kleftra
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

kleftra
Διάσημο μέλος

Εγώ θα ήθελα να ισχύει η μετανσάρκωση ξέρω κάποιους που θα γυρνούσαν ως σκουλήκιαΑρχική Δημοσίευση από Michelle :Τη μετενσάρκωση αν και πολυ βολική για τον άνθρωπο θεωρία τη θεωρώ παιδικό παραμυθάκι. Θα ήθελα πάντως να ισχύει αν γινόταν!![]()

Thanks καλέ μου,φαντάστηκα ότι αυτό το ερώτημα είναι πιο εύκολο να απαντηθεί απο το "γιατί πολλαπλασιάζονται οι λακούβες στους δρόμους;"που παραμένει το εντονότερο υπαρξιακό μουΑρχική Δημοσίευση από yiannis :ʼψογο topic! Σίγουρα πρεπει να ακολούθούμε μια αλυσίδα ανακύκλωσης είτε λέγεται μετεμψύχωση έιτε μετενσάρκωση γιατί μου φαίνετε κουλο απλά να μένουμε στάσιμοι σε ένα σημείο για πάντα (παράδεισος, κόλαση).

KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra :Εγώ θα ήθελα να ισχύει η μετανσάρκωση ξέρω κάποιους που θα γυρνούσαν ως σκουλήκιαThanks καλέ μου,φαντάστηκα ότι αυτό το ερώτημα είναι πιο εύκολο να απαντηθεί απο το "γιατί πολλαπλασιάζονται οι λακούβες στους δρόμους;"που παραμένει το εντονότερο υπαρξιακό μου
![]()
Κρίμα, ποιό πολύ ενδιαφέρων θα είχε να αναλύσουμε το τι θα φορέσεις σήμερα

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

apostolos1986
Νεοφερμένο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ πειράζει που δεν πιστεύω κάτι δηλαδή ουτε οτι υπάρχει ζωή αλλά ούτε οτι δεν υπάρχει

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny :Πολλά ακούγονται και πιστεύω είναι πολύ δύσκολο ν ααπαντήσει κάποιος σε μια τέτοια ερώτηση με σιγουριά.
Εγώ πειράζει που δεν πιστεύω κάτι δηλαδή ουτε οτι υπάρχει ζωή αλλά ούτε οτι δεν υπάρχει![]()
Ζήσε μονάχα τη στιγμή και άσε το μετά, ένα σωσίβιο η ζωή που ξεφουσκώνει αργά...
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear :Ζήσε μονάχα τη στιγμή και άσε το μετά, ένα σωσίβιο η ζωή που ξεφουσκώνει αργά...
Γειά σου ρε ποιητή του φόρουμ

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Μπορω ομως να νομιζω, για αυτο και νομιζω οτι μετα τον θανατο δεν υπαρχει τπτ, γιατι δλδ να πρεπει να παω στην κολαση η παραδισω; Μηπως μπροστα απο μια τηλεωραση και εχω και ενα DVD με ολη μου την ζωη και καθομια και παρακολουθω; ΕΛΕΟΣ δλδ!
Βεβαια υπαρχουν κατι επιστιμονικες μελετες που αλλα διχανε αλλα αστε... Θα με περασετε για τρελο... (οχι οτι δεν ειμαι...

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny :Γειά σου ρε ποιητή του φόρουμ![]()
Πυξ Λαξ αλλά thanks πάντως...

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear :Τίποτα απολύτως. Δυστυχώς αλλά έτσι είναι.![]()
Συμφωνώ... Μετά... Peace...
gianakin
Εκκολαπτόμενο μέλος

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Μετά, η απόλυτη ηρεμία :/
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Ο παράδεισος και η κόλαση, η νιρβάνα κ όλα αυτά κατασκευάστηκαν για να νιώσεις εσύ κ όλοι μας καλύτερα κ εσύ τα λες αηδίες? Δεν είναι σωστό. Πες απλά ότι δεν συμφωνείς :/Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Δεν θέλω να πιστεψω οτι δεν υπάρχει ζωή μετα θάνατον. Αν πιστεψω κάτι τέτοιο θα νιώθω πως ο,τι κάνω δεν έχει νόημα μετά. Βέβαια δεν πιστευω σε θρησκευτικές αηδίες στυλ "παράδεισος-κόλαση" αλλά θέλω να πιστευω οτι υπάρχει κατι μετα... Τη μετενσάρκωση αν και πολυ βολική για τον άνθρωπο θεωρία τη θεωρώ παιδικό παραμυθάκι. Θα ήθελα πάντως να ισχύει αν γινόταν!![]()
Αντι για παιδικό εγώ θα το έλεγα βουδιστικό

kleftra
Διάσημο μέλος

Μάλλον όταν γράφει αηδίες εννοεί την εντύπωση που έχουν κάποιοι για ολα αυτά,ότι πχ.αν είσαι καλός χριστιανός(βέβαια πως ορίζεται το καλός είναι άλλο θέμα)θα πας στον παράδεισο αλλιώς θα καίγεσαι στα καζάνιαifrit[ ]
Ο παράδεισος και η κόλαση, η νιρβάνα κ όλα αυτά κατασκευάστηκαν για να νιώσεις εσύ κ όλοι μας καλύτερα κ εσύ τα λες αηδίες? Δεν είναι σωστό. Πες απλά ότι δεν συμφωνείς :/
Αντι για παιδικό εγώ θα το έλεγα βουδιστικό![]()

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Το ξέρω κι εγώ συμφωνώ αλλά μην χαρακτηρίζουμε με τέτοιες λέξεις, κάποιοι τα πιστεύουν αυτά.Αρχική Δημοσίευση από kleftra :Μάλλον όταν γράφει αηδίες εννοεί την εντύπωση που έχουν κάποιοι για ολα αυτά,ότι πχ.αν είσαι καλός χριστιανός(βέβαια πως ορίζεται το καλός είναι άλλο θέμα)θα πας στον παράδεισο αλλιώς θα καίγεσαι στα καζάνιατης κόλασης και μπλα,μπλα,μπλα.Απο αυτη την άποψη (του εκφοβισμού)είναι όντως αήδιες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- User2350
- rafaela11
- charmander
- fourkaki
- Scandal
- camil
- Kate1914
- johnsala
- Εριφύλη
- Fernando_A
- Memetchi
- Ωρορα
- Δροσουλίτης
- edweimaste
- Debugging_Demon
- iiTzArismaltor_
- gmoutzour
- fmarulezkd
- Μαυρίκιος
- efiger
- Stres
- Pen_addict
- Joji
- don't touch
- oups
- Libertus
- Nala
- Wonderkid
- J.Cameron
- nicks1999
- Paragontas7000
- parrot/παπαγάλος
- Ace of Spades
- GeorgePap2003
- F1L1PAS
- Meow
- Αρίκος
- desp1naa
- ΘανάσοςG4
- tsiobieman
- Mexicanos
- Agonistis
- alexd99
- Mt73
- eukleidhs1821
- taketrance
- DimitraA.
- chester20080
- ag97
- helloo
- Citylights
- Markiz
- Stelios725
- American Economist
- Paul33.gr
- Sugarillo
- Luke.
- Darkking
- harry akritas
- Slytherin
- Unboxholics
- orchidea
- Viedo
- jj!
- malenaaa
- Warzycha_13
- 1011
- aggelosst9
- User0
- morpheas32
- Chris212
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.