mov.poo
Νεοφερμένο μέλος

Επισης πιστευετε οτι πρεπει να μιλησω για αυτο με τον συντροφο μου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Επισης πιστευετε οτι πρεπει να μιλησω για αυτο με τον συντροφο μου;
εγώ λέω να του κάνεις έκπληξη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Εσύ τι λες; Τον αφορά, ή όχι; Θα αλλάξει κι η δική του ζωή ,ή όχι;Επισης πιστευετε οτι πρεπει να μιλησω για αυτο με τον συντροφο μου;
Και, τέλος: Συμμερίζεται τον δικό σου ενθουσιασμό, ή έχει άλλα σχέδια;
fockos
Επιφανές μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Μα δεν είναι μόνο το οικονομικό. Το παιδί έχει ανάγκη κι από έναν πατέρα σε ψυχολογικό επίπεδο.Να κάνεις παιδί αν και μόνο αν είσαι οικονομικά ανεξάρτητη. χωρίς την συνδρομή του αγοριού σου.... τπτ αλλο
Κι εννοώ, πατέρα του οποίου η συμβολή δεν θα είναι μόνο... βιολογική, αλλά με παρουσία και συμμετοχή σε κάθε στάδιο της ζωής του.
Guest 186240
Επισκέπτης

θελω να μου πειτε πως να αντιμετωπισω αυτη την αναγκη που νιωθω να βιωσω την μητροτητα σε μικρη ηλικία.
Πρότεινε στο φίλο σου να πάρετε ένα κουταβάκι.
cortomaltese
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

Είναι ενθαρρυντικό να βλεπει κανείς νεες γυναίκες με στοχο ζωής την μητρότητα.
Η ιδανική ηλικία βιολογικά για μια γυναίκα να γινει μητέρα ειναι 20-25
Señora
Νεοφερμένο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Δε ξέρω εγώ από το πρωί βλέπω video youtube που είναι έγκυες και δείχνουν τα μωρουδίστικα πραγματάκια και τα κρεβατάκια κι όλα αυτά και είμαι σε φάση ΘΕΛΩ Κ ΓΩ ΜΙΚΡΑ ΡΟΖ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΙΟΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙΟΛΑΥΤΑ.
τεςπα
Σκέψου αν η σχέση σας είναι αρκετά δυνατή, αν έχετε όλα αυτά που χρειάζεται μια σχέση για να αντέξει στο χρόνο και πόσο μάλλον αν θα άντεχε κάτι τόσο φοβερό και "παντοτινό".
Ψάρωσε το αγόρι σου, πέτα του καμιά σποντίτσα για πλάκα για το τι άποψη έχει για το θέμα, αν θα ήθελε παιδιά και σε τι ηλικία κτλ κτλ
Θεωρώ ιδανικό ότι το οικονομικό είναι καλλημένο (εγώ αν ήμουν σε αυτό εντάξει αυτή τη στιγμή θα ήμουν έγκυος χωρίςπλάκα

Από τη στιγμή που παίρνουν αυτή την απόφαση ξέρουν και τις ευθύνες και τις ανάγκες ενός παιδιού, και φυσικά το ότι δεν είναι παιχνίδι, είναι προφανές, όμως κανένας δε γεννήθηκε γονιός, κανένας δε ξέρει πώς θα είναι στη πράξη, αρκεί πιστεύω η αγάπη για το στόχο αυτό και η διάθεση να δώσουν στο μωρό όοολη την αγάπη που χρειάζεται.
Και νταξ αυτό με το οικονομικό ας σταματήσει κάποτε. Αν περιμένετε ο μισθός σας να φτάσει τις 2,000ευρώ δε θα κάνετε ποτέ παιδί, αν όντως ήταν έτσι δε θα γεννιόταν κανένα παιδί σε περιόδους πολέμου, ή σε περιοχές με μεγάλη φτώχεια ή ακόμα και σήμερα στην ελλάδα.
Anyway νομίζω καταλαβαίνετε το πόιντ μου.
Φιλάκια
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Ερις
Περιβόητο μέλος

Με ανησυχεί αυτή η αντίδραση από τις παντρεμένες με παιδί/παιδιά φίλες μου και οι συμβουλές που μου δίνουν για να μην την πατήσω (!) κι εγώ. Σίγουρα δεν είναι ωραίο να νιώθουν έτσι για τη ζωή τους. Μιλάμε για γυναίκες που έχουν φίλους, μια όμορφη οικογένεια και εργάζονται. Δεν έχω εντοπίσει με σιγουριά το γιατί αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι ανησυχητικό. Αν οι συγκεκριμένες άκουγαν για 20χρονες που θέλουν να κάνουν παιδιά, δε ξέρω τι θα έκαναν/έλεγαν.
Προσωπικά, δεν έχω γνώμη. Ειλικρινά δε ξέρω τι είναι καλύτερο/χειρότερο.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ξέρω 2 περιπτώσεις για νέες κοπέλες που έκαναν μωρό. Η μια έμεινε έγκυος με συμφοιτητή της, έχουν πλέον 4 παιδιά αλλά ήταν τυχεροί γιατί έβγαλαν καθηγητική σχολή σε καλή εποχή οπότε είναι και οι δύο διορισμένοι σε σχολείο και φαίνονται πολύ αγαπημένοι. Η άλλη έμενε στο χωριό με το μωρό και το σύζυγο και πήγαινε στη σχολή μόνο για τις εξετάσεις και άργησε να τελειώσει. Η δουλειά της είναι να κάνει κανένα ιδιαίτερο εκεί πέρα και να βοηθάει τον πατέρα της στο μαγαζί. Εγώ μονο την πρώτη περίπτωση θα ζούσα και αυτό με προϋποθέσεις.
Καλό θα ήταν επίσης να προσέχεις την "πεθερά" σου και να μη στηρίζεσαι στο ότι θα σου κρατάει το παιδί για να πηγαίνεις στη δουλειά/εξεταστική or whatever. Μπορεί να σου προκαλέσει χίλια δύο προβλήματα που τώρα αγνοείς.
Καλή τύχη...

edouardos
Νεοφερμένο μέλος

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Ερις
Περιβόητο μέλος

Πολύ ενδιαφέρον!Είναι πιθανό να μην μιλάς σοβαρά. Αν το εννοείς όμως, διάβασε αυτό το άρθρο (είναι κάπως μεγάλο αλλά αξίζει τον κόπο πιστεύω).
Γενικά η κοινωνία έχει περάσει βαθιά μέσα στο μυαλό των γυναικών ότι μέσα από έναν γάμο και ένα παιδί θα είναι ολοκληρωμένες ως άνθρωποι και αποδεκτές από την κοινωνία. Έτσι, πολλές γυναίκες, μετά τη γέννα, αναρωτιούνται "τώρα γιατί δε νιώθω ολοκληρωμένη, αλλά, αντιθέτως, η ζωή μου είναι πιο δύσκολη;".
Από την άλλη, ακούω ανθρώπους που για χ λόγους δεν έκαναν παιδιά ή οικογένεια να λένε πως νιώθουν ανολοκλήρωτοι, ότι κάτι τους λείπει και κοιτούν τα παιδιά άλλων με στενοχώρια. Άλλοι πάλι δηλώνουν "δεν έχω δικά μου παιδιά αλλά έχω ανίψια και είμαι πολύ ευτυχισμένος".
Σίγουρα θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω και παιδιά και οικογένεια. Αργότερα όμως.

Εν πάσει περιπτωση, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι προφανώς και καλό θα ήταν να μιλήσεις με το φίλο σου. Εγώ θα προτιμούσα να το έθετα ευθέως. Είναι κρίμα μέσα στις σχέσεις των ανθρώπων να κυριαρχεί η λογική πες του το απ'έξω μην τρομάξει. Σιγά μια συζήτηση είναι, δεν θα τον βάλεις κάτω να γίνει δότης για να τρομάξει. Τι σκέφτεσαι εσύ για το θέμα και τι σκέφτεται αυτός.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.