Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Έρωτα όμως έχω κάνει μόνο με έναν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina21
Νεοφερμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Την τελευταία φορά δεν ολοκλήρωσα...
Puff_Daddy
Νεοφερμένο μέλος

Αν n είναι ο πραγματικός αριθμός αντρών με τους οποίους έχει κοιμηθεί μια γυναίκα, τότε αν m είναι ο αριθμός που δηλώνει, τότε
n=m*3
Αν n είναι ο πραγματικός αριθμός γυναικών με τις οποίες έχει πάει ένας άντρας, και m ο αριθμός που δηλώνει, τότε:
n=m/3.
Λέγεται και κανόνας του 3. Για δείτε με άλλο μάτι τα νούμερα above

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Puff_Daddy :Σαν φυσικός να πω έναν κανόνα για όλο το thread:
Αν n είναι ο πραγματικός αριθμός αντρών με τους οποίους έχει κοιμηθεί μια γυναίκα, τότε αν m είναι ο αριθμός που δηλώνει, τότε
n=m*3
Αν n είναι ο πραγματικός αριθμός γυναικών με τις οποίες έχει πάει ένας άντρας, και m ο αριθμός που δηλώνει, τότε:
n=m/3.
Λέγεται και κανόνας του 3. Για δείτε με άλλο μάτι τα νούμερα above![]()
Δηλαδή το αγόρι μου που λέει οτι έχει πάει μόνο με μια γυναίκα (εμένα) στην πραγματικότητα έχει πάει με...0.333... ???

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Οχι, απλά σύμφωνα με τη θεωρία αυτή λέει οτι έχει πάει με 3.Δηλαδή το αγόρι μου που λέει οτι έχει πάει μόνο με μια γυναίκα (εμένα) στην πραγματικότητα έχει πάει με...0.333... ???
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από gademis :Οχι, απλά σύμφωνα με τη θεωρία αυτή λέει οτι έχει πάει με 3.
όχι έχει δίκιο κ Michelle γιατί λέεί ότι n=m\3 άρα n=1/3=0,33

ʼρα Michelle δεν πιάνεσαι για ολόκληρη εσύ πρέπει να το κάνει με άλλες 2

PowerZ
Νεοφερμένο μέλος

πριν λιγες μερες εγιναν 4!Αρχική Δημοσίευση από PowerZ :
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από PowerZ :πριν λιγες μερες εγιναν 4!
Εδώ τι λέμε? "Μεγιά"?

αντε βρε καλη αρχη στην νεα σχεση!Αρχική Δημοσίευση από PowerZ :πριν λιγες μερες εγιναν 4!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Μην ξεχνάμε και τα χρονάκια που κουβαλάω στην πλάτη ε?

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ :Με τόσους όσους να θεωρούμαι έμπειρη αλλά όχι πουτ*να
Μην ξεχνάμε και τα χρονάκια που κουβαλάω στην πλάτη ε?![]()
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και θέτεις τα πράγματα!
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα σας ενοχλούσε εάν ο σύντροφος σας.... είχε πνίξει το κουνέλι με πλήθος γυναικών και μάλιστα μεγάλο πριν από σας....??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ναι.Αρχική Δημοσίευση από princess:Προς τις κυρίες του φόρουμ....
Θα σας ενοχλούσε εάν ο σύντροφος σας.... είχε πνίξει το κουνέλι με πλήθος γυναικών και μάλιστα μεγάλο πριν από σας....??Θα σας ενοχλούσε επίσης αν είχε επισκεφτεί κάποια <<εταίρα>>??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από princess:Προς τις κυρίες του φόρουμ....
Θα σας ενοχλούσε εάν ο σύντροφος σας.... είχε πνίξει το κουνέλι με πλήθος γυναικών και μάλιστα μεγάλο πριν από σας....??Θα σας ενοχλούσε επίσης αν είχε επισκεφτεί κάποια <<εταίρα>>??
Σε τούτη τη ζωή.... όλα είναι σχετικά με βάση και κάποιες άλλες παραμέτρους....
Ενα απλό νούμερο από μόνο του δεν λέει τίποτα....
Η ηλικία.... ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ όταν μιλάμε για αριθμό σχέσεων ή έστω αριθμό ερωτικών συντρόφων....
Αν ήταν στην ηλικία των 30+ και ειχε παει με "λίγες" θα με ενοχλούσε το ίδιο πολύ με το να είναι 15 και να εχει πάει με "πολλές"
Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω?

edit
'οσο για την εταίρα.... το θεωρώ επιλογή του και δεν με χαλάει είτε εχει πάει είτε δεν έχει πάει.... αλλά ακόμα και εκεί... παίζει ρόλο η μαμημένη ηλικία.... όταν πήγε, ήταν 15 ή 35?
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικά, πάντως ...στην ηλικία των 30++ ποιος είναι πάνω κάτω ο αριθμός αυτός για έναν άντρα?!!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από princess:Aν στην ηλικία των 35 είχε πάει με "λίγες" γιατί θα σ' ενοχλούσε, αγαπητή ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ?Βρίσκεις ότι πλέον... υστερεί μήπως![]()
? Ομοίως, γιατί ειδικά τότε θα σ' ενοχλούσε αν είχε πάει σε εταίρα?
Γενικά, πάντως ...στην ηλικία των 30++ ποιος είναι πάνω κάτω ο αριθμός αυτός για έναν άντρα?!!![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί γενικώς θα έβγαζα διάφορα συμπεράσματα από μόνη μου που λάθος ή σωστά δεν ξέρω αλλά θα σου πω το γενικό σκεπτικό....
Ενας άντρας που στα 30+ έχει "παει" με δύο γυναίκες εμένα μου δημιουργεί το συναίσθημα ότι ο άνθρωπος αυτός ...
-φοβάται να συνάψει σχεσεις...
-φοβαται να ανοιχτεί, να πληγωθεί, να δωθεί, να δεσμευτεί....
-σταθηκε φοβερα άτυχος με δυο μονο σχεσεις στη ζωή του (λεμε τωρα αν ειχε 2 μονο σοβαρες σχεσεις που ηταν και σεξουαλικές) και τώρα θα βγάλει όλα του τα απωθημενα...
Τελος παντων κάπως έτσι θα σκεφτομουν κατα πάσα πιθανότητα
Μπορεί να εχω χίλια τα εκατό λάθος...
όμως καλώς η κακως εγω έτσι νοιώθω.... θελω ο σύντροφος μου να εχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ να ειναι μαζι μου μετά που εχει κάνει ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!
Για τους ίδιους ακριβως λογους λοιπόν, το να πηγαινει σε εταιρα στα 30 του, μου δειχνει αδυναμια δεσμευσης με μια γυναικα και προτιμαει να βγαλει τις βιολογικες του ανάγκες ξερα σε μια επι πληρωμή....
Σε κάθε περίπτωση βέβαια, προτιμω το να εχει πληρωσει κάποια για να βγαλει τις κάψες του απ το να "παιζει" με τα αισθηματα κάποιας μόνο και μόνο για να έχει σεξ
Andrew19
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλύτερα να τον θέσεις ως εξής.
Ξεκινάς ότι ο άλλος έχει θετικό αριθμό. Το μηδέν είναι πάντα μηδέν, οπως και ο 1ος/1η είναι πάντα ένας και μία.
Από εκεί και πέρα εφαρμόζεται ο νόμος του m*3 kai m/3!!!
Εγώ πάντως δεν ξέρω να μετράω

Πάντως πολλοί πιστεύουν ότι κάνεις πράγματα (ενώ δεν έχεις κάνει) ενώ πράγματα που όντως έκανες δεν πιστεύουν ότι τα έχεις κάνει... (Ειδικά κάτι κατίνες μην σε δουν να κάνεις παρέα με μια κοπέλα κατευθείαν ότι της ασκείς λειτουργικά καθήκοντα!)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Varus
- Ωρορα
- teoaenaos
- Jim175
- grtt
- naturale
- FrapeKaiTsigaro
- Thinkguy
- μαριώ
- thenutritionist
- Requiem
- rafaela11
- paolo1
- Ariana2018
- Jack of Spades
- Kate1914
- iew
- Memetchi
- charmander
- Paragontas7000
- taketrance
- Μήτσος10
- touvlo
- giannhs2001
- Wonderkid
- marww
- American Economist
- camil
- melina_51
- Luludaki
- fourkaki
- GeorgePap2003
- math2arch
- Antonia1214
- Phantomas
- ANDREAW
- jj!
- Kely1234567
- Ριουλα
- epote
- Alessandra Eliza
- GeorgeKarag
- Joji
- Dark_kronos
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Libertus
- phleidhs
- Εριφύλη
- fmarulezkd
- Arianara S3
- Fernando_A
- chester20080
- stupid bitch
- AggelikiGr
- χαχαχα
- Idontknoww
- _pathfinder_
- Petaloudas
- Athens2002
- Insertcoin
- Αλκης Κ.
- User0
- Countdown
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.