Evaki_555
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Επίσης αυτά τα "δεν με φίλησε για καληνύχτα, δεν είναι γλυκός", είναι λίγο βλακίτσες, δεν χρειάζονται να γίνονται οι κλισεδιές για να καταλάβεις αν κάποιος είναι τρυφερός μαζί σου, τώρα αν γενικότερα παίρνεις αυτό το vibe άλλο θέμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

(ίσως νιώθεις ενοχές επειδή θα *έπρεπε* να έχεις κάνει σεξ ως τώρα)
Αυτό πιστεύω ότι φταίει. Είσαι σιγουρη ότι σου αρέσει πραγματικά; Μήπως θες να κανεις κάτι μαζί του μόνο και μόνο επειδή θα "έπρεπε" να ειχες κάνει κάτι; Ισως γι'αυτο να μην νιώθεις άνετα, επειδή στην πραγματικότητα δεν σου αρέσει

Stitchpunk
Δραστήριο μέλος

Αλλα για να μην σε ανησυχω άδικα: αντί να κλεινεσαι πιο πολύ, αφεσου λίγο πιο ελεύθερη κι ασε τα πράγματα να κυλισουν. Μην ψαχνεις την τρυφεροτητα σε πράγματα όπως τα φιλιά και οι αγκαλιες. Να μπαινουμε και λίγο στη θέση του άλλου που μπορεί για τον χ,y λόγο να μην τα θέλει αυτά. Σημασία εχουν άλλα πράγματα πιο ουσιαστικά.
αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάνε σεξ όποτε θελήσεις εσύ, πραγματικά. Δεν υπάρχει λόγος να ανυσηχείς κατά την γνώμη μου. Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να σε απαγάγουν σατανιστές. Απ'όσο γνωρίζω αυτοί ψάχνουν παρθένες για να θυσιάσουν. Πέρα από την πλάκα, αν το πιέσεις θα το μετανιώνεις όλη σου τη ζωή.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Μη βιάζεις τα πράγματα να γίνουν πριν την ώρα τους (ακόμα κι αν αυτή η ώρα δείχνει να καθυστερεί).
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Μετα τι προκαταρκτικά κάνατε; απλά φιλάκια; φαντασου πως νιώθει αυτος που έχει κοπελα και πάει σπιτι και τελειώνει μονος του. Έχει καμια διαφορά; όχι. Ειχα γράψει πιο παλιά ότι αν κάποιος ή κάποια δεν είναι έτοιμοι ακομα μπορουν να ολοκληρώσουν και χωρις σεξουαλική επαφή αλλα με άλλο τροπο. Δεν σου είναι κάτι πιστευω οντας 21 χρονων να τον ικανοποιήσεις με άλλο τροπο όπως και αυτος εσενα .... μέχρι να νιώσεις έτοιμη για συνέχεια. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη που λένε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Επίσης, απενοχοποίησε την πρώτη φορά. Ναι οκ, δεν θες να το κάνεις με τον πρώτο τυχόντα και περιμένεις κάποιον να σου κάνει το κλικ, σεβαστό, αλλά και από την άλλη και να μην είναι Ο ΕΝΑΣ δεν θα σε κάνει να "χαραμιστείς" κάπως. Σεξ είναι, μπορεί να βγει σκατά τις πρώτες 5 φορές ή με τους πρώτους 3 άντρες, και μετά να είναι υπέροχο, αλλά αν δεν πιέσεις και εσύ λίγο τον εαυτό σου να μην το υπεραναλύει τόσο, θα μείνεις κολλημένη σ αυτή την λούπα και όσο περνάει ο καιρός (ή τα χρόνια), θα είναι δυσκολότερο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Όταν ημουν στην ηλικια των 22-23 ειχα αργησει σε ένα ραντεβού και περιμενε η κοπελα στο σταθμο .... μαλακια. Τωρα σε κάτι αντιστοιχο της έχω πει σε ποιο μαγαζι να πάει και έχω πάρει τηλεφωνο από πριν να τους πω να την καθισουν κάπου και να παραγγείλει και έρχομαι. Τελειως διαφορετική προσεγγιση και αντιμετωπιση. Στην 1η περιπτωση παιζει να σε στειλει στην 2η το σώζεις.
Στα 22-23 το έβλεπες βουνο πωπω ρε παιδι μου άργησα ... χάλασε ο κοσμος! Ηρθε το τέλος κτλπ. αλλα πάντα υπάρχει κάτι που μπορεις να κάνεις. Ετσι και εσεις τωρα το βλέπετε βουνό.
Evaki_555
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολλή σημασία δίνεις σε όλα αυτά (ίσως νιώθεις ενοχές επειδή θα *έπρεπε* να έχεις κάνει σεξ ως τώρα), χαλάρωσε, αφέσου αφού ο τύπος σ αρέσει και όλα θα έρθουν μόνα τους. Νομίζω βάζεις μόνη σου φρένο χωρίς λόγο...Πόσο καιρό βγαίνετε;
Επίσης αυτά τα "δεν με φίλησε για καληνύχτα, δεν είναι γλυκός", είναι λίγο βλακίτσες, δεν χρειάζονται να γίνονται οι κλισεδιές για να καταλάβεις αν κάποιος είναι τρυφερός μαζί σου, τώρα αν γενικότερα παίρνεις αυτό το vibe άλλο θέμα.
Μου αρεσει ναι, αλλα κολλάω στο οτι θελω και ο αλλος να μου δείξει οτι με θελει , οτι υπάρχει επιθυμία για να με προδιαθέσει και εμενα να αφεθώ ! Εκείνος ενω ισχυρίζεται οτι του αρέσω, πριν λίγες μερες μου ειπε "εισαι παρα πολυ καλη κοπελα αλλα νιώθω οτι δεν ταιριάζουμε παρα πολυ στα ενδιαφέροντα μας" και οταν τον ρωτησα τοτε γιατι το συνεχίζεις μαζι μου ; μου απαντησε οτι δε θελει να κανει βιαστικές κινήσεις και να τελειωσει κατι που μπορει να ειναι καλο και να αξιζει . Ομως οταν κάποιος σου λεει οτι δεν βριςκει τπτ κοινό μαζι σου πέρα απο το οτι περναει καλα την ωρα του, πώς να με κανει και εμενα να αφεθώ και να προχωρήσω ; αυτοματα γίνομαι και εγω πιο συγκρατημένη ! Και ναι συμφωνώ πως τρυφερότητα δεν ειναι μονο ενα φιλί για Καληνυχτα αλλα ειναι και πολλα αλλα που νιώθω οτι δεν λαμβάνω....
Αυτό πιστεύω ότι φταίει. Είσαι σιγουρη ότι σου αρέσει πραγματικά; Μήπως θες να κανεις κάτι μαζί του μόνο και μόνο επειδή θα "έπρεπε" να ειχες κάνει κάτι; Ισως γι'αυτο να μην νιώθεις άνετα, επειδή στην πραγματικότητα δεν σου αρέσει![]()
Ειναι ενα καλο παιδι πιστευω, έψαχνε για κατι πιο σοβαρό οπως και εγω...μιλουσαμε πολυ και σκεφτηκα οτι υπάρχει επικοινωνία, οποτε θεωρησα οτι θα μπορούσε να γινει κατι παραπάνω με εκεινον ...
Απορία: αφού, όπως λες, δεν είσαι ερωτευμένη κι εκείνος δεν είναι τρυφερός μαζί σου και γενικά δεν φαίνεται να σε καλύπτει συναισθηματικά, γιατί μένεις ακόμα σε αυτή τη σχέση;Προχώρα και βρες κάποιον άλλον που δεν ζητιανεύεις από αυτόν την αγκαλιά και το φιλί.
Μη βιάζεις τα πράγματα να γίνουν πριν την ώρα τους (ακόμα κι αν αυτή η ώρα δείχνει να καθυστερεί).
Το ξερω πως ετσι πρεπει να γινει , εχω περασει ομως τόσες πολλες απογοητευσεις... νιώθω πως αν απογοητευτώ και τωρα και λήξει άδοξα και αυτη η ιστορια, δε θα συμβεί ποτε τίποτε καλο για εμενα.. οτι ποτε δε θα βρω αυτο που θελω και πως εγω φταιω που τιποτα δεν μου παει καλα στα αισθηματικά τοσο καιρο :/ Θα πρεπει να το αποδεχτώ οτι ποτε δε θα ειναι αρκετη για να νιώσει κάποιος κατι παραπάνω
Επειδή μπηκες να ακούσεις γνώμες θα σου μιλήσω από την αντρική πλευρά. Εσυ λές ότι ένιωσες άβολα. Το δεχομαστε. Βεβαια θα πρέπει να του πεις με σχετικά ηρεμο τροπο για ποιο λογο νιώθεις άβολα για να βελτιωθεί και αυτος ή να αλλάξει (αν μπορει) αλλιως δεν είναι μέντιουμ να μυρισει τα νυχια του. Ουτε επισης είναι μέντιουμ οι άντρες να καταλαβαινουν ότι κάποια θέλει .... αλλα όταν την παιρνουν τηλεφωνο και της προτεινουν έξοδο κάνει την δυσκολη. Εχω σταματησει να ασχολουμαι με τέτοιες συμπεριφορές.
Μετα τι προκαταρκτικά κάνατε; απλά φιλάκια; φαντασου πως νιώθει αυτος που έχει κοπελα και πάει σπιτι και τελειώνει μονος του. Έχει καμια διαφορά; όχι. Ειχα γράψει πιο παλιά ότι αν κάποιος ή κάποια δεν είναι έτοιμοι ακομα μπορουν να ολοκληρώσουν και χωρις σεξουαλική επαφή αλλα με άλλο τροπο. Δεν σου είναι κάτι πιστευω οντας 21 χρονων να τον ικανοποιήσεις με άλλο τροπο όπως και αυτος εσενα .... μέχρι να νιώσεις έτοιμη για συνέχεια. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη που λένε.
Του ειπα τι με έκανε να νιώσω άβολα

Καλά νομίζω αν μπουν στην διαδικασία να ικανοποιήσουν ο ένας τον άλλον, το σεξ θα έρθει τελείως φυσικά. Αν όμως συνεχίσει να τον κόβει κάθε φορά (για τους Χ,Ψ λόγους), και αυτός θα ξενερώσει άσχημα κάποια στιγμή και αυτή θα συνεχίσει να νιώθει άσχημα.
Επίσης, απενοχοποίησε την πρώτη φορά. Ναι οκ, δεν θες να το κάνεις με τον πρώτο τυχόντα και περιμένεις κάποιον να σου κάνει το κλικ, σεβαστό, αλλά και από την άλλη και να μην είναι Ο ΕΝΑΣ δεν θα σε κάνει να "χαραμιστείς" κάπως. Σεξ είναι, μπορεί να βγει σκατά τις πρώτες 5 φορές ή με τους πρώτους 3 άντρες, και μετά να είναι υπέροχο, αλλά αν δεν πιέσεις και εσύ λίγο τον εαυτό σου να μην το υπεραναλύει τόσο, θα μείνεις κολλημένη σ αυτή την λούπα και όσο περνάει ο καιρός (ή τα χρόνια), θα είναι δυσκολότερο.
Συμφωνώ

Evaki_555
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Μου αρεσει ναι, αλλα κολλάω στο οτι θελω και ο αλλος να μου δείξει οτι με θελει , οτι υπάρχει επιθυμία για να με προδιαθέσει και εμενα να αφεθώ ! Εκείνος ενω ισχυρίζεται οτι του αρέσω, πριν λίγες μερες μου ειπε "εισαι παρα πολυ καλη κοπελα αλλα νιώθω οτι δεν ταιριάζουμε παρα πολυ στα ενδιαφέροντα μας" και οταν τον ρωτησα τοτε γιατι το συνεχίζεις μαζι μου ; μου απαντησε οτι δε θελει να κανει βιαστικές κινήσεις και να τελειωσει κατι που μπορει να ειναι καλο και να αξιζει . Ομως οταν κάποιος σου λεει οτι δεν βριςκει τπτ κοινό μαζι σου πέρα απο το οτι περναει καλα την ωρα του, πώς να με κανει και εμενα να αφεθώ και να προχωρήσω ; αυτοματα γίνομαι και εγω πιο συγκρατημένη ! Και ναι συμφωνώ πως τρυφερότητα δεν ειναι μονο ενα φιλί για Καληνυχτα αλλα ειναι και πολλα αλλα που νιώθω οτι δεν λαμβάνω....
Μήπως αυτό που σου είπε ήταν συγκαλυμμένη μομφή για το ότι δεν έχετε προχωρήσει;
Γενικά κοίτα, όταν κάποιος σου λέει κάτι τέτοιο ο κανόνας είναι ή ότι περιμένει να το τελειώσεις εσύ ή ότι σου λέει ευγενικά να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα (π.χ. αυτό με το σεξ). Τώρα ποιο από τα 2 είναι μόνο εσύ μπορείς να το ξέρεις αλλά αν νιώθεις ότι σου αρέσει χαλάρωσε, μην δίνεις σημασία σε τέτοια "μα δεν μου δείχνει ότι με θέλει" και δες μήπως όντως βγει κάτι καλό. Αλλιώς σήκω φύγε, στις 100 απογοητεύσεις πάντα χωράει άλλη 1 αν είναι να περιμένουμε το ακόμα καλύτερο, ο συμβιβασμός όμως είναι κοροϊδία του εαυτού σου.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Evaki_555
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρε παιδιά, μια σχέση πάτε να κάνετε, δεν σημαίνει ότι ΟΛΕΣ οι ασχολίες σας πρέπει να είναι οι ίδιες. Να πω την αλήθεια οι σχέσεις που έχω δει να κρατάνε περισσότερο είναι όσες ο καθένας έχεις τα δικά του ενδιαφέροντα. Εντάξει, καλό είναι να έχετε κοινές δραστηριότητες, αλλά δε χρειάζεται να παίζεις video games μαζί του και ούτε να είστε κάθε μέρα όλη μέρα μαζί. Για να κρατήσει μια σχέση πρέπει να υπάρχει έρωτας, να υπάρχει σεβασμός για τις ανάγκες του άλλου και γενικά να νιώθετε καλά ο ένας με τον άλλον και να περνάτε καλά όταν είστε μαζί.
Ο ίδιος μου ειπε οτι με την προηγούμενη σχεση του δεν είχαν πολλα κοινά και μακροπρόθεσμα δεν τράβηξε. Λεει καλο ειναι να γελάμε και να περνάμε καλα αλλα δεν αρκεί αυτο μονο, πρεπει να εχουμε και κοινά ενδιαφέροντα για να συνεχιστεί μια σχεση . Τωρα αν κοινά ενδιαφέροντα εννοεί τα βιντεο γκειμς και τα κόμικς , τοτε δυστυχως μαλλον δεν του κανω .
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Ο ίδιος μου ειπε οτι με την προηγούμενη σχεση του δεν είχαν πολλα κοινά και μακροπρόθεσμα δεν τράβηξε. Λεει καλο ειναι να γελάμε και να περνάμε καλα αλλα δεν αρκεί αυτο μονο, πρεπει να εχουμε και κοινά ενδιαφέροντα για να συνεχιστεί μια σχεση . Τωρα αν κοινά ενδιαφέροντα εννοεί τα βιντεο γκειμς και τα κόμικς , τοτε δυστυχως μαλλον δεν του κανω .
Αν βγαίνετε, γελάτε, περνάτε καλά, έχετε τι να συζητήσετε και δεν διαφωνείτε σε πολύ βασικά θέματα (που υποθέτω θα προκύψουν σταδιακά), δεν πρέπει να έχετε κοινά ενδιαφέροντα για να προχωρήσετε και αν στο είπε αυτό μάλλον ψάχνει δικαιολογία για να το τελειώσει. Σκέψου το.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Επισης δεν καταλαβα οι πρωην τι δουλειά εχουν και τους κοτσάρουμε σε κάθε συζητηση .... για να φανουμε και καλα ανώτεροι. Ο πρώην ηταν "μλκας" τον έστειλα. Εσυ τον επέλεξες αρχικά. Και κάθεσαι και θάβεις ένα άτομο το οποιο και δεν έχει νοημα να το θαβεις και βεβαια δεν είναι και μπροστά να υπερασπιστεί τον εαυτο του. Μονολογος.
Ποτε δεν καταλαβα τις συζητήσεις γυρω από τους πρώην σε κάτι καινουργιο πραγματικά. Πιστευω δεν έχουν καμια δουλεια να τους συζητάνε.
Evaki_555
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Επισης δεν καταλαβα οι πρωην τι δουλειά εχουν και τους κοτσάρουμε σε κάθε συζητηση .... για να φανουμε και καλα ανώτεροι. Ο πρώην ηταν "μλκας" τον έστειλα. Εσυ τον επέλεξες αρχικά. Και κάθεσαι και θάβεις ένα άτομο το οποιο και δεν έχει νοημα να το θαβεις και βεβαια δεν είναι και μπροστά να υπερασπιστεί τον εαυτο του. Μονολογος.
Ποτε δεν καταλαβα τις συζητήσεις γυρω από τους πρώην σε κάτι καινουργιο πραγματικά. Πιστευω δεν έχουν καμια δουλεια να τους συζητάνε.
Ε καλά, δεν είναι όλες οι συζητήσεις για πρώην "α τι μου έκανε ο μαλάκας" ή "και με την πρώην μου το κάναμε αυτό" (καλό ή κακό). Και δεν είναι άσχημο να συζητάει το ζευγάρι για προηγούμενες σχέσεις, μπορεί να προκύψει feedback ή κάτι που επαναλαμβάνεται και στην νέα σχέση να αντιμετωπιστεί διαφορετικά αυτή την φορά. Γενικά οι ερωτικές σχέσεις έχουν συγκεκριμένα μοτίβα, προφανώς είναι λάθος να μπεις στην διαδικασία της σύγκρισης αλλά αν ο στόχος είναι η βελτίωση δεν βλέπω κάτι τόσο λάθος στην συζήτηση ή στην αναφορά. Επίσης είναι ένας τρόπος να μάθεις πώς ήταν ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου πριν σε γνωρίσει, πώς φερόταν, πώς αντιμετώπιζε καταστάσεις, πόσο διαλλακτικός/ή ήταν...Τώρα οκ, αν ο άλλος μιλάει για την πρώην του λες και ήταν ο Σατανάς προσωποποιημένος ή η άλλη για τον πρώην της λες και έχασε τον έρωτα της ζωής της, τότε ναι κανείς από τους 2 δεν τους έχει ξεπεράσει και μπορεί να είναι τοξικό για την παρούσα σχέση.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.