Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:28 Ο Μάξιμος έγραψε: #161 12-06-22 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Η πλακα ειναι οτι ο μονος εδω που δεν μιλαει ξεκαθαρα και λεει μπλα μπλα μπαλ χωρις να λεει τιποτα,εισαι εσυ.Ουτε καν τι απορια ειχες δεν ξεκαθαρισες. ΚΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ...ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ. Επισης εγω εκανα μια συγκεκριμενη ερωτηση σε εναν συγκεκριμενο χρηστη,και εσυ απανττησες αλλου για αλλου κλασσικα. Οποτε για κοιτα λιγο το δοκαρι σου αγαπημενε,διοτι αυτο που κατηγορεις τον αλλον ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ.Μονο εσυ καταλαβαινεις τι λες.Οι αλλοι ακομα ψαχνουν. Συνηθως αυτο συμβαινει οταν ο αλλος δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ και προσπαθει να πει οτι τα λεει ΟΛΑ. Και βεβαια οταν δεν ελει τιποτα δεν μπορει να του απαντησει ο αλλος στο ΤΙΠΟΤΑ. Κατα τα άλλα έκανα μια ερώτηση και επεξήγησα τι εννοούσα. Click για ανάπτυξη... Σιγά μην πρόσεξες τι έγραψες και κάθισες να εξηγήσεις. Απο την βιασύνη σου δε σε πειράζει ούτε το φουλ κόκκινο σε όσα γράφεις. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα υπόλοιπα είναι άσχετα. Click για ανάπτυξη... Επειδή τα χαρακτηρίζεις άσχετα εσύ, πρέπει και να είναι. Αιρετικό αυτό... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΥΓ Επίσης, το οτι σε καλωσόρισα μπακ δεν σημαίνει ότι είμαι διατεθειμένη να τρώω τον χρόνο μου σε ανούσιες συζητήσεις μαζί σου. Click για ανάπτυξη... Οτι πεις... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:29 Η Εριφύλη έγραψε: #162 12-06-22 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ ελπίζω να ισχύει η μετενσάρκωση. Το ως τι θα επιστρέψω δεν με απασχολεί. Δεν θα θυμάμαι τίποτα εξ’άλλου. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να πιστέψω σε κάτι τέτοιο, είναι αδιανόητο, βέβαια εδώ ταιριάζει το "όπου σταματάει η λογική ξεκινά η πίστη" οπότε δεν ξέρω... Μου αρέσει πάντως, όπως είχα διαβάσει παλιά, σε κάποια νεκροταφεία στην Ιταλία, παίρνουν την στάχτη των νεκρών και της φυτεύουν μαζί με λουλούδια και έτσι ανθίζει, οπότε κατά μία έννοια, είναι μετενσάρκωση Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Joji έγραψε: #163 12-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν μπορώ να πιστέψω σε κάτι τέτοιο, είναι αδιανόητο, βέβαια εδώ ταιριάζει το "όπου σταματάει η λογική ξεκινά η πίστη" οπότε δεν ξέρω... Μου αρέσει πάντως, όπως είχα διαβάσει παλιά, σε κάποια νεκροταφεία στην Ιταλία, παίρνουν την στάχτη των νεκρών και της φυτεύουν μαζί με λουλούδια και έτσι ανθίζει, οπότε κατά μία έννοια, είναι μετενσάρκωση Click για ανάπτυξη... Είναι όμορφο, σαν σκέψη. Ξέρουμε μόνο ότι πεθαίνουμε. Τίποτα πέρα από αυτό. Και δεν αναφέρομαι στην περίπτωση που «φύγεις για λίγα λεπτά» και ξανά επιστρέψεις, που έχουμε ακούσει μαρτυρίες. Εννοώ εγκεφαλικά νεκρός. Και αφού έχουμε ως δεδομένο πως οτιδήποτε νιώθουμε, βιώνουμε, πράττουμε, πυροδοτείται από το μυαλό, το να υπήρχε κάτι μετά από τον θάνατο, θα σήμαινε πως, εμείς, ως οντότητες, είμαστε πολλά παραπάνω από αυτό. Είναι πολύ ενδιαφέρον topic. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:54 Η Πουπουλίνα: #164 12-06-22 20:54 Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:56 Η Εριφύλη έγραψε: #165 12-06-22 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Γιατί υπάρχει άνθρωπος που είναι σίγουρος για την μετά θάνατον πορεία? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:57 Η Πουπουλίνα: #166 12-06-22 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί υπάρχει άνθρωπος που είναι σίγουρος για την μετά θάνατον πορεία? Click για ανάπτυξη... Ναι. Ή ετσι λενε.Πχ οι χριστιανοταλιμπαν.Κια ολοι οι υπολοιποι ταλιμπαν.Ή αυτοι που λενε σιγουρα δν υπαρχει τιποτα μετα θανατον.Βασικα παρα πολλοι. Ε..ειναι ηλιθιοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Η Joji έγραψε: #167 12-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Ο θάνατος είναι το μόνο πράγμα στον κόσμο, στο οποίο ποτέ δεν θα μπορέσουμε να είμαστε απόλυτοι. Άλυτο μυστήριο. Και είμαστε φτιαγμένοι με τέτοιο τρόπο, που τον αποφεύγουμε και μας τρομάζει. Και θα αλλάξω λιγάκι το θέμα τώρα μιας και είπα αυτό, στο ότι πάντα με εντυπωσίαζε το γεγονός ότι παρ’όλη αυτή την έμφυτη τάση για επιβίωση, είμαστε το μόνο είδος στο οποίο υπάρχει η έννοια «Αυτοκτονία». Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:00 Ο Agonistis: #168 12-06-22 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Πουπουλίνα: #169 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μεγαλε;Τι γελιο! Δηλαδη οτι ολοι πιστευουν σε θρησκειες ναι; ΓΙΑΤΙ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Joji έγραψε: #170 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:02 Η Πουπουλίνα: #171 12-06-22 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε; Αφου το λενε οι αγιοι λεμε.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:05 Η Εριφύλη έγραψε: #172 12-06-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:06 Η Πουπουλίνα: #173 12-06-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Η Εριφύλη έγραψε: #174 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Ο Agonistis: #175 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Click για ανάπτυξη... Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #176 12-06-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Ήρεμα σε παρακαλώ.Μην προσβάλλεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:17 Ο Agonistis: #177 12-06-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Η πλακα ειναι οτι ο μονος εδω που δεν μιλαει ξεκαθαρα και λεει μπλα μπλα μπαλ χωρις να λεει τιποτα,εισαι εσυ.Ουτε καν τι απορια ειχες δεν ξεκαθαρισες. ΚΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ...ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ. Επισης εγω εκανα μια συγκεκριμενη ερωτηση σε εναν συγκεκριμενο χρηστη,και εσυ απανττησες αλλου για αλλου κλασσικα. Οποτε για κοιτα λιγο το δοκαρι σου αγαπημενε,διοτι αυτο που κατηγορεις τον αλλον ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ.Μονο εσυ καταλαβαινεις τι λες.Οι αλλοι ακομα ψαχνουν. Συνηθως αυτο συμβαινει οταν ο αλλος δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ και προσπαθει να πει οτι τα λεει ΟΛΑ. Και βεβαια οταν δεν ελει τιποτα δεν μπορει να του απαντησει ο αλλος στο ΤΙΠΟΤΑ. Κατα τα άλλα έκανα μια ερώτηση και επεξήγησα τι εννοούσα. Click για ανάπτυξη... Σιγά μην πρόσεξες τι έγραψες και κάθισες να εξηγήσεις. Απο την βιασύνη σου δε σε πειράζει ούτε το φουλ κόκκινο σε όσα γράφεις. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα υπόλοιπα είναι άσχετα. Click για ανάπτυξη... Επειδή τα χαρακτηρίζεις άσχετα εσύ, πρέπει και να είναι. Αιρετικό αυτό... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΥΓ Επίσης, το οτι σε καλωσόρισα μπακ δεν σημαίνει ότι είμαι διατεθειμένη να τρώω τον χρόνο μου σε ανούσιες συζητήσεις μαζί σου. Click για ανάπτυξη... Οτι πεις...
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:29 Η Εριφύλη έγραψε: #162 12-06-22 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ ελπίζω να ισχύει η μετενσάρκωση. Το ως τι θα επιστρέψω δεν με απασχολεί. Δεν θα θυμάμαι τίποτα εξ’άλλου. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να πιστέψω σε κάτι τέτοιο, είναι αδιανόητο, βέβαια εδώ ταιριάζει το "όπου σταματάει η λογική ξεκινά η πίστη" οπότε δεν ξέρω... Μου αρέσει πάντως, όπως είχα διαβάσει παλιά, σε κάποια νεκροταφεία στην Ιταλία, παίρνουν την στάχτη των νεκρών και της φυτεύουν μαζί με λουλούδια και έτσι ανθίζει, οπότε κατά μία έννοια, είναι μετενσάρκωση Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Joji έγραψε: #163 12-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν μπορώ να πιστέψω σε κάτι τέτοιο, είναι αδιανόητο, βέβαια εδώ ταιριάζει το "όπου σταματάει η λογική ξεκινά η πίστη" οπότε δεν ξέρω... Μου αρέσει πάντως, όπως είχα διαβάσει παλιά, σε κάποια νεκροταφεία στην Ιταλία, παίρνουν την στάχτη των νεκρών και της φυτεύουν μαζί με λουλούδια και έτσι ανθίζει, οπότε κατά μία έννοια, είναι μετενσάρκωση Click για ανάπτυξη... Είναι όμορφο, σαν σκέψη. Ξέρουμε μόνο ότι πεθαίνουμε. Τίποτα πέρα από αυτό. Και δεν αναφέρομαι στην περίπτωση που «φύγεις για λίγα λεπτά» και ξανά επιστρέψεις, που έχουμε ακούσει μαρτυρίες. Εννοώ εγκεφαλικά νεκρός. Και αφού έχουμε ως δεδομένο πως οτιδήποτε νιώθουμε, βιώνουμε, πράττουμε, πυροδοτείται από το μυαλό, το να υπήρχε κάτι μετά από τον θάνατο, θα σήμαινε πως, εμείς, ως οντότητες, είμαστε πολλά παραπάνω από αυτό. Είναι πολύ ενδιαφέρον topic. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:54 Η Πουπουλίνα: #164 12-06-22 20:54 Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:56 Η Εριφύλη έγραψε: #165 12-06-22 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Γιατί υπάρχει άνθρωπος που είναι σίγουρος για την μετά θάνατον πορεία? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:57 Η Πουπουλίνα: #166 12-06-22 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί υπάρχει άνθρωπος που είναι σίγουρος για την μετά θάνατον πορεία? Click για ανάπτυξη... Ναι. Ή ετσι λενε.Πχ οι χριστιανοταλιμπαν.Κια ολοι οι υπολοιποι ταλιμπαν.Ή αυτοι που λενε σιγουρα δν υπαρχει τιποτα μετα θανατον.Βασικα παρα πολλοι. Ε..ειναι ηλιθιοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Η Joji έγραψε: #167 12-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Ο θάνατος είναι το μόνο πράγμα στον κόσμο, στο οποίο ποτέ δεν θα μπορέσουμε να είμαστε απόλυτοι. Άλυτο μυστήριο. Και είμαστε φτιαγμένοι με τέτοιο τρόπο, που τον αποφεύγουμε και μας τρομάζει. Και θα αλλάξω λιγάκι το θέμα τώρα μιας και είπα αυτό, στο ότι πάντα με εντυπωσίαζε το γεγονός ότι παρ’όλη αυτή την έμφυτη τάση για επιβίωση, είμαστε το μόνο είδος στο οποίο υπάρχει η έννοια «Αυτοκτονία». Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:00 Ο Agonistis: #168 12-06-22 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Πουπουλίνα: #169 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μεγαλε;Τι γελιο! Δηλαδη οτι ολοι πιστευουν σε θρησκειες ναι; ΓΙΑΤΙ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Joji έγραψε: #170 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:02 Η Πουπουλίνα: #171 12-06-22 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε; Αφου το λενε οι αγιοι λεμε.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:05 Η Εριφύλη έγραψε: #172 12-06-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:06 Η Πουπουλίνα: #173 12-06-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Η Εριφύλη έγραψε: #174 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Ο Agonistis: #175 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Click για ανάπτυξη... Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #176 12-06-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Ήρεμα σε παρακαλώ.Μην προσβάλλεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:17 Ο Agonistis: #177 12-06-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ ελπίζω να ισχύει η μετενσάρκωση. Το ως τι θα επιστρέψω δεν με απασχολεί. Δεν θα θυμάμαι τίποτα εξ’άλλου. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να πιστέψω σε κάτι τέτοιο, είναι αδιανόητο, βέβαια εδώ ταιριάζει το "όπου σταματάει η λογική ξεκινά η πίστη" οπότε δεν ξέρω... Μου αρέσει πάντως, όπως είχα διαβάσει παλιά, σε κάποια νεκροταφεία στην Ιταλία, παίρνουν την στάχτη των νεκρών και της φυτεύουν μαζί με λουλούδια και έτσι ανθίζει, οπότε κατά μία έννοια, είναι μετενσάρκωση
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Joji έγραψε: #163 12-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν μπορώ να πιστέψω σε κάτι τέτοιο, είναι αδιανόητο, βέβαια εδώ ταιριάζει το "όπου σταματάει η λογική ξεκινά η πίστη" οπότε δεν ξέρω... Μου αρέσει πάντως, όπως είχα διαβάσει παλιά, σε κάποια νεκροταφεία στην Ιταλία, παίρνουν την στάχτη των νεκρών και της φυτεύουν μαζί με λουλούδια και έτσι ανθίζει, οπότε κατά μία έννοια, είναι μετενσάρκωση Click για ανάπτυξη... Είναι όμορφο, σαν σκέψη. Ξέρουμε μόνο ότι πεθαίνουμε. Τίποτα πέρα από αυτό. Και δεν αναφέρομαι στην περίπτωση που «φύγεις για λίγα λεπτά» και ξανά επιστρέψεις, που έχουμε ακούσει μαρτυρίες. Εννοώ εγκεφαλικά νεκρός. Και αφού έχουμε ως δεδομένο πως οτιδήποτε νιώθουμε, βιώνουμε, πράττουμε, πυροδοτείται από το μυαλό, το να υπήρχε κάτι μετά από τον θάνατο, θα σήμαινε πως, εμείς, ως οντότητες, είμαστε πολλά παραπάνω από αυτό. Είναι πολύ ενδιαφέρον topic. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:54 Η Πουπουλίνα: #164 12-06-22 20:54 Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:56 Η Εριφύλη έγραψε: #165 12-06-22 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Γιατί υπάρχει άνθρωπος που είναι σίγουρος για την μετά θάνατον πορεία? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:57 Η Πουπουλίνα: #166 12-06-22 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί υπάρχει άνθρωπος που είναι σίγουρος για την μετά θάνατον πορεία? Click για ανάπτυξη... Ναι. Ή ετσι λενε.Πχ οι χριστιανοταλιμπαν.Κια ολοι οι υπολοιποι ταλιμπαν.Ή αυτοι που λενε σιγουρα δν υπαρχει τιποτα μετα θανατον.Βασικα παρα πολλοι. Ε..ειναι ηλιθιοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Η Joji έγραψε: #167 12-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Ο θάνατος είναι το μόνο πράγμα στον κόσμο, στο οποίο ποτέ δεν θα μπορέσουμε να είμαστε απόλυτοι. Άλυτο μυστήριο. Και είμαστε φτιαγμένοι με τέτοιο τρόπο, που τον αποφεύγουμε και μας τρομάζει. Και θα αλλάξω λιγάκι το θέμα τώρα μιας και είπα αυτό, στο ότι πάντα με εντυπωσίαζε το γεγονός ότι παρ’όλη αυτή την έμφυτη τάση για επιβίωση, είμαστε το μόνο είδος στο οποίο υπάρχει η έννοια «Αυτοκτονία». Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:00 Ο Agonistis: #168 12-06-22 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Πουπουλίνα: #169 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μεγαλε;Τι γελιο! Δηλαδη οτι ολοι πιστευουν σε θρησκειες ναι; ΓΙΑΤΙ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Joji έγραψε: #170 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:02 Η Πουπουλίνα: #171 12-06-22 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε; Αφου το λενε οι αγιοι λεμε.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:05 Η Εριφύλη έγραψε: #172 12-06-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:06 Η Πουπουλίνα: #173 12-06-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Η Εριφύλη έγραψε: #174 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Ο Agonistis: #175 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Click για ανάπτυξη... Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #176 12-06-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Ήρεμα σε παρακαλώ.Μην προσβάλλεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:17 Ο Agonistis: #177 12-06-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν μπορώ να πιστέψω σε κάτι τέτοιο, είναι αδιανόητο, βέβαια εδώ ταιριάζει το "όπου σταματάει η λογική ξεκινά η πίστη" οπότε δεν ξέρω... Μου αρέσει πάντως, όπως είχα διαβάσει παλιά, σε κάποια νεκροταφεία στην Ιταλία, παίρνουν την στάχτη των νεκρών και της φυτεύουν μαζί με λουλούδια και έτσι ανθίζει, οπότε κατά μία έννοια, είναι μετενσάρκωση Click για ανάπτυξη... Είναι όμορφο, σαν σκέψη. Ξέρουμε μόνο ότι πεθαίνουμε. Τίποτα πέρα από αυτό. Και δεν αναφέρομαι στην περίπτωση που «φύγεις για λίγα λεπτά» και ξανά επιστρέψεις, που έχουμε ακούσει μαρτυρίες. Εννοώ εγκεφαλικά νεκρός. Και αφού έχουμε ως δεδομένο πως οτιδήποτε νιώθουμε, βιώνουμε, πράττουμε, πυροδοτείται από το μυαλό, το να υπήρχε κάτι μετά από τον θάνατο, θα σήμαινε πως, εμείς, ως οντότητες, είμαστε πολλά παραπάνω από αυτό. Είναι πολύ ενδιαφέρον topic.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:54 Η Πουπουλίνα: #164 12-06-22 20:54 Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:56 Η Εριφύλη έγραψε: #165 12-06-22 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Γιατί υπάρχει άνθρωπος που είναι σίγουρος για την μετά θάνατον πορεία? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:57 Η Πουπουλίνα: #166 12-06-22 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί υπάρχει άνθρωπος που είναι σίγουρος για την μετά θάνατον πορεία? Click για ανάπτυξη... Ναι. Ή ετσι λενε.Πχ οι χριστιανοταλιμπαν.Κια ολοι οι υπολοιποι ταλιμπαν.Ή αυτοι που λενε σιγουρα δν υπαρχει τιποτα μετα θανατον.Βασικα παρα πολλοι. Ε..ειναι ηλιθιοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Η Joji έγραψε: #167 12-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Ο θάνατος είναι το μόνο πράγμα στον κόσμο, στο οποίο ποτέ δεν θα μπορέσουμε να είμαστε απόλυτοι. Άλυτο μυστήριο. Και είμαστε φτιαγμένοι με τέτοιο τρόπο, που τον αποφεύγουμε και μας τρομάζει. Και θα αλλάξω λιγάκι το θέμα τώρα μιας και είπα αυτό, στο ότι πάντα με εντυπωσίαζε το γεγονός ότι παρ’όλη αυτή την έμφυτη τάση για επιβίωση, είμαστε το μόνο είδος στο οποίο υπάρχει η έννοια «Αυτοκτονία». Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:00 Ο Agonistis: #168 12-06-22 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Πουπουλίνα: #169 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μεγαλε;Τι γελιο! Δηλαδη οτι ολοι πιστευουν σε θρησκειες ναι; ΓΙΑΤΙ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Joji έγραψε: #170 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:02 Η Πουπουλίνα: #171 12-06-22 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε; Αφου το λενε οι αγιοι λεμε.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:05 Η Εριφύλη έγραψε: #172 12-06-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:06 Η Πουπουλίνα: #173 12-06-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Η Εριφύλη έγραψε: #174 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Ο Agonistis: #175 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Click για ανάπτυξη... Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #176 12-06-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Ήρεμα σε παρακαλώ.Μην προσβάλλεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:17 Ο Agonistis: #177 12-06-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:56 Η Εριφύλη έγραψε: #165 12-06-22 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Γιατί υπάρχει άνθρωπος που είναι σίγουρος για την μετά θάνατον πορεία? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:57 Η Πουπουλίνα: #166 12-06-22 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί υπάρχει άνθρωπος που είναι σίγουρος για την μετά θάνατον πορεία? Click για ανάπτυξη... Ναι. Ή ετσι λενε.Πχ οι χριστιανοταλιμπαν.Κια ολοι οι υπολοιποι ταλιμπαν.Ή αυτοι που λενε σιγουρα δν υπαρχει τιποτα μετα θανατον.Βασικα παρα πολλοι. Ε..ειναι ηλιθιοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Η Joji έγραψε: #167 12-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Ο θάνατος είναι το μόνο πράγμα στον κόσμο, στο οποίο ποτέ δεν θα μπορέσουμε να είμαστε απόλυτοι. Άλυτο μυστήριο. Και είμαστε φτιαγμένοι με τέτοιο τρόπο, που τον αποφεύγουμε και μας τρομάζει. Και θα αλλάξω λιγάκι το θέμα τώρα μιας και είπα αυτό, στο ότι πάντα με εντυπωσίαζε το γεγονός ότι παρ’όλη αυτή την έμφυτη τάση για επιβίωση, είμαστε το μόνο είδος στο οποίο υπάρχει η έννοια «Αυτοκτονία». Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:00 Ο Agonistis: #168 12-06-22 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Πουπουλίνα: #169 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μεγαλε;Τι γελιο! Δηλαδη οτι ολοι πιστευουν σε θρησκειες ναι; ΓΙΑΤΙ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Joji έγραψε: #170 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:02 Η Πουπουλίνα: #171 12-06-22 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε; Αφου το λενε οι αγιοι λεμε.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:05 Η Εριφύλη έγραψε: #172 12-06-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:06 Η Πουπουλίνα: #173 12-06-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Η Εριφύλη έγραψε: #174 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Ο Agonistis: #175 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Click για ανάπτυξη... Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #176 12-06-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Ήρεμα σε παρακαλώ.Μην προσβάλλεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:17 Ο Agonistis: #177 12-06-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Γιατί υπάρχει άνθρωπος που είναι σίγουρος για την μετά θάνατον πορεία?
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:57 Η Πουπουλίνα: #166 12-06-22 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί υπάρχει άνθρωπος που είναι σίγουρος για την μετά θάνατον πορεία? Click για ανάπτυξη... Ναι. Ή ετσι λενε.Πχ οι χριστιανοταλιμπαν.Κια ολοι οι υπολοιποι ταλιμπαν.Ή αυτοι που λενε σιγουρα δν υπαρχει τιποτα μετα θανατον.Βασικα παρα πολλοι. Ε..ειναι ηλιθιοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Η Joji έγραψε: #167 12-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Ο θάνατος είναι το μόνο πράγμα στον κόσμο, στο οποίο ποτέ δεν θα μπορέσουμε να είμαστε απόλυτοι. Άλυτο μυστήριο. Και είμαστε φτιαγμένοι με τέτοιο τρόπο, που τον αποφεύγουμε και μας τρομάζει. Και θα αλλάξω λιγάκι το θέμα τώρα μιας και είπα αυτό, στο ότι πάντα με εντυπωσίαζε το γεγονός ότι παρ’όλη αυτή την έμφυτη τάση για επιβίωση, είμαστε το μόνο είδος στο οποίο υπάρχει η έννοια «Αυτοκτονία». Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:00 Ο Agonistis: #168 12-06-22 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Πουπουλίνα: #169 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μεγαλε;Τι γελιο! Δηλαδη οτι ολοι πιστευουν σε θρησκειες ναι; ΓΙΑΤΙ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Joji έγραψε: #170 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:02 Η Πουπουλίνα: #171 12-06-22 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε; Αφου το λενε οι αγιοι λεμε.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:05 Η Εριφύλη έγραψε: #172 12-06-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:06 Η Πουπουλίνα: #173 12-06-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Η Εριφύλη έγραψε: #174 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Ο Agonistis: #175 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Click για ανάπτυξη... Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #176 12-06-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Ήρεμα σε παρακαλώ.Μην προσβάλλεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:17 Ο Agonistis: #177 12-06-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί υπάρχει άνθρωπος που είναι σίγουρος για την μετά θάνατον πορεία? Click για ανάπτυξη... Ναι. Ή ετσι λενε.Πχ οι χριστιανοταλιμπαν.Κια ολοι οι υπολοιποι ταλιμπαν.Ή αυτοι που λενε σιγουρα δν υπαρχει τιποτα μετα θανατον.Βασικα παρα πολλοι. Ε..ειναι ηλιθιοι.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Η Joji έγραψε: #167 12-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Ο θάνατος είναι το μόνο πράγμα στον κόσμο, στο οποίο ποτέ δεν θα μπορέσουμε να είμαστε απόλυτοι. Άλυτο μυστήριο. Και είμαστε φτιαγμένοι με τέτοιο τρόπο, που τον αποφεύγουμε και μας τρομάζει. Και θα αλλάξω λιγάκι το θέμα τώρα μιας και είπα αυτό, στο ότι πάντα με εντυπωσίαζε το γεγονός ότι παρ’όλη αυτή την έμφυτη τάση για επιβίωση, είμαστε το μόνο είδος στο οποίο υπάρχει η έννοια «Αυτοκτονία». Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:00 Ο Agonistis: #168 12-06-22 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Πουπουλίνα: #169 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μεγαλε;Τι γελιο! Δηλαδη οτι ολοι πιστευουν σε θρησκειες ναι; ΓΙΑΤΙ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Joji έγραψε: #170 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:02 Η Πουπουλίνα: #171 12-06-22 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε; Αφου το λενε οι αγιοι λεμε.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:05 Η Εριφύλη έγραψε: #172 12-06-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:06 Η Πουπουλίνα: #173 12-06-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Η Εριφύλη έγραψε: #174 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Ο Agonistis: #175 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Click για ανάπτυξη... Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #176 12-06-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Ήρεμα σε παρακαλώ.Μην προσβάλλεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:17 Ο Agonistis: #177 12-06-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Ο θάνατος είναι το μόνο πράγμα στον κόσμο, στο οποίο ποτέ δεν θα μπορέσουμε να είμαστε απόλυτοι. Άλυτο μυστήριο. Και είμαστε φτιαγμένοι με τέτοιο τρόπο, που τον αποφεύγουμε και μας τρομάζει. Και θα αλλάξω λιγάκι το θέμα τώρα μιας και είπα αυτό, στο ότι πάντα με εντυπωσίαζε το γεγονός ότι παρ’όλη αυτή την έμφυτη τάση για επιβίωση, είμαστε το μόνο είδος στο οποίο υπάρχει η έννοια «Αυτοκτονία».
Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:00 Ο Agonistis: #168 12-06-22 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Πουπουλίνα: #169 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μεγαλε;Τι γελιο! Δηλαδη οτι ολοι πιστευουν σε θρησκειες ναι; ΓΙΑΤΙ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Joji έγραψε: #170 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:02 Η Πουπουλίνα: #171 12-06-22 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε; Αφου το λενε οι αγιοι λεμε.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:05 Η Εριφύλη έγραψε: #172 12-06-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:06 Η Πουπουλίνα: #173 12-06-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Η Εριφύλη έγραψε: #174 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Ο Agonistis: #175 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Click για ανάπτυξη... Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #176 12-06-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Ήρεμα σε παρακαλώ.Μην προσβάλλεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:17 Ο Agonistis: #177 12-06-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το σιγουρο ειναι ενα. Οποιος ειναι σιγουρος για το οτιδηποτε μετα θανατον..ειναι ηλιθιος. Δεν υπαρχει τιποτε πιο ανωριμο και ηλιθιο απο αυτο. Δεν μιλαω για αποψεις,μιλαω για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Απο οποιαδηποτε μερια. Click για ανάπτυξη... Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Πουπουλίνα: #169 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μεγαλε;Τι γελιο! Δηλαδη οτι ολοι πιστευουν σε θρησκειες ναι; ΓΙΑΤΙ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Joji έγραψε: #170 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:02 Η Πουπουλίνα: #171 12-06-22 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε; Αφου το λενε οι αγιοι λεμε.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:05 Η Εριφύλη έγραψε: #172 12-06-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:06 Η Πουπουλίνα: #173 12-06-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Η Εριφύλη έγραψε: #174 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Ο Agonistis: #175 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Click για ανάπτυξη... Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #176 12-06-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Ήρεμα σε παρακαλώ.Μην προσβάλλεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:17 Ο Agonistis: #177 12-06-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε μεγαλε;Τι γελιο! Δηλαδη οτι ολοι πιστευουν σε θρησκειες ναι; ΓΙΑΤΙ;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.840 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:01 Η Joji έγραψε: #170 12-06-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:02 Η Πουπουλίνα: #171 12-06-22 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε; Αφου το λενε οι αγιοι λεμε.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:05 Η Εριφύλη έγραψε: #172 12-06-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:06 Η Πουπουλίνα: #173 12-06-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Η Εριφύλη έγραψε: #174 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Ο Agonistis: #175 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Click για ανάπτυξη... Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #176 12-06-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Ήρεμα σε παρακαλώ.Μην προσβάλλεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:17 Ο Agonistis: #177 12-06-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:02 Η Πουπουλίνα: #171 12-06-22 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε; Αφου το λενε οι αγιοι λεμε.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:05 Η Εριφύλη έγραψε: #172 12-06-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:06 Η Πουπουλίνα: #173 12-06-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Η Εριφύλη έγραψε: #174 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Ο Agonistis: #175 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Click για ανάπτυξη... Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #176 12-06-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Ήρεμα σε παρακαλώ.Μην προσβάλλεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:17 Ο Agonistis: #177 12-06-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Και γιατί να ενδιαφέρει κάποιον άθεο η αμαρτία; Γι’αυτόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως για εσένα υπάρχει Θεός. Ας μείνουμε όλοι στις πεποιθήσεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε στους άλλους. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε; Αφου το λενε οι αγιοι λεμε....
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:05 Η Εριφύλη έγραψε: #172 12-06-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:06 Η Πουπουλίνα: #173 12-06-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Η Εριφύλη έγραψε: #174 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Ο Agonistis: #175 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Click για ανάπτυξη... Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #176 12-06-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Ήρεμα σε παρακαλώ.Μην προσβάλλεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:17 Ο Agonistis: #177 12-06-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Γιατί εκφράζεσαι έτσι; Αφού ξέρουμε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή και μερικά στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτή.Η αμφισβήτηση για τα διάφορα μεταθανάτια στοιχεία είναι αμαρτία όπως και η αμφιβολία για το αν υπάρχει Παράδεισος και κόλαση είναι αμαρτία, αφού μας τα λένε Άγιοι και μάλιστα υπάρχουν και μεταθανάτιες εμπειρίες. Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:06 Η Πουπουλίνα: #173 12-06-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Η Εριφύλη έγραψε: #174 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Ο Agonistis: #175 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Click για ανάπτυξη... Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #176 12-06-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Ήρεμα σε παρακαλώ.Μην προσβάλλεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:17 Ο Agonistis: #177 12-06-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα..
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Η Εριφύλη έγραψε: #174 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Ο Agonistis: #175 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Click για ανάπτυξη... Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #176 12-06-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Ήρεμα σε παρακαλώ.Μην προσβάλλεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:17 Ο Agonistis: #177 12-06-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εχμ..μου αρεσει που τον κουβεντιαζεις και σοβαρα.. Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού.
Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Ο Agonistis: #175 12-06-22 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Click για ανάπτυξη... Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #176 12-06-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Ήρεμα σε παρακαλώ.Μην προσβάλλεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:17 Ο Agonistis: #177 12-06-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αμφισβήτηση δεν είναι αμαρτία! Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν "φεύγει" ! Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς να σε άκουγε θα σε έκραζε. Ξανά διάβασε το έργο και τα λόγια του και μην ακούς τα παπαδαριά Click για ανάπτυξη... Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι απλώς μου την σπάει που μερικοί παίρνουν τις βλακείες των παπάδων και τα αναπαράγουν σαν λόγια του Χριστού. Click για ανάπτυξη... Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #176 12-06-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Ήρεμα σε παρακαλώ.Μην προσβάλλεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:17 Ο Agonistis: #177 12-06-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Η αμφισβήτηση σε αυτά τα θέματα σημαίνει πως κάποιος δεν πιστεύει αλλά αμφιβάλλει, οπότε είναι αμαρτία. Άλλο λογική και επιστήμη που αν θέλει κάποιος αμφιβάλλει για να τον βοηθήσει να βρει το σωστό ή το λάθος και άλλο Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2022 Ήρεμα σε παρακαλώ.Μην προσβάλλεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει
Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:17 Ο Agonistis: #177 12-06-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν. Και εγώ χριστιανή ορθόδοξη είμαι, δεν κοροϊδεύω κάτι! Απλά το να μην ξέρω κάτι που δεν έχω ζήσει, το θεωρείς αμαρτία? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι που δεν το έχω δει Click για ανάπτυξη... Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #178 12-06-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Soulgazer User2350 rafaela11 charmander fourkaki Scandal camil Kate1914 johnsala Εριφύλη Fernando_A Memetchi Ωρορα Δροσουλίτης edweimaste Debugging_Daemon iiTzArismaltor_ gmoutzour fmarulezkd Μαυρίκιος efiger Stres Pen_addict Joji don't touch oups Libertus Nala Wonderkid J.Cameron nicks1999 Paragontas7000 parrot/παπαγάλος Ace of Spades GeorgePap2003 F1L1PAS Meow Αρίκος desp1naa ΘανάσοςG4 tsiobieman Mexicanos Agonistis alexd99 Mt73 eukleidhs1821 taketrance chester20080 ag97 helloo Citylights Markiz Stelios725 American Economist Paul33.gr Sugarillo Luke. Darkking harry akritas Slytherin Unboxholics orchidea Viedo jj! malenaaa Warzycha_13 1011 aggelosst9 User0 morpheas32 Chris212 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Λέγεται πίστη και όχι λογική ή αισθήσεις αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζεται κάποιος να το ζήσει ή να το δει αλλά να πιστέψει. Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω
Agonistis Νεοφερμένο μέλος Ο Agonistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 21:29 Ο Agonistis: #179 12-06-22 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν είπα ότι δεν πιστεύω, είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Όταν πεθάνω θα το ξέρω Click για ανάπτυξη... Πίστη κατά τον Απόστολο Παύλο σημαίνει σιγουριά για αυτά που ελπίζουμε και βεβαιότητα για αυτά που δεν βλέπουμε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 08:55 Η Πουπουλίνα: #180 13-06-22 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα.
Αρχική Δημοσίευση από Agonistis: Ήρεμα σε παρακαλώ.Πρόσεχε τη γλώσσα σου. Click για ανάπτυξη... Ηρεμα σε παρακαλω .Προσεχε το συνταγμα.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. Σεμνα.