η φραση σου δεν ειναι τυχαια. Κατι ασυνειδητα σε προιδεαζει.
εισαι σε καλο δρομο σκεψης πιστευω.
αφου ρωτας εμενα θα σου απαντησω, ναι! Σκεφτονται μοναχα τον εαυτο τους γιατι τους λειπει αυτος.
μην το βλεπεις αρνητικα για σενα, ειναι αρνητικο για κεινους. Κι αυτο σε λυπει.(λογικο...)
προσεχε την παγιδα ομως, ψαχνεις αντρα οχι παιδι(μητερα θα γινεις σιγουρα, φαινεται απο αυτο και μονο το θεμα σου πως εισαι ικανη δηλαδη κι εχεις την ευαισθησια αυτη-προσεξε απο ενα γραπτο τι συμπερασματα μπορουμε να βγαλουμε- )
*μερικοι ανθρωποι ειναι ανοιχτα βιβλια, αλλοι παλι κλειστοι κι εσωστρεφεις και σου παιρνει καιρο να τους ''γνωρισεις''
1. παντα το διαφορετικο μας ελκυει, ιδιαιτερα στις ηλικιες τις δικες μας που εχουμε ακομα χρονο και καιρο για ναποκτησουμε εμπειριες.
δεν ειναι τυχαιο που οι ανθρωποι οι εμπειροι ομως και σοφοι της ζωης, απο μια ηλικια και μετα ψαχνουν τα ομωνυμα τους.
2. προσωπικα μπορει να μοιραστει ανθρωπος μαζι σου αν του το βγαζεις.
εσενα σεχει βοηθησει/στηριξει σε κατι προσωπικο σου? σιγουρα θαχεις διαφορα στο κεφαλακι σου, σου βγαζει εμπιστοσυνη η ανασφαλεια?
το αραξε μαρεσε
1. εχεις δικιο αλλα κι αδικο.

2. συνηθως απαντω κι οταν νιωθω πως δεν επικοινωνω, αποχωρω
3. ο τροπος μου γνωριζω ηδη πως δεν αρεσει συνηθως, αλλα αισθανομαι καλα με αυτον ανεξαρτητα πως νιωθει ενας αγνωστος για μενα λογω του..τροπου(προσεξε, μιλω για αγνωστους)
δες αυτα που σου εβαλα σε μπολντ.
λυπαμαι αν σε ταραξα, η προθεση μου παντα ειναι καλη και να ξυπνω τον αλλο.
μακαρι να μου μιλουσαν κι εμενα καποτε ετσι.
δε μαρεσει να χαιδευω αυτια. τοχω κοψει προ πολλου.
μακαρι να σε ειχα μπροστα μου και να σου πιανα το χερι, ξερεις γιατι?
γιατι ενω θυμωσες μαζι μου με ρωτας τι να κανεις...

εκανες καλα γλυκια μου(δεν ειμαι εγω με το -γλυκια μου, εννοω δε τα λεω αυτα- αλλα τωρα μου βγαινει σε αυτο το θεμα

)κατα τη γνωμη μου, κοιτα να σπουδασεις, να μορφωθεις, να μαθεις και να ψαχτεις και να γεμισεις εμπειριες με ανθρωπους που ειναι ενα βημα μετα απο σενα η στα ιδια βηματα με τα δικα σου.
αυτοους που ειναι πιο κατω, πιο αδυναμοι δηλαδη, ειμαστε κοντα τους, τους βοηθουμε και προσπαθουμε να τους ισορροπουμε, ετσι ισορροπουμε κι εμεις οταν δινουμε απλοχερα το χερι μας και ολη μας την αγαπη.
δεν τους ερωτευομαστε ομως... δεν φερνουμε στον κοσμο τα παιδια τους..
τους αγαπαμε ομως. πολυ πολυ!
ελπιζω να σου φανηκαν χρησιμα οσα ζητησες να μαθεις επιπλεον απο μενα, κι αν θελησεις να επικοινωνησεις μαζι μου μεσω πμ(καποια μπορεις να τα κρατησεις, καποια μπορεις να τα πεταξεις στα σκουπιδια)
σου ευχομαι καλη τυχη στη ζωη σου, εισαι γλυκο κοριτσι, φαινεται.