Ο παπάρας ο Αλέκος!!!" κ καταλάθος αντι να το στείλω σε εκείνη, το έστειλα σε αυτόν!

Giovanna
Επιφανές μέλος

Μου λεει αυτος "Τι κανονιζετε παλι πισω απο την πλατη μου;" "Ε τι να κανονιζουμε κυριε ταδε τα γνωστα" και το εκλεισα και αφησα τον αλλων να βγαλει το φιδι απο την τρυπα![]()
ρε εισαι ΘΕΟΣ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν ήμουν και πολύ στα καλά μου χθες βράδυ,οπότε είπαμε με την κολλητή μου και δυο φίλους,να πάμε για ποτάκι στο Γκάζι..δεν είχαμε όρεξη να ντυθούμε και ιδιαίτερα καλά,οπότε ήμασταν με τζηνάκια και σαγιονάρες..πάμε λοιπόν,πίνουμε το ποτάκι μας,όλα καλά μέχρι εκεί! κάποια στιγμή αποφασίζουμε να φύγουμε κι έτσι πήραμε τον δρόμο του γυρισμού με τα πόδια,μέχρι να φτάσουμε στο αυτοκίνητο..έλα όμως που εμένα τα σαγιονάρια που φόραγα είναι κάπως.."γλιστερά" (

..πάντως,επειδή πάντα είναι παρούσα στις τούμπες μου (βρε λες να μου τα προκαλεί το τσι της όλα αυτά..?

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακόμα κ τώρα δεν ξέρω για ποιό ντράπηκα πιο πολύ.. που προχώραγα ξυπόλιτη στο δρόμο? Που πέρασα από ένα βίντεο κλαμπ κ με κοίταγαν κάτι πιτσιρικάδες??? Που σταμάτησα κ ρώτησα έναν από που να πάρω ταξί για Πειραιά κ επειδή ψιλοκούτσενα με ρώτησε τί εχω?? Που μου κορνάρησε ένα αυτοκίνητο? Ή που εκείνη την νύχτα έκανα ρεκορ στο να πλένω τα πόδια μου???
Είναι από τις φορές που παρακαλάς να ανοίξει η γή να σε καταπιεί...

io-io
Διάσημο μέλος

Μια φορα ημουν με τον καλο μου σπιτι του, μονοι μας και "μιλαγαμε(

Giovanna
Επιφανές μέλος

αλλα δε βαριεσαι,πατενταδορικο κοριτσι μ' εσυ!!!

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

σταλιτσα,το ξυπολιτιεν το χω παθει κι εγω!!! ααααχαχαχ!!! αλλα οχι για τοσο πολυ! 15 στενα,πωπω ξεφτιλαα!!!
αλλα δε βαριεσαι,πατενταδορικο κοριτσι μ' εσυ!!!![]()
Σε όσες έχω πεί την ξεφτιλοϊστορία μου, μου έχουν πεί οτι έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο και ανακουφίζομαι!!!! Δεν ξέρεις πόσο με ανακουφίζεις κ εσύ τώρα...

Όσο για τις πατέντες, από οτι κατάλαβες... Κορυφή!!!!

xristinaki
Δραστήριο μέλος

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Στο κομοδίνο μου μέσα είχε ξεχαστεί ένα προφυλακτικό σε ένα συρτάρι απο την πρώτη μου φορά (συσκευασμένο εννοείται). Εγώ πριν έρθουν οι μεταφορείς δεν είχα ψάξει το κομοδίνο διότι δεν θα το έπαιρναν (ήταν απο πριν στο σπίτι) οπότε αγνοούσα την ύπαρξη του εν λόγω condom. Προφανώς κάποιος απο αυτούς, ψάχνοντας να βρει πράγματα να συσκευάσει έψαξε και το κομοδίνο και για κάποιον μυστήριο λόγο έβαλε το προφυλακτικό πάνω στο κομοδίνο

Οπότε μετά που είχα πάει με έναν άλλο μεταφορέα για να τον επιβλέψω που θα συσκεύαζε τα τελευταία πράγματα το βρήκε και γέλασε λίγο. Ρόμπααα

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Φανταζεσαι να' ταν και...γεματο;;;

Subject to change
e-steki.gr Founder

Σιγά μην το κρατούσα αμα ήταν χρησιμοποιημένοΟσο το προφυλακτικο ηταν αχρησιμοποιητο μην ντρεπεσαι για τιποτα!
Φανταζεσαι να' ταν και...γεματο;;;![]()
![]()
![]()

Ειχα παει για καφε στο σπιτι παιδιου εδω στην Ιταλια (φοιτητης απο Ελλαδα) και μεσα στο υπνοδωματιο του που πηγαμε ολοι παρεα 3 ατομα συνολικα και μια φιλη μου να παρουμε κατι cd της στο πατωμα υπηρχαν και 2 χρησιμοποιημενα...γεματα ή οχι δεν θελω να ξερω....
Δεν λεω γενικοτερα ηταν ακαταστατο το σπιτι αλλα μολις το ειδα αυτο, νταξ'...

Και να πεις οτι ειχε και καμια ανεση με μενα και την κοπελα...2φορες ειχαμε βγει ολοι μαζι!
Μαζεψτα λιγο ρε φιλε πριν καλεσεις κοσμο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Ωρορα
- Wanda
- Joji
- chester20080
- American Economist
- Requiem
- ivrock
- User2350
- camil
- Bitter
- ggl
- Kassiopi
- tslef8
- Citylights
- physicscrazy
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- Memetchi
- Teoulaki
- jj!
- Paragontas7000
- Cupid
- spring day
- Wonderkid
- azula
- Viedo
- snowy
- taketrance
- SlimShady
- Paul33.gr
- Sherlock
- Sugarillo
- sokliap
- Insertcoin
- Αλκης Κ.
- grtt
- 1011
- constansn
- iminspain
- betonieras
- globglogabgalab
- orchidea
- harry akritas
- Luke.
- Unseen skygge
- Unboxholics
- Warzycha_13
- igeorgeoikonomo
- Athens2002
- Aksak
- hirasawayui
- baizer
- gvarth
- Feli
- tsiobieman
- Alma Libre
- Idontknoww
- Μάρκος Βασίλης
- Dim1234
- Ryuzaki
- johnsala
- MarilynSt
- MarcoReus
- louminis
- Serotonin
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.