15-12-10

20:02
Ο Θεός μου δεν ακούει τις κατάρες, φίλε μου Μπανγκς, δυστυχώς!
Ο Θεός πραγματοποιεί τις κατάρες φίλε μου Νώα, ευτυχώς !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.852 μηνύματα.

15-12-10

20:09
Αυτό είναι το καλό με τον Θεό. Καθένας τον φαντάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του, ευτυχώς ή δυστυχώς... 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα.

15-12-10

20:10
Ο Θεός πραγματοποιεί τις κατάρες φίλε μου Νώα, ευτυχώς !
Δεν τον (ανα)γνωρίζω τον ...κύριο

Αυτό είναι το καλό με τον Θεό. Καθένας τον φαντάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του, ευτυχώς ή δυστυχώς...![]()
Ίσι μου, γι' αυτό είναι και το ζητούμενο, ποιος είναι ο αληθινός, όπως αναρωτιούνταν και οι Έλληνες τραγωδοί!

15-12-10

20:20
Πάντως πολλοί έχουν για Θεό τους το διάβολο... οποτε δεν θα έστελναν βέβαια ποτε αυτοί το διάβολο στο πυρ το εξώτερον 

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα.

15-12-10

21:08
Πάντως πολλοί έχουν για Θεό τους το διάβολο...
Φευ, αυτό φαίνεται να 'ναι αλήθεια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...