Μη υπαρκτή διεύθυνση ΕΛΤΑ

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Καλησπέρα σας. Πρόσφατα πριν περίπου 3 εβδομάδες έστειλα ένα δέμα στην πολωνία σε μία φίλη μου. Εγώ, μήν ξέροντας πώς να στείλω δέμα, είπα στην θεία μου άν μπορεί να με βοηθήσει στέλνοντας το, μιάς και έχει εμπειρία στέλνοντας εντός και εκτός ελλάδος. Παρατήρησα πώς τα έχει κάνει αλλα ντ αλλων πρίν μία ώρα όμως, δηλαδή λάθος όνομα, λάθος διεύθυνση, έγραψε την χώρα στην πόλη και την διεύθυνση εκεί που λέει "επιχείρηση" κλπ. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Τί στο καλό κάνω;;; δεν κοίταξα απο πρίν γιατί ειναι το δεύτερο πράμα που έστειλα και το πρώτο έφτασε μιά χαρά. Σας ικετεύω, βοηθήστε :worry:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.014 μηνύματα.
Καλησπέρα σας. Πρόσφατα πριν περίπου 3 εβδομάδες έστειλα ένα δέμα στην πολωνία σε μία φίλη μου. Εγώ, μήν ξέροντας πώς να στείλω δέμα, είπα στην θεία μου άν μπορεί να με βοηθήσει στέλνοντας το, μιάς και έχει εμπειρία στέλνοντας εντός και εκτός ελλάδος. Παρατήρησα πώς τα έχει κάνει αλλα ντ αλλων πρίν μία ώρα όμως, δηλαδή λάθος όνομα, λάθος διεύθυνση, έγραψε την χώρα στην πόλη και την διεύθυνση εκεί που λέει "επιχείρηση" κλπ. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Τί στο καλό κάνω;;; δεν κοίταξα απο πρίν γιατί ειναι το δεύτερο πράμα που έστειλα και το πρώτο έφτασε μιά χαρά. Σας ικετεύω, βοηθήστε :worry:
Το δεμα ειναι ακομα εκει που το εδωσε..παρε την αποδειξη και πηγαινε τωρα να το διορθωσεις.
Και μην πλακωθεις με την θεια ..κανουν καλο παστιτσιο και πιτες.

Τελευταία επεξεργασία:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Νομίζω αυτή η πανσέληνος μάς τρέλανε, ομαδικώς. Και απαντάμε σε μηνύματα γραμμένα κάτι χρόνια πριν, λες και ήταν χθες...

Και μη χειρότερα...

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
Πάντα θα το φτιάχνεις μόνος του το web labeling γιατί μια φορά έκανα το ίδιο λάθος με εσένα (να ζητήσω βοήθεια από την υπάλληλο γιατί δεν το είχα ξανακάνει) και περίμενα το δέμα 2 μήνες να γυρίσει πίσω σε εμένα (μετά από τεράστια ταλαιπωρία) και να το ξαναστειλω η ίδια🤡

War flashbacks 50' αναμονή στην Μητροπόλεως κάθε φορά Παναγία μου.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Παιδια το δεμα παραληφθηκε πριν 2 χρονια. Αργησατε λιγο :P

Τελικα επρεπε απλα να παει στο κεντρικο ταχυδρομιο εκεινης της πολης της. Ολα καλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια