Subject to change
e-steki.gr Founder

Το θέμα είναι ότι δεν θέλω format και ιστορίες, θέλω να μεταφέρω ΟΟΟΛΑ τα δεδομένα του ενός στον άλλο (και το OS) γρήγορα. Προφανώς αν το κάνω με το laptopάκι μου (πχ συνδέοντας τον άλλο ως εξωτερικό) ακόμα κι αν υπάρχει τρόπος (που σίγουρα υπάρχει) να αντιγράψω ΤΑ ΠΑΝΤΑ, θα κάνει τουλάχιστον μια μέρα (μιλάμε για 200GB δεδομένα).
Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο; Θα μπορούσα να διαθέσω μέχρι και 50Ε μόνο για την αντιγραφή, αρκεί να γλιτώσω το χρόνο και την ταλαιπωρία του DIY...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unknown
Νεοφερμένο μέλος

οπως και να χει ωρες θα φας στην μεταφορα.Σου προτεινω το teracopy (https://www.codesector.com/teracopy.php ενα μινι προγραμματακι που κανει μεταφορα αρχειων αντι της μαμισιας των windows.Εχει και pause και stop κουμπια (χρησιμα αλλα οχι για σενα σε αυτην την περιπτωση)
Υποτιθεται μεταφερει πιο γρηγορα τα αρχεια.Καποιες φορες εχω δει μια βελτιωση ταχυτητας αλλα εξαρταται και απο αλλους παραγοντες (οπως κατακερματισμος αρχειων,μνημη ram κτλπ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Βασικά περισσότερο ψάχνω κάποια υπηρεσία ώστε να μην το κάνω μόνη μου. Κάπου που να έχουν κατάλληλα εργαλεία ώστε να τελειώσουν πολύ πιο γρήγορα το θέμα. Να τους πάω και τους 2 δίσκους, να επιστρέψω μετά από μερικές ώρες να τους πάρω και να τελειώνει το θέμα. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με ενδιαφέρει περισσότερο να εξοικονομήσω χρόνο, παρά χρήμα.
unknown
Νεοφερμένο μέλος

Αμα θελεις να μεταφερεις τον σκληρο που περιεχει το λειτουργικο συστημα (πχ C

Αν καταλαβα καλα εσυ θες να μεταφερεις ολο τον δισκο ετσι οπως ειναι σε εναν παρομοιο δισκο που θα μπει μεσα στο λαπτοπι,ως αρχικος οχι ως εξωτερικος αποθηκευτικος χωρος επειδη ο παλιος δισκος αργοπεθαινει.
Κανα μαγαζι service για pc .. format+ επανεγκατασταση 50euros σε φτανουν.(εκτος και εαν μετρησουν την μεταφορα δεδομενων ως backup)
ρωτα τριγυρω.Λογικα καμια μερα 2 θα παρει
Subject to change
e-steki.gr Founder

(Ναι, Windows 7, ναι στον κύριο δίσκο αναφέρομαι)
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

ακόμα θυμάμαι το ποστ με τα μηνύματα και το κινητό...(αν δεν κάνω λάθος εσύ το είχες γράψει

unknown
Νεοφερμένο μέλος

Δεν μπορω να φανταστω πως θα μεταφερεις τα δεδομενα που εχουν δεσει τον σκληροΧ με το συστημαΨ σε ενα αλλο σκληροΩ και θα λειτουργησει με το συστημαΨ(επειδη μιλαμε για windows).Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλιτώσω χωρίς format?
(Ναι, Windows 7, ναι στον κύριο δίσκο αναφέρομαι)
Μπορει να γινεται ,καποιος περισσοτερο tech-savvy απο εμενα να ξερει.εγω δεν γνωριζω κατι τετοιο.
παντως θα επιμεινω στο οτι οσο αναφορα δεδομενα δικα σου,ειναι καλο να ασχοληθεις ενεργα τουλαχιστον με την μεταφορα αυτων
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Θα συμφωνήσω... Χώρια που σε κανέναν δεν θα εμπιστευόμουν τον σκληρό μου να έκανε οτιδήποτε χωρίς να 'μαι συνεχώς από πάνω. Δε θες να σου βουτήξει κάνα root access.παντως θα επιμεινω στο οτι οσο αναφορα δεδομενα δικα σου,ειναι καλο να ασχοληθεις ενεργα τουλαχιστον με την μεταφορα αυτων
Ακόμα κι όταν χρειάζεται να πάει το PC για service δηλαδή τους το πάω χωρίς σκληρό. Άμα θέλουν να βάλουν δικό τους να το τεστάρουν! Χώρια που καταστήματα όπως Πλαίσιο έχουν στην πολιτική τους νομίζω να σου κάνουν πάντα format (άσχετο αυτό).

Θα 'θελα να μάθω όμως τι εννοείς ότι ο σκληρός σου τα 'χει παίξει, ή αργοπεθαίνει... από τι; από ιό; χαλασμένα sectors? πώς μπορεί ένα σκληρός να αργοπεθάνει ιδιαίτερα από λάπτοπ; Μήπως έχει απλώς "φρακάρει" και χρειάζεται defrag και των γουίντοουζ δεν το κάνουν; μπορείς να τον ξεφρακάρεις δωρεάν με το πρόγραμμα εδώ https://www.perfectdisk.com/
Είναι λίγο θολή η ερώτησή σου, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις δεν έχω καταλάβει ακόμα, αλλά κόλλησα να σου απαντήσω γιατί είχα κι εγώ προβλήματα χτες, αλλά τα 'λυσα με πολύ περίεργους τρόπους, τώρα δεν έχω κάν C: αλλά δεν έχασα τίιποτα και όλο μου το σύστημα ξεκινάει από F: μέχρι χτες πίστευα ότι χωρίς C: δεν τρέχουν τα γουίν κι όμως... τρέχουν, τεσπα... καλά ξεμπερδέματα!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

gademis
Τιμώμενο Μέλος

(acronis εχω στη δουλεια για disk imaging και με εχει σώσει παμπολλες φορές)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.