Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.226 μηνύματα.

11-02-25

15:58
δόλο δεν είχε. Αλλά δεν είναι λύση η επικίνδυνη ρυμούλκηση. Αν διακινδυνεύεις έτσι ένα υπέρβαρο καράβι, που δεν μπορεί να κάνει ελιγμούς, μπατάρει. Ήταν λάθος ενέργεια, όσοι έχουν σκάφος, θα στο διαβεβαιώσουν
Φταίει δηλαδή ο λιμενικός που αυτοί φορτώθηκαν 100 άτομα (λέμε τώρα) σε βάρκα που ήταν σχεδιασμένη για 40 και μπάταρε; Για την ακρίβεια, ένα ψαροκάικο ήταν με χωρητικότητα έως 25 ψυχές να κουβαλάει 750!
Υπό τις συνθήκες αυτές, Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, το πλοίο μπατάρει! Γιατί τα μοντέρνα standards ασφαλείας προϋποθέτουν ότι σε κάθε πλοίο θα υπάρχουν οι προβλεπόμενοι άνθρωποι όπως και τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (ΠΧ ΣΩΣΙΒΙΑ).
Γιατί δε κράζετε (κράζεις) τις χώρες από τις οποίες αυτοί οι άνθρωποι έρχονται; Τους εγκληματίες που τους φόρτωσαν τα μυαλά φούμαρα ότι δήθεν έρχονται για το καλύτερο στην Ελλάδα και ότι θα τους θέλουν;
Γιατί το φταίξιμο για των άλλων τα εγκλήματα (γιατί το να φορτώνεις ψυχές σε μια βάρκα 20€ και να τους λες περάστε τη Μεσόγειο ΕΙΝΑΙ έγκλημα) να το πληρώνει η Ελλάδα; Και η Ευρωπαϊκή Ένωση; Που υπερασπίζεται τη κυριαρχία της;
Χρέωναν το κόσμο 4500δολλάρια το και δεν ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΣΩΣΙΒΙΟ (πηγή 1, πηγή 2) και στην αρχή οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες αρνήθηκαν τη διάσωσή τους γιατί κατάλαβαν ότι δεν πήγαιναν στην Ιταλία αλλά στην Ελλάδα (πηγή 3).
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, κράτησαν ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΛΣ (πηγή 4) προφανώς για να τους δασκαλέψουν τι να πούνε .
Και ναι μεν οι 3 αυτοί γαμημένοι αθωώθηκαν στα δικαστήρια, το ξέρεις όμως ότι στο Πακιστάν εντοπίστηκαν οι υπόλοιποι 20 που πήραν μέρος σε αυτή την υπόθεση και καταδικάστηκαν για ηθική αυτουργία σε διακίνηση λαθρομεταναστών; (πηγή 5)
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.929 μηνύματα.

11-02-25

16:05
οι διακινητές είναι οι μεγαλύτεροι εγκληματίες! Τους υπερασπίστηκα ποτέ; ...δε θυμάμαι.... Οι πορείες δεν είχαν καμιά σχέση με τους διακινητές! Έλεος!Κάτσε γιατί τώρα φτάνεις σε λέβελ καθυστέρησης εγκεφάλου πέραν της ανθρώπινης διανόησης.
Φταίει δηλαδή ο λιμενικός που αυτοί φορτώθηκαν 100 άτομα (λέμε τώρα) σε βάρκα που ήταν σχεδιασμένη για 40 και μπάταρε; Για την ακρίβεια, ένα ψαροκάικο ήταν με χωρητικότητα έως 25 ψυχές να κουβαλάει 750!
Υπό τις συνθήκες αυτές, Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, το πλοίο μπατάρει! Γιατί τα μοντέρνα standards ασφαλείας προϋποθέτουν ότι σε κάθε πλοίο θα υπάρχουν οι προβλεπόμενοι άνθρωποι όπως και τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (ΠΧ ΣΩΣΙΒΙΑ).
Γιατί δε κράζετε (κράζεις) τις χώρες από τις οποίες αυτοί οι άνθρωποι έρχονται; Τους εγκληματίες που τους φόρτωσαν τα μυαλά φούμαρα ότι δήθεν έρχονται για το καλύτερο στην Ελλάδα και ότι θα τους θέλουν;
Γιατί το φταίξιμο για των άλλων τα εγκλήματα (γιατί το να φορτώνεις ψυχές σε μια βάρκα 20€ και να τους λες περάστε τη Μεσόγειο ΕΙΝΑΙ έγκλημα) να το πληρώνει η Ελλάδα; Και η Ευρωπαϊκή Ένωση; Που υπερασπίζεται τη κυριαρχία της;
Χρέωναν το κόσμο 4500δολλάρια το και δεν ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΣΩΣΙΒΙΟ (πηγή 1, πηγή 2) και στην αρχή οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες αρνήθηκαν τη διάσωσή τους γιατί κατάλαβαν ότι δεν πήγαιναν στην Ιταλία αλλά στην Ελλάδα (πηγή 3).
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, κράτησαν ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΛΣ (πηγή 4) προφανώς για να τους δασκαλέψουν τι να πούνε .
Και ναι μεν οι 3 αυτοί γαμημένοι αθωώθηκαν στα δικαστήρια, το ξέρεις όμως ότι στο Πακιστάν εντοπίστηκαν οι υπόλοιποι 20 που πήραν μέρος σε αυτή την υπόθεση και καταδικάστηκαν για ηθική αυτουργία σε διακίνηση λαθρομεταναστών; (πηγή 5)
Για να ξέρετε ποιούς υπερασπίζεστε με τις πίπες σας.
Το ότι η βάρκα ήταν υπερφορτωμένη, φαινόταν απ τη δυσκολία μετακίνησης. Αυτοί στο λιμενικό, το καταλαβαίνουν. Τέλος πάντων, στο συγκεκριμένο παράδειγμα, έγιναν όλα πολύ γρήγορα, βούλιαξε σε χρόνο ρεκόρ. Αλλά θέλω να καταλήξω, πως δεν είναι λύση, να τους πετάμε στη θάλασσα.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.226 μηνύματα.

11-02-25

16:06
Είπα εγώ ποτέ να τους πετάμε στη θάλασσα;οι διακινητές είναι οι μεγαλύτεροι εγκληματίες! Τους υπερασπίστηκα ποτέ; ...δε θυμάμαι.... Οι πορείες δεν είχαν καμιά σχέση με τους διακινητές! Έλεος!
Το ότι η βάρκα ήταν υπερφορτωμένη, φαινόταν απ τη δυσκολία μετακίνησης. Αυτοί στο λιμενικό, το καταλαβαίνουν. Τέλος πάντων, στο συγκεκριμένο παράδειγμα, έγιναν όλα πολύ γρήγορα, βούλιαξε σε χρόνο ρεκόρ. Αλλά θέλω να καταλήξω, πως δεν είναι λύση, να τους πετάμε στη θάλασσα.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.303 μηνύματα.

11-02-25

16:10
Για ποιον λόγο συνεχίζεις και μιλάς μαζί του; Το δικαστήριο αποφάνθηκε για το ζήτημα, τι ασχολείσαι με κομπάρσικη επιχειρηματολογία;οι διακινητές είναι οι μεγαλύτεροι εγκληματίες! Τους υπερασπίστηκα ποτέ; ...δε θυμάμαι.... Οι πορείες δεν είχαν καμιά σχέση με τους διακινητές! Έλεος!
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

11-02-25

16:12
Ασχολήθηκε για του 3 από τους 30 του κυκλώματος.Για ποιον λόγο συνεχίζεις και μιλάς μαζί του; Το δικαστήριο αποφάνθηκε για το ζήτημα, τι ασχολείσαι με κομπάρσικη επιχειρηματολογία;
Για τους άλλους 27 απαγγέλθησαν ποινές στο Πακιστάν, το γνωρίζεις αυτό; πηγή
Και μη ξεχνάς: κρατήθηκαν αιχμάλωτοι τα γυναικόπαιδα όταν ήρθε το ΛΣ.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.929 μηνύματα.

11-02-25

16:15
η αλήθεια είναι πως δεν το παρακολούθησα το δικαστήριο, αλλά θα το ψάξω στο διαδίκτυο. Σίγουρα από μεροληπτική πηγή δε μαθαίνεις την αλήθεια.Για ποιον λόγο συνεχίζεις και μιλάς μαζί του; Το δικαστήριο αποφάνθηκε για το ζήτημα, τι ασχολείσαι με κομπάρσικη επιχειρηματολογία;
Μη με μαλώνεις ντε!

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αυτοί πνίγηκαν! Ή κάνω λάθος;κρατήθηκαν αιχμάλωτοι τα γυναικόπαιδα όταν ήρθε το ΛΣ.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

11-02-25

16:16
Κρατήθηκαν αιχμάλωτοι από τους διακινητές.η αλήθεια είναι πως δεν το παρακολούθησα το δικαστήριο, αλλά θα το ψάξω στο διαδίκτυο. Σίγουρα από μεροληπτική πηγή δε μαθαίνεις την αλήθεια.
Μη με μαλώνεις ντε!
αυτοί πνίγηκαν! Ή κάνω λάθος;
touvlo
Διάσημο μέλος

11-02-25

16:21
παρά το γεγονός, ότι τα του ναυαγίου δεν τα ξέρω, ξέρω καλά τη νοοτροπία τους.Κρατήθηκαν αιχμάλωτοι από τους διακινητές.
Δεν είναι αιχμαλωσία. Μάλλον είναι η αιχμαλωσία των γυναικών στον τόπο τους. Οι άντρες και οι γυναίκες πρέπει να κοιμούνται σε διαφορετικούς χώρους. Υποτίθεται ήταν στο αμπάρι του πλοίου, όχι αιχμάλωτες, αλλά προστατευόμενες. Δεν τις έδειραν και έδεσαν. Έτσι έπρεπε να γίνει το μεγάλο ταξίδι.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

11-02-25

16:23
Δικαιολόγηση αιχμαλωσίας checkπαρά το γεγονός, ότι τα του ναυαγίου δεν τα ξέρω, ξέρω καλά τη νοοτροπία τους.
Δεν είναι αιχμαλωσία. Μάλλον είναι η αιχμαλωσία των γυναικών στον τόπο τους. Οι άντρες και οι γυναίκες πρέπει να κοιμούνται σε διαφορετικούς χώρους. Υποτίθεται ήταν στο αμπάρι του πλοίου, όχι αιχμάλωτες, αλλά προστατευόμενες. Δεν τις έδειραν και έδεσαν. Έτσι έπρεπε να γίνει το μεγάλο ταξίδι.
Δικαιολόγηση εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας check
touvlo
Διάσημο μέλος

11-02-25

16:26
τώρα τι λες; Λες να ήμουν κολλητή και να θέλω να τους δικαιολογήσω;Δικαιολόγηση αιχμαλωσίας check
Δικαιολόγηση εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας check
Δηλ εσύ ξέρεις πως τις έβαλαν μέσα με τη βία; Πώς ξέρεις πως τις είχαν αιχμάλωτες;
Όταν κάτι δεν το ξέρω, στο λέω. Αυτό όμως το έχω ζήσει. Βασικά είναι <<χαράμ>> να κοιμηθεί, μη σου πω και να καθήσει μια γυναίκα δίπλα σε έναν άντρα. Είσαι έξω απ αυτή τη νοοτροπία. Έτσι σκέφτονται.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.769 μηνύματα.

11-02-25

16:29
Δεν το καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες είναι δικαιολογία;τώρα τι λες; Λες να ήμουν κολλητή και να θέλω να τους δικαιολογήσω;
Δηλ εσύ ξέρεις πως τις έβαλαν μέσα με τη βία; Πώς ξέρεις πως τις είχαν αιχμάλωτες;
Όταν κάτι δεν το ξέρω, στο λέω. Αυτό όμως το έχω ζήσει. Βασικά είναι <<χαράμ>> να κοιμηθεί, μη σου πω και να καθήσει μια γυναίκα δίπλα σε έναν άντρα. Είσαι έξω απ αυτή τη νοοτροπία. Έτσι σκέφτονται.
Τι σχέση έχει η νοοτροπία τους με αυτό που σου λέει ο Πάντσερ; Άλλο το ένα πράγμα, και διαφορετικό το άλλο. Αν ισχύει αυτό που ειπώθηκε από μέρους του, εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για αιχμαλωσία ώστε να τους δασκαλέψουν τι να πουν. Καμία σχέση δεν έχει το χαράμ.
Πού είναι το δύσκολο;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.

11-02-25

16:44
Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες.
Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι και αν θέλεις μου απαντάς. Γιατί ασχολείσαι σοβαρά;; Δεν βλέπεις ότι το κάνουν εσκεμμένα ώστε να σε νευριάζουν; Κάθεσαι τώρα και απολογείσαι γιατί η παράνομη μετανάστευση είναι παράνομη, και γιατί έχει κυρώσεις στα άτομα που την επιχειρούν. Αστες, εξάλλου η μαζική πλειοψηφία των πολιτών είναι ενάντια στην παράνομη μετανάστευση, και για αυτόν τον λόγο ανεβαίνουν τα δεξιά κόμματα στην εξουσία.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα.

11-02-25

17:14
Αν το λιμενικο ακολουθούσε όντως το πρωτόκολλο γιατί οι κάμερες πάνω στο λιμενικό δεν κατέγραφαν την επιχείρηση διάσωσης, γεγονός που ολως τυχαίως είναι προς το συμφέρον του λιμενικού για να μην αποδοθουν ευθύνες για εγκληματικές ενέργειες;Όχι φίλτατε, την αντικειμενική έρευνα εσύ αδυνατείς να κάνεις.
- Στα παπάρια μου τι λέει ο ΣτΠ και το ΤΡΡ, αρμόδια για να αποφανθούν επ' αυτού είναι τα δικαστήρια (ποινικά εν προκειμένω). Η απόφαση της αθώωσης είναι για τους Αιγύπτιους που επενέβαιναν που αν είδες αθωώθηκαν λόγω αμφιβολιών, όχι γιατί απεδείχθη η αθωότητά τους.
- Το Λιμενικό ακολουθούσε το νόμο και τις ευρωπαϊκές/FRONTEX οδηγίες. Αυτό έλειπε, να γίνουν τα κράτη μπουρδέλα.
- Η πολιτική ανοιχτών συνόρων δεν λειτούργησε ποτέ. Όποιος θέλει να μπει στην Ελλάδα, ας μπει νόμιμα και ωραία να περιμένει να βγουν και τα χαρτιά του και όλα καλά.
- Βάλτα με τις χώρες που τους στέλνουν σε εμάς.
Αυτό που περιγράφεις δεν είναι λαθρομετανάστευση καθώς είναι αναφαίρετο θεμελιώδες δικαίωμα κάθε ανθρώπου να πατήσει γη σε μια ξένη χώρα στα σύνορα και να ζητήσει άσυλο χωρίς να έχει έγγραφα από πριν. Δεν είναι ούτε παρανομια ούτε λαθρομετανάστευση αυτό και μόνο. Ωστόσο κάποιοι που αυτοαποκαλουνται πατριώτες τους στερούν αυτό το ανθρώπινο δικαίωμα που έχουν από το διεθνές δίκαιο. Αφού θέλεις το καθαρά νομικά και όχι το ανθρώπινο, ας μιλήσουμε για το νόμο ως προς αυτά τα δύο θέματα: κάμερες λιμενικού και θεμελιώδες δικαίωμα ασύλου.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

11-02-25

17:20
what????Αυτό που περιγράφεις δεν είναι λαθρομετανάστευση καθώς είναι αναφαίρετο θεμελιώδες δικαίωμα κάθε ανθρώπου να πατήσει γη σε μια ξένη χώρα στα σύνορα και να ζητήσει άσυλο χωρίς να έχει έγγραφα από πριν.
ό,τι να'ναι τσεστεράκο αλλά δε περίμενα τίποτα λιγότερο από εσένα.
Για τους αιχμαλώτους θα πεις;
Για το ότι αποδόθηκαν ποινικές κατηγορίες στο Πακιστάν θα πεις;
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα.

11-02-25

17:51
Δεν απαντάς.what????
ό,τι να'ναι τσεστεράκο αλλά δε περίμενα τίποτα λιγότερο από εσένα.
Για τους αιχμαλώτους θα πεις;
Για το ότι αποδόθηκαν ποινικές κατηγορίες στο Πακιστάν θα πεις;
Αυτό που λες για τους διακινητες είναι ψιλοαδιαφορο εστιάζεις στο λάθος θέμα. Απο τους 750 μετανάστες εσύ θέλεις να μιλήσεις για τους 5-10 ξέρω γω που ίσως είχαν χρηματικό κίνητρο ίσως όχι, δεν είναι η ουσία αυτοί οι δέκα άνθρωποι, αλλά το ότι 750 σχεδόν άνθρωποι επέλεξαν να αφήσουν τη χώρα τους και να ρισκαρουν ακόμα και να πνιγουν για μια πιθανότητα σε μια καλύτερη ζωή την οποία το λιμενικο μας, αυτό το περήφανο πατριωτικο ελληνικό λιμενικο, τους την στερησε. Ας εστιάσουμε στους εκατοντάδες νεκρούς που πνίγηκαν και όχι στους κακους πέντε δέκα διακινητες. Μου είναι αδιάφορο αν οι διακινητες ήταν βαρόνοι εγκληματίες, εμένα με ενδιαφέρουν οι υπόλοιπες 600+ ψυχές που πνίγηκαν. Ενα δισεκατομμύριο φορές όλοι αυτοί να ερχονταν Ελλάδα να ζητούσαν άσυλο παρά νεκροί. Είναι μια άποψη που εσύ και οι ομοιδεατες σου ωστόσο αποστρεφεστε. Και αυτοαποκαλειστε μάλιστα και πατριώτες επικαλουμενοι αυτή την πεποίθηση σας. Ε λοιπόν έχω να σας πω πως αυτό δεν είναι πατριωτισμός να ξέρετε.
Σειρά σου: κάμερες λιμενικού και θεμελιώδες δικαίωμα ασύλου
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.561 μηνύματα.

11-02-25

18:09
Ναι ρε, λόγια βάζετε. Εκατό φορές το έχω πει, με κάθε τρόπο, δεν με ενδιαφέρουν ούτε θετικά ούτε αρνητικά οι λάθρο, εφόσον είναι στις χώρες τους. Δεν έχω καμία επιθυμία να πάθουν κάτι, η μοναδική μου επιθυμία είναι να μην έρχονται στη χώρα μου και στην ήπειρό μου. Αυτό και τέλος.Άσε ρε που σου βάλαμε εμείς τα λόγια.
Ούτε να υποστηρίξετε την πραγματικότητα σας δεν μπορείτε.
Κρύβεστε πίσω απο το δάχτυλο σας ενώ ολοι ξέρουν περι τίνος πρόκειται η φάση σας.
Κι όσο για τη «φάση» μας, όπως είπε και παραπάνω ο Γιάννης, πλέον η επίκληση στο συναίσθημα δεν πιάνει. Ούτε και κανένας σας περνάει για ανθρωπιστές, ξεκάθαρο είναι ότι απλά μισείτε αυτά που αγαπάμε. «Αντί» σε όλα, καμία αληθινή και γνήσια ιδεολογία. Επίσης, προβολή ελάχιστων περιπτώσεων όπως παιδάκια που θαλασσοπνίγονται δεν αγγίζει καμία χορδή, γιατί όλος ο κόσμος έχει δει την πλειονότητα, κι αυτή είναι άντρες σε αναπαραγωγική ηλικία που παίρνουν επιδόματα και εγκληματούν. Αν και το βασικότερο δεν είναι αυτό, το βασικό είναι ότι θέλουμε να διατηρήσουμε την εθνική μας ομοιογένεια.
Δεν θα αναλύσω τα αυτονόητα. Δόξα και τιμή σε όλα τα σώματα ασφαλείας, που είναι δουλειά τους να μην επιτρέπουν σε λάθρο να έρχονται στη χώρα μας και έχουν εσάς να τους βρίζετε κιόλας επειδή κάνουν τη δουλειά τους (επαναλαμβάνω, γιατί είστε και πονηροί, λέω να μην τους αφήνουν να περάσουν. Μέχρι εκεί). Κατά τα άλλα, εσείς όταν μπουν οι τούρκοι είστε ικανοί να αποκαλείτε φασίστες όποιους θα πάνε να πολεμήσουν, ικανούς σας έχω, αλήθεια.Τώρα τα είπα καλά Ηλία; Σου έβαλα λόγια στο στόμα/πληκτρολόγιο, που δεν πληκτρολόγησες;
Αν διαφωνείς με την ανάλυση, εξήγησέ μου σε παρακαλώ.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.603 μηνύματα.

15-02-25

21:20
Τι πιστεύετε ότι πάει να γίνει με την ισλαμική μετανάστευση;
Απόψε είχαμε μια "προσφυγική" ενσωμάτωση με 1 νεκρό στην Αυστρία. Ο μετανάστης για τις ελίες μαχαίρωνε περαστικούς στο εμπορικό κέντρο της πόλης Villach. Ένας 14χρονος κατέληξε.
Απόψε είχαμε μια "προσφυγική" ενσωμάτωση με 1 νεκρό στην Αυστρία. Ο μετανάστης για τις ελίες μαχαίρωνε περαστικούς στο εμπορικό κέντρο της πόλης Villach. Ένας 14χρονος κατέληξε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.

15-02-25

21:27

Αυστρία: «Τυφλή» επίθεση με μαχαίρι, από 23χρονο Σύρο - Νεκρός 14χρονος
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η αυστριακή εφημερίδα Kurier, ένας 42χρονος, επίσης Σύρος, εργαζόμενος σε εταιρία ταχυμεταφορών, βρέθηκε μπροστά

Συναγερμός στην Αυστρία: Σύρος σε αμόκ επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς – Νεκρό ένα παιδί 14 ετών
Αιματηρό περιστατικό στο Φίλλαχ της Αυστρίας .
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.603 μηνύματα.

15-02-25

21:30
![]()
Αυστρία: «Τυφλή» επίθεση με μαχαίρι, από 23χρονο Σύρο - Νεκρός 14χρονος
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η αυστριακή εφημερίδα Kurier, ένας 42χρονος, επίσης Σύρος, εργαζόμενος σε εταιρία ταχυμεταφορών, βρέθηκε μπροστάwww.naftemporiki.gr
Ήταν μεμονωμένο περιστατικό. Κάνε ότι κοιμάσαι.

Moυ κάνει εντύπωση @ilias90 γιατί συνήθως ο δράστης σε τέτοιες "πολιτικές ενσωμάτωσης" είναι μουσουλμάνος από Συρία, Αφγατιγανιστάν και όχι μουσουλμάνος Μαλαισιανός ή Ινδονήσιος.

Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.264 μηνύματα.

15-02-25

21:43
Δείτε πως χαμογελάει..
Γιατί ξέρει ότι κανείς δεν θα τον πειράξει, ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα του εδώ στην Ευρώπη θα τηρηθούν με ευλάβεια..ότι στην φυλακή(όσο κάτσει)θα έχει άριστες συνθήκες διαβίωσης.. ψυχαγωγία θέρμανση φαγητό.
Έκανε και το θέλημα του Αλλάχ σκότωσε έναν άπιστο και τραυμάτισε άλλους 5.
Win win
Γιατί ξέρει ότι κανείς δεν θα τον πειράξει, ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα του εδώ στην Ευρώπη θα τηρηθούν με ευλάβεια..ότι στην φυλακή(όσο κάτσει)θα έχει άριστες συνθήκες διαβίωσης.. ψυχαγωγία θέρμανση φαγητό.
Έκανε και το θέλημα του Αλλάχ σκότωσε έναν άπιστο και τραυμάτισε άλλους 5.
Win win
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- A350
- back2967
- Paragontas7000
- johnsala
- taketrance
- American Economist
- giannhs2001
- Memetchi
- camil
- Kate1914
- chester20080
- Libertus
- charmander
- Scandal
- Wonderkid
- AggelikiGr
- Jack of Spades
- bibliofagos
- Reader
- ck_chrysiis
- Joji
- giorgos5002
- Hased Babis
- physicscrazy
- Maximum
- despoina13
- fmarulezkd
- Sosstoss
- Debugging_Demon
- vasilis123321
- synthnightingale
- phleidhs
- exotic xo
- Fernando_A
- Κλημεντίνη
- Hecticism
- J.Cameron
- GeorgePap2003
- korlef
- Εριφύλη
- Queenara
- Nameless Ghoul
- Dr. Gl. Luminous
- mixaelaaa
- Luludaki
- AK-92
- kost28
- Antonia Alexandra
- Μήτσος10
- ROM32
- User2350
- epote
- Totreno
- AN.PA
- hirasawayui
- Maraki4you
- rafaela11
- Alessandra Eliza
- Dark_kronos
- Indiana Jones
- gmoutzour
- New member
- Δροσουλίτης
- aggorf
- Human being
- Abiogenesis
- alexd99
- Shadowban
- Έλενα Παπαμακαριου
- Τodoroki
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- Ilma
- PinkButterfly
- Αντικειμενικός
- Dreamer_SW
- Unboxholics
- jj!
- skot
- Mt73
- SlimShady
- snowy
- Jimmy20
- Thundergirl
- Unseen skygge
- Loozen
- Mhtrogoal
- harry akritas
- ag97
- Satan Claus
- iGiannis
- don_vito
- allall1
- Μάρκος Βασίλης
- Εχέμυθη
- Earthquake
- fretoe
- Μαυρίκιος
- Dimitris2001
- Griff
- Anastasius4B
- Γατόπαρδος.
- Νηματολάγνος
- kogba
- Μαρία223
- Viedo
- Βλα
- εξ_άγγελος
- Έμμα
- CiNeFiL
- dimospap
- alexrami
- leo41
- Xristinaqui
- Ryuzaki
- kostas83
- iManosX13
- Cookie_Monster
- Angelina30
- grtt
- Dimitris13
- Anonyme
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.