IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Γιατί το χάρι πότερ που το πας....μα ποιός τα βλέπει...;;;στανταρ θα φαω βρισιμο, αλλα δε μ αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ ο αρχοντασ των δαχτυλιδιων (το 1 εχω δει μονο).ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ! Δεν μπορουσα να αντεξω αλλο τοση βλακεια μαζεμενη και τοσα ηλιθια μαγικα και τερατα... :/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Γιατί το χάρι πότερ που το πας....μα ποιός τα βλέπει...;;;![]()
τα παιδιά και οι ενήλικες-παιδιά που τους αρέσουν τα μαγικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Erida
Εκκολαπτόμενο μέλος

η χειροτερη που μου εχει μεινει στο μυαλο ειναι "οι μαρτυρες"πιο ηλιθια ταινια δεν εχω δει.....
Εγω το λατρεψα παντως

Να προσθεσω μια απτ'ις τελευταιες που ειδα Red Riding Hood. Ewwwww

Myrtle
Διάσημο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Πάντα, πάντα,
νικάνε οι Αμερικάνοι
και ποτέ, ποτέ
δε το βάζουν κάτω.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

τουλάχιστον σε ένα από τα δύο φύλα , μόλις την διαφήμισες
ούτε να έλεγες ότι την έθαψε ο δανίκας δηλαδή![]()
Δικιο εχεις,την προτεινω τοτε!!!

nikos/keratsini
Νεοφερμένο μέλος

Antoni Gaudi
Νεοφερμένο μέλος

Disaster Movie
Vampires Suck
Ηλίθια και painfully un-funny. Ας σταματήσουν επιτέλους!
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Ψαξτε την στο youtube.. εγγυημενο αισχος..κανενα νοημα,μονο μπινελικια,κακο σεναριο,κακοι ηθοποιοι...
και επισης ο Κυνοδοντας (δεν το εχω δει αλλα μου εχουν πει)
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Μόλις είδα στα πρώτα πέντε λεπτά το όλο cast, πήγα την ταινία στο μισάωρο και μετά στο τέλος..
Κρίμα μερικοί αξιόλογοι ηθοποιοί (π.χ ο γέρος στο ελικόπτερο που έκανε αυτόν που έφτιαξε τον ΚΙΤΤ στην έκδοση 2008 του Knight Rider) να χαλάνε το όνομά τους σε τέτοιες ταινίες..
IreneGr
Δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Οκ... είχε λίγο γέλιο, αλλά δεν φανταζόμουν πως θα ήταν τόσο ρηχό το σενάριο της
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

The new world ... Η μόνη φορά που σηκώθηκα και έφυγα από το σινεμά. Δεν άντεξα (σόρρυ φανς). Συναγωνίζεται τις ταινίες του Αγγελόπουλου στην εξέλιξη της πλοκής. Όσο για το σενάριο, αντιγραφή της Pocahontas
Μα η ταινία ήταν η Pocahontas. Δεν αντέγραψε τίποτα το σενάριο, είναι σα να λες η κοκκινοσκουφίτσα είχε αντιγραμμένο σενάριο :S
Μέτρια ταινία, ούτε καλή, ούτε άθλια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα η ταινία ήταν η Pocahontas. Δεν αντέγραψε τίποτα το σενάριο, είναι σα να λες η κοκκινοσκουφίτσα είχε αντιγραμμένο σενάριο :S
Το έγραψα βιαστικά και έκανα λάθος στην διατύπωση. Το ξέρω ότι η ταινία αφορά την ιστορία της Pocahontas. Τώρα, αντί της λέξης "αντιγραφή", βάλε "μεταφορά" και μάλιστα κακή. Όταν ασχολούνται οι εταιρίες παραγωγής με μεταφορές πραγματικών ιστοριών σε ταινίες και τις μπλέκουν με μύθους αλλά και προηγούμενες μεταφορές, όπως της Disney, τότε το αποτέλεσμα είναι συνήθως κακό
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Λοιπόν. Μιὰ ταινία ποὺ δὲν πρέπει νὰ δῆτε εἶναι ἡ ταινία «Fargo» τῶν ἀδελφῶν Κοέν. Τὴν εἶδα πρόσφατα καὶ διερωτῶμαι· εἶναι δυνατὸν αὐτὴ ἡ ταινία νὰ ἔχῃ ἀπὸ τοὺς χρῆστε τοῦ Imdb βαθμολογία 8.2;

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

ΑΑΑ εμενα μου αρεσε παλι!!Ἄς ἀναστήσω κι ἐγὼ αὐτὸ τὸ θέμα.
Λοιπόν. Μιὰ ταινία ποὺ δὲν πρέπει νὰ δῆτε εἶναι ἡ ταινία «Fargo» τῶν ἀδελφῶν Κοέν. Τὴν εἶδα πρόσφατα καὶ διερωτῶμαι· εἶναι δυνατὸν αὐτὴ ἡ ταινία νὰ ἔχῃ ἀπὸ τοὺς χρῆστε τοῦ Imdb βαθμολογία 8.2;

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Σ.σ.: Δὲν γνωρίζω ἂν οἱ δύο ταινίες τῶν ἀδελφῶν Κοὲν τὶς ὁποῖες ἔχω δεῖ (Φάργκο καὶ Big Lebowski) εἶναι τόσο ἄθλιες ἢ ἁπλῶς αὐτοὶ οἱ δύο εἶναι τόσο πολὺ ἀτάλαντοι. Νὰ πῶ τὴν ἀλήθεια πάντως, δὲν καίγομαι νὰ δῶ ἄλλη ταινία αὐτῶν τῶν δύο κρίνοντας ἀπὸ αὐτὲς τὶς δύο...
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Εἶχα ὑπ' ὄψιν μου ὅτι ὑπῆρχε μία ταινία μὲ τὸν τῖτλο «Big Lebowski». Ἀπὸ τὸν τῖτλο κρίνοντας, νόμιζα ὅτι πρόκειται περὶ γκανγκστερικῆς ταινίας. Τέλος πάντων, τὴν εἶδα πρόσφατα καὶ θὰ ἀρκεσθῶ ἁπλῶς νὰ πῶ ὅτι τὴν εἶδα μέχρι τὴ μέση περίπου καὶ μεγάλο μέρος της στὸ γρήγορο! Ἡ ταινία εἶναι ἄθλια ἢ μᾶλλον κάτι χειρότερο ἀπὸ ἄθλια· ἐλεεινή! Ἡ πλάκα εἶναι ὅτι διαβάζοντας μετέπειτα κριτικὲς ἀπὸ διάφορες ἱστοσελίδες, ἔμαθα ὅτι πρόκειται περὶ κωμῳδίας(!) Δηλαδὴ ἔπρεπε σὲ κάποιο σημεῖο αὐτῆς τῆς ταινίας νὰ γελάσουμε!!! Μὴν τὴ δεῖτε! Θὰ χάσετε δύο ὧρες ἀπὸ τὴ ζωή σας.
Σ.σ.: Δὲν γνωρίζω ἂν οἱ δύο ταινίες τῶν ἀδελφῶν Κοὲν τὶς ὁποῖες ἔχω δεῖ (Φάργκο καὶ Big Lebowski) εἶναι τόσο ἄθλιες ἢ ἁπλῶς αὐτοὶ οἱ δύο εἶναι τόσο πολὺ ἀτάλαντοι. Νὰ πῶ τὴν ἀλήθεια πάντως, δὲν καίγομαι νὰ δῶ ἄλλη ταινία αὐτῶν τῶν δύο κρίνοντας ἀπὸ αὐτὲς τὶς δύο...
Κρίνοντας από το προηγούμενο σου ποστ. Δεν γίνεται να διαφωνούμε περισσότερο.

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.