<3logan
Νεοφερμένο μέλος

Και τοτε ενα παιδι μου λεει ... Αφου ειναι ΤΟΣΟ καλα γιατι δεν πας να μεινεις με τα ξαδερφια σου στην αυστραλια??

Απλη περιεργια : Γινετε καποιος ανηλικος να φυγει στο εξωτερικο μονος του και να παει να μεινει με καποιο αλλο μελος της οικογενιας εκτος απο τους γονεις του?

Εννοω ειναι νομιμο?
Βασικα μπορει να ειναι μια χαζη ερωτηση αλλα τι να κανουμε........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέρω πχ παιδιά μου μένουν με γιαγιάδες γιατί οι γονείς πήγαν ματανάστες για δουλειά.
Ακόμα, αν ένα παιδί χάσει τους γονείς του γιατί να μην μπορεί να πάει σε κάποιον συγγενή του στο εξωτερικό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
<3logan
Νεοφερμένο μέλος

Και εγω ξερω παιδια που μενουν με τις γιαγιαδες τους αλλα συνηθως υπαρχει σοβαρος λογος ή ειναι στην ιδια πολη με τους γονεις τους .....
αλλα γινετε ετσι στα ξεκουδουνα να φυγει ενα παιδι και να παει να ζησει στο εξωτερικο ας πουμε με τους θειους του?
μπορει να γινομαι κουραστικη αλλα με τρωει η περιεργεια

Ας μας απαντήσει κάποιος, έχω περιέργεια.
Bubble.
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχουν τόσα άτομα που φεύγουν να σπουδάσουν πρωτού κλείσουν τα 18...
Άρα γίνεται..

Θες να φύγεις εξωτερικό??
<3logan
Νεοφερμένο μέλος

Απλως επειδη εχω συγγενεις στην αυστραλια σκεφτηκα μηπως γινοταν να παω εκει.....

Αλλα απο την αλλη δεν ξερω λογικα δεν θα γινετε!
Αμα ξερει καποιος please tell !!!

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

<3logan
Νεοφερμένο μέλος

Δεν νομιζω!
Bubble.
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που φεύγουν..
Μην ξεχνάς ότι απο το γερμανικό και το αμερικανικο σχολείο δίνουν εξετάσεις και φεύγουν αμεσως!

prinCess.
Επιφανές μέλος

papajo
Νεοφερμένο μέλος

όταν είσαι ενήλικος κανεις ότι θέλεις..όταν είσαι ανήλικος κάνουν οι γονείς σου ότι θέλουν!

Πιο σοβαρά τώρα.. το θέμα είναι να έχεις κηδεμόνα και εφόσον ζούνε οι νόμιμοι γονείς σου (αυτοί που σε γέννησαν η αυτοί που σε υιοθετησαν) και έχουν χρίσει κάποιον άλλον για κηδεμόνα σου τότε όλα είναι μια χαρά πας και στην ταϊλάνδη και βασικά δεν πας καν σχολειό... η πας σε ιδιωτικό η σε δημόσιο... δεν σε περιορίζει η φύση του κηδεμόνα σου το τι θα κανεις και που θα πας... (αρκεί να έχεις τα διαφορα προσόντα που το κάθε σχολειό ίσως ζητήσει από εσένα)
Ζαννα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δλδ, αν θα ειναι νομιμο να μην ζεις με τους γονεις σου
(εχω την εντυπωση πως αφου ειναι εν ζωη και δεν ειναι οικονομικοι μεταναστες δεν θα ειναι πολυ ευκολο να φτιαξεις τα χαρτια σου)
Επισης,αν δεχονται οι συγγενεις σου εκει να σε φιλοξενησουν και αν θα εχεις δικο σου χωρο (δωματιο)
Και αν σε δεχετε το σχολειο εκει,π.χ. στην Αγγλια θα σε δεχτουν γιατι προερχεσε απο χωρα που ειναι μελος της ΕΕ. Η Αυστραλια ειναι αλλη ηπεριος.
Σιγουρο παντως ειναι οτι μπορεις να ταξιδεψεις αεροπορικα μονη σου.
Οι γονεις σου τι λενε ; Το εχετε συζητησει ;
Αυτο το σαιτ ειναι κατι σαν το στεκι μας εδω αλλα συζητανε ζητηματα περι μεταναστευσης και μονιμης μετακομισης εξωτερικο.Κανε εκει τις ερωτησεις σου σε ατομα απο την Αυστραλια.
https://www.expatforum.com/expats/australia-expat-forum-expats-living-australia/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.