malbouffe
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nafs
Διάσημο μέλος

Αν ναι δεν τις παιρνάς με usb αλλά ενεργοποιείς στο κινητό σου τον λογαριασμό google και όταν κατεβάζεις εφαρμογές τον εισάαγεις και στέλνονται στο κινητό σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
malbouffe
Νεοφερμένο μέλος

nafs
Διάσημο μέλος

malbouffe
Νεοφερμένο μέλος

Ο μόνος τρόπος να περάσεις εφαρμογή από το PC στο κινητό είναι να έχεις βρει το .apk αρχείο της εφαρμογής.
Μερικοί developers ανεβάζουν εφαρμογές σε sites εκτός του market οπότε μπορείς από εκεί να κατεβάσεις σκέτο το αρχείο, μετά να το αντιγράψεις στο κινητό σου από το PC και να το εγκαταστήσεις από την SD card του.
Ένας οδηγός για να συνδεθείς σε ασύρματο.Έχω προσπαθήσει να συνδεθώ με το δίκτυο που συνδέεται το compiouter μου, αλλά λέει πως συνδέθηκε και δεν μπορώ να μπω στο ιντερνετ. Είδα και τις ρυθμίσεις (μήπως είναι εκεί το πρόβλημα), αλλά δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον. Κάποιος άλλος που γνωρίζει κάτι σχετικό ας μας διαφωτίσει !
malbouffe
Νεοφερμένο μέλος

Όσον αφορά τη σύνδεση στο δίκτυο έχω κάνει όλα όσα λέει το βιντεάκι, αλλά τπτ. Προσπάθησα να συνδεθώ με το ρούτερ μ (στο οποίο συνδέεται και το λάπτοπ). Το κινητό έχει την ένδειξη πως είναι συνδεδεμένο, αλλά όταν ανοίγω τον φυλλομετρητή δεν μπαίνει σε ιστοσελίδες.

fockos
Επιφανές μέλος

Έχω προσπαθήσει να συνδεθώ με το δίκτυο που συνδέεται το compiouter μου, αλλά λέει πως συνδέθηκε και δεν μπορώ να μπω στο ιντερνετ. Είδα και τις ρυθμίσεις (μήπως είναι εκεί το πρόβλημα), αλλά δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον. Κάποιος άλλος που γνωρίζει κάτι σχετικό ας μας διαφωτίσει !

Λέει ότι συνδέθηκε και δε συνδέεται.
μμμμ σβήσε το μοντεμ περιμενε 5 λεπτά και ξανανοιξε και ξαναμπες

malbouffe
Νεοφερμένο μέλος

Δυστυχώς ακόμα δεν έχω καταφέρει να περάσω εφαρμογές στο κινητό μ !
giorgos141
Νεοφερμένο μέλος

Για παράδειγμα, εγώ έχω το LG-P500, κατέβασα ένα παιχνίδι, το σύνδεσα και έτσι όπως μπήκα το έβαλα στην μουσική... Μπήκα μετά από το κινητό, πάτησα να με πάει στα αρχεία, σε μένα το λέει "ThinkFreeOffice", πήγα στην μουσική μου και το έκανα εγκατάσταση και τώρα κάθομαι και το λιώνω όλη μέρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.