ειμαι μετρημενο παιδι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι εγώ το σκέφτηκα αλλά μου φάνηκε λίγο ουγκΠου είναι το παράξενο, μπορεί μέσα σε 4 μήνες σχεδόν (απο τις 08/07/06 δλδ), να έχασε το μέτρημα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Κι εγώ το σκέφτηκα αλλά μου φάνηκε λίγο ουγκ![]()
Ναι, φανταστικοί εραστές μου!

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ουγκ~1`!
με τρείς Μισελάκι έχω κάνει έρωτα foreplay, after και με τις άλλες έχω κάνει just animal SEX

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Για εμένα έχει σημασία πως κρίνει το ίδιο το άτομο την πόσοτητα των ερωτικών συντρόφων. Το θέμα του σεξ είναι taboo αρά δεν έχει νόημα να αφείνουμε τους άλλους να μας χαρακτηρίσουν για την σεξουαλική μας ζωή.
Μπορεί κάποιος να άρχισε ερωτική ζωή σε περιόδο που υπήρχαν συνεχόμενες αλλάγες στον χαρακτήρα του με αποτέλεσμα να επηρεάσει και την σταθερότητα των ερωτικών σχέσεων του. Σίγουρα δεν είναι κατακριτέο.
Όπως επίσης δεν είναι κατακριτέο όταν κάποιος αφοσιωμένος στην σπουδές του ή στην επαγγελματική του σταδιοδρομία δεν μπορεί να αφιερώσει πάνω από μια νύχτα στον ερωτικό τους σύντροφο.
Κάποιος μπορεί να σκεφτεί 1000 σενάρια ...
Σχεδόν όλες οι καταστάσεις/σενάρια που αναγκάζουν το άτομο για να έχει έναν αυξημένο αριθμό συντρόφων, πρέπει εν έτη του 2006/2007 να μην είναι αφορμές για κοτσομπολία και χαρακτηρισμών
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Σε σχέση με τα 23 μου χρόνια σε ποιο νούμερο καίγομαι:mad17: ? Γιατί είναι αρκετά πάραπάνω από 3-4 που βλέπω σε άλλα post και φοβάμαι πως αν σας πω το ακριβές νούμερο μάλλον θα χαρακτηρηστώ
.
Σιγα.. Αν εσυ εισαι ενταξει, τι σε νοιαζει?!

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σιγα.. Αν εσυ εισαι ενταξει, τι σε νοιαζει?!![]()
Δεν μπορώ να πω πως με πολυνοιάζει γιατί εγώ νιώθω πολύ καλά γι αυτό και δεν μετανιώνω για ότι έχω κάνει στη ζωή μου. Ομως πολλές φορές άνθρωποι που δεν έχουν παρόμοιες εμπειρίες μ'εσένα σε κρίνουν αλλιώς και πολλές φορές χρησιμοποιούν τέτοια θέματα για να σε βγάλουν αναξιόπιστο ή ακόμα και για να σου κωλήσουν μια μεγάαααλη ταμπέλα!

Τεσπα. Είναι περίπου 23 (η πρώτη σχεδόν στα 14). Και είναι κυρίως 1-night stands εννοείται και πολύ εφήμερες σχέσεις (διάρκειας το πολύ 2-3 μηνών)

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω εχω κανει ερωτα μολις με 4..
Λιγο δεν ειναι? και βασικα 3 σχεσεις ειχα μονο στην ζωη μου. λογω του οτι ειμαι πολυ δυσκολη, δεν ειναι καλο αυτο το ξερω γιατι χανω εμπειριες αλλα ετσι ειμαι βρε παιδια δεν μπορω να το αλλαξω

να φανταστειτε τωρα παλι μονη ειμαι και μαλιστα εδω και πολυ καιρο..
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Hallo!!![]()
Εγω εχω κανει ερωτα μολις με 4..
Λιγο δεν ειναι? και βασικα 3 σχεσεις ειχα μονο στην ζωη μου. λογω του οτι ειμαι πολυ δυσκολη, δεν ειναι καλο αυτο το ξερω γιατι χανω εμπειριες αλλα ετσι ειμαι βρε παιδια δεν μπορω να το αλλαξω![]()
να φανταστειτε τωρα παλι μονη ειμαι και μαλιστα εδω και πολυ καιρο..
Καλημέρα και καλώς ήρθες στο στέκι.

Σε περίπτωση που τα εννοείς, ως αυτογνωσία ή ως πληροφορίες που έλαβες από την κοινωνική σου δραστηριότητα, ελπίζω να τα εννοείς ως "Θεωρώ ότι έχω μια Α ποιότητα και αυτή ψάχνω και στο σύντροφο". Να έχεις λάβει όμως αυτό το feedback που να σε κατατάσσει στις ποιοτικές και δύσκολες γιατί συνήθως αν έχουμε μόνο τη δική μας γνώμη για "τον ποιοτικό εαυτό μας" και δε μας έχει επιβεβαιώσει κανένας άλλος, όχι μόνο δεν είμαστε "δύσκολοι" αλλά πανεύκολοι. Παιχνιδάκι στα χέρια ενός παιδιού!

Πάντα φιλικά!

δεν το βλεπω σαν το κοντερ που πρεπει οποσδηποτε να ανεβει εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τον αριθμο αλλοι ειναι αυτοι που μενουν με το στομα ανοιχτο οταν το ακουνε..Sasa αν τον αριθμο των ανθρωπων που εκανες σεξ, το βλεπεις σαν το νουμερο του κοντερ που πρεπει οπωσδηποτε να ανεβει, ναι το εκανες με λιγους, και εισαι και πολυ δυσκολη, και χανεις και εμπειριες. Αλλα μαλλον πρεπει να αρχισεις να το βλεπεις και σαν ανθρωπους που ηρθες πιο κοντα και ισως ενιωσες και τιποτα.
οταν λεω ειμαι δυσκολη εννοω πως προτιμω να περιμενω και να μεινω μονη για οσο χρειαστει μεχρι να βρω αυτο που πραγματικα χρειαζομαι και θελω παρα να ειμαι με καποιον μονο για να μην ειμαι μονη.Απλα αυτο.

οταν λεω ειμαι δυσκολη εννοω πως προτιμω να περιμενω και να μεινω μονη για οσο χρειαστει μεχρι να βρω αυτο που πραγματικα χρειαζομαι και θελω παρα να ειμαι με καποιον μονο για να μην ειμαι μονη.Απλα αυτο.
+1

underwater
Περιβόητο μέλος

m3nt0r
Εκκολαπτόμενο μέλος

ernesto_che
Νεοφερμένο μέλος

και τι ειναι ακριβος αυτο που καθοριζει την ποιοτητα? Το standart Air condition και ο αεροσακος στο συνεπιβατη?Να έχεις λάβει όμως αυτό το feedback που να σε κατατάσσει στις ποιοτικές και δύσκολες γιατί συνήθως αν έχουμε μόνο τη δική μας γνώμη για "τον ποιοτικό εαυτό μας" και δε μας έχει επιβεβαιώσει κανένας άλλος, όχι μόνο δεν είμαστε "δύσκολοι" αλλά πανεύκολοι.
beauty, quality, ellegance, whatever is in the eye of the beholder, αυτο που για σενα ειναι ποιοτικο για μενα ειναι σκουπιδι και τουμπαλιν. Δεν μπορεις να αξιολογεις και δεν ΠΡΕΠΕΙ να αξιολογεις τη προσωπικοτητα σου βαση των αντιδρασεων των αλλων. Και φυσικα ακομα περισοτερο δεν πρεπει να το κανεις για αλλους αυτο
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

...... αλλα απο την αλλη αισθανομαι τυχερη που δεν χρειαστηκε να φιλησω πολλους βατραχους.![]()
χεχε!
αυτο μου αρεσε πολυ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Varus
- Ωρορα
- teoaenaos
- Jim175
- grtt
- naturale
- FrapeKaiTsigaro
- Thinkguy
- μαριώ
- thenutritionist
- Requiem
- rafaela11
- paolo1
- Ariana2018
- Jack of Spades
- Kate1914
- iew
- Memetchi
- charmander
- Paragontas7000
- taketrance
- Μήτσος10
- touvlo
- giannhs2001
- Wonderkid
- marww
- American Economist
- camil
- melina_51
- Luludaki
- fourkaki
- GeorgePap2003
- math2arch
- Antonia1214
- Phantomas
- ANDREAW
- jj!
- Kely1234567
- Ριουλα
- epote
- Alessandra Eliza
- GeorgeKarag
- Joji
- Dark_kronos
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Libertus
- phleidhs
- Εριφύλη
- fmarulezkd
- Arianara S3
- Fernando_A
- chester20080
- stupid bitch
- AggelikiGr
- χαχαχα
- Idontknoww
- _pathfinder_
- Petaloudas
- Athens2002
- Insertcoin
- Αλκης Κ.
- User0
- Countdown
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.