Μεγάλος σεισμός 7.7 ρίχτερ στη Μιανμάρ

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Μεγάλος σεισμός 7.7 ρίχτερ χτύπησε πριν λίγες ώρες τη Μιανμάρ, ο οποίος επηρέασε και την γειτονική Ταϊλανδή. Φόβοι για πολλούς νεκρούς και τραυματίες.

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.
Παιδιά είδα footage , οι καημένοι οι ανθρωποι τι ζησάνε... είναι τρελό.. .. Χριστέ μου να είμαστε καλά, εμείς εδώ με το 5,3 μου έγινε.. είχαμε χ@#€€ πάνω μας...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
What the fuck?

1743174264665.png

1743174289910.png

1743174366247.png

Source:
Επίσης:

1743174502710.png

1743174520477.png

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.
Απ' ό,τι φαίνεται δυστυχώς θα θρηνήσουμε πολλά θύματα.
Και αυτό το βίντεο με τον ουρανοξύστη... Λες και τράβηξε κάποιος ένα δοκάρι και αυτός σωριάστηκε. Πολύ θλιβερό...

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Τρομακτική εκτιναξη των θυμάτων μέσα σε λίγες ώρες. Τώρα μιλάνε για τουλάχιστον 150 νεκρούς.

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Πως πας να εμπιστευτείς τωρα να μείνεις Μπανγκογκ που απεδειχθη οτι καθως η χωρα δεν ειναι σεισμογενής, οι μηχανικοί τους, έχουν χτισει τα κτηρια με χαλαρους οικοδομικούς κανονισμούς;

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Εγώ απορώ

δηλαδή οι περισσότεροι μεγάλοι σεισμοί έχουν γίνει προς Ασία μεριά

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Εγώ απορώ

δηλαδή οι περισσότεροι μεγάλοι σεισμοί έχουν γίνει προς Ασία μεριά
Λογικο γιατι ειναι πανω στο δαχτυλίδι της φωτιάς, με τα ηφαίστεια και τις τεκτονικες πλάκες ευρασίας και ωκεανίας και αμερικής να συγκρούονται, εξ ου και οι σεισμοί στην Ιαπωνία. Ινδοκίνα ομως ειχε 200 χρονια να γινει.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Λογικο γιατι ειναι πανω στο δαχτυλίδι της φωτιάς, με τα ηφαίστεια και τις τεκτονικες πλάκες ευρασίας και ωκεανίας και αμερικής να συγκρούονται, εξ ου και οι σεισμοί στην Ιαπωνία. Ινδοκίνα ομως ειχε 200 χρονια να γινει.
Μα για αυτό το λέω, δηλαδή απορώ που δεν χτίζουνε με πιο γερές δομές

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.
Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί.

Επόμενο ήταν... Αφού δεν έμεινε τίποτα όρθιο.
Ε ρε τι τους βρήκε τους ανθρώπους
Μα για αυτό το λέω, δηλαδή απορώ που δεν χτίζουνε με πιο γερές δομές
Και πιο γερές δομές να έφτιαχναν, δεν ξέρω κατά πόσο θα σώζονταν από σεισμό μεγέθους 7,7 ρίχτερ.
Όχι ότι αυτό δικαιολογεί βέβαια το ότι δεν πρόσεξαν και δε τα έφτιαξαν πιο γερά.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Και πιο γερές δομές να έφτιαχναν, δεν ξέρω κατά πόσο θα σώζονταν από σεισμό μεγέθους 7,7 ρίχτερ.
Όχι ότι αυτό δικαιολογεί βέβαια το ότι δεν πρόσεξαν και δε τα έφτιαξαν πιο γερά.
Γίνεται.

Άλλα μπετά σε αντοχές. Το τεσταρεις το μπετό στην αντοχή οταν χτίζεις, με πρέσσα, έχει κλίμακες (με τις φτηνες μου γνωσεις, οι μηχανικοι θα ξερουν να σας πουν καλύτερα).

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Φοβερός ήταν ο σεισμός, όχι απλώς μεγάλος.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Μου βγάζει συνέχεια το facebook reels. Περα από τις ανθρώπινες ζωές, οι ζημιές είναι ανυπολογιστες. Μιλάμε για αχρηστεμα σπιτιών και εμπορικών κτιρίων ακόμα κι αυτών που στέκονται.
Οσο για τους νεκρούς έχουμε να ακούσουμε ακόμα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Μου βγάζει συνέχεια το facebook reels. Περα από τις ανθρώπινες ζωές, οι ζημιές είναι ανυπολογιστες. Μιλάμε για αχρηστεμα σπιτιών και εμπορικών κτιρίων ακόμα κι αυτών που στέκονται.
Οσο για τους νεκρούς έχουμε να ακούσουμε ακόμα.
Μπα...δεν ασχολουνται πλεον τοσο πολυ τα ΜΜΕ.Ακομα και στο νετ δεν βλεπω ειδησεις.Στο μεταξυ οι νεκροι σιγουρα θα ειναι πανω απο 10.000..αλλα εχουν και την χουντα που λεει μαλακιες.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.
Μπα...δεν ασχολουνται πλεον τοσο πολυ τα ΜΜΕ.Ακομα και στο νετ δεν βλεπω ειδησεις.Στο μεταξυ οι νεκροι σιγουρα θα ειναι πανω απο 10.000..αλλα εχουν και την χουντα που λεει μαλακιες.
στην Τουρκία ήταν 53.000 περίπου. Αυτός που ήταν μεγαλύτερος λογικά δε θα έχει μόνο 2000 που λένε τώρα

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
στην Τουρκία ήταν 53.000 περίπου. Αυτός που ήταν μεγαλύτερος λογικά δε θα έχει μόνο 2000 που λένε τώρα
Στην τουρκια ηταν πανω απο 100.000 βρε...αλλα δεν παιζοτν μονο τα ριχτερ ρολο.Εχουμε ξεχασει τα 9.1 ριχτερ στην ιαπωνια με την φουκουσιμα.Ο σεισμος 7.7 δεν ειναι τεραστιος σεισμος. Ειναι μεγαλος σεισμος..κ στην ελαδα 2χουμε κ μεγαλυτερους.θηρθωδης σεισμος πιυ τον βαφτισαν τα ΜΜΕ λαθος..ειναι ενα 8μισαρι κ 9νιαρι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια