American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.505 μηνύματα.

Ναι βρε δεν υπάρχει μεγάλη αύξηση των ροών, μόνο 40,000 λαθρομετανάστες μπαίνουν παράνομα στην χώρα μας κάθε χρόνο.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.531 μηνύματα.

Σύμφωνα με το chatgpt:

Ξεχάσες και τους αναρχικούς, τους φονταμενταλιστές, τους απολιτικ, τους νεοναζί, τους ίδιους τους λαθρο που προσπαθεί όλους να τους ξεσηκώσει ενάντια στα βασικά δικαιώματα των ανθρώπων.Από αυτό συμπεραίνω οτι δεν υπάρχει κάποια τραγικά μεγάλη αύξηση ροών απλά ο Κούλης προσπαθεί να μαζέψει την ακροδεξιά πλευρά της κοινωνίας υπέρ του αλλά και κάποιους κεντρώους ή και αριστερούς που για προσωπικούς λόγους δε θέλουν τους μετανάστες

Ο κόμπος απλά έφτασε το χτένι. Καλά κάνει ο Κούλης εδώ πέρα, μπράβο του.
Όσο αριστερός και να είσαι αν δεν σε ανατριχιαζει του να βλέπεις χιλιάδες ενήλικες άντρες να αποβιβάζονται σε παραλία λουομένων και να ξεκινούν να τρέχουν προς την στεριά λες και να είναι κάνα D-day του Bollywood, κάτι τρέχει με εσένα, και όχι με τους άλλους που δεν το γουστάρουν αυτό.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.689 μηνύματα.

Παντού ψεύτικα διλήμματα. Έγινε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και εσείς ασχολείστε με μετανάστες. Ναι αλλά για τον Αμερικανό που παρενόχλησε ένα κοριτσάκι δεν λέτε κάτι, αυτός είναι πλούσιος μετανάστης, εσάς σας ενοχλούν οι φτωχοί μετανάστες. Για τους τουρίστες δεν λέτε τίποτα, οι μετανάστες σας φταίνε...
Συνέχεια το ίδιο βιολί. Δεν λένε να καταλάβουν πως ένα πρόβλημα δεν αναιρεί ένα άλλο και πως επίσης δεν θέλουμε ούτε πλούσιους ούτε φτωχούς (λαθρο)μετανάστες. Θα σε πουν «όλα στη χώρα σου ανήκουν σε ξένους, αυτό όμως δεν σε πειράζει», η χαζομάρα ορισμένων είναι απύθμενη.
Συνέχεια το ίδιο βιολί. Δεν λένε να καταλάβουν πως ένα πρόβλημα δεν αναιρεί ένα άλλο και πως επίσης δεν θέλουμε ούτε πλούσιους ούτε φτωχούς (λαθρο)μετανάστες. Θα σε πουν «όλα στη χώρα σου ανήκουν σε ξένους, αυτό όμως δεν σε πειράζει», η χαζομάρα ορισμένων είναι απύθμενη.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.819 μηνύματα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι είναι πως κάποια πράγματα δεν μπορούν να συζητηθούν παράλληλα γιατι υπάρχει σειρά προτεραιότητας. Τι εννοώ: Οταν ολιγάρχες και τουρίστες με ή χωρίς golden visa σου γαμάνε τη χώρα και σου μένει βαριά ένα ένα ελάχιστο κομμάτι αυτής και των ευκαιριών της, θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου και την ύπαρξή σου την ίδια υποστηρίζοντας σαν ζαβλακωμένο βόδι πως δεν υπάρχει χώρος για όλους.Υπάρχει χώρος για όλους, απλά μας τον έχουνε κλέψει και τους φιλάτε και τα κατουρημένα βρωμοπόδια.
Οπότε κακομοίρη για άλλη μια φορά, τόσο μικρος είσαι, μια στάλα μόνο που δεν αρκεί το κουκούτσι στη γκλάβα σου για να αντιληφθεί την πραγματικότητα.
Μαλώστε και φαγωθείτε εσείς για τα δύο βόδια όσο εμείς θα παλεύουμε να πάρουμε πίσω όλη την χώρα.
υ.γ. Μαντέψτε το prompt
Οπότε κακομοίρη για άλλη μια φορά, τόσο μικρος είσαι, μια στάλα μόνο που δεν αρκεί το κουκούτσι στη γκλάβα σου για να αντιληφθεί την πραγματικότητα.
Μαλώστε και φαγωθείτε εσείς για τα δύο βόδια όσο εμείς θα παλεύουμε να πάρουμε πίσω όλη την χώρα.
υ.γ. Μαντέψτε το prompt
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.531 μηνύματα.

Γύφτοι και μαύροι ταιζουν χοντρούς κοτόπουλο, μεσαιωνικό oil painting styleυ.γ. Μαντέψτε το prompt
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.505 μηνύματα.

Υπάρχει χώρος για όλους, απλά μας τον έχουνε κλέψει και τους φιλάτε και τα κατουρημένα βρωμοπόδια.
Ναι υπάρχει χώρος για όλους μας, αρκεί να γίνεται με τον νόμιμο τρόπο και σεβόμενοι τις χώρες που μεταναστεύουμε. Τώρα να μπουκάρεις σε μια χώρα με το έτσι θέλω, να κάθεσαι και να τεμπελιάζεις χωρίς να εργάζεσαι επειδή γουστάρεις να ζεις με επιδόματα, ενώ δεν μαθαίνεις ούτε καν την γλώσσα επειδή δεν θέλεις να ενσωματωθείς, τότε όχι δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους άτομα. Πρόσφυγες είναι οι Ουκρανοί, οι οποίοι στις χώρες που πήγαν (Στην Ελλάδα χιλιάδες) εργάζονται, πληρώνουν φόρους και σέβονται τις χώρες που τους φιλοξενούν. Πρόσφυγες ήταν και πολλοί άνθρωποι από την Συρία όπου επίσης προσαρμόστηκαν στις χώρες που πήγαν (όχι όλοι). Τα άτομα αυτά που μπουκάρουν στα νησιά δεν είναι πρόσφυγες όμως, φαίνεται από το γεγονός ότι στην πλειοψηφία τους είναι άντρες και όχι γυναίκες/παιδιά, αλλά παράνομοι που έχουν την απαίτηση να μπουν στην Ευρώπη με το έτσι θέλω.
Τώρα η Golden Visa δεν έχει σχέση με το θέμα. Ναι είναι ένα αποτυχημένο μέτρο που προκαλεί bubble στην αγορά κατοικίας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε τον κάθε παράνομο μετανάστη να μπουκάρει μέσα με το έτσι θέλω. Είναι διαφορετικά ζητήματα που το ένα δεν έχει να κάνει με το άλλο.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.642 μηνύματα.

Οχι δεν υπαρχει χωρος για ολους...ουτε για μεταναστες ουτε για γκολντεν βιζες/.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΣΚΑΤΑ.Αυτό που δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι είναι πως κάποια πράγματα δεν μπορούν να συζητηθούν παράλληλα γιατι υπάρχει σειρά προτεραιότητας. Τι εννοώ: Οταν ολιγάρχες και τουρίστες με ή χωρίς golden visa σου γαμάνε τη χώρα και σου μένει βαριά ένα ένα ελάχιστο κομμάτι αυτής και των ευκαιριών της, θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου και την ύπαρξή σου την ίδια υποστηρίζοντας σαν ζαβλακωμένο βόδι πως δεν υπάρχει χώρος για όλους.Υπάρχει χώρος για όλους, απλά μας τον έχουνε κλέψει και τους φιλάτε και τα κατουρημένα βρωμοπόδια.
υ.γ. Μαντέψτε το prompt
View attachment 150160
Απο τη αρχη ειμαι εναντια και στονυπερτουρισμο..και στις γκολντεν βιζες για τα χρυσα καθαρματα.
Ουτε αυτιυς θελω ουτε τους λαθρομεταναστες...καν βασικα μεταναστες δεν θελω μετα απο ενα ποσοστο.Θεωρω οτι καθε χωρα πρεπει να εχει αναλογα με τον πληθυσμο μια ποσοστοση.ΤΗΝ ΕΧΠΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ.
Αλλα και απο γκολντεν και απο υπερ τουρισμο .
Στο λουτρακι εχουμε γεμισει με ουκρανους.Και ρωσσους πριν γινει ο πολεμος.Μεχρι και το ΠΩΛΗΤΑΙ στα ρωσσικα το γραφουν.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
nearos
Επιφανές μέλος

Υποθέτω είναι πιο εύκολο να γραφτεί στα ρωσικά πάρα στα ελληνικά (σωστά τουλάχιστον)..Μεχρι και το ΠΩΛΗΤΑΙ στα ρωσσικα το γραφουν.

amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.819 μηνύματα.

Τους λόγους για τους οποίους συμβαίνουν τα όσα αναφέρεις αξίζει φυσικά να τους ερευνήσει κανείς και να αντιληφθεί γιατι συμβαίνει το κάθε ένα ξεχωριστά. Το μόνο εύκολο είναι να τους πεί κανείς «παράνομους» μετανάστες, κοπρίτες που κάθονται και δεν προσφέρουν τίποτα.
Ναι υπάρχει χώρος για όλους μας, αρκεί να γίνεται με τον νόμιμο τρόπο και σεβόμενοι τις χώρες που μεταναστεύουμε. Τώρα να μπουκάρεις σε μια χώρα με το έτσι θέλω, να κάθεσαι και να τεμπελιάζεις χωρίς να εργάζεσαι επειδή γουστάρεις να ζεις με επιδόματα, ενώ δεν μαθαίνεις ούτε καν την γλώσσα επειδή δεν θέλεις να ενσωματωθείς, τότε όχι δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους άτομα. Πρόσφυγες είναι οι Ουκρανοί, οι οποίοι στις χώρες που πήγαν (Στην Ελλάδα χιλιάδες) εργάζονται, πληρώνουν φόρους και σέβονται τις χώρες που τους φιλοξενούν. Πρόσφυγες ήταν και πολλοί άνθρωποι από την Συρία όπου επίσης προσαρμόστηκαν στις χώρες που πήγαν (όχι όλοι). Τα άτομα αυτά που μπουκάρουν στα νησιά δεν είναι πρόσφυγες όμως, φαίνεται από το γεγονός ότι στην πλειοψηφία τους είναι άντρες και όχι γυναίκες/παιδιά, αλλά παράνομοι που έχουν την απαίτηση να μπουν στην Ευρώπη με το έτσι θέλω.
Τώρα η Golden Visa δεν έχει σχέση με το θέμα. Ναι είναι ένα αποτυχημένο μέτρο που προκαλεί bubble στην αγορά κατοικίας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε τον κάθε παράνομο μετανάστη να μπουκάρει μέσα με το έτσι θέλω. Είναι διαφορετικά ζητήματα που το ένα δεν έχει να κάνει με το άλλο.
Προσωπικά εχω και φίλους αλβανικής καταγωγής όπου οι γονείς τους δούλεψαν σαν σκυλιά 30 χρόνια στη χώρα, τους αντιμετώπισαν σαν τα τελευταία σκουπίδια τα ρεμάλια της χώρας, ποτέ δεν κατέκτησαν ούτε κατα διάνοια την οποιαδήποτε αξίωση και πλέον αφου τους ήπιαν όλο το αίμα είναι γέροι καταπονεμένοι και χωρίς σύνταξη.
Πολλοί απο αυτούς τους ανθρώπους μπήκαν παράνομα στη χώρα γιατί η χώρα τους κατέρρευσε και η επιλογή ήταν παρανομία ή θάνατος.
Όλα με απρόβλεπτες συνθήκες, όλα αποφασισμένα απο άλλους.
Οι γονείς μου εχουν βοηθήσει στα νιάτα τους παράνομους μετανάστες με δουλειά, φαγητό και στέγη. Μεγάλωσα στο σπίτι μου με μια τέτοια κυρία που μας φρόντισε σαν τα ίδια τα παιδιά της.
Χάρη σε μας τα παιδιά τους σπούδασαν και είχαν πολύ καλύτερη ζωή ανεξαρτήτως απο το πως μπήκαν στην χώρα.
Τα ζητήματα που αναφέρεις στο τέλος είναι πλήρως αλληλένδετα απλά θέλει την αντίστοιχη κριτική σκέψη -που πολύ καλά διαθέτεις αλλά επιλέγεις να μην την χρησιμοποιήσεις στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν σε κρίνω, η προπαγάνδα είναι τεράστια.
Εύχομαι να με αξιώσει η ζωή να βοηθήσω και να βοηθάω ανθρώπους που τους πέταξε η ζωή στον δρόμο δεδομένου του πελώριου privilege που διαθέτω.
Εγώ ετσι τους βλέπω και ετσι θα τους βλέπω για πάντα, και δεν είναι ιδεολογικό το ζήτημα, είναι ζήτημα ανθρωπιάς. Για μένα δεν είναι και δεν ήταν ποτέ ilegal aliens, ήταν η κυρία Μαρία που οταν δεν μου κάναν τα ακριβά μου ρούχα παπούτσια και παιχνίδια που μου αγόραζαν οι γονείς μου, ντύναν τα παιδιά τους με αυτά και παίζαν με τα παιχνίδια μου.
Κι αν αυτά σας ακούγονται ιδεολογικές βλακείες ή συναισθηματισμοί ή εκθέσεις δημοτικού ας είναι.
Στο τέλος της μέρας θέλω να λέγομαι άνθρωπος.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.973 μηνύματα.

Όσο αριστερός και να είσαι αν δεν σε ανατριχιαζει του να βλέπεις χιλιάδες ενήλικες άντρες να αποβιβάζονται σε παραλία λουομένων και να ξεκινούν να τρέχουν προς την στεριά λες και να είναι κάνα D-day του Bollywood, κάτι τρέχει με εσένα, και όχι με τους άλλους που δεν το γουστάρουν αυτό.
το ίδιο είχε γίνει και με τους αλβανούς. αποκλειστικά άντρες μπούκαραν σε πρώτη φάση. κρύβονταν σε χωράφια και καλύβες. άλλοι τους κυνήγαγαν, άλλοι τους έκρυβαν. αργότερα, όταν σταθεροποιήθηκε η κατάσταση, έφεραν γυναίκες ή γυναίκες και παιδιά.
American Economist
Επιφανές μέλος

Τους λόγους για τους οποίους συμβαίνουν τα όσα αναφέρεις αξίζει φυσικά να τους ερευνήσει κανείς και να αντιληφθεί γιατι συμβαίνει το κάθε ένα ξεχωριστά. Το μόνο εύκολο είναι να τους πεί κανείς «παράνομους» μετανάστες, κοπρίτες που κάθονται και δεν προσφέρουν τίποτα.
Προσωπικά εχω και φίλους αλβανικής καταγωγής όπου οι γονείς τους δούλεψαν σαν σκυλιά 30 χρόνια στη χώρα, τους αντιμετώπισαν σαν τα τελευταία σκουπίδια τα ρεμάλια της χώρας, ποτέ δεν κατέκτησαν ούτε κατα διάνοια την οποιαδήποτε αξίωση και πλέον αφου τους ήπιαν όλο το αίμα είναι γέροι καταπονεμένοι και χωρίς σύνταξη.
Πολλοί απο αυτούς τους ανθρώπους μπήκαν παράνομα στη χώρα γιατί η χώρα τους κατέρρευσε και η επιλογή ήταν παρανομία ή θάνατος.
Όλα με απρόβλεπτες συνθήκες, όλα αποφασισμένα απο άλλους.
Οι γονείς μου εχουν βοηθήσει στα νιάτα τους παράνομους μετανάστες με δουλειά, φαγητό και στέγη. Μεγάλωσα στο σπίτι μου με μια τέτοια κυρία που μας φρόντισε σαν τα ίδια τα παιδιά της.
Χάρη σε μας τα παιδιά τους σπούδασαν και είχαν πολύ καλύτερη ζωή ανεξαρτήτως απο το πως μπήκαν στην χώρα.
Τα ζητήματα που αναφέρεις στο τέλος είναι πλήρως αλληλένδετα απλά θέλει την αντίστοιχη κριτική σκέψη -που πολύ καλά διαθέτεις αλλά επιλέγεις να μην την χρησιμοποιήσεις στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν σε κρίνω, η προπαγάνδα είναι τεράστια.
Εύχομαι να με αξιώσει η ζωή να βοηθήσω και να βοηθάω ανθρώπους που τους πέταξε η ζωή στον δρόμο δεδομένου του πελώριου privilege που διαθέτω.
Εγώ ετσι τους βλέπω και ετσι θα τους βλέπω για πάντα, και δεν είναι ιδεολογικό το ζήτημα, είναι ζήτημα ανθρωπιάς. Για μένα δεν είναι και δεν ήταν ποτέ ilegal aliens, ήταν η κυρία Μαρία που οταν δεν μου κάναν τα ακριβά μου ρούχα παπούτσια και παιχνίδια που μου αγόραζαν οι γονείς μου, ντύναν τα παιδιά τους με αυτά και παίζαν με τα παιχνίδια μου.
Κι αν αυτά σας ακούγονται ιδεολογικές βλακείες ή συναισθηματισμοί ή εκθέσεις δημοτικού ας είναι.
Στο τέλος της μέρας θέλω να λέγομαι άνθρωπος.
Ναι ωραία αυτά που αναφέρεις, όμως δεν αλλάζουν την ουσία. Καμία προπαγάνδα δεν υπάρχει ούτε έγινε το 70-75% του πληθυσμού ρατσιστές ξαφνικά. Κάθε κράτος για να πάει μπροστά θέλει νόμους και κανόνες. Η μετανάστευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα αρκεί να γίνεται νόμιμα και σεβόμενοι την χώρα που πάμε. Δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα να μπουκάρεις σε ένα κράτος με το έτσι θέλω, να δημιουργείς ghetto και να μην εργάζεσαι. Και αυτά που λέω δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου, οι ίδιες οι κυβερνήσεις (Σουηδία, Γαλλία, Ολλανδία, Φινλανδία) έχουν παραδεχθεί ότι οι μετανάστες που ήρθαν μετά το 2015 δεν ενσωματώθηκαν στο μεγαλύτερο ποσοστό. Τα στατιστικά της αστυνομίας δείχνουν ότι οι πόλεις που έχουν μεγάλο ποσοστό μεταναστών από τρίτες χώρες είναι και αυτές με την υψηλότερη εγκληματικότητα στην Ευρώπη (Birmingham, Bradford, Manchester, Marseille, Brussels). Όπως στο σπίτι μας κλειδώνουμε την πόρτα ώστε να είμαστε ασφαλείς, το ίδιο ακριβώς ισχύει με τα εθνικά σύνορα. Να θυμίσω ότι το 2015 όπου μπούκαραν σχεδόν 2 εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες στην Ευρώπη, μέσα σε αυτούς ήταν τρομοκράτες της ISIS όπου προκάλεσαν μια σειρά από τρομοκρατικά χτυπήματα όπου στοίχισαν την ζωή σε χιλιάδες αθώους πολίτες.
Άρα όχι λοιπόν, η παράνομη μετανάστευση ούτε είναι ωφέλιμη για την χώρα ούτε είναι ανθρώπινο δικαίωμα προφανώς, καμία παγκόσμια νομοθεσία ή συνθήκη δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Ακόμα και στο άσυλο που αφορά τους πρόσφυγες πολέμου, υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία που ακολουθείται. Και σίγουρα δεν μας κάνει ανθρωπιστές και καλούς ανθρώπους το να λέμε ναι στην παράνομη μετανάστευση, αυτό είναι αφήγημα που δεν στέκει.
nearos
Επιφανές μέλος

Και τώρα όλες οι συνομήλικες γκόμενες είναι μισές αλβανίδες.... Είδες κακό που μας κανανετο ίδιο είχε γίνει και με τους αλβανούς. αποκλειστικά άντρες μπούκαραν σε πρώτη φάση. κρύβονταν σε χωράφια και καλύβες. άλλοι τους κυνήγαγαν, άλλοι τους έκρυβαν. αργότερα, όταν σταθεροποιήθηκε η κατάσταση, έφεραν γυναίκες ή γυναίκες και παιδιά.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.973 μηνύματα.

Και τώρα όλες οι συνομήλικες γκόμενες είναι μισές αλβανίδες.... Είδες κακό που μας κανανε
όταν η Αθήνα ήταν χωριό ακόμα, Αρβανίτες είχε (πάλι). μετά πλάκωσαν όλα τα γύρω χωριά.
dum dum boy
Διάσημο μέλος

btw αυτό με τους αλβανούς το έχω ζήσει από κοντά. ένας αλβανός ο "Γιάννης", όταν είχε πρωτοέρθει, δούλευε για τον πατέρα μου. τα μεσημέρια τρώγαμε μαζί. έπαιρνε τηλέφωνο, από το σταθερό μας, τη γυναίκα του στην Αλβανία και έκλαιγε.
τεσπά. πλέον έχει σπίτι, αυτοκίνητο, γυναίκα, παιδιά, φίλους.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.689 μηνύματα.

Όταν το πιο λογικό post (για τη δική μου κρίση) εδώ μέσα το έγραψε η @Πουπουλίνα καταλαβαίνετε οι υπόλοιποι πόσο λάθος είστε.. Δεν χρειάζεται να σχολιαστεί κάτι άλλο. Με κάλυψε πλήρως. Έξω και οι έχοντες golden visa και οι ξένες εταιρείες που ελέγχουν τις υποδομές μας και οι λαθρομετανάστες (άνδρες, γυναίκες, νόμιμοι, παράνομοι, εμένα προσωπικά με είναι πλήρως αδιάφορα όλα αυτά) και εννοείται έλεγχος του τριτογενούς τομέως (τουρισμός) που ξεφεύγει για την κερδοσκοπία.
End of story. Είναι τρομερά απλό.
End of story. Είναι τρομερά απλό.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

η φάση είναι πως όλοι αυτοί οι κακιασμένοι κωλάνθρωποι σε αντίστοιχη θέση θα είχαν μείνει εδώ πέρα να γλείφουν τα κάκαλα του κάθε πρεζέμπορα για ενα κομμάτι κατουρημένο ψωμί νΑ ΣωΣΟυΝ Το ΕθΝοΣbtw αυτό με τους αλβανούς το έχω ζήσει από κοντά. ένας αλβανός ο "Γιάννης", όταν είχε πρωτοέρθει, δούλευε για τον πατέρα μου. τα μεσημέρια τρώγαμε μαζί. έπαιρνε τηλέφωνο, από το σταθερό μας, τη γυναίκα του στην Αλβανία και έκλαιγε.
nearos
Επιφανές μέλος

Απορώ πως νομίζεις πως θα μπορούσε να συντηρηθεί ένα αμιγώς ελληνικό κράτος έθνος, χωρίς καθόλου εξωτερική βοήθεια, χωρίς τους μετανάστες να καλύπτουν θέσεις εργασίας "κατώτερων στρωμάτων", και όχι μόνο, γενικά καταρτισμένους μετανάστες που έρχονται εδώ, τους τουρίστες κλπ.End of story. Είναι τρομερά απλό
Μη ειρωνικα ενδιαφέρομαι να μάθω, διότι με όλα αυτά τα προνόμια της παγκοσμιοποίησης, της στήριξης των ΗΠΑ, της ΕΕ και την μέγιστη εκμετάλλευση των (λάθρο)μεταναστών, ήδη Κούτσα στραβά υπάρχουμε
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.036 μηνύματα.

Όπως γράφτηκε και παραπάνω, υπάρχει χώρος για όλους. Κάθε έθνος στη χώρα του, κάθε χρώμα στην ήπειρό του (βασικά η Ευρώπη μας νοιάζει, όλοι οι άλλοι ας κάνουν ό,τι τους καπνίσει). Κατά της νόμιμης και παράνομης λαθρομετανάστευσης, δεν είμαστε ΗΠΑ να γίνουμε αυτό το πολυφυλετικό χάος (είδαμε πόσο καλά πήγε αυτό, τα race wars είναι προ των πυλών) για χάρη της βρωμιάρας της ελεύθερης αγοράς και του καπιταλισμού. Εθνική ομοιογένεια ας έχουμε και ας τρώγωμεν πέτρες.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Να χαίρεσαι την ελευθερία σου μιας που όλα πάνε καλά. Η κατάντια της σημερινής Ευρώπης είναι το αποτέλεσμα των νικητών του 1945, των «καλών» της ιστορίας.Εμ τιμάμε τους προγόνους οι οποίοι μας ελευθέρωσαν από το φασιστικό και ναζιστικό ζυγό, εμ στέλνουμε τα κωλοκομμουνια στη Μακρόνησο.
Στο καπιταλισμό δεν μπορεί να λειτουργήσει. Οι ξένοι έρχονται για να ρίξουν τα μεροκάματα των ημεδαπών. Δεν υπάρχει λόγος να πας εσύ σε εργασίες όπως χωράφια, γηροκομεία κλπ. Θα πάει ο ξένος για πολύ λιγότερα και ανασφάλιστος. Όλα ξεκινάνε από τη νοσηρή νοοτροπία (της οποίας είμαστε όλοι θύματα και εγώ εννοείται) του να σπουδάσεις κάτι. Για την ώρα πιο χρήσιμες είναι οι τεχνικές και οι αγροτικές γνώσεις παρά τα κωλόχαρτα των πανεπιστημίων. ΧΘΕΣ πρέπει να περιοριστούν οι θέσεις στα πανεπιστήμια και να αναγκάσουν τον κόσμο να στραφεί προς τέχνες, χωράφια κλπ (παίρνοντας πάντα και τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αξίζουν αυτά).Απορώ πως νομίζεις πως θα μπορούσε να συντηρηθεί ένα αμιγώς ελληνικό κράτος έθνος, χωρίς καθόλου εξωτερική βοήθεια, χωρίς τους μετανάστες να καλύπτουν θέσεις εργασίας "κατώτερων στρωμάτων", και όχι μόνο, γενικά καταρτισμένους μετανάστες που έρχονται εδώ, τους τουρίστες κλπ.
Μη ειρωνικα ενδιαφέρομαι να μάθω, διότι με όλα αυτά τα προνόμια της παγκοσμιοποίησης, της στήριξης των ΗΠΑ, της ΕΕ και την μέγιστη εκμετάλλευση των (λάθρο)μεταναστών, ήδη Κούτσα στραβά υπάρχουμε
nearos
Επιφανές μέλος

Ποια ελευθερία μου ρε μαν? Ξεχνάς τι έγινε το 91; Αρχίδια ελευθερία έχουμε και εμείς. Όταν έπεσε το σιδηρούν παραπέτασμα έπεσε και η τελευταία ελπίδα του κόσμου.Να χαίρεσαι την ελευθερία σου μιας που όλα πάνε καλά. Η κατάντια της σημερινής Ευρώπης είναι το αποτέλεσμα των νικητών του 1945, των «καλών» της ιστορίας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 233 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Greg25
- giannhs2001
- camil
- johnsala
- nearos
- Reader
- charmander
- AggelikiGr
- taketrance
- chester20080
- American Economist
- Dr. Gl. Luminous
- Wonderkid
- giorgos5002
- Pyotr_Krasnov
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- back2967
- Entropy24
- fmarulezkd
- vas 78
- bibliofagos
- BatGuin
- A350
- Varus
- Κλημεντίνη
- GeorgePap2003
- kostas.samis
- touvlo
- rafaela11
- nimbus
- hihat1
- Joji
- Libertus
- vasilis123321
- Kate1914
- Spentys
- Jack of Spades
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- physicscrazy
- Maximum
- Sosstoss
- Debugging_Demon
- synthnightingale
- phleidhs
- exotic xo
- Fernando_A
- Hecticism
- J.Cameron
- korlef
- Εριφύλη
- Queenara
- Nameless Ghoul
- mixaelaaa
- Luludaki
- AK-92
- kost28
- Antonia Alexandra
- Μήτσος10
- ROM32
- User2350
- epote
- Totreno
- AN.PA
- hirasawayui
- Maraki4you
- Alessandra Eliza
- Dark_kronos
- Indiana Jones
- gmoutzour
- New member
- Δροσουλίτης
- aggorf
- Human being
- Abiogenesis
- alexd99
- Shadowban
- Έλενα Παπαμακαριου
- Τodoroki
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- Ilma
- PinkButterfly
- Αντικειμενικός
- Dreamer_SW
- Unboxholics
- jj!
- skot
- Mt73
- SlimShady
- snowy
- Jimmy20
- Thundergirl
- Unseen skygge
- Loozen
- Mhtrogoal
- harry akritas
- ag97
- Satan Claus
- iGiannis
- don_vito
- allall1
- Μάρκος Βασίλης
- Εχέμυθη
- Earthquake
- fretoe
- Μαυρίκιος
- Dimitris2001
- Griff
- Anastasius4B
- Γατόπαρδος.
- Νηματολάγνος
- kogba
- Μαρία223
- Viedo
- Βλα
- εξ_άγγελος
- Έμμα
- CiNeFiL
- dimospap
- alexrami
- leo41
- Xristinaqui
- Ryuzaki
- kostas83
- iManosX13
- Cookie_Monster
- Angelina30
- grtt
- Dimitris13
- Anonyme
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.