Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:42 Ο Resaldis έγραψε: #1 05-09-22 12:42 Desktop Browser Market Share Greece Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2022 στις 13:15 Ο Resaldis έγραψε: #2 10-10-22 13:15 Πώς καταλήξατε λοιπόν στον αγαπημένο σας browser; Εγώ χρησιμοποιώ τον Chrome κυρίως λόγω του Google Account. Επίσης θεωρώ ότι πρόκειται για ένα καλοσχεδιασμένο και σχετικά γρήγορο browser. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2022 στις 13:15 Ο Resaldis έγραψε: #2 10-10-22 13:15 Πώς καταλήξατε λοιπόν στον αγαπημένο σας browser; Εγώ χρησιμοποιώ τον Chrome κυρίως λόγω του Google Account. Επίσης θεωρώ ότι πρόκειται για ένα καλοσχεδιασμένο και σχετικά γρήγορο browser.
Πώς καταλήξατε λοιπόν στον αγαπημένο σας browser; Εγώ χρησιμοποιώ τον Chrome κυρίως λόγω του Google Account. Επίσης θεωρώ ότι πρόκειται για ένα καλοσχεδιασμένο και σχετικά γρήγορο browser.