Μετράει για τον πελάτη η εξωτερική εμφάνιση του υπαλλήλου;

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,880 μηνύματα.
Κατ'εμε τα πράγματα όσο και να μη μας αρέσουν,θα έχουν ως έχουν.Προσωπικά κι εγώ βρίσκω λίγο ανούσιο να πρέπει να κοιτάς την εμφάνιση ώστε να προσλάβεις κάποιον ως σερβιτόρο κτλ.Το δίκαιο και το σωστό θα ήταν να μπαίνουν άτομα με τα κατάλληλα skills.
Δυστυχώς όμως αυτό δε γίνεται και ίσως δε θα γίνει και πότε.Ζουμε στην εποχή της εικόνας και σταδιακά και προοδευτικά οδηγούμαστε ολοένα και βαθύτερα στο κόσμο της πληροφορίας.Μας ενδιαφέρει τόσο πολύ τι θα ανεβάσουμε στα σοσιαλ,η εικόνα μας.Δικτυωνόμαστε,πλέον όλοι θεωρούμε ωραία τα ίδια πράγματα.Μας νοιάζουν ολοένα και παραπάνω τα χρήματα και η φήμη.Οποτε γιατί και ο σερβιτόρος να μη προσλάβει τον αντικειμενικά όμορφο σερβιτόρο/α αφού θα του φέρει και χρήματα;
Ξαναλέω,ούτε εμένα μου αρέσει αυτό αλλά η ζωή είναι άδικη ούτως η άλλως.Και για να θέσω και ένα άλλο σημαντικό παράδειγμα.Μπορεί να είσαι φουλ διαβαστερός,να γουστάρεις την επιστήμη σου,να δίνεις πόνο και να κάνεις ΤΙΣ σπουδές.Αν δεν έχεις το κοινωνικό πρεστίζ,δυστυχώς οι πιθανότητες να πετύχεις είναι λίγες σε σχέση με κάποιον που ξέρει λιγότερα από εσένα αλλά το έχει παραπάνω με το λέγειν.Κακο επίσης,το ξερω,και εμένα μου τη δίνει,αλλά αυτή είναι η κοινωνία μας.Deal with it.
 

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Eδώ κρύβεται όλο το ρεζουμί της υπόθεσης. Δίμετρες δεν υπάρχουν πολλές κοπέλες εκτός και αν κάνουν κάποιο άθλημα ή έχουν κληρονομικότητα ύψους.
Ακριβως !
Το ρεζουμε κατα το οποιο δυστηχως δεν μπορεις να τοποθετηθεις οταν υποστηριζεις κατι τετοιο..

Απο ποτε εχεις να ερθεις Ελλαδα ..
Αληθεια απο ποτε το αθλημα καθοριζει το υψος ..

Οι ψηλες γυναικες κανουν αθλητισμο και οχι ο αθλητισμος κανει ψηλες γυναικες

Οι νεες γενιές απαρτιζονται απο παρα πολυ ψηλες γυναικες εξου και πλεον τα ορια σε σωματα ασφαλεια εχουν αλλαξει ..
Βλεπεις πλεον γυναικες ¨τσολιαδες " στην κυριολεξια στα σωματα ασφαλειας και αντρες που τους ριχνουν κεφαλια ..

Σε αλλη γενια εχεις μεινει ;)
Μια καθημερινή μέση κοπέλα, νοστιμούλα να είναι, με τα πιασιματάκια της, με τα έτσι και τα άλλα της και ένα χαμόγελο με τον καφέ για να κάνει το φίλο μας Γιάννη να γιάνει. Να ξεχάσει για λίγο την πολιτική και να δει ότι ένα χαμόγελο μπορεί να σου κάνει διαγαλαξιακό ταξίδι χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει κάτι. Απλά ένα όμορφο ευγενικό χαμόγελο. Να πιει τον καφέ του και σε κάθε γουλιά να βιώνει αυτό το καρδιοχτύπι, το ωραίο αγνό συναίσθημα που προκαλεί μια όμορφη νέα κοπέλα. Κάπου έχουμε χάσει αυτή την ομορφιά της ζωής και δίνουμε περισσότερο έμφαση στο πως να αποφύγουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Γιατί αν μια κοπέλα είναι όμορφη είναι κακό να το λέμε και να το γράφουμε; Ναι, δεν είναι όλες όμορφες αλλά είναι οι περισσότερες. Τα νιάτα είναι μια φορά και η ομορφιά πάει πακέτο. :yes:
Αχ σε ποια ρομαντικη εποχης ζεις ακομα ?
Λυπαμαι που στο λεω αλλα αυτο που περιγράφεις δεν εχει καμια σχεση με την νεα γενια που κυκλοφορει και για το ποσο ωμα πλεον λαμβανει και αντιμετωπιζει ολα αυτα που εμεις καποτε τα θεωρουσαμε ομορφα ;)
Το ερώτημα είναι πώς ορίζουμε την ομορφιά. Το δίμετρα κουκλάρες, έξω κώλο βύζους δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η άλλη είναι όμορφη. Είναι ένα στερεότυπο ομορφιάς που έχει οριστεί και δεν σημαίνει αυτό που εκφράζει. Για τον κάθε άνθρωπο, η ομορφιά ορίζεται με διαφορετικό αισθητικό κριτήριο.
Οχι η ομορφια δεν ειναι αυτη που περιγραφεις ....
Ειναι αυτη που πλασαρετε απο την ιδια γενια που ακριβως κρινετε -κατακρινετε κιολας ..

Λιγάκι αντιφατικο δεν νομιζεις ?
Δες ποια τα υποστηριζουν αυτα αλλα παραλληλα τα κατακρινουν κιολας ..
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top