ρε? (στο εμπνεω αραγε?)
γιατί μου φαίνεται κάπου πάσχει η συλλογιστική σου.
πασχει απο τι? απο ασθενεια? Σου φαινεται? Δεν εισαι δηλαδη σιγουρος? το πασχω με αυτη τη λεξη το χρησιμοποιω.

Θαηθελα, οταν απευθυνεσαι σε εμενα, να τελειωνεις τις φρασεις σου, διοτι δε χρησιμοποιω καποιες λεξεις, ισως δεν τις γνωριζω και χρειαζομαι μεταφραστη.
συμφωνα με ποιον? συμφωνα με τη δικη σου συλλογιστικη? ποιος θα κρινει το σωστο και το λαθος? Εσυ? Και
καπου κανω λαθος, οχι παντου.(συ το ειπας, εγω μπορει να ειχα παντου εν τελει...)
που δείχνουν ένα είδος χλευασμού
Δεν ειχε προβλημα ο φαντασμενος και ειχες εσυ? θεωρω οσους θεωρουν εαυτους γαματους και τελειους(κι οχι πανω σε ο,τι λεμε στην πλακα για το και καλα) ουφα, εκτος πραγματικοτητας και loosers. Χωρις αυτο ναναι και κακο-υπαρχει καλο και κακο?-, διοτι δεν βρισκονται στη σφαιρα της καθημερινοτητας μου και της ζωης μου, οποτε προβλημα κανενα! ο καθενας δρα οπως θελει, εγω θα του πω αν θαναι εγωιστης η οχι? με γεια του με χαρα του, φροντιζω την καμπουρα μου πρωτα και τον απομακρυνω γιατι ειναι αρνητικος. Για μενα.
Από πότε ο εγωισμός είναι κακό πράγμα;
απαντησε ο νωευς για μενα, δες αν θελεις. Εκτος αν επιμενεις στη δικη μου αποψη.
Γιατι να στην πω αληθεια? Την θελεις ειλικρινα?
Αρνουμαι
για ακομα μια φορα να σου πω την γνωμη μου και θα σου πω ευθυς αμεσως γιατι.
Ειμαι ενας ανθρωπος για οσους το χουν αντιληφθει, που μαρεσει να κουβεντιαζω και να βλεπω διαφορετικες αποψεις απ ακρη σε ακρη χωρις απαραιτητως να συμφωνω. Εχω μαθει να ακουω και να κατεβαζω κεφαλι οπου δω καποιον ανωτερο, εδω η ηρω μεχει καλυψει με το ποστ της πιο πανω.
Μαρεσει να συζητω και γιατι οχι, αν με πεισουν να αποδεχτω και αλλων αντιληψεις και να τις υιοθετησω.
Οταν ομως, προσπαθουν με εμμεσους τροπους να μου προσαψουν κατηγοριες-πως χλευαζω πχ- κατι που δεν υφισταται, διοτι η ταπεινοτητα καθως και η αυτοπεποιθηση του φαντασμενου εν προκειμενω, την οποια εκτιμω εχουν φανει πολλακις σε θεματα, αρνουμαι να πω τη γνωμη μου την οποια στην πραγματικοτητα δε θα σεβαστουν και δε θα ακουσουν! (ρε, πασχω)
Προτιμω να μου ζητουν τη γνωμη μου
οταν πραγματικα την θελουν, μου μιλουν ωραια οπως κι εγω

και τους εχει κεντρισει ακομα κι αν διαφωνουν κι οχι για να με προκαλεσουν η και να με υποβαλλουν σε μια διαδικασια
που δε μαρεσει- να με πεισουν πως
κανω λαθος.