Neraida
Επιφανές μέλος
Mε τον ρεμπεσκέ και ήταν πολύ ...βρώμικο...(δεν είχε κάνει μπάνιο ο λεχρίτης
)
ουπςςς!

σελφ σερβις, ε?

υπομονη ντιαρ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτσε να τις μετρήσω......Μπα δε μπορώ, χρειάζομαι τον calculator του pc.....
Είναι τόσες πολλές οι κοπελιές, που μου φαίνονται 0...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vincent
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apokotou1709
Νεοφερμένο μέλος
.και καλος σας βρικα κιολαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
αποτι μου φαινεται κατατασομαι στην κατηγορια του 0.και καλος σας βρικα κιολας
Μην ανυσηχεις, μικρος εισαι, εχεις καιρο!!
Και καλως ηρθες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whatsup
Νεοφερμένο μέλος
a.kostas
Νεοφερμένο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος
Εγω μέχρι να γίνω 28 με καμια 70αριά. Μετά τέρμα, πιστός πλέον και μονογαμικός![]()
γκουχ γκουχ...θα πνιγω η γυναικα!

νεξττττττττττττττ!

Katia4ever
Νεοφερμένο μέλος
GIDI
Νεοφερμένο μέλος
Guest 990498
Επισκέπτης

teo
Πολύ δραστήριο μέλος
επειδη δεν εχω σχεση ακομα 
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Θα άλλαζε η άποψη που έχετε σχηματίσει (πχ) για μένα αν σας έλεγα ότι έχω πάει με... let's say 3? Αν ήταν ...13???
Αν με γνωρίζατε πρώτη φορά [άρα δεν έχετε άποψη για το άτομο μου] και με κάποιο τρόπο μαθαίνατε ότι έχω πάει με 3 (ή και πάλι...13) θα είχε σημασία στο να σχηματίσετε άποψη?
Και αν ναι... Το θεωρείτε σωστό να συμβαίνει;;;

teo
Πολύ δραστήριο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Τι εννoεις με ποιο τροπο . απλα εγω θα σε ρωταγα . με ποσους εχεις παει και εσυ θα μου απανταγες με πολλους
κόλλησες στο λάθος πράγμα!

Έστω ότι γινόταν έτσι βρε παιδάκι μου!
θέλεις τώρα να μου απαντήσεις?

FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά είναι

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Drscientist
- touvlo
- Varus
- teoaenaos
- Jim175
- grtt
- naturale
- FrapeKaiTsigaro
- Thinkguy
- μαριώ
- thenutritionist
- Requiem
- rafaela11
- paolo1
- Ariana2018
- Jack of Spades
- Kate1914
- iew
- Memetchi
- charmander
- Paragontas7000
- taketrance
- Μήτσος10
- giannhs2001
- Wonderkid
- marww
- American Economist
- camil
- melina_51
- Luludaki
- fourkaki
- GeorgePap2003
- math2arch
- Antonia1214
- Phantomas
- ANDREAW
- jj!
- Kely1234567
- Ριουλα
- epote
- Alessandra Eliza
- GeorgeKarag
- Joji
- Dark_kronos
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Libertus
- phleidhs
- Εριφύλη
- fmarulezkd
- Arianara S3
- Fernando_A
- chester20080
- stupid bitch
- AggelikiGr
- χαχαχα
- Idontknoww
- _pathfinder_
- Petaloudas
- Lathy
- Insertcoin
- Αλκης Κ.
- User0
- Countdown
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool
)