Εγώ δεν είμαι τυφλή στο πρόβλημα και στις απειλές που αυτό στο οποίο αναφέρεσαι πιθανόν να προκαλέσει.
Οι κινητοποιήσεις αυτές γίνονται από ανθρώπους διαφόρων εθνικοτήτων ανά τον κόσμο με στόχο την παύση πυρός ενάντια στην Παλαιστίνη με τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς που αυτό έχει επιφέρει.
Όσο για αυτό που λές πως ενθαρρύνουν τις ενέργειες της Χαμάς θα σου πω πως μπαίνοντας στην θέση ενός παιδιού που μεγάλωσε στη Γάζα, ζώντας στην τρομοκρατία του Ισραήλ και στην βία του να βρίσκεσαι υπό αυτόν τον ασφυκτικό κλοιό και με ενα όπλο καρφωμένο στον κρόταφο σου συνεχώς και ενα σπίτι απο το οποίο σε πετάνε εξω δια της βίας, η βία σου καρφώνεται στο υποσυνείδητο.
Την βία της Χαμάς αλλά και των υποστηρικτών της την έχτισε και την γαλούχησε πολύ καλά το ίδιο το Ισραήλ.
Εύκολα κρίνουμε εκτός και είναι λογικό καθώς τα δικά μας κορμιά δεν έχουν ζήσει στην βία και τα δικά μας μάτια δεν έχουν δεί τα αποτελέσματα αυτής.
Όσο για το Ισλάμ στο οποίο αναφέρεσαι είναι μια τεράστια κουβέντα, ωστόσο, όπως είπα παραπάνω δεν είμαι τυφλή στο πρόβλημα και γνωρίζω πολύ καλά στο τι αναφέρεσαι.