Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2007 στις 21:02 Η Kakerlak έγραψε: #21 23-07-07 21:02 τελικα μεγαλη ακακαλυψη τα νεα μνμτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2007 στις 22:41 Ο DrStrangelove: #22 23-07-07 22:41 Δεν μπαίνω σχεδόν ποτέ στο ''Υπολογιστές'' και στο ''Επί προσωπικού''. Από τα πιο αγαπημένα μου είναι το ''Ερωτικές σχέσεις'', το ''Πολιτισμός και τέχνες'', το ''Επιστημονικά θέματα'' λόγω της ιδιότητάς του Dr. , και το ''Διάφορα''. Τελευταία πολύ μου αρέσει το Chat&fun. Στο site αυτό ένα από τα καλά είναι ότι τα θέματα ανανεώνονται αστραπιαία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2007 στις 23:57 Η AstRoPeLeKi: #23 23-07-07 23:57 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Στο site αυτό ένα από τα καλά είναι ότι τα θέματα ανανεώνονται αστραπιαία. Click για ανάπτυξη... Σβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιννννννννννννννννννννννννννννννννν (αυτό ήταν το αστραπιαία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:18 Η Γίδι έγραψε: #24 10-10-08 11:18 Ερώτηση: Ακόμα χρησιμοποιώ τα Νέα Μηνύματα... ΑΛΛΑ: Ενώ παλιά μου εμφάνιζε μόνο όσα ήταν νέα, αλλά δεν είχα απαντήσει εγώ, τώρα εμφανίζονται και θέματα, των οποίων το τελευταίο μήνυμα είναι το δικό μου. Δε θέλω όμωωως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 13:48 Ο fandago έγραψε: #25 10-10-08 13:48 Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί το προηγούμενο από το δικό σου postαρίστηκε την ώρα που εσύ έγραφες το τελευταίο μήνυμα, οπότε για σένα είναι αδιάβαστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 23:18 Η xanp έγραψε: #26 10-10-08 23:18 Από τα νέα μηνύματα που δημοσιεύτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:22 Η Γίδι έγραψε: #27 11-10-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί το προηγούμενο από το δικό σου postαρίστηκε την ώρα που εσύ έγραφες το τελευταίο μήνυμα, οπότε για σένα είναι αδιάβαστο. Click για ανάπτυξη... Όχι, δε συμβαίνει αυτό. Γίνεται συστηματικά και βλέπω κάτι τέτοιο: Άλλες φορές, δηλαδή, που έχω γράψει μαζεμένα, μου εμφανίζεται μία λίστα με θέματα όπου το τελευταίο μήνυμα είναι το δικό μου... και το τελευταίο πριν από αυτό καθόλου πρόσφατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Ο DrStrangelove: #28 11-10-08 01:26 Σ'αυτή τη φάση κοιτάω μόνο τα τελευταία θέματα που δημοσιεύθηκαν αν τα κοιτάξω, και μπαίνω μόνο στο Επιστήμη και τις υποκατηγορίες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η Neraida έγραψε: #29 11-10-08 01:30 Γιδι, απο ο,τι ειδα μολις, το ιδιο συμβαινει και σε μενα...αλλα δεν το ειχα προσεξει νωριτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #30 11-10-08 01:39 Κι εγώ έχω πρόβλημα με την αναζήτηση σε νέα μηνύματα. Εμένα μου βγάζει γενικά διάφορα θέματα τα οποία έχω διαβάσει και είναι σχετικά πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο Bill έγραψε: #31 11-10-08 02:12 Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:25 Η Neraida έγραψε: #32 11-10-08 02:25 οχι καλε...συμβαινει αυτο ακριβως που εδειξε και το Γιδι με το prtscr! Στα νεα μηνυματα φαινονται και τα δικα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #33 11-10-08 02:30 Και περιττο να πω οτι δεν το κανει παντα.... Μολις τωρα που κοιταξα παλι..δεν υπηρχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Palladin έγραψε: #34 11-10-08 09:30 Αυτό που συμβαίνει στο γίδι, συμβαίνει και σε μένα όταν πατάω το κουμπί "Νέα Μηνύματα" στην κεντρική σελίδα, δίπλα από το κουμπί "Ανανέωση". Όταν πηγαίνω Εργαλεία--> Νέα Μηνύματα, εμφανίζονται σωστά, όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Ο fandago έγραψε: #35 11-10-08 12:04 Αχά! Δεν είχα πατήσει ποτέ αυτό το κουμπί γιαυτό δεν το είχα δει ποτέ. Πάντα πατάω τον αριθμό νέων μηνυμάτων στο καλωσήρθατε. Υποθέτω ότι αυτό το κουμπί δείχνει τα μηνύματα του 24ώρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:14 Η Γίδι έγραψε: #36 11-10-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μα εννοώ να έχω μόλις απαντήσει σε 10 μηνύματα, να κάνω "Νέα μηνύματα" από το κουμπί της αρχικής, και να μου βγάζει τα δικά μου! Ούτε αποσύνδεση ούτε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Ο fandago έγραψε: #37 11-10-08 12:17 Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελικα μεγαλη ακακαλυψη τα νεα μνμτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2007 στις 22:41 Ο DrStrangelove: #22 23-07-07 22:41 Δεν μπαίνω σχεδόν ποτέ στο ''Υπολογιστές'' και στο ''Επί προσωπικού''. Από τα πιο αγαπημένα μου είναι το ''Ερωτικές σχέσεις'', το ''Πολιτισμός και τέχνες'', το ''Επιστημονικά θέματα'' λόγω της ιδιότητάς του Dr. , και το ''Διάφορα''. Τελευταία πολύ μου αρέσει το Chat&fun. Στο site αυτό ένα από τα καλά είναι ότι τα θέματα ανανεώνονται αστραπιαία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2007 στις 23:57 Η AstRoPeLeKi: #23 23-07-07 23:57 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Στο site αυτό ένα από τα καλά είναι ότι τα θέματα ανανεώνονται αστραπιαία. Click για ανάπτυξη... Σβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιννννννννννννννννννννννννννννννννν (αυτό ήταν το αστραπιαία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:18 Η Γίδι έγραψε: #24 10-10-08 11:18 Ερώτηση: Ακόμα χρησιμοποιώ τα Νέα Μηνύματα... ΑΛΛΑ: Ενώ παλιά μου εμφάνιζε μόνο όσα ήταν νέα, αλλά δεν είχα απαντήσει εγώ, τώρα εμφανίζονται και θέματα, των οποίων το τελευταίο μήνυμα είναι το δικό μου. Δε θέλω όμωωως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 13:48 Ο fandago έγραψε: #25 10-10-08 13:48 Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί το προηγούμενο από το δικό σου postαρίστηκε την ώρα που εσύ έγραφες το τελευταίο μήνυμα, οπότε για σένα είναι αδιάβαστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 23:18 Η xanp έγραψε: #26 10-10-08 23:18 Από τα νέα μηνύματα που δημοσιεύτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:22 Η Γίδι έγραψε: #27 11-10-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί το προηγούμενο από το δικό σου postαρίστηκε την ώρα που εσύ έγραφες το τελευταίο μήνυμα, οπότε για σένα είναι αδιάβαστο. Click για ανάπτυξη... Όχι, δε συμβαίνει αυτό. Γίνεται συστηματικά και βλέπω κάτι τέτοιο: Άλλες φορές, δηλαδή, που έχω γράψει μαζεμένα, μου εμφανίζεται μία λίστα με θέματα όπου το τελευταίο μήνυμα είναι το δικό μου... και το τελευταίο πριν από αυτό καθόλου πρόσφατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Ο DrStrangelove: #28 11-10-08 01:26 Σ'αυτή τη φάση κοιτάω μόνο τα τελευταία θέματα που δημοσιεύθηκαν αν τα κοιτάξω, και μπαίνω μόνο στο Επιστήμη και τις υποκατηγορίες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η Neraida έγραψε: #29 11-10-08 01:30 Γιδι, απο ο,τι ειδα μολις, το ιδιο συμβαινει και σε μενα...αλλα δεν το ειχα προσεξει νωριτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #30 11-10-08 01:39 Κι εγώ έχω πρόβλημα με την αναζήτηση σε νέα μηνύματα. Εμένα μου βγάζει γενικά διάφορα θέματα τα οποία έχω διαβάσει και είναι σχετικά πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο Bill έγραψε: #31 11-10-08 02:12 Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:25 Η Neraida έγραψε: #32 11-10-08 02:25 οχι καλε...συμβαινει αυτο ακριβως που εδειξε και το Γιδι με το prtscr! Στα νεα μηνυματα φαινονται και τα δικα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #33 11-10-08 02:30 Και περιττο να πω οτι δεν το κανει παντα.... Μολις τωρα που κοιταξα παλι..δεν υπηρχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Palladin έγραψε: #34 11-10-08 09:30 Αυτό που συμβαίνει στο γίδι, συμβαίνει και σε μένα όταν πατάω το κουμπί "Νέα Μηνύματα" στην κεντρική σελίδα, δίπλα από το κουμπί "Ανανέωση". Όταν πηγαίνω Εργαλεία--> Νέα Μηνύματα, εμφανίζονται σωστά, όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Ο fandago έγραψε: #35 11-10-08 12:04 Αχά! Δεν είχα πατήσει ποτέ αυτό το κουμπί γιαυτό δεν το είχα δει ποτέ. Πάντα πατάω τον αριθμό νέων μηνυμάτων στο καλωσήρθατε. Υποθέτω ότι αυτό το κουμπί δείχνει τα μηνύματα του 24ώρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:14 Η Γίδι έγραψε: #36 11-10-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μα εννοώ να έχω μόλις απαντήσει σε 10 μηνύματα, να κάνω "Νέα μηνύματα" από το κουμπί της αρχικής, και να μου βγάζει τα δικά μου! Ούτε αποσύνδεση ούτε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Ο fandago έγραψε: #37 11-10-08 12:17 Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν μπαίνω σχεδόν ποτέ στο ''Υπολογιστές'' και στο ''Επί προσωπικού''. Από τα πιο αγαπημένα μου είναι το ''Ερωτικές σχέσεις'', το ''Πολιτισμός και τέχνες'', το ''Επιστημονικά θέματα'' λόγω της ιδιότητάς του Dr. , και το ''Διάφορα''. Τελευταία πολύ μου αρέσει το Chat&fun. Στο site αυτό ένα από τα καλά είναι ότι τα θέματα ανανεώνονται αστραπιαία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2007 στις 23:57 Η AstRoPeLeKi: #23 23-07-07 23:57 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Στο site αυτό ένα από τα καλά είναι ότι τα θέματα ανανεώνονται αστραπιαία. Click για ανάπτυξη... Σβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιννννννννννννννννννννννννννννννννν (αυτό ήταν το αστραπιαία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:18 Η Γίδι έγραψε: #24 10-10-08 11:18 Ερώτηση: Ακόμα χρησιμοποιώ τα Νέα Μηνύματα... ΑΛΛΑ: Ενώ παλιά μου εμφάνιζε μόνο όσα ήταν νέα, αλλά δεν είχα απαντήσει εγώ, τώρα εμφανίζονται και θέματα, των οποίων το τελευταίο μήνυμα είναι το δικό μου. Δε θέλω όμωωως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 13:48 Ο fandago έγραψε: #25 10-10-08 13:48 Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί το προηγούμενο από το δικό σου postαρίστηκε την ώρα που εσύ έγραφες το τελευταίο μήνυμα, οπότε για σένα είναι αδιάβαστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 23:18 Η xanp έγραψε: #26 10-10-08 23:18 Από τα νέα μηνύματα που δημοσιεύτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:22 Η Γίδι έγραψε: #27 11-10-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί το προηγούμενο από το δικό σου postαρίστηκε την ώρα που εσύ έγραφες το τελευταίο μήνυμα, οπότε για σένα είναι αδιάβαστο. Click για ανάπτυξη... Όχι, δε συμβαίνει αυτό. Γίνεται συστηματικά και βλέπω κάτι τέτοιο: Άλλες φορές, δηλαδή, που έχω γράψει μαζεμένα, μου εμφανίζεται μία λίστα με θέματα όπου το τελευταίο μήνυμα είναι το δικό μου... και το τελευταίο πριν από αυτό καθόλου πρόσφατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Ο DrStrangelove: #28 11-10-08 01:26 Σ'αυτή τη φάση κοιτάω μόνο τα τελευταία θέματα που δημοσιεύθηκαν αν τα κοιτάξω, και μπαίνω μόνο στο Επιστήμη και τις υποκατηγορίες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η Neraida έγραψε: #29 11-10-08 01:30 Γιδι, απο ο,τι ειδα μολις, το ιδιο συμβαινει και σε μενα...αλλα δεν το ειχα προσεξει νωριτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #30 11-10-08 01:39 Κι εγώ έχω πρόβλημα με την αναζήτηση σε νέα μηνύματα. Εμένα μου βγάζει γενικά διάφορα θέματα τα οποία έχω διαβάσει και είναι σχετικά πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο Bill έγραψε: #31 11-10-08 02:12 Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:25 Η Neraida έγραψε: #32 11-10-08 02:25 οχι καλε...συμβαινει αυτο ακριβως που εδειξε και το Γιδι με το prtscr! Στα νεα μηνυματα φαινονται και τα δικα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #33 11-10-08 02:30 Και περιττο να πω οτι δεν το κανει παντα.... Μολις τωρα που κοιταξα παλι..δεν υπηρχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Palladin έγραψε: #34 11-10-08 09:30 Αυτό που συμβαίνει στο γίδι, συμβαίνει και σε μένα όταν πατάω το κουμπί "Νέα Μηνύματα" στην κεντρική σελίδα, δίπλα από το κουμπί "Ανανέωση". Όταν πηγαίνω Εργαλεία--> Νέα Μηνύματα, εμφανίζονται σωστά, όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Ο fandago έγραψε: #35 11-10-08 12:04 Αχά! Δεν είχα πατήσει ποτέ αυτό το κουμπί γιαυτό δεν το είχα δει ποτέ. Πάντα πατάω τον αριθμό νέων μηνυμάτων στο καλωσήρθατε. Υποθέτω ότι αυτό το κουμπί δείχνει τα μηνύματα του 24ώρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:14 Η Γίδι έγραψε: #36 11-10-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μα εννοώ να έχω μόλις απαντήσει σε 10 μηνύματα, να κάνω "Νέα μηνύματα" από το κουμπί της αρχικής, και να μου βγάζει τα δικά μου! Ούτε αποσύνδεση ούτε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Ο fandago έγραψε: #37 11-10-08 12:17 Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Στο site αυτό ένα από τα καλά είναι ότι τα θέματα ανανεώνονται αστραπιαία. Click για ανάπτυξη... Σβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιννννννννννννννννννννννννννννννννν (αυτό ήταν το αστραπιαία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:18 Η Γίδι έγραψε: #24 10-10-08 11:18 Ερώτηση: Ακόμα χρησιμοποιώ τα Νέα Μηνύματα... ΑΛΛΑ: Ενώ παλιά μου εμφάνιζε μόνο όσα ήταν νέα, αλλά δεν είχα απαντήσει εγώ, τώρα εμφανίζονται και θέματα, των οποίων το τελευταίο μήνυμα είναι το δικό μου. Δε θέλω όμωωως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 13:48 Ο fandago έγραψε: #25 10-10-08 13:48 Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί το προηγούμενο από το δικό σου postαρίστηκε την ώρα που εσύ έγραφες το τελευταίο μήνυμα, οπότε για σένα είναι αδιάβαστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 23:18 Η xanp έγραψε: #26 10-10-08 23:18 Από τα νέα μηνύματα που δημοσιεύτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:22 Η Γίδι έγραψε: #27 11-10-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί το προηγούμενο από το δικό σου postαρίστηκε την ώρα που εσύ έγραφες το τελευταίο μήνυμα, οπότε για σένα είναι αδιάβαστο. Click για ανάπτυξη... Όχι, δε συμβαίνει αυτό. Γίνεται συστηματικά και βλέπω κάτι τέτοιο: Άλλες φορές, δηλαδή, που έχω γράψει μαζεμένα, μου εμφανίζεται μία λίστα με θέματα όπου το τελευταίο μήνυμα είναι το δικό μου... και το τελευταίο πριν από αυτό καθόλου πρόσφατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Ο DrStrangelove: #28 11-10-08 01:26 Σ'αυτή τη φάση κοιτάω μόνο τα τελευταία θέματα που δημοσιεύθηκαν αν τα κοιτάξω, και μπαίνω μόνο στο Επιστήμη και τις υποκατηγορίες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η Neraida έγραψε: #29 11-10-08 01:30 Γιδι, απο ο,τι ειδα μολις, το ιδιο συμβαινει και σε μενα...αλλα δεν το ειχα προσεξει νωριτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #30 11-10-08 01:39 Κι εγώ έχω πρόβλημα με την αναζήτηση σε νέα μηνύματα. Εμένα μου βγάζει γενικά διάφορα θέματα τα οποία έχω διαβάσει και είναι σχετικά πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο Bill έγραψε: #31 11-10-08 02:12 Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:25 Η Neraida έγραψε: #32 11-10-08 02:25 οχι καλε...συμβαινει αυτο ακριβως που εδειξε και το Γιδι με το prtscr! Στα νεα μηνυματα φαινονται και τα δικα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #33 11-10-08 02:30 Και περιττο να πω οτι δεν το κανει παντα.... Μολις τωρα που κοιταξα παλι..δεν υπηρχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Palladin έγραψε: #34 11-10-08 09:30 Αυτό που συμβαίνει στο γίδι, συμβαίνει και σε μένα όταν πατάω το κουμπί "Νέα Μηνύματα" στην κεντρική σελίδα, δίπλα από το κουμπί "Ανανέωση". Όταν πηγαίνω Εργαλεία--> Νέα Μηνύματα, εμφανίζονται σωστά, όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Ο fandago έγραψε: #35 11-10-08 12:04 Αχά! Δεν είχα πατήσει ποτέ αυτό το κουμπί γιαυτό δεν το είχα δει ποτέ. Πάντα πατάω τον αριθμό νέων μηνυμάτων στο καλωσήρθατε. Υποθέτω ότι αυτό το κουμπί δείχνει τα μηνύματα του 24ώρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:14 Η Γίδι έγραψε: #36 11-10-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μα εννοώ να έχω μόλις απαντήσει σε 10 μηνύματα, να κάνω "Νέα μηνύματα" από το κουμπί της αρχικής, και να μου βγάζει τα δικά μου! Ούτε αποσύνδεση ούτε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Ο fandago έγραψε: #37 11-10-08 12:17 Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ερώτηση: Ακόμα χρησιμοποιώ τα Νέα Μηνύματα... ΑΛΛΑ: Ενώ παλιά μου εμφάνιζε μόνο όσα ήταν νέα, αλλά δεν είχα απαντήσει εγώ, τώρα εμφανίζονται και θέματα, των οποίων το τελευταίο μήνυμα είναι το δικό μου. Δε θέλω όμωωως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 13:48 Ο fandago έγραψε: #25 10-10-08 13:48 Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί το προηγούμενο από το δικό σου postαρίστηκε την ώρα που εσύ έγραφες το τελευταίο μήνυμα, οπότε για σένα είναι αδιάβαστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 23:18 Η xanp έγραψε: #26 10-10-08 23:18 Από τα νέα μηνύματα που δημοσιεύτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:22 Η Γίδι έγραψε: #27 11-10-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί το προηγούμενο από το δικό σου postαρίστηκε την ώρα που εσύ έγραφες το τελευταίο μήνυμα, οπότε για σένα είναι αδιάβαστο. Click για ανάπτυξη... Όχι, δε συμβαίνει αυτό. Γίνεται συστηματικά και βλέπω κάτι τέτοιο: Άλλες φορές, δηλαδή, που έχω γράψει μαζεμένα, μου εμφανίζεται μία λίστα με θέματα όπου το τελευταίο μήνυμα είναι το δικό μου... και το τελευταίο πριν από αυτό καθόλου πρόσφατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Ο DrStrangelove: #28 11-10-08 01:26 Σ'αυτή τη φάση κοιτάω μόνο τα τελευταία θέματα που δημοσιεύθηκαν αν τα κοιτάξω, και μπαίνω μόνο στο Επιστήμη και τις υποκατηγορίες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η Neraida έγραψε: #29 11-10-08 01:30 Γιδι, απο ο,τι ειδα μολις, το ιδιο συμβαινει και σε μενα...αλλα δεν το ειχα προσεξει νωριτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #30 11-10-08 01:39 Κι εγώ έχω πρόβλημα με την αναζήτηση σε νέα μηνύματα. Εμένα μου βγάζει γενικά διάφορα θέματα τα οποία έχω διαβάσει και είναι σχετικά πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο Bill έγραψε: #31 11-10-08 02:12 Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:25 Η Neraida έγραψε: #32 11-10-08 02:25 οχι καλε...συμβαινει αυτο ακριβως που εδειξε και το Γιδι με το prtscr! Στα νεα μηνυματα φαινονται και τα δικα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #33 11-10-08 02:30 Και περιττο να πω οτι δεν το κανει παντα.... Μολις τωρα που κοιταξα παλι..δεν υπηρχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Palladin έγραψε: #34 11-10-08 09:30 Αυτό που συμβαίνει στο γίδι, συμβαίνει και σε μένα όταν πατάω το κουμπί "Νέα Μηνύματα" στην κεντρική σελίδα, δίπλα από το κουμπί "Ανανέωση". Όταν πηγαίνω Εργαλεία--> Νέα Μηνύματα, εμφανίζονται σωστά, όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Ο fandago έγραψε: #35 11-10-08 12:04 Αχά! Δεν είχα πατήσει ποτέ αυτό το κουμπί γιαυτό δεν το είχα δει ποτέ. Πάντα πατάω τον αριθμό νέων μηνυμάτων στο καλωσήρθατε. Υποθέτω ότι αυτό το κουμπί δείχνει τα μηνύματα του 24ώρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:14 Η Γίδι έγραψε: #36 11-10-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μα εννοώ να έχω μόλις απαντήσει σε 10 μηνύματα, να κάνω "Νέα μηνύματα" από το κουμπί της αρχικής, και να μου βγάζει τα δικά μου! Ούτε αποσύνδεση ούτε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Ο fandago έγραψε: #37 11-10-08 12:17 Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί το προηγούμενο από το δικό σου postαρίστηκε την ώρα που εσύ έγραφες το τελευταίο μήνυμα, οπότε για σένα είναι αδιάβαστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 23:18 Η xanp έγραψε: #26 10-10-08 23:18 Από τα νέα μηνύματα που δημοσιεύτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:22 Η Γίδι έγραψε: #27 11-10-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί το προηγούμενο από το δικό σου postαρίστηκε την ώρα που εσύ έγραφες το τελευταίο μήνυμα, οπότε για σένα είναι αδιάβαστο. Click για ανάπτυξη... Όχι, δε συμβαίνει αυτό. Γίνεται συστηματικά και βλέπω κάτι τέτοιο: Άλλες φορές, δηλαδή, που έχω γράψει μαζεμένα, μου εμφανίζεται μία λίστα με θέματα όπου το τελευταίο μήνυμα είναι το δικό μου... και το τελευταίο πριν από αυτό καθόλου πρόσφατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Ο DrStrangelove: #28 11-10-08 01:26 Σ'αυτή τη φάση κοιτάω μόνο τα τελευταία θέματα που δημοσιεύθηκαν αν τα κοιτάξω, και μπαίνω μόνο στο Επιστήμη και τις υποκατηγορίες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η Neraida έγραψε: #29 11-10-08 01:30 Γιδι, απο ο,τι ειδα μολις, το ιδιο συμβαινει και σε μενα...αλλα δεν το ειχα προσεξει νωριτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #30 11-10-08 01:39 Κι εγώ έχω πρόβλημα με την αναζήτηση σε νέα μηνύματα. Εμένα μου βγάζει γενικά διάφορα θέματα τα οποία έχω διαβάσει και είναι σχετικά πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο Bill έγραψε: #31 11-10-08 02:12 Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:25 Η Neraida έγραψε: #32 11-10-08 02:25 οχι καλε...συμβαινει αυτο ακριβως που εδειξε και το Γιδι με το prtscr! Στα νεα μηνυματα φαινονται και τα δικα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #33 11-10-08 02:30 Και περιττο να πω οτι δεν το κανει παντα.... Μολις τωρα που κοιταξα παλι..δεν υπηρχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Palladin έγραψε: #34 11-10-08 09:30 Αυτό που συμβαίνει στο γίδι, συμβαίνει και σε μένα όταν πατάω το κουμπί "Νέα Μηνύματα" στην κεντρική σελίδα, δίπλα από το κουμπί "Ανανέωση". Όταν πηγαίνω Εργαλεία--> Νέα Μηνύματα, εμφανίζονται σωστά, όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Ο fandago έγραψε: #35 11-10-08 12:04 Αχά! Δεν είχα πατήσει ποτέ αυτό το κουμπί γιαυτό δεν το είχα δει ποτέ. Πάντα πατάω τον αριθμό νέων μηνυμάτων στο καλωσήρθατε. Υποθέτω ότι αυτό το κουμπί δείχνει τα μηνύματα του 24ώρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:14 Η Γίδι έγραψε: #36 11-10-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μα εννοώ να έχω μόλις απαντήσει σε 10 μηνύματα, να κάνω "Νέα μηνύματα" από το κουμπί της αρχικής, και να μου βγάζει τα δικά μου! Ούτε αποσύνδεση ούτε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Ο fandago έγραψε: #37 11-10-08 12:17 Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από τα νέα μηνύματα που δημοσιεύτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:22 Η Γίδι έγραψε: #27 11-10-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί το προηγούμενο από το δικό σου postαρίστηκε την ώρα που εσύ έγραφες το τελευταίο μήνυμα, οπότε για σένα είναι αδιάβαστο. Click για ανάπτυξη... Όχι, δε συμβαίνει αυτό. Γίνεται συστηματικά και βλέπω κάτι τέτοιο: Άλλες φορές, δηλαδή, που έχω γράψει μαζεμένα, μου εμφανίζεται μία λίστα με θέματα όπου το τελευταίο μήνυμα είναι το δικό μου... και το τελευταίο πριν από αυτό καθόλου πρόσφατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Ο DrStrangelove: #28 11-10-08 01:26 Σ'αυτή τη φάση κοιτάω μόνο τα τελευταία θέματα που δημοσιεύθηκαν αν τα κοιτάξω, και μπαίνω μόνο στο Επιστήμη και τις υποκατηγορίες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η Neraida έγραψε: #29 11-10-08 01:30 Γιδι, απο ο,τι ειδα μολις, το ιδιο συμβαινει και σε μενα...αλλα δεν το ειχα προσεξει νωριτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #30 11-10-08 01:39 Κι εγώ έχω πρόβλημα με την αναζήτηση σε νέα μηνύματα. Εμένα μου βγάζει γενικά διάφορα θέματα τα οποία έχω διαβάσει και είναι σχετικά πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο Bill έγραψε: #31 11-10-08 02:12 Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:25 Η Neraida έγραψε: #32 11-10-08 02:25 οχι καλε...συμβαινει αυτο ακριβως που εδειξε και το Γιδι με το prtscr! Στα νεα μηνυματα φαινονται και τα δικα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #33 11-10-08 02:30 Και περιττο να πω οτι δεν το κανει παντα.... Μολις τωρα που κοιταξα παλι..δεν υπηρχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Palladin έγραψε: #34 11-10-08 09:30 Αυτό που συμβαίνει στο γίδι, συμβαίνει και σε μένα όταν πατάω το κουμπί "Νέα Μηνύματα" στην κεντρική σελίδα, δίπλα από το κουμπί "Ανανέωση". Όταν πηγαίνω Εργαλεία--> Νέα Μηνύματα, εμφανίζονται σωστά, όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Ο fandago έγραψε: #35 11-10-08 12:04 Αχά! Δεν είχα πατήσει ποτέ αυτό το κουμπί γιαυτό δεν το είχα δει ποτέ. Πάντα πατάω τον αριθμό νέων μηνυμάτων στο καλωσήρθατε. Υποθέτω ότι αυτό το κουμπί δείχνει τα μηνύματα του 24ώρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:14 Η Γίδι έγραψε: #36 11-10-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μα εννοώ να έχω μόλις απαντήσει σε 10 μηνύματα, να κάνω "Νέα μηνύματα" από το κουμπί της αρχικής, και να μου βγάζει τα δικά μου! Ούτε αποσύνδεση ούτε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Ο fandago έγραψε: #37 11-10-08 12:17 Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί το προηγούμενο από το δικό σου postαρίστηκε την ώρα που εσύ έγραφες το τελευταίο μήνυμα, οπότε για σένα είναι αδιάβαστο. Click για ανάπτυξη... Όχι, δε συμβαίνει αυτό. Γίνεται συστηματικά και βλέπω κάτι τέτοιο: Άλλες φορές, δηλαδή, που έχω γράψει μαζεμένα, μου εμφανίζεται μία λίστα με θέματα όπου το τελευταίο μήνυμα είναι το δικό μου... και το τελευταίο πριν από αυτό καθόλου πρόσφατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Ο DrStrangelove: #28 11-10-08 01:26 Σ'αυτή τη φάση κοιτάω μόνο τα τελευταία θέματα που δημοσιεύθηκαν αν τα κοιτάξω, και μπαίνω μόνο στο Επιστήμη και τις υποκατηγορίες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η Neraida έγραψε: #29 11-10-08 01:30 Γιδι, απο ο,τι ειδα μολις, το ιδιο συμβαινει και σε μενα...αλλα δεν το ειχα προσεξει νωριτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #30 11-10-08 01:39 Κι εγώ έχω πρόβλημα με την αναζήτηση σε νέα μηνύματα. Εμένα μου βγάζει γενικά διάφορα θέματα τα οποία έχω διαβάσει και είναι σχετικά πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο Bill έγραψε: #31 11-10-08 02:12 Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:25 Η Neraida έγραψε: #32 11-10-08 02:25 οχι καλε...συμβαινει αυτο ακριβως που εδειξε και το Γιδι με το prtscr! Στα νεα μηνυματα φαινονται και τα δικα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #33 11-10-08 02:30 Και περιττο να πω οτι δεν το κανει παντα.... Μολις τωρα που κοιταξα παλι..δεν υπηρχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Palladin έγραψε: #34 11-10-08 09:30 Αυτό που συμβαίνει στο γίδι, συμβαίνει και σε μένα όταν πατάω το κουμπί "Νέα Μηνύματα" στην κεντρική σελίδα, δίπλα από το κουμπί "Ανανέωση". Όταν πηγαίνω Εργαλεία--> Νέα Μηνύματα, εμφανίζονται σωστά, όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Ο fandago έγραψε: #35 11-10-08 12:04 Αχά! Δεν είχα πατήσει ποτέ αυτό το κουμπί γιαυτό δεν το είχα δει ποτέ. Πάντα πατάω τον αριθμό νέων μηνυμάτων στο καλωσήρθατε. Υποθέτω ότι αυτό το κουμπί δείχνει τα μηνύματα του 24ώρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:14 Η Γίδι έγραψε: #36 11-10-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μα εννοώ να έχω μόλις απαντήσει σε 10 μηνύματα, να κάνω "Νέα μηνύματα" από το κουμπί της αρχικής, και να μου βγάζει τα δικά μου! Ούτε αποσύνδεση ούτε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Ο fandago έγραψε: #37 11-10-08 12:17 Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σ'αυτή τη φάση κοιτάω μόνο τα τελευταία θέματα που δημοσιεύθηκαν αν τα κοιτάξω, και μπαίνω μόνο στο Επιστήμη και τις υποκατηγορίες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η Neraida έγραψε: #29 11-10-08 01:30 Γιδι, απο ο,τι ειδα μολις, το ιδιο συμβαινει και σε μενα...αλλα δεν το ειχα προσεξει νωριτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #30 11-10-08 01:39 Κι εγώ έχω πρόβλημα με την αναζήτηση σε νέα μηνύματα. Εμένα μου βγάζει γενικά διάφορα θέματα τα οποία έχω διαβάσει και είναι σχετικά πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο Bill έγραψε: #31 11-10-08 02:12 Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:25 Η Neraida έγραψε: #32 11-10-08 02:25 οχι καλε...συμβαινει αυτο ακριβως που εδειξε και το Γιδι με το prtscr! Στα νεα μηνυματα φαινονται και τα δικα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #33 11-10-08 02:30 Και περιττο να πω οτι δεν το κανει παντα.... Μολις τωρα που κοιταξα παλι..δεν υπηρχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Palladin έγραψε: #34 11-10-08 09:30 Αυτό που συμβαίνει στο γίδι, συμβαίνει και σε μένα όταν πατάω το κουμπί "Νέα Μηνύματα" στην κεντρική σελίδα, δίπλα από το κουμπί "Ανανέωση". Όταν πηγαίνω Εργαλεία--> Νέα Μηνύματα, εμφανίζονται σωστά, όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Ο fandago έγραψε: #35 11-10-08 12:04 Αχά! Δεν είχα πατήσει ποτέ αυτό το κουμπί γιαυτό δεν το είχα δει ποτέ. Πάντα πατάω τον αριθμό νέων μηνυμάτων στο καλωσήρθατε. Υποθέτω ότι αυτό το κουμπί δείχνει τα μηνύματα του 24ώρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:14 Η Γίδι έγραψε: #36 11-10-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μα εννοώ να έχω μόλις απαντήσει σε 10 μηνύματα, να κάνω "Νέα μηνύματα" από το κουμπί της αρχικής, και να μου βγάζει τα δικά μου! Ούτε αποσύνδεση ούτε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Ο fandago έγραψε: #37 11-10-08 12:17 Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιδι, απο ο,τι ειδα μολις, το ιδιο συμβαινει και σε μενα...αλλα δεν το ειχα προσεξει νωριτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #30 11-10-08 01:39 Κι εγώ έχω πρόβλημα με την αναζήτηση σε νέα μηνύματα. Εμένα μου βγάζει γενικά διάφορα θέματα τα οποία έχω διαβάσει και είναι σχετικά πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο Bill έγραψε: #31 11-10-08 02:12 Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:25 Η Neraida έγραψε: #32 11-10-08 02:25 οχι καλε...συμβαινει αυτο ακριβως που εδειξε και το Γιδι με το prtscr! Στα νεα μηνυματα φαινονται και τα δικα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #33 11-10-08 02:30 Και περιττο να πω οτι δεν το κανει παντα.... Μολις τωρα που κοιταξα παλι..δεν υπηρχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Palladin έγραψε: #34 11-10-08 09:30 Αυτό που συμβαίνει στο γίδι, συμβαίνει και σε μένα όταν πατάω το κουμπί "Νέα Μηνύματα" στην κεντρική σελίδα, δίπλα από το κουμπί "Ανανέωση". Όταν πηγαίνω Εργαλεία--> Νέα Μηνύματα, εμφανίζονται σωστά, όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Ο fandago έγραψε: #35 11-10-08 12:04 Αχά! Δεν είχα πατήσει ποτέ αυτό το κουμπί γιαυτό δεν το είχα δει ποτέ. Πάντα πατάω τον αριθμό νέων μηνυμάτων στο καλωσήρθατε. Υποθέτω ότι αυτό το κουμπί δείχνει τα μηνύματα του 24ώρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:14 Η Γίδι έγραψε: #36 11-10-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μα εννοώ να έχω μόλις απαντήσει σε 10 μηνύματα, να κάνω "Νέα μηνύματα" από το κουμπί της αρχικής, και να μου βγάζει τα δικά μου! Ούτε αποσύνδεση ούτε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Ο fandago έγραψε: #37 11-10-08 12:17 Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ έχω πρόβλημα με την αναζήτηση σε νέα μηνύματα. Εμένα μου βγάζει γενικά διάφορα θέματα τα οποία έχω διαβάσει και είναι σχετικά πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο Bill έγραψε: #31 11-10-08 02:12 Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:25 Η Neraida έγραψε: #32 11-10-08 02:25 οχι καλε...συμβαινει αυτο ακριβως που εδειξε και το Γιδι με το prtscr! Στα νεα μηνυματα φαινονται και τα δικα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #33 11-10-08 02:30 Και περιττο να πω οτι δεν το κανει παντα.... Μολις τωρα που κοιταξα παλι..δεν υπηρχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Palladin έγραψε: #34 11-10-08 09:30 Αυτό που συμβαίνει στο γίδι, συμβαίνει και σε μένα όταν πατάω το κουμπί "Νέα Μηνύματα" στην κεντρική σελίδα, δίπλα από το κουμπί "Ανανέωση". Όταν πηγαίνω Εργαλεία--> Νέα Μηνύματα, εμφανίζονται σωστά, όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Ο fandago έγραψε: #35 11-10-08 12:04 Αχά! Δεν είχα πατήσει ποτέ αυτό το κουμπί γιαυτό δεν το είχα δει ποτέ. Πάντα πατάω τον αριθμό νέων μηνυμάτων στο καλωσήρθατε. Υποθέτω ότι αυτό το κουμπί δείχνει τα μηνύματα του 24ώρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:14 Η Γίδι έγραψε: #36 11-10-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μα εννοώ να έχω μόλις απαντήσει σε 10 μηνύματα, να κάνω "Νέα μηνύματα" από το κουμπί της αρχικής, και να μου βγάζει τα δικά μου! Ούτε αποσύνδεση ούτε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Ο fandago έγραψε: #37 11-10-08 12:17 Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:25 Η Neraida έγραψε: #32 11-10-08 02:25 οχι καλε...συμβαινει αυτο ακριβως που εδειξε και το Γιδι με το prtscr! Στα νεα μηνυματα φαινονται και τα δικα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #33 11-10-08 02:30 Και περιττο να πω οτι δεν το κανει παντα.... Μολις τωρα που κοιταξα παλι..δεν υπηρχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Palladin έγραψε: #34 11-10-08 09:30 Αυτό που συμβαίνει στο γίδι, συμβαίνει και σε μένα όταν πατάω το κουμπί "Νέα Μηνύματα" στην κεντρική σελίδα, δίπλα από το κουμπί "Ανανέωση". Όταν πηγαίνω Εργαλεία--> Νέα Μηνύματα, εμφανίζονται σωστά, όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Ο fandago έγραψε: #35 11-10-08 12:04 Αχά! Δεν είχα πατήσει ποτέ αυτό το κουμπί γιαυτό δεν το είχα δει ποτέ. Πάντα πατάω τον αριθμό νέων μηνυμάτων στο καλωσήρθατε. Υποθέτω ότι αυτό το κουμπί δείχνει τα μηνύματα του 24ώρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:14 Η Γίδι έγραψε: #36 11-10-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μα εννοώ να έχω μόλις απαντήσει σε 10 μηνύματα, να κάνω "Νέα μηνύματα" από το κουμπί της αρχικής, και να μου βγάζει τα δικά μου! Ούτε αποσύνδεση ούτε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Ο fandago έγραψε: #37 11-10-08 12:17 Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι καλε...συμβαινει αυτο ακριβως που εδειξε και το Γιδι με το prtscr! Στα νεα μηνυματα φαινονται και τα δικα μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #33 11-10-08 02:30 Και περιττο να πω οτι δεν το κανει παντα.... Μολις τωρα που κοιταξα παλι..δεν υπηρχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Palladin έγραψε: #34 11-10-08 09:30 Αυτό που συμβαίνει στο γίδι, συμβαίνει και σε μένα όταν πατάω το κουμπί "Νέα Μηνύματα" στην κεντρική σελίδα, δίπλα από το κουμπί "Ανανέωση". Όταν πηγαίνω Εργαλεία--> Νέα Μηνύματα, εμφανίζονται σωστά, όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Ο fandago έγραψε: #35 11-10-08 12:04 Αχά! Δεν είχα πατήσει ποτέ αυτό το κουμπί γιαυτό δεν το είχα δει ποτέ. Πάντα πατάω τον αριθμό νέων μηνυμάτων στο καλωσήρθατε. Υποθέτω ότι αυτό το κουμπί δείχνει τα μηνύματα του 24ώρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:14 Η Γίδι έγραψε: #36 11-10-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μα εννοώ να έχω μόλις απαντήσει σε 10 μηνύματα, να κάνω "Νέα μηνύματα" από το κουμπί της αρχικής, και να μου βγάζει τα δικά μου! Ούτε αποσύνδεση ούτε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Ο fandago έγραψε: #37 11-10-08 12:17 Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και περιττο να πω οτι δεν το κανει παντα.... Μολις τωρα που κοιταξα παλι..δεν υπηρχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Palladin έγραψε: #34 11-10-08 09:30 Αυτό που συμβαίνει στο γίδι, συμβαίνει και σε μένα όταν πατάω το κουμπί "Νέα Μηνύματα" στην κεντρική σελίδα, δίπλα από το κουμπί "Ανανέωση". Όταν πηγαίνω Εργαλεία--> Νέα Μηνύματα, εμφανίζονται σωστά, όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Ο fandago έγραψε: #35 11-10-08 12:04 Αχά! Δεν είχα πατήσει ποτέ αυτό το κουμπί γιαυτό δεν το είχα δει ποτέ. Πάντα πατάω τον αριθμό νέων μηνυμάτων στο καλωσήρθατε. Υποθέτω ότι αυτό το κουμπί δείχνει τα μηνύματα του 24ώρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:14 Η Γίδι έγραψε: #36 11-10-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μα εννοώ να έχω μόλις απαντήσει σε 10 μηνύματα, να κάνω "Νέα μηνύματα" από το κουμπί της αρχικής, και να μου βγάζει τα δικά μου! Ούτε αποσύνδεση ούτε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Ο fandago έγραψε: #37 11-10-08 12:17 Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό που συμβαίνει στο γίδι, συμβαίνει και σε μένα όταν πατάω το κουμπί "Νέα Μηνύματα" στην κεντρική σελίδα, δίπλα από το κουμπί "Ανανέωση". Όταν πηγαίνω Εργαλεία--> Νέα Μηνύματα, εμφανίζονται σωστά, όπως παλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Ο fandago έγραψε: #35 11-10-08 12:04 Αχά! Δεν είχα πατήσει ποτέ αυτό το κουμπί γιαυτό δεν το είχα δει ποτέ. Πάντα πατάω τον αριθμό νέων μηνυμάτων στο καλωσήρθατε. Υποθέτω ότι αυτό το κουμπί δείχνει τα μηνύματα του 24ώρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:14 Η Γίδι έγραψε: #36 11-10-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μα εννοώ να έχω μόλις απαντήσει σε 10 μηνύματα, να κάνω "Νέα μηνύματα" από το κουμπί της αρχικής, και να μου βγάζει τα δικά μου! Ούτε αποσύνδεση ούτε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Ο fandago έγραψε: #37 11-10-08 12:17 Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχά! Δεν είχα πατήσει ποτέ αυτό το κουμπί γιαυτό δεν το είχα δει ποτέ. Πάντα πατάω τον αριθμό νέων μηνυμάτων στο καλωσήρθατε. Υποθέτω ότι αυτό το κουμπί δείχνει τα μηνύματα του 24ώρου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:14 Η Γίδι έγραψε: #36 11-10-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μα εννοώ να έχω μόλις απαντήσει σε 10 μηνύματα, να κάνω "Νέα μηνύματα" από το κουμπί της αρχικής, και να μου βγάζει τα δικά μου! Ούτε αποσύνδεση ούτε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Ο fandago έγραψε: #37 11-10-08 12:17 Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αν έχετε αφήσει αδιάβαστα μηνύματα, τότε μόλις ξανασυνδεθείτε και πατήσετε τα νέα μηνύματα , εκτός από τα αδιάβαστα μηνύματα από την τελευταία σύνδεση σας, θα εμφανιστούν και τα μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει από τις προηγουμενες φορές που συνδεθήκατε. Μήπως σας συμβαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μα εννοώ να έχω μόλις απαντήσει σε 10 μηνύματα, να κάνω "Νέα μηνύματα" από το κουμπί της αρχικής, και να μου βγάζει τα δικά μου! Ούτε αποσύνδεση ούτε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Ο fandago έγραψε: #37 11-10-08 12:17 Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:22 Ο iJohnnyCash: #38 11-10-08 12:22 Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #39 11-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Διορθώθηκε, να σημειώσω επίσης για την πιο άμεση αντιμετώπιση των bugs χρησιμοποιήστε την σχετική υπηρεσία. Click για ανάπτυξη... Νι, έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι ήταν bug. Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν είναι σίγουρα τα μηνύματα του τρέχοντος 24ώρου. Αν δεις το link του κουμπιού αυτού είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getdaily ενώ στα νέα μηνύματα είναι: https://www.e-steki.gr/search.php?do=getnew Click για ανάπτυξη... Παλιά δεν ήταν έτσι... Ένηγουεη, αφού λέει διορθώθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Ο iJohnnyCash: #40 12-10-08 02:34 Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παλιά το εν λόγω κουμπί είχε getdaily σαν url ενώ θα έπρεπε να είχε getnew. Έτσι διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.