Μετρό Θεσσαλονίκης

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
ξέρει κανείς πότε το μετρό θα ενσωματωθεί στους χάρτες google?
δηλαδή να δειχνει μεσα στους χαρτες τις στάσεις με οδηγίες για χάραξη διαδρομής
ή πολλά ζητάω;
IMG_0152.jpeg

Στο Apple Maps έχει ενσωματωθεί.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Ήταν να μην πάρει μπρος τελικά...

Τελευταία επεξεργασία:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Θα λεγα να πληρώσουν οι γονείς του Γιάννη αλλά είναι 19χρονος.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.208 μηνύματα.
Θα λεγα να πληρώσουν οι γονείς του Γιάννη αλλά είναι 19χρονος.
Καλά να πάθει, οι μαλακίες πληρώνονται.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Ποτέ μου δεν κατάλαβα ποιος ο λόγος να βανδαλιζεις δημόσια περιουσία, η οποία δεν σου ανήκει, με άκυρα συμβολα και συνθήματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.
Μόλις με ενημέρωσαν πως εκδοθηκε μετά από 11 ημερες η προσωποποιημενη κάρτα μου για τα αστικά, σε 3 εργάσιμες μπορώ να την παραλάβω από το σημειο παράδοσης που ορισα και θα παραμείνει εκεί για 10 εργάσιμες

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.
Μόλις με ενημέρωσαν πως εκδοθηκε μετά από 11 ημερες η προσωποποιημενη κάρτα μου για τα αστικά, σε 3 εργάσιμες μπορώ να την παραλάβω από το σημειο παράδοσης που ορισα και θα παραμείνει εκεί για 10 εργάσιμες
Παντως εγω ειχα κανει αιτηση 5/12 αργα το βραδυ κατα τις 1 και μεσα σε 6 ωρες εκδοθηκε. Δεν ξερω πως, μπορει επειδη ηταν το πρωτο της ημερας χαχα

BaSO4

Δραστήριο μέλος

Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 744 μηνύματα.
Εγώ στις 29/11 κι ακόμα να βγει...

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Εγώ θα έκανα εξ αποστάσεως και θα την έπαιρνα στην άδεια αλλά δεν με βρίσκεται φωτογραφία εύκαιρη στο κινητό.

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

BaSO4

Δραστήριο μέλος

Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑ το καλύτερο video της χρόνια by far.

@Poirot πες την αλήθεια, τους έχεις κάνει μάγια ώστε να τρολαρεις.😂😂

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.
Ελλάδα 2.0

Όλο το μετρό έχει μπλοκάρει. Έχουν αποκοπεί γιατί κόλλησε ένας συρμός !

Απίστευτα πράγματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.107 μηνύματα.
Το μετρο και οι στασεις του πανεμορφες...η ελλαδαρα οπως παντα ελλαδισταν λεμε.
Ντροπη.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.
Πάμε και όπου βγει. Βασικά είναι επικίνδυνο ότι περπατάνε τόσο κοντά σε συρμό μεγάλης ταχύτητας. :hmm:

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.698 μηνύματα.
Πάμε και όπου βγει. Βασικά είναι επικίνδυνο ότι περπατάνε τόσο κοντά σε συρμό μεγάλης ταχύτητας. :hmm:
Και ότι οι ράγες έχουν ρεύμα...

Θέλω να πιστεύω ότι όταν βγήκαν άνθρωποι εκει κάποιοι στο κέντρο ελέγχου ενημερώθηκαν και έκλεισαν το ρεύμα στις ράγες, ευτυχώς δεν παραπάτησε κανείς για να το μάθουμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια