Παντως τρωει μπαταρια καλα.
Και απλως συνδεδεμενο να το εχω και να μην περναω προγραμματα/βιντεο κτλ.
Ολα τα WM ppc φορτιζουν απο το καλωδιο συνδεσης τους με τον πολογιστη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Έχει ο αδελφός μου ένα παλιό και θέλει να το χαρίσει αλλά πρώτα θέλει να πιστοποιήσει πως στο κινητό δεν υπάρχει κάτι προσωπικό.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
Ερώτηση: Έχει χρησιμοποιήσει κανείς ή έχει δει από κοντά το NOKIA Ν82;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς ή έχει δει από κοντά το NOKIA Ν82;
Ρωτα με ότι θες.(βεβαια θα ξερεις πιο πολλα απο μενα,αλλα δε βαριεσαι.

Το βρισκω καταπληκτικο προς το παρον.Δεν εχω δει πληρως τις δυνατοτητες του ή καποιο παρομοιο,αλλα το τηλεφωνο τα σπαει!
Guest 990498
Επισκέπτης

Guest 990498
Επισκέπτης

Guest 990498
Επισκέπτης

Το πρώτο με χαλάει στο SAR και το δεύτερο στο ότι μάλλον είναι πλαστικό...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Έχω ένα θεματάκι, σχετικά με το wifi στα smartphones, εδώ και πολύ καιρό ψάχνομαι να πάρω νέα συσκευή, υποχρεωτικά με wifi, και μάλλον καταλήγω στα Ε51 και Ν82, αυτό που με απασχολεί είναι το εξής: Στα specs του Ε51 αναφέρεται στη λίστα με τις μορφές συνδεσιμότητας τα:
και στα specs του Ν82 τα:Bluetooth 2.0 +EDR
Bluetooth Stereo Audio
Infrared
Mini USB
Nokia Audio Visual Plug 2.5mm
USB 2.0
USB Cable Nokia DKE-2
USB Mass Storage
WLAN
.Bluetooth 2.0 +EDR
Bluetooth Stereo Audio
Micro USB
Mini Stereo Plug 3.5mm
Nokia Audio Visual Plug 3.5mm
Nokia microUSB Cable CA-101
UPnP
USB 2.0
USB Mass Storage
Video Cable Nokia CA-75U
WLAN
Και ερωτώ, έστω πως είμαι σε ένα hot spot και η συσκευή βρίσκεται σε φάση ανίχνευσης δικτύου wlan και έστω πως εντοπίσει το hot spot, και θέλω εγώ να αρχίσω πλοήγηση τι κάνω; Ανοίγω απλά τον opera ή τον κάθε άλλο browser και αρχίζω, ή πρέπει να φτιάξω ρυθμίσεις και και και και...;
Και εν τέλει αυτό το UPnP που έχει το wifi του Ν82 τι είναι;
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Λογικά ανοίγεις το opera σου και μπαίνεις κανονικά.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Aνδρέα ευχαριστώ...
Κανείς άλλος με εμπειρία στο τομέα;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πάντως επειδή ένα σωστό hotspot έχει DHCP δεν θα χρειαστείς να κάνεις καμία ρύθμιση.
Το UPnP αν θυμάμαι τι είναι, τότε μου φαίνεται λίγο πολυτέλεια για κινητό

Guest 990498
Επισκέπτης

Πάντως το Ν82 το έχει.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αν θέλεις να του περάσεις torrent client υποτίθεται δεν θα κουραστείςΠοιές πόρτες (?), δε κατάλαβα.
Πάντως το Ν82 το έχει.

Κοιτάω για ενεργές συσκευές στο κινητό μου, αλλά δεν υπάρχει καμία.
Τo bluetooth είναι απενεργοποιημένο, οπότε δεν είναι δυνατή σύνδεση μέσω αυτού,
έκανα και επανεκίνηση αλλά τίποτα, το ακουστικό πάλι εμφανίζεται.
Και αυτό έγινε ξαφνικά.Ανοιξα το τηλέφωνο το πρωί και ήταν έτσι.
Καμιά ιδέα για το τι γίνεται; :S
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 990498
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.