Jason93
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bye bye my darling...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Δεν το περιμενα να ειμαι τοσο οικολογος... Για χοιροτερα το πηγενα...

-
[*]CATEGORY GLOBAL HECTARES
FOOD 1.2
MOBILITY 0.6
SHELTER 1.3
GOODS/SERVICES 2
TOTAL FOOTPRINT 5.1
Κι εγώ απογοητεύτηκα!!!! Όλο με τραμ είμαι, και ανακύκλωση...
- IN COMPARISON, THE AVERAGE ECOLOGICAL FOOTPRINT IN YOUR COUNTRY IS 4.1 GLOBAL HECTARES PER PERSON.WORLDWIDE, THERE EXIST 1.8 BIOLOGICALLY PRODUCTIVE GLOBAL HECTARES PER PERSON.
- IF EVERYONE LIVED LIKE YOU, WE WOULD NEED 2.8 PLANETS.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Όποια και να 'ναι η αξιοπιστία αυτού του σάιτ, μήπως όντως πάμε κατά διαόλου σαν πλανήτης; Ο καιρός κάνει τα τερτίπια του, συνεχώς ακούμε για τσουνάμι, υπερχείληση κτλ κτλ...

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Κι εγώ απογοητεύτηκα!!!! Όλο με τραμ είμαι, και ανακύκλωση...
Το θέμα σύμφωνα με αυτούς είναι να μην παίρνεις τραμ και ΜΜΜ, αλλά να χρησιμοποιείς ποδάρες και κανά γαϊδούρι! Είναι υπερβολικοί.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Vegan, τροφή όχι συσκευασμένη αλλά μόνο απο καλλιέργιες, καθόλου μεταφορα πουθενα και με τίποτα εκτός απ τα ποδια μου, να ζω σε ένα σπιτι λιγότερο από 30μ2 χωρίς ρεύμα με άλλα 6 άτομα αλλά σε πράσινη περιοχή .....
Αν προσθέσω λίγο τσαχπινιά στη ζωή μου... όπως να είμαι απλά vegeterian κι όχι vegan, κι αν πω ότι έβαλα και ρεύμα? ε τα ξετίναξα τα ταμεία... ... το πάω αυτόματα στο 0,8
Νομιζω ότι κάτι δεν πάει καλά ε?

Giovanna
Επιφανές μέλος

Εμένα με βάζει σε σκέψεις το ότι για αρκετά άτομα με οικολογική συνείδηση, το λινκ βγάζει πάνω από 2 πλανήτες...
Όποια και να 'ναι η αξιοπιστία αυτού του σάιτ, μήπως όντως πάμε κατά διαόλου σαν πλανήτης; Ο καιρός κάνει τα τερτίπια του, συνεχώς ακούμε για τσουνάμι, υπερχείληση κτλ κτλ...![]()

δυστυχως.
και το θρεντ το ανοιξα με αφορμη το τεστ, για να συνειδητοποιησει ο καθενας απο μας πως ζει, οσο αυτο ειναι δυνατο βεβαια..

δi0m
Νεοφερμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

επεσα πανω και σε αυτο,
απο την ΕΕ..
μαρεσει μονο σαν ιδεα, και φυσικα το μηνυμα που περναει. κατα ταλλα, μισω τις καρικατουροαηδιες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

εννοειται οτι δεν ειναι αντιπροσωπευτικα,αλλωστε ελεος, σιγα μη δεν τρωμε κρεας η κοιμομαστε σε καλυβες χωρις ρευμα.
απλα σου δινει ενα κινητρο να σκεφτεις δυο πραματακια...

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Είμαι καλό παιζάκι...

Giovanna
Επιφανές μέλος

Έχουμε ήδη υπερβεί τα όρια εκπομπών που έθεσε το Πρωτόκολλο του Κιότο
Δεν θα πιάσουμε το στόχο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Η συνολική κατανάλωση ενέργειας στη χώρα μας αυξάνεται κατά 2,7% κάθε χρόνο
Για κάθε μονάδα ΑΕΠ παράγουμε 41% περισσότερες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου σε σχέση με την ΕΕ-15
Κάθε Έλληνας παράγει σχεδόν 12,4 τόνους αερίων του θερμοκηπίου κάθε χρόνο, δηλαδή 12% πιο πάνω από το μέσο Ευρωπαϊκό όρο
Έχουμε τη μεγαλύτερη εξάρτηση από πετρέλαιο σε όλη την Ευρώπη των 25
Η κυβέρνηση απάλλαξε το λιγνίτη και το λιθάνθρακα, που αποτελούν τα πλέον ρυπογόνα καύσιμα, από κάθε φόρο
Κίνητρα για την εξοικονόμηση ενέργειας και την εισαγωγή ΑΠΕ στον οικιακό τομέα δεν έχουν εφαρμοστεί
φοβερα απογοητευτικο και ανησυχητικο...
μαλλον θα ανοιξω ενα νεο θεμα σχετικα με αυτο...
ειλικρινα τα διαβαζω και μου ρχεται να κλαψω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.