Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:07 Ο Resaldis έγραψε: #1 19-07-22 15:07 Στη νέα έκδοση του νήματος της Αγγλόσφαιρας δεν έχω συμπεριλάβει την Ιρλανδία, αφού δεν ανήκει οργανικά σε αυτή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:36 Ο American Economist: #2 19-07-22 15:36 Προφανώς η σειρά μου πάει ως εξής 1) Βρετανία 2) Καναδάς 3) ΗΠΑ 4) Αυστραλία 5) Νέα Ζηλανδία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 16:50 Ο juste un instant: #3 19-07-22 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Στη νέα έκδοση του νήματος της Αγγλόσφαιρας δεν έχω συμπεριλάβει την Ιρλανδία, αφού δεν ανήκει οργανικά σε αυτή. Click για ανάπτυξη... Κρίμα. Η Ιρλανδία έχει την μεγαλύτερη παραγωγικότητα από τις αγγλόφωνες στην Ευρώπη. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Ilma User2350 tslef8 Sosstoss fmarulezkd giannhs2001 taketrance Memetchi nicks1999 Εχέμυθη johnsala charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στη νέα έκδοση του νήματος της Αγγλόσφαιρας δεν έχω συμπεριλάβει την Ιρλανδία, αφού δεν ανήκει οργανικά σε αυτή.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:36 Ο American Economist: #2 19-07-22 15:36 Προφανώς η σειρά μου πάει ως εξής 1) Βρετανία 2) Καναδάς 3) ΗΠΑ 4) Αυστραλία 5) Νέα Ζηλανδία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 16:50 Ο juste un instant: #3 19-07-22 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Στη νέα έκδοση του νήματος της Αγγλόσφαιρας δεν έχω συμπεριλάβει την Ιρλανδία, αφού δεν ανήκει οργανικά σε αυτή. Click για ανάπτυξη... Κρίμα. Η Ιρλανδία έχει την μεγαλύτερη παραγωγικότητα από τις αγγλόφωνες στην Ευρώπη. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 16:50 Ο juste un instant: #3 19-07-22 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Στη νέα έκδοση του νήματος της Αγγλόσφαιρας δεν έχω συμπεριλάβει την Ιρλανδία, αφού δεν ανήκει οργανικά σε αυτή. Click για ανάπτυξη... Κρίμα. Η Ιρλανδία έχει την μεγαλύτερη παραγωγικότητα από τις αγγλόφωνες στην Ευρώπη.
Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Στη νέα έκδοση του νήματος της Αγγλόσφαιρας δεν έχω συμπεριλάβει την Ιρλανδία, αφού δεν ανήκει οργανικά σε αυτή. Click για ανάπτυξη... Κρίμα. Η Ιρλανδία έχει την μεγαλύτερη παραγωγικότητα από τις αγγλόφωνες στην Ευρώπη.