Μετρό Θεσσαλονίκης

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
ΕΧΩ ΜΠΕΙ. ΜΑΜΕΙ.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.
SmartSelect_20250221_131632_Chrome.jpg

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.698 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, το πρόβλημα διαπιστώνεται στο σύστημα αυτόματων θυρών στον σταθμό Βούλγαρη.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
@Poirot έλα το κλείνουν. Πολύ κράτησε.🤣🤣

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.
Μετρό Αθήνας.
Ο συρμός σταματά στον σταθμό Ηλιούπολη και από βαγόνια βγαίνει φωτιά.
Ένας υπάλληλος παίρνει τον πυροσβεστήρα και φωνάζει στους ανθρώπους που περιμένουν στην αποβάθρα να φύγουν, γιατί έχει ντουμάνι από καπνούς, ενώ τα μεγάφωνα ενημερώνουν πως ο ανελκυστήρας δεν λειτουργεί.
Απλές ιστορίες καθημερινής τρέλας. Οπότε μη μου λέτε για το μετρό Θεσσαλονίκης, είδαμε και της Αθήνας που είναι δοκιμασμένο δυομιση δεκαετίες.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.
Χθες μαζί με εκλεκτές προσωπικότητες εγκαινίασα και εγώ με τη παρουσία μου το μετρό της πόλης. Νομίζατε πως το αστείο τελείωσε; Χαχα. Άλλη μία φορά που έπεσα μέσα σε πρόβλεψη. Το αφήγημα του Νοεμβρίου μας τελείωσε για την επέκταση της Καλαμαριάς. Πήγαμε Φεβρουάριο του 2026.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Τρομακτικό. Δύο μήνες καθυστέρηση!!! Πουθενά δεν γίνονται αυτά...

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.
Τρομακτικό. Δύο μήνες καθυστέρηση!!! Πουθενά δεν γίνονται αυτά...
Τρομακτικό. Δέκα χρόνια καθυστέρηση για μία γραμμούλα που δεν εξυπηρετεί τίποτα πρακτικό. Πουθενά ΟΝΤΩΣ δεν γίνονται αυτά.

Από παντού ακούγονταν πως δεν υπήρχε περίπτωση να είναι έτοιμη τον Νοέμβριο η επέκταση της Καλαμαριάς αφού οι διαδικασίες για την διάνοιξη της Πόντου είχαν μείνει στάσιμες στο σημείο των απαλλοτριώσεων ακόμα (τρέχει το τρίτο δικαστήριο τώρα). Παρ'όλα αυτά μέχρι τέλους επέμεναν στον Νοέμβριο για να μη χαλάσει το επικοινωνιακό μομέντουμ. Ήταν που θα ξεκινούσαν και οι επεκτάσεις στα δυτικά και ακόμα ούτε οι πλειστηριασμοί δεν έχουν ξεκινήσει... Να αναφέρω και το φιάσκο με το ενιαίο εισιτήριο ή που τα εκδοτήρια δεν έχουν προσωποποιημένες κάρτες και πλήρωσα εισιτήριο ενώ ως οπλίτης θητείας δικαιούμαι εξαμηνιαία δωρεάν μετακίνηση; Πραγματικά απορώ με το θράσος της κυβέρνησης σας (και το δικό σας των υποστηρικτών της) να μην ντρέπεστε να λέτε πως αυτό το έργο ολοκληρώθηκε επί των ημερών σας αλλά να το έχετε και για καμάρι.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Τρομακτικό. Δέκα χρόνια καθυστέρηση για μία γραμμούλα που δεν εξυπηρετεί τίποτα πρακτικό. Πουθενά ΟΝΤΩΣ δεν γίνονται αυτά.
Καλά, άμα δεν σε εξυπηρετεί εσένα, μην το πάρεις. Εγώ θα περιμένω τρεις μήνες ακόμα. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν άλλα αρχαία, τα έχουνε βρει. Και ο Άνθιμος πέθανε. Θυμόμαστε όλοι τι έκανε για τον σταθμό της Παπάφη...

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Καλά, άμα δεν σε εξυπηρετεί εσένα, μην το πάρεις. Εγώ θα περιμένω τρεις μήνες ακόμα.
Καλά εγώ εκεί που μένω και η επέκταση να ανοίξει πάλι δεν θα το παίρνω. Το νόημα είναι το πόσο ακόμα θα σας δουλεύουν και μερικοί θα κάνετε πως δεν βλέπετε. Περίμενες είκοσι χρόνια για ένα μετρό που δεν σε πάει ούτε στο αεροδρόμιο ούτε στα ΚΤΕΛ. Στους τρεις μήνες θα κολλήσεις...

Τουλάχιστον θα έχουμε να λέμε πως προλάβαμε την Θεσσαλονίκη προ του μετρό. Για τους κατοίκους των δυτικών βέβαια μάλλον αυτό θα είναι κάτι που ίσως θα λένε και τα εγγόνια τους.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Καλά εγώ εκεί που μένω και η επέκταση να ανοίξει πάλι δεν θα το παίρνω. Το νόημα είναι το πόσο ακόμα θα σας δουλεύουν και μερικοί θα κάνετε πως δεν βλέπετε. Περίμενες δέκα χρόνια για ένα μετρό που δεν σε πάει ούτε στο αεροδρόμιο ούτε στα ΚΤΕΛ. Στους τρεις μήνες θα κολλήσεις...

Τουλάχιστον θα έχουμε να λέμε πως προλάβαμε την Θεσσαλονίκη προ του μετρό. Για τους κατοίκους των δυτικών βέβαια μάλλον αυτό θα είναι κάτι που ίσως θα λένε και τα εγγόνια τους.
Εμένα με ενδιαφέρει που αποσυμφορηθηκε αρκετά το κέντρο και που θα πηγαίνω άνετα Καλαμαριά, και που το μετρό θα περνάει ανά ένα λεπτό και έτσι δεν θα χρειάζεται να πληρώνω ταξί.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.
Εμένα με ενδιαφέρει που αποσυμφορηθηκε αρκετά το κέντρο και που θα πηγαίνω άνετα Καλαμαριά, και που το μετρό θα περνάει ανά ένα λεπτό και έτσι δεν θα χρειάζεται να πληρώνω ταξί.
Γιατί ταξί βρε Ζουστ, δεν έχει φτιάξει η κυβέρνηση ακόμη τον οασθ;

juste un instant

Επιφανές μέλος

Γιατί ταξί βρε Ζουστ, δεν έχει φτιάξει η κυβέρνηση ακόμη τον οασθ;
Τα λεωφορεία δεν περνουν κάθε ένα λεπτό όπως ξέρεις, ειδικά το βράδυ και κάνουν πολύ χρόνο για να κάνουν ακόμα και μικρές αποστάσεις.

Rene2004

Νεοφερμένο μέλος

Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα.
Τα λεωφορεία δεν περνουν κάθε ένα λεπτό όπως ξέρεις, ειδικά το βράδυ και κάνουν πολύ χρόνο για να κάνουν ακόμα και μικρές αποστάσεις.
Α αυτό είναι το μόνο θέμα? Εντάξει.Κατα τα άλλα όντως τον έχουν φτιάξει τον ΟΑΣΘ.Σε κάθε γραμμή ξεκινάει δρομολόγιο όποτε τύχει και όχι όποτε γράφει,τα αστικά χαλάνε κάπου στα μισά της διαδρομής,ακόμα και τα "καινούρια" τα ηλεκτρικά,δεν δουλεύουν όλα τα μηχανήματα μέσα και πολλά άλλα...

juste un instant

Επιφανές μέλος

15.000 λιγότερα αυτοκίνητα εισέρχονται ημερησίως στο κέντρο της πόλης...

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.
Έχει δύο εβδομάδες από τότε που πήρα το μετρό και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη. Είναι ΠΟΛΥ κρίμα όμως που η γραμμή είναι τόσο μικρή

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Έχει δύο εβδομάδες από τότε που πήρα το μετρό και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη. Είναι ΠΟΛΥ κρίμα όμως που η γραμμή είναι τόσο μικρή
Υπομονή, το 2026 θα πάει μέχρι και Καλαμαριά. Το 2050 ίσως φτάσουμε στα δυτικά και το 2100 στο αεροδρόμιο! Ψιλοζηλεύω τους μπόμπιρες της Θεσσαλονίκης. Αυτοί (ειδικά όσοι μένουν ανατολικά) δεν θα μάθουν ποτέ τι εστί Θεσσαλονίκη χωρίς μετρό και αν είναι και τυχεροί ίσως όταν φτάσουν στην ηλικία μας να έχει ολοκληρωθεί και η επέκταση στα ρημάδια τα δυτικά και έτσι το να λες πάω από Καλαμαριά βόλτα Εύοσμο και το ανάποδο δεν θα είναι πια τίποτα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια