Μετρό Θεσσαλονίκης

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.068 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Από την 30η Νοεμβρίου έως την 3 η Δεκεμβρίου η μετακίνηση με το μετρό θα είναι δωρεάν

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.
Εγώ που έχω τα παλιά εισιτήρια του ΟΑΣΘ που κοστίζουν 90 λεπτά το ένα και είναι ακριβότερα ισχύουν ακόμα; Και για πόσο;
Θα ισχύσουν για κάποιο διάστημα μέχρι να τυπωθούν τα νέα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.122 μηνύματα.
Εγώ έκανα αίτηση για την καινούργια τη κάρτα που την φορτώνεις με όσα χρήματα θέλεις κτλ κτλ σαν αυτή της Αθήνας! Έχει βγει στον οσεθ

juste un instant

Επιφανές μέλος

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.068 μηνύματα.
παρηγγειλα online κι εγω την thesscard (για τα αστικα)
ξερουμε ποσες εργασιμες παιρνει; δηλαδη αν φτασει στο σημειο παραλαβης την κρατανε για μερες εκει ή πρεπει να παω να την παρω αμεσα;

δευτερη ερωτηση, αν καταλαβα καλά αυτην μετα μπορουμε να την φορτιζουμε για εισιτηρια κλπ
αν θελω να την κανω απεριοριστη, αγοραζω το πακετο απεριοριστων διαδρομων και λειτουργει ουσιαστικα ως απεριοριστη μηνιαια/τριμηνιαια κλπ ετσι; και αν ειναι απεριοριστη, πρεπει να την χτυπαω στο νεο σκανερ μηχανημα καθε φορα που θα μπαινω αστικο; δεν αρκει που ειναι απεριοριστη, θα θελει και επικυρωση;

αντιστοιχη καρτα προσωποποιημενη για το μετρό θα βγει συντομα ετσι; το site ακομα ειναι υπο κατασκευη νομιζω

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.
δευτερη ερωτηση, αν καταλαβα καλά αυτην μετα μπορουμε να την φορτιζουμε για εισιτηρια κλπ
αν θελω να την κανω απεριοριστη, αγοραζω το πακετο απεριοριστων διαδρομων και λειτουργει ουσιαστικα ως απεριοριστη μηνιαια/τριμηνιαια κλπ ετσι; και αν ειναι απεριοριστη, πρεπει να την χτυπαω στο νεο σκανερ μηχανημα καθε φορα που θα μπαινω αστικο; δεν αρκει που ειναι απεριοριστη, θα θελει και επικυρωση;
Αν είναι όπως η κάρτα στη Αθήνα, ναι μπορείς να αγοράσεις μεμονωμένο εισητηρίο και απεριόριστα.

Ναι πρέπει να το χτυπάς κάθε φορά που μπαίνεις στο λεωφορείο, στη Αθήνα είναι και για να βλέπουν τα στατιστικά στοιχεία του δρομολογίου και αν βλέπουν ότι χρησιμοποιούν πολύ το λεωφορείο θα προσθέσουν δρομολόγιο, αν δε χτυπάνε όλοι το εισητηρίο που μπαίνουν δείχνει ότι χρησιμοποιούν λιγότεροι και αφαιρούν δρομολόγιο.

juste un instant

Επιφανές μέλος

παρηγγειλα online κι εγω την thesscard (για τα αστικα)
ξερουμε ποσες εργασιμες παιρνει; δηλαδη αν φτασει στο σημειο παραλαβης την κρατανε για μερες εκει ή πρεπει να παω να την παρω αμεσα;

αντιστοιχη καρτα προσωποποιημενη για το μετρό θα βγει συντομα ετσι; το site ακομα ειναι υπο κατασκευη νομιζω
Η παραγγελία της ThessCard online συνήθως απαιτεί μερικές εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί και να φτάσει στο σημείο παραλαβής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχει ο ΟΑΣΘ, ο χρόνος επεξεργασίας και παράδοσης είναι περίπου 3-5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον φόρτο εργασίας.
Όταν η κάρτα φτάσει στο σημείο παραλαβής που έχεις επιλέξει, θα ενημερωθείς μέσω e-mail ή SMS. Οι κάρτες συνήθως παραμένουν διαθέσιμες στο σημείο παραλαβής για τουλάχιστον 7-10 ημέρες, δίνοντάς χρόνο να την παραλάβεις. Ωστόσο, καλό είναι να την παραλάβεις το συντομότερο δυνατό για να αποφύγεις προβλήματα ή πιθανή επιστροφή.
Αν θέλεις πιο ακριβείς πληροφορίες ή αν ανησυχείς για την παράδοση, μπορείς να επικοινωνήσεις με το κέντρο εξυπηρέτησης του ΟΑΣΘ.

Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Επιφανές μέλος

Πάντως μου αρέσει που εκσυγχρονιζονται αυτα τα συστήματα, επιτέλους, και μόνο δηλαδή που θα μπορείς να έχεις το εισιτήριο/κάρτα ηλεκτρονικά είναι μεγάλη διευκολυνση, ούτε να ψάχνεις να βρεις σημείο να αγοράσεις εισιτήριο, ούτε να έχεις ψιλά πάνω σου, τίποτα, εύκολα και γρήγορα το αγοράζεις ηλεκτρονικά και το επικυρωνεις από το κινητό σου στο σκάνερ

Φαντάζομαι και με το μετρό θα γίνει κάτι παρόμοιο
Και μετα το ακόμα καλύτερο θα είναι η ενοποίηση μετρό και αστικών σε ενιαία κάρτα, ο,τι καλύτερο, ένα ThessPass το rule them all

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.
Τα λεωφορεία περιαστικής ζώνης θα έχουν 80 λεπτά αντί για 60. Έτσι γουστάρουμε και άλλο .!. όσοι έχουμε την ατυχία να ζούμε στα χωριά εκτός της πόλης.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Το θέμα είναι να μπορώ να κατεβαίνω γρήγορα στο κέντρο. Κάθε τρία λεπτά θα περνάει το μετρό.

chester20080

Επιφανές μέλος

Τα λεωφορεία περιαστικής ζώνης θα έχουν 80 λεπτά αντί για 60. Έτσι γουστάρουμε και άλλο .!. όσοι έχουμε την ατυχία να ζούμε στα χωριά εκτός της πόλης.
Για σένα είναι δωρεάν εντωμεταξυ ως φαντάρος νομίζω

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Για σένα είναι δωρεάν εντωμεταξυ ως φαντάρος νομίζω
Ναι και σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω πολλές φορές στη ζωή μου. Πάλι με γ@μησαν την τιμητική. Πράσινος μπερες και μλκιες. 3 άτομα από όλη την μοίρα γ@μηθηκαν και δεν πήραν άδεια μπερέ και σε αυτούς τους τρεις εννοείται θα ήμουν και εγώ.

Θέλει εν τω μεταξύ και βεβαίωση διοικητή. Κάτι τέτοιο.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ναι και σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω πολλές φορές στη ζωή μου. Πάλι με γ@μησαν την τιμητική. Πράσινος μπερες και μλκιες. 3 άτομα από όλη την μοίρα γ@μηθηκαν και δεν πήραν άδεια μπερέ και σε αυτούς τους τρεις εννοείται θα ήμουν και εγώ.

Θέλει εν τω μεταξύ και βεβαίωση διοικητή. Κάτι τέτοιο.
για ποιο πραγμα; νομιζω απλα δειχνεις την στρατιωτικη σου ταυτοτητα και μπαινεις παντου δωρεαν

juste un instant

Επιφανές μέλος

Και το καλοκαίρι λογικά όταν κάποιος είναι άνεργος δεν πληρωνει. Όπως γίνεται με τα λεωφορεία.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

για ποιο πραγμα; νομιζω απλα δειχνεις την στρατιωτικη σου ταυτοτητα και μπαινεις παντου δωρεαν
Όχι ακριβώς. Βγάζεις thesscard ηλεκτρονικά και μετά πας σε ένα από τα σημεία πώλησης μαζί με τις βεβαιώσεις για να περαστεί στο σύστημα πως είσαι δικαιούχος μειωμένου κομίστρου ή δωρεάν μετακίνησης. Εγώ πρέπει να προσκομίσω βεβαίωση από διοικητή που να αναγράφει τις ημερομηνίες που θα έχω θητεία.

chester20080

Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια