Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:02 Ο Buggs έγραψε: #41 15-12-10 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Νωεύς: Ο Θεός μου δεν ακούει τις κατάρες, φίλε μου Μπανγκς , δυστυχώς! Click για ανάπτυξη... Ο Θεός πραγματοποιεί τις κατάρες φίλε μου Νώα, ευτυχώς ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:09 Η Isiliel έγραψε: #42 15-12-10 20:09 Αυτό είναι το καλό με τον Θεό. Καθένας τον φαντάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του, ευτυχώς ή δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:10 Ο Νωεύς έγραψε: #43 15-12-10 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Ο Θεός πραγματοποιεί τις κατάρες φίλε μου Νώα, ευτυχώς ! Click για ανάπτυξη... Δεν τον (ανα)γνωρίζω τον ...κύριο... Αυτό είναι το καλό με τον Θεό. Καθένας τον φαντάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του, ευτυχώς ή δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... Ίσι μου, γι' αυτό είναι και το ζητούμενο, ποιος είναι ο αληθινός, όπως αναρωτιούνταν και οι Έλληνες τραγωδοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο Buggs έγραψε: #44 15-12-10 20:20 Πάντως πολλοί έχουν για Θεό τους το διάβολο... οποτε δεν θα έστελναν βέβαια ποτε αυτοί το διάβολο στο πυρ το εξώτερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:08 Ο Νωεύς έγραψε: #45 15-12-10 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Πάντως πολλοί έχουν για Θεό τους το διάβολο... Click για ανάπτυξη... Φευ, αυτό φαίνεται να 'ναι αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νωεύς: Ο Θεός μου δεν ακούει τις κατάρες, φίλε μου Μπανγκς , δυστυχώς! Click για ανάπτυξη... Ο Θεός πραγματοποιεί τις κατάρες φίλε μου Νώα, ευτυχώς ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:09 Η Isiliel έγραψε: #42 15-12-10 20:09 Αυτό είναι το καλό με τον Θεό. Καθένας τον φαντάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του, ευτυχώς ή δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:10 Ο Νωεύς έγραψε: #43 15-12-10 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Ο Θεός πραγματοποιεί τις κατάρες φίλε μου Νώα, ευτυχώς ! Click για ανάπτυξη... Δεν τον (ανα)γνωρίζω τον ...κύριο... Αυτό είναι το καλό με τον Θεό. Καθένας τον φαντάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του, ευτυχώς ή δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... Ίσι μου, γι' αυτό είναι και το ζητούμενο, ποιος είναι ο αληθινός, όπως αναρωτιούνταν και οι Έλληνες τραγωδοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο Buggs έγραψε: #44 15-12-10 20:20 Πάντως πολλοί έχουν για Θεό τους το διάβολο... οποτε δεν θα έστελναν βέβαια ποτε αυτοί το διάβολο στο πυρ το εξώτερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:08 Ο Νωεύς έγραψε: #45 15-12-10 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Πάντως πολλοί έχουν για Θεό τους το διάβολο... Click για ανάπτυξη... Φευ, αυτό φαίνεται να 'ναι αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό είναι το καλό με τον Θεό. Καθένας τον φαντάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του, ευτυχώς ή δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:10 Ο Νωεύς έγραψε: #43 15-12-10 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Ο Θεός πραγματοποιεί τις κατάρες φίλε μου Νώα, ευτυχώς ! Click για ανάπτυξη... Δεν τον (ανα)γνωρίζω τον ...κύριο... Αυτό είναι το καλό με τον Θεό. Καθένας τον φαντάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του, ευτυχώς ή δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... Ίσι μου, γι' αυτό είναι και το ζητούμενο, ποιος είναι ο αληθινός, όπως αναρωτιούνταν και οι Έλληνες τραγωδοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο Buggs έγραψε: #44 15-12-10 20:20 Πάντως πολλοί έχουν για Θεό τους το διάβολο... οποτε δεν θα έστελναν βέβαια ποτε αυτοί το διάβολο στο πυρ το εξώτερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:08 Ο Νωεύς έγραψε: #45 15-12-10 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Πάντως πολλοί έχουν για Θεό τους το διάβολο... Click για ανάπτυξη... Φευ, αυτό φαίνεται να 'ναι αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Ο Θεός πραγματοποιεί τις κατάρες φίλε μου Νώα, ευτυχώς ! Click για ανάπτυξη... Δεν τον (ανα)γνωρίζω τον ...κύριο... Αυτό είναι το καλό με τον Θεό. Καθένας τον φαντάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του, ευτυχώς ή δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... Ίσι μου, γι' αυτό είναι και το ζητούμενο, ποιος είναι ο αληθινός, όπως αναρωτιούνταν και οι Έλληνες τραγωδοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο Buggs έγραψε: #44 15-12-10 20:20 Πάντως πολλοί έχουν για Θεό τους το διάβολο... οποτε δεν θα έστελναν βέβαια ποτε αυτοί το διάβολο στο πυρ το εξώτερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:08 Ο Νωεύς έγραψε: #45 15-12-10 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Πάντως πολλοί έχουν για Θεό τους το διάβολο... Click για ανάπτυξη... Φευ, αυτό φαίνεται να 'ναι αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πάντως πολλοί έχουν για Θεό τους το διάβολο... οποτε δεν θα έστελναν βέβαια ποτε αυτοί το διάβολο στο πυρ το εξώτερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:08 Ο Νωεύς έγραψε: #45 15-12-10 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Πάντως πολλοί έχουν για Θεό τους το διάβολο... Click για ανάπτυξη... Φευ, αυτό φαίνεται να 'ναι αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Πάντως πολλοί έχουν για Θεό τους το διάβολο... Click για ανάπτυξη... Φευ, αυτό φαίνεται να 'ναι αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.