DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 14:35 Ο DarthFederer: #121 07-07-16 14:35 Μπορει να εχει κι η εκδοση του λογισμικου σου προβλημα και να προκαλει battery drain. Γενικα υπαρχουν πολλες παραμετροι απλα οι εφαρμογες δεν μενουν ανοιχτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 22:50 Ο Gaspar έγραψε: #122 07-07-16 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Γενικά πέφτει πάάάρα πολυ γρήγορα η μπαταρία. Και είμαι σίγουρος ότι εγώ φταίω-κάτι πρέπει να έχω κάνει με τις εφαρμογές. Υποψιάζομαι ότι λειτουργούν οι εφαρμογές σε διαστήματα που δεν πρέπει (??). Ή κάτι τέτοιο. Λίγη βοήθεια Click για ανάπτυξη... η μπαταρία εχει σβήσει..συνήθως στα 3 χρόνια θέλει αλλαγη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. logica Νεοφερμένο μέλος Η logica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 22:54 Η logica έγραψε: #123 07-07-16 22:54 Αρχική Δημοσίευση από elena: χριστίνα κι εγώ γι αυτά της νόκια σκεφτόμουν! καλό μου ακούγεται.. γενικά θέλω κάτι απλό για να μιλάω πολύ χωρίς να πέφτει συνεχώς η μπαταρία και χωρίς να κολλάει.. σε ευχαριστώ για την απάντηση Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω ένα απλό της samsung. Οι καρτες λειτουργούν κανονικά χωρίς πρόβλημα! Το έπαθα και γω και το πήγα σε ένα Γερμανό και μου αφαίρεσαν κάτι εφαρμογές που ούτε που ήξερα πως τις είχα κατεβάσει. Επίσης έκαναν κάποιες ρυθμίσεις ΄ψστε να μην είναι όλες οι εφαρμογές ταυτόχρονα ανοικτές. Το έφτιαξαν σε 5 λεπτάκια και δεν μου πήραν χρήματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Ιουλίου 2016 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2016 στις 09:04 Ο Guest 892943: #124 08-07-16 09:04 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Μπορει να εχει κι η εκδοση του λογισμικου σου προβλημα και να προκαλει battery drain. Γενικα υπαρχουν πολλες παραμετροι απλα οι εφαρμογες δεν μενουν ανοιχτες Click για ανάπτυξη... Μα σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποια έκδοση έχω. είμαι σχεδόν σίγουρος ωστόσο ότι είναι η έκδοσγ που είχε από τη μάνα του. Γνωρίζεις γενικά αν μπορώ να κάνει αναβάθμιση λογισμικού και αν αυτό γενικά έχει νόημα; Αρχική Δημοσίευση από gaspar: η μπαταρία εχει σβήσει..συνήθως στα 3 χρόνια θέλει αλλαγη Click για ανάπτυξη... Το κινητό δεν έχει κλείσει χρόνο που το έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2016 στις 11:08 Ο DarthFederer: #125 08-07-16 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Μα σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποια έκδοση έχω. είμαι σχεδόν σίγουρος ωστόσο ότι είναι η έκδοσγ που είχε από τη μάνα του. Γνωρίζεις γενικά αν μπορώ να κάνει αναβάθμιση λογισμικού και αν αυτό γενικά έχει νόημα; Το κινητό δεν έχει κλείσει χρόνο που το έχω Click για ανάπτυξη... Μπορει να σε βοηθησει η αναβαθμιση, μπορει και οχι. Δεν υπαρχει κανονας. Μπες στις ρυθμισεις και θα δεις ποια εκδοση λογισμικου εχεις και μετα με ενα googlαρισμα θα βρεις αν υπαρχει καινουρια και αν ναι, τι αλλαγες εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #126 16-01-17 11:55 Παιδιά πρόκειται να πάω Γερμανία για μερικές μέρες. Τι πρέπει να κάνω για να παίρνω τηλέφωνο από εκεί και Internet έχω whats up και δε τα τα ξέρω αυτά. Οποτε όποια βοήθεια δεχτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 19:42 Ο Dreamweaver: #127 16-01-17 19:42 Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο και θα εχεις ίντερνετ και με την ελληνικη σιμ, αλλα θα εισαι roaming και θα χρεώνεσαι πολυ περισσότερο. Αν ειναι παρε σιμ γερμανικου δικτυου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:17 Ο fockos έγραψε: #128 16-01-17 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο και θα εχεις ίντερνετ και με την ελληνικη σιμ, αλλα θα εισαι roaming και θα χρεώνεσαι πολυ περισσότερο. Αν ειναι παρε σιμ γερμανικου δικτυου Click για ανάπτυξη... 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:28 Η Ερινύς έγραψε: #129 16-01-17 20:28 Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:29 Ο fockos έγραψε: #130 16-01-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:12 Ο Vold έγραψε: #131 16-01-17 21:12 Νομίζω υπάρχουν κάτι πακέτα τύπου 4€ για 30λ. Μπες στο site ή στο mobile app και θα δεις όλα τα πακέτα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:54 Ο ultraviolence: #132 16-01-17 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 22:16 Η Ερινύς έγραψε: #133 16-01-17 22:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να μην έχει, Γερμανία είναι! Εκτός και αν πας σε κανένα κωλοχώρι Επίσης τα google maps ανοίγουν και εκτός σύνδεσης και σου δείχνουν την τοποθεσία σου. Στο Λονδίνο το καλοκαίρι με την κολλητή μου χανόμασταν συνέχεια και μας έσωσαν οι Χάρτες. Dont worry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:41 Ο Dreamweaver: #134 16-01-17 23:41 Αρχική Δημοσίευση από fockos: 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα συνδεθει μονο του το κινητό σε ενα αλλο τοπικο δίκτυο και νομιζω οτι ερχεται και ενα μυνημα με τις χρεωσεις κτλ. Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:43 Ο fockos έγραψε: #135 16-01-17 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Click για ανάπτυξη... αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cortomaltese Εκκολαπτόμενο μέλος Ο cortomaltese αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:44 Ο cortomaltese: #136 16-01-17 23:44 Μαθε που ειναι η πρεσβεια τουλαχιστον μην σε παρουν ολοκληρο Και εαν σου την πεσει καμια ομορφη στο δρομο μονη της προσεχε ε μην την παρεις μαζι σου Βερολινο πας? Δεν ειναι δυσκολο τιποτα εχει χαρτες και τραινα παντου.Και εχει και πολλους Ελληνες,εαν φωναξεις ειναι κανενας ελληνας εδω,πχ στο τραινο σιγουρα θα βρεις.Εχε και τηλεκαρτα μαζι σου εχει καρτοτηλεφωνα. Ειναι γεματο τουριστες και νεολαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 00:33 Η Ερις έγραψε: #137 17-01-17 00:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορει να εχει κι η εκδοση του λογισμικου σου προβλημα και να προκαλει battery drain. Γενικα υπαρχουν πολλες παραμετροι απλα οι εφαρμογες δεν μενουν ανοιχτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 22:50 Ο Gaspar έγραψε: #122 07-07-16 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Γενικά πέφτει πάάάρα πολυ γρήγορα η μπαταρία. Και είμαι σίγουρος ότι εγώ φταίω-κάτι πρέπει να έχω κάνει με τις εφαρμογές. Υποψιάζομαι ότι λειτουργούν οι εφαρμογές σε διαστήματα που δεν πρέπει (??). Ή κάτι τέτοιο. Λίγη βοήθεια Click για ανάπτυξη... η μπαταρία εχει σβήσει..συνήθως στα 3 χρόνια θέλει αλλαγη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. logica Νεοφερμένο μέλος Η logica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 22:54 Η logica έγραψε: #123 07-07-16 22:54 Αρχική Δημοσίευση από elena: χριστίνα κι εγώ γι αυτά της νόκια σκεφτόμουν! καλό μου ακούγεται.. γενικά θέλω κάτι απλό για να μιλάω πολύ χωρίς να πέφτει συνεχώς η μπαταρία και χωρίς να κολλάει.. σε ευχαριστώ για την απάντηση Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω ένα απλό της samsung. Οι καρτες λειτουργούν κανονικά χωρίς πρόβλημα! Το έπαθα και γω και το πήγα σε ένα Γερμανό και μου αφαίρεσαν κάτι εφαρμογές που ούτε που ήξερα πως τις είχα κατεβάσει. Επίσης έκαναν κάποιες ρυθμίσεις ΄ψστε να μην είναι όλες οι εφαρμογές ταυτόχρονα ανοικτές. Το έφτιαξαν σε 5 λεπτάκια και δεν μου πήραν χρήματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Ιουλίου 2016 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2016 στις 09:04 Ο Guest 892943: #124 08-07-16 09:04 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Μπορει να εχει κι η εκδοση του λογισμικου σου προβλημα και να προκαλει battery drain. Γενικα υπαρχουν πολλες παραμετροι απλα οι εφαρμογες δεν μενουν ανοιχτες Click για ανάπτυξη... Μα σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποια έκδοση έχω. είμαι σχεδόν σίγουρος ωστόσο ότι είναι η έκδοσγ που είχε από τη μάνα του. Γνωρίζεις γενικά αν μπορώ να κάνει αναβάθμιση λογισμικού και αν αυτό γενικά έχει νόημα; Αρχική Δημοσίευση από gaspar: η μπαταρία εχει σβήσει..συνήθως στα 3 χρόνια θέλει αλλαγη Click για ανάπτυξη... Το κινητό δεν έχει κλείσει χρόνο που το έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2016 στις 11:08 Ο DarthFederer: #125 08-07-16 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Μα σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποια έκδοση έχω. είμαι σχεδόν σίγουρος ωστόσο ότι είναι η έκδοσγ που είχε από τη μάνα του. Γνωρίζεις γενικά αν μπορώ να κάνει αναβάθμιση λογισμικού και αν αυτό γενικά έχει νόημα; Το κινητό δεν έχει κλείσει χρόνο που το έχω Click για ανάπτυξη... Μπορει να σε βοηθησει η αναβαθμιση, μπορει και οχι. Δεν υπαρχει κανονας. Μπες στις ρυθμισεις και θα δεις ποια εκδοση λογισμικου εχεις και μετα με ενα googlαρισμα θα βρεις αν υπαρχει καινουρια και αν ναι, τι αλλαγες εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #126 16-01-17 11:55 Παιδιά πρόκειται να πάω Γερμανία για μερικές μέρες. Τι πρέπει να κάνω για να παίρνω τηλέφωνο από εκεί και Internet έχω whats up και δε τα τα ξέρω αυτά. Οποτε όποια βοήθεια δεχτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 19:42 Ο Dreamweaver: #127 16-01-17 19:42 Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο και θα εχεις ίντερνετ και με την ελληνικη σιμ, αλλα θα εισαι roaming και θα χρεώνεσαι πολυ περισσότερο. Αν ειναι παρε σιμ γερμανικου δικτυου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:17 Ο fockos έγραψε: #128 16-01-17 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο και θα εχεις ίντερνετ και με την ελληνικη σιμ, αλλα θα εισαι roaming και θα χρεώνεσαι πολυ περισσότερο. Αν ειναι παρε σιμ γερμανικου δικτυου Click για ανάπτυξη... 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:28 Η Ερινύς έγραψε: #129 16-01-17 20:28 Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:29 Ο fockos έγραψε: #130 16-01-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:12 Ο Vold έγραψε: #131 16-01-17 21:12 Νομίζω υπάρχουν κάτι πακέτα τύπου 4€ για 30λ. Μπες στο site ή στο mobile app και θα δεις όλα τα πακέτα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:54 Ο ultraviolence: #132 16-01-17 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 22:16 Η Ερινύς έγραψε: #133 16-01-17 22:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να μην έχει, Γερμανία είναι! Εκτός και αν πας σε κανένα κωλοχώρι Επίσης τα google maps ανοίγουν και εκτός σύνδεσης και σου δείχνουν την τοποθεσία σου. Στο Λονδίνο το καλοκαίρι με την κολλητή μου χανόμασταν συνέχεια και μας έσωσαν οι Χάρτες. Dont worry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:41 Ο Dreamweaver: #134 16-01-17 23:41 Αρχική Δημοσίευση από fockos: 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα συνδεθει μονο του το κινητό σε ενα αλλο τοπικο δίκτυο και νομιζω οτι ερχεται και ενα μυνημα με τις χρεωσεις κτλ. Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:43 Ο fockos έγραψε: #135 16-01-17 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Click για ανάπτυξη... αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cortomaltese Εκκολαπτόμενο μέλος Ο cortomaltese αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:44 Ο cortomaltese: #136 16-01-17 23:44 Μαθε που ειναι η πρεσβεια τουλαχιστον μην σε παρουν ολοκληρο Και εαν σου την πεσει καμια ομορφη στο δρομο μονη της προσεχε ε μην την παρεις μαζι σου Βερολινο πας? Δεν ειναι δυσκολο τιποτα εχει χαρτες και τραινα παντου.Και εχει και πολλους Ελληνες,εαν φωναξεις ειναι κανενας ελληνας εδω,πχ στο τραινο σιγουρα θα βρεις.Εχε και τηλεκαρτα μαζι σου εχει καρτοτηλεφωνα. Ειναι γεματο τουριστες και νεολαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 00:33 Η Ερις έγραψε: #137 17-01-17 00:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Γενικά πέφτει πάάάρα πολυ γρήγορα η μπαταρία. Και είμαι σίγουρος ότι εγώ φταίω-κάτι πρέπει να έχω κάνει με τις εφαρμογές. Υποψιάζομαι ότι λειτουργούν οι εφαρμογές σε διαστήματα που δεν πρέπει (??). Ή κάτι τέτοιο. Λίγη βοήθεια Click για ανάπτυξη... η μπαταρία εχει σβήσει..συνήθως στα 3 χρόνια θέλει αλλαγη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
logica Νεοφερμένο μέλος Η logica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 22:54 Η logica έγραψε: #123 07-07-16 22:54 Αρχική Δημοσίευση από elena: χριστίνα κι εγώ γι αυτά της νόκια σκεφτόμουν! καλό μου ακούγεται.. γενικά θέλω κάτι απλό για να μιλάω πολύ χωρίς να πέφτει συνεχώς η μπαταρία και χωρίς να κολλάει.. σε ευχαριστώ για την απάντηση Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω ένα απλό της samsung. Οι καρτες λειτουργούν κανονικά χωρίς πρόβλημα! Το έπαθα και γω και το πήγα σε ένα Γερμανό και μου αφαίρεσαν κάτι εφαρμογές που ούτε που ήξερα πως τις είχα κατεβάσει. Επίσης έκαναν κάποιες ρυθμίσεις ΄ψστε να μην είναι όλες οι εφαρμογές ταυτόχρονα ανοικτές. Το έφτιαξαν σε 5 λεπτάκια και δεν μου πήραν χρήματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Ιουλίου 2016 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2016 στις 09:04 Ο Guest 892943: #124 08-07-16 09:04 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Μπορει να εχει κι η εκδοση του λογισμικου σου προβλημα και να προκαλει battery drain. Γενικα υπαρχουν πολλες παραμετροι απλα οι εφαρμογες δεν μενουν ανοιχτες Click για ανάπτυξη... Μα σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποια έκδοση έχω. είμαι σχεδόν σίγουρος ωστόσο ότι είναι η έκδοσγ που είχε από τη μάνα του. Γνωρίζεις γενικά αν μπορώ να κάνει αναβάθμιση λογισμικού και αν αυτό γενικά έχει νόημα; Αρχική Δημοσίευση από gaspar: η μπαταρία εχει σβήσει..συνήθως στα 3 χρόνια θέλει αλλαγη Click για ανάπτυξη... Το κινητό δεν έχει κλείσει χρόνο που το έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2016 στις 11:08 Ο DarthFederer: #125 08-07-16 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Μα σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποια έκδοση έχω. είμαι σχεδόν σίγουρος ωστόσο ότι είναι η έκδοσγ που είχε από τη μάνα του. Γνωρίζεις γενικά αν μπορώ να κάνει αναβάθμιση λογισμικού και αν αυτό γενικά έχει νόημα; Το κινητό δεν έχει κλείσει χρόνο που το έχω Click για ανάπτυξη... Μπορει να σε βοηθησει η αναβαθμιση, μπορει και οχι. Δεν υπαρχει κανονας. Μπες στις ρυθμισεις και θα δεις ποια εκδοση λογισμικου εχεις και μετα με ενα googlαρισμα θα βρεις αν υπαρχει καινουρια και αν ναι, τι αλλαγες εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #126 16-01-17 11:55 Παιδιά πρόκειται να πάω Γερμανία για μερικές μέρες. Τι πρέπει να κάνω για να παίρνω τηλέφωνο από εκεί και Internet έχω whats up και δε τα τα ξέρω αυτά. Οποτε όποια βοήθεια δεχτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 19:42 Ο Dreamweaver: #127 16-01-17 19:42 Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο και θα εχεις ίντερνετ και με την ελληνικη σιμ, αλλα θα εισαι roaming και θα χρεώνεσαι πολυ περισσότερο. Αν ειναι παρε σιμ γερμανικου δικτυου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:17 Ο fockos έγραψε: #128 16-01-17 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο και θα εχεις ίντερνετ και με την ελληνικη σιμ, αλλα θα εισαι roaming και θα χρεώνεσαι πολυ περισσότερο. Αν ειναι παρε σιμ γερμανικου δικτυου Click για ανάπτυξη... 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:28 Η Ερινύς έγραψε: #129 16-01-17 20:28 Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:29 Ο fockos έγραψε: #130 16-01-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:12 Ο Vold έγραψε: #131 16-01-17 21:12 Νομίζω υπάρχουν κάτι πακέτα τύπου 4€ για 30λ. Μπες στο site ή στο mobile app και θα δεις όλα τα πακέτα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:54 Ο ultraviolence: #132 16-01-17 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 22:16 Η Ερινύς έγραψε: #133 16-01-17 22:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να μην έχει, Γερμανία είναι! Εκτός και αν πας σε κανένα κωλοχώρι Επίσης τα google maps ανοίγουν και εκτός σύνδεσης και σου δείχνουν την τοποθεσία σου. Στο Λονδίνο το καλοκαίρι με την κολλητή μου χανόμασταν συνέχεια και μας έσωσαν οι Χάρτες. Dont worry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:41 Ο Dreamweaver: #134 16-01-17 23:41 Αρχική Δημοσίευση από fockos: 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα συνδεθει μονο του το κινητό σε ενα αλλο τοπικο δίκτυο και νομιζω οτι ερχεται και ενα μυνημα με τις χρεωσεις κτλ. Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:43 Ο fockos έγραψε: #135 16-01-17 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Click για ανάπτυξη... αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cortomaltese Εκκολαπτόμενο μέλος Ο cortomaltese αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:44 Ο cortomaltese: #136 16-01-17 23:44 Μαθε που ειναι η πρεσβεια τουλαχιστον μην σε παρουν ολοκληρο Και εαν σου την πεσει καμια ομορφη στο δρομο μονη της προσεχε ε μην την παρεις μαζι σου Βερολινο πας? Δεν ειναι δυσκολο τιποτα εχει χαρτες και τραινα παντου.Και εχει και πολλους Ελληνες,εαν φωναξεις ειναι κανενας ελληνας εδω,πχ στο τραινο σιγουρα θα βρεις.Εχε και τηλεκαρτα μαζι σου εχει καρτοτηλεφωνα. Ειναι γεματο τουριστες και νεολαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 00:33 Η Ερις έγραψε: #137 17-01-17 00:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elena: χριστίνα κι εγώ γι αυτά της νόκια σκεφτόμουν! καλό μου ακούγεται.. γενικά θέλω κάτι απλό για να μιλάω πολύ χωρίς να πέφτει συνεχώς η μπαταρία και χωρίς να κολλάει.. σε ευχαριστώ για την απάντηση Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω ένα απλό της samsung. Οι καρτες λειτουργούν κανονικά χωρίς πρόβλημα! Το έπαθα και γω και το πήγα σε ένα Γερμανό και μου αφαίρεσαν κάτι εφαρμογές που ούτε που ήξερα πως τις είχα κατεβάσει. Επίσης έκαναν κάποιες ρυθμίσεις ΄ψστε να μην είναι όλες οι εφαρμογές ταυτόχρονα ανοικτές. Το έφτιαξαν σε 5 λεπτάκια και δεν μου πήραν χρήματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2016 στις 09:04 Ο Guest 892943: #124 08-07-16 09:04 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Μπορει να εχει κι η εκδοση του λογισμικου σου προβλημα και να προκαλει battery drain. Γενικα υπαρχουν πολλες παραμετροι απλα οι εφαρμογες δεν μενουν ανοιχτες Click για ανάπτυξη... Μα σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποια έκδοση έχω. είμαι σχεδόν σίγουρος ωστόσο ότι είναι η έκδοσγ που είχε από τη μάνα του. Γνωρίζεις γενικά αν μπορώ να κάνει αναβάθμιση λογισμικού και αν αυτό γενικά έχει νόημα; Αρχική Δημοσίευση από gaspar: η μπαταρία εχει σβήσει..συνήθως στα 3 χρόνια θέλει αλλαγη Click για ανάπτυξη... Το κινητό δεν έχει κλείσει χρόνο που το έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2016 στις 11:08 Ο DarthFederer: #125 08-07-16 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Μα σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποια έκδοση έχω. είμαι σχεδόν σίγουρος ωστόσο ότι είναι η έκδοσγ που είχε από τη μάνα του. Γνωρίζεις γενικά αν μπορώ να κάνει αναβάθμιση λογισμικού και αν αυτό γενικά έχει νόημα; Το κινητό δεν έχει κλείσει χρόνο που το έχω Click για ανάπτυξη... Μπορει να σε βοηθησει η αναβαθμιση, μπορει και οχι. Δεν υπαρχει κανονας. Μπες στις ρυθμισεις και θα δεις ποια εκδοση λογισμικου εχεις και μετα με ενα googlαρισμα θα βρεις αν υπαρχει καινουρια και αν ναι, τι αλλαγες εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #126 16-01-17 11:55 Παιδιά πρόκειται να πάω Γερμανία για μερικές μέρες. Τι πρέπει να κάνω για να παίρνω τηλέφωνο από εκεί και Internet έχω whats up και δε τα τα ξέρω αυτά. Οποτε όποια βοήθεια δεχτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 19:42 Ο Dreamweaver: #127 16-01-17 19:42 Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο και θα εχεις ίντερνετ και με την ελληνικη σιμ, αλλα θα εισαι roaming και θα χρεώνεσαι πολυ περισσότερο. Αν ειναι παρε σιμ γερμανικου δικτυου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:17 Ο fockos έγραψε: #128 16-01-17 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο και θα εχεις ίντερνετ και με την ελληνικη σιμ, αλλα θα εισαι roaming και θα χρεώνεσαι πολυ περισσότερο. Αν ειναι παρε σιμ γερμανικου δικτυου Click για ανάπτυξη... 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:28 Η Ερινύς έγραψε: #129 16-01-17 20:28 Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:29 Ο fockos έγραψε: #130 16-01-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:12 Ο Vold έγραψε: #131 16-01-17 21:12 Νομίζω υπάρχουν κάτι πακέτα τύπου 4€ για 30λ. Μπες στο site ή στο mobile app και θα δεις όλα τα πακέτα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:54 Ο ultraviolence: #132 16-01-17 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 22:16 Η Ερινύς έγραψε: #133 16-01-17 22:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να μην έχει, Γερμανία είναι! Εκτός και αν πας σε κανένα κωλοχώρι Επίσης τα google maps ανοίγουν και εκτός σύνδεσης και σου δείχνουν την τοποθεσία σου. Στο Λονδίνο το καλοκαίρι με την κολλητή μου χανόμασταν συνέχεια και μας έσωσαν οι Χάρτες. Dont worry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:41 Ο Dreamweaver: #134 16-01-17 23:41 Αρχική Δημοσίευση από fockos: 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα συνδεθει μονο του το κινητό σε ενα αλλο τοπικο δίκτυο και νομιζω οτι ερχεται και ενα μυνημα με τις χρεωσεις κτλ. Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:43 Ο fockos έγραψε: #135 16-01-17 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Click για ανάπτυξη... αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cortomaltese Εκκολαπτόμενο μέλος Ο cortomaltese αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:44 Ο cortomaltese: #136 16-01-17 23:44 Μαθε που ειναι η πρεσβεια τουλαχιστον μην σε παρουν ολοκληρο Και εαν σου την πεσει καμια ομορφη στο δρομο μονη της προσεχε ε μην την παρεις μαζι σου Βερολινο πας? Δεν ειναι δυσκολο τιποτα εχει χαρτες και τραινα παντου.Και εχει και πολλους Ελληνες,εαν φωναξεις ειναι κανενας ελληνας εδω,πχ στο τραινο σιγουρα θα βρεις.Εχε και τηλεκαρτα μαζι σου εχει καρτοτηλεφωνα. Ειναι γεματο τουριστες και νεολαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 00:33 Η Ερις έγραψε: #137 17-01-17 00:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Μπορει να εχει κι η εκδοση του λογισμικου σου προβλημα και να προκαλει battery drain. Γενικα υπαρχουν πολλες παραμετροι απλα οι εφαρμογες δεν μενουν ανοιχτες Click για ανάπτυξη... Μα σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποια έκδοση έχω. είμαι σχεδόν σίγουρος ωστόσο ότι είναι η έκδοσγ που είχε από τη μάνα του. Γνωρίζεις γενικά αν μπορώ να κάνει αναβάθμιση λογισμικού και αν αυτό γενικά έχει νόημα; Αρχική Δημοσίευση από gaspar: η μπαταρία εχει σβήσει..συνήθως στα 3 χρόνια θέλει αλλαγη Click για ανάπτυξη... Το κινητό δεν έχει κλείσει χρόνο που το έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2016 στις 11:08 Ο DarthFederer: #125 08-07-16 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Μα σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποια έκδοση έχω. είμαι σχεδόν σίγουρος ωστόσο ότι είναι η έκδοσγ που είχε από τη μάνα του. Γνωρίζεις γενικά αν μπορώ να κάνει αναβάθμιση λογισμικού και αν αυτό γενικά έχει νόημα; Το κινητό δεν έχει κλείσει χρόνο που το έχω Click για ανάπτυξη... Μπορει να σε βοηθησει η αναβαθμιση, μπορει και οχι. Δεν υπαρχει κανονας. Μπες στις ρυθμισεις και θα δεις ποια εκδοση λογισμικου εχεις και μετα με ενα googlαρισμα θα βρεις αν υπαρχει καινουρια και αν ναι, τι αλλαγες εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #126 16-01-17 11:55 Παιδιά πρόκειται να πάω Γερμανία για μερικές μέρες. Τι πρέπει να κάνω για να παίρνω τηλέφωνο από εκεί και Internet έχω whats up και δε τα τα ξέρω αυτά. Οποτε όποια βοήθεια δεχτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 19:42 Ο Dreamweaver: #127 16-01-17 19:42 Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο και θα εχεις ίντερνετ και με την ελληνικη σιμ, αλλα θα εισαι roaming και θα χρεώνεσαι πολυ περισσότερο. Αν ειναι παρε σιμ γερμανικου δικτυου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:17 Ο fockos έγραψε: #128 16-01-17 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο και θα εχεις ίντερνετ και με την ελληνικη σιμ, αλλα θα εισαι roaming και θα χρεώνεσαι πολυ περισσότερο. Αν ειναι παρε σιμ γερμανικου δικτυου Click για ανάπτυξη... 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:28 Η Ερινύς έγραψε: #129 16-01-17 20:28 Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:29 Ο fockos έγραψε: #130 16-01-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:12 Ο Vold έγραψε: #131 16-01-17 21:12 Νομίζω υπάρχουν κάτι πακέτα τύπου 4€ για 30λ. Μπες στο site ή στο mobile app και θα δεις όλα τα πακέτα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:54 Ο ultraviolence: #132 16-01-17 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 22:16 Η Ερινύς έγραψε: #133 16-01-17 22:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να μην έχει, Γερμανία είναι! Εκτός και αν πας σε κανένα κωλοχώρι Επίσης τα google maps ανοίγουν και εκτός σύνδεσης και σου δείχνουν την τοποθεσία σου. Στο Λονδίνο το καλοκαίρι με την κολλητή μου χανόμασταν συνέχεια και μας έσωσαν οι Χάρτες. Dont worry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:41 Ο Dreamweaver: #134 16-01-17 23:41 Αρχική Δημοσίευση από fockos: 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα συνδεθει μονο του το κινητό σε ενα αλλο τοπικο δίκτυο και νομιζω οτι ερχεται και ενα μυνημα με τις χρεωσεις κτλ. Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:43 Ο fockos έγραψε: #135 16-01-17 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Click για ανάπτυξη... αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cortomaltese Εκκολαπτόμενο μέλος Ο cortomaltese αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:44 Ο cortomaltese: #136 16-01-17 23:44 Μαθε που ειναι η πρεσβεια τουλαχιστον μην σε παρουν ολοκληρο Και εαν σου την πεσει καμια ομορφη στο δρομο μονη της προσεχε ε μην την παρεις μαζι σου Βερολινο πας? Δεν ειναι δυσκολο τιποτα εχει χαρτες και τραινα παντου.Και εχει και πολλους Ελληνες,εαν φωναξεις ειναι κανενας ελληνας εδω,πχ στο τραινο σιγουρα θα βρεις.Εχε και τηλεκαρτα μαζι σου εχει καρτοτηλεφωνα. Ειναι γεματο τουριστες και νεολαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 00:33 Η Ερις έγραψε: #137 17-01-17 00:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Μα σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποια έκδοση έχω. είμαι σχεδόν σίγουρος ωστόσο ότι είναι η έκδοσγ που είχε από τη μάνα του. Γνωρίζεις γενικά αν μπορώ να κάνει αναβάθμιση λογισμικού και αν αυτό γενικά έχει νόημα; Το κινητό δεν έχει κλείσει χρόνο που το έχω Click για ανάπτυξη... Μπορει να σε βοηθησει η αναβαθμιση, μπορει και οχι. Δεν υπαρχει κανονας. Μπες στις ρυθμισεις και θα δεις ποια εκδοση λογισμικου εχεις και μετα με ενα googlαρισμα θα βρεις αν υπαρχει καινουρια και αν ναι, τι αλλαγες εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #126 16-01-17 11:55 Παιδιά πρόκειται να πάω Γερμανία για μερικές μέρες. Τι πρέπει να κάνω για να παίρνω τηλέφωνο από εκεί και Internet έχω whats up και δε τα τα ξέρω αυτά. Οποτε όποια βοήθεια δεχτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 19:42 Ο Dreamweaver: #127 16-01-17 19:42 Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο και θα εχεις ίντερνετ και με την ελληνικη σιμ, αλλα θα εισαι roaming και θα χρεώνεσαι πολυ περισσότερο. Αν ειναι παρε σιμ γερμανικου δικτυου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:17 Ο fockos έγραψε: #128 16-01-17 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο και θα εχεις ίντερνετ και με την ελληνικη σιμ, αλλα θα εισαι roaming και θα χρεώνεσαι πολυ περισσότερο. Αν ειναι παρε σιμ γερμανικου δικτυου Click για ανάπτυξη... 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:28 Η Ερινύς έγραψε: #129 16-01-17 20:28 Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:29 Ο fockos έγραψε: #130 16-01-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:12 Ο Vold έγραψε: #131 16-01-17 21:12 Νομίζω υπάρχουν κάτι πακέτα τύπου 4€ για 30λ. Μπες στο site ή στο mobile app και θα δεις όλα τα πακέτα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:54 Ο ultraviolence: #132 16-01-17 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 22:16 Η Ερινύς έγραψε: #133 16-01-17 22:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να μην έχει, Γερμανία είναι! Εκτός και αν πας σε κανένα κωλοχώρι Επίσης τα google maps ανοίγουν και εκτός σύνδεσης και σου δείχνουν την τοποθεσία σου. Στο Λονδίνο το καλοκαίρι με την κολλητή μου χανόμασταν συνέχεια και μας έσωσαν οι Χάρτες. Dont worry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:41 Ο Dreamweaver: #134 16-01-17 23:41 Αρχική Δημοσίευση από fockos: 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα συνδεθει μονο του το κινητό σε ενα αλλο τοπικο δίκτυο και νομιζω οτι ερχεται και ενα μυνημα με τις χρεωσεις κτλ. Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:43 Ο fockos έγραψε: #135 16-01-17 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Click για ανάπτυξη... αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cortomaltese Εκκολαπτόμενο μέλος Ο cortomaltese αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:44 Ο cortomaltese: #136 16-01-17 23:44 Μαθε που ειναι η πρεσβεια τουλαχιστον μην σε παρουν ολοκληρο Και εαν σου την πεσει καμια ομορφη στο δρομο μονη της προσεχε ε μην την παρεις μαζι σου Βερολινο πας? Δεν ειναι δυσκολο τιποτα εχει χαρτες και τραινα παντου.Και εχει και πολλους Ελληνες,εαν φωναξεις ειναι κανενας ελληνας εδω,πχ στο τραινο σιγουρα θα βρεις.Εχε και τηλεκαρτα μαζι σου εχει καρτοτηλεφωνα. Ειναι γεματο τουριστες και νεολαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 00:33 Η Ερις έγραψε: #137 17-01-17 00:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά πρόκειται να πάω Γερμανία για μερικές μέρες. Τι πρέπει να κάνω για να παίρνω τηλέφωνο από εκεί και Internet έχω whats up και δε τα τα ξέρω αυτά. Οποτε όποια βοήθεια δεχτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 19:42 Ο Dreamweaver: #127 16-01-17 19:42 Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο και θα εχεις ίντερνετ και με την ελληνικη σιμ, αλλα θα εισαι roaming και θα χρεώνεσαι πολυ περισσότερο. Αν ειναι παρε σιμ γερμανικου δικτυου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:17 Ο fockos έγραψε: #128 16-01-17 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο και θα εχεις ίντερνετ και με την ελληνικη σιμ, αλλα θα εισαι roaming και θα χρεώνεσαι πολυ περισσότερο. Αν ειναι παρε σιμ γερμανικου δικτυου Click για ανάπτυξη... 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:28 Η Ερινύς έγραψε: #129 16-01-17 20:28 Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:29 Ο fockos έγραψε: #130 16-01-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:12 Ο Vold έγραψε: #131 16-01-17 21:12 Νομίζω υπάρχουν κάτι πακέτα τύπου 4€ για 30λ. Μπες στο site ή στο mobile app και θα δεις όλα τα πακέτα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:54 Ο ultraviolence: #132 16-01-17 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 22:16 Η Ερινύς έγραψε: #133 16-01-17 22:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να μην έχει, Γερμανία είναι! Εκτός και αν πας σε κανένα κωλοχώρι Επίσης τα google maps ανοίγουν και εκτός σύνδεσης και σου δείχνουν την τοποθεσία σου. Στο Λονδίνο το καλοκαίρι με την κολλητή μου χανόμασταν συνέχεια και μας έσωσαν οι Χάρτες. Dont worry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:41 Ο Dreamweaver: #134 16-01-17 23:41 Αρχική Δημοσίευση από fockos: 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα συνδεθει μονο του το κινητό σε ενα αλλο τοπικο δίκτυο και νομιζω οτι ερχεται και ενα μυνημα με τις χρεωσεις κτλ. Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:43 Ο fockos έγραψε: #135 16-01-17 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Click για ανάπτυξη... αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cortomaltese Εκκολαπτόμενο μέλος Ο cortomaltese αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:44 Ο cortomaltese: #136 16-01-17 23:44 Μαθε που ειναι η πρεσβεια τουλαχιστον μην σε παρουν ολοκληρο Και εαν σου την πεσει καμια ομορφη στο δρομο μονη της προσεχε ε μην την παρεις μαζι σου Βερολινο πας? Δεν ειναι δυσκολο τιποτα εχει χαρτες και τραινα παντου.Και εχει και πολλους Ελληνες,εαν φωναξεις ειναι κανενας ελληνας εδω,πχ στο τραινο σιγουρα θα βρεις.Εχε και τηλεκαρτα μαζι σου εχει καρτοτηλεφωνα. Ειναι γεματο τουριστες και νεολαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 00:33 Η Ερις έγραψε: #137 17-01-17 00:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο και θα εχεις ίντερνετ και με την ελληνικη σιμ, αλλα θα εισαι roaming και θα χρεώνεσαι πολυ περισσότερο. Αν ειναι παρε σιμ γερμανικου δικτυου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:17 Ο fockos έγραψε: #128 16-01-17 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο και θα εχεις ίντερνετ και με την ελληνικη σιμ, αλλα θα εισαι roaming και θα χρεώνεσαι πολυ περισσότερο. Αν ειναι παρε σιμ γερμανικου δικτυου Click για ανάπτυξη... 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:28 Η Ερινύς έγραψε: #129 16-01-17 20:28 Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:29 Ο fockos έγραψε: #130 16-01-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:12 Ο Vold έγραψε: #131 16-01-17 21:12 Νομίζω υπάρχουν κάτι πακέτα τύπου 4€ για 30λ. Μπες στο site ή στο mobile app και θα δεις όλα τα πακέτα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:54 Ο ultraviolence: #132 16-01-17 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 22:16 Η Ερινύς έγραψε: #133 16-01-17 22:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να μην έχει, Γερμανία είναι! Εκτός και αν πας σε κανένα κωλοχώρι Επίσης τα google maps ανοίγουν και εκτός σύνδεσης και σου δείχνουν την τοποθεσία σου. Στο Λονδίνο το καλοκαίρι με την κολλητή μου χανόμασταν συνέχεια και μας έσωσαν οι Χάρτες. Dont worry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:41 Ο Dreamweaver: #134 16-01-17 23:41 Αρχική Δημοσίευση από fockos: 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα συνδεθει μονο του το κινητό σε ενα αλλο τοπικο δίκτυο και νομιζω οτι ερχεται και ενα μυνημα με τις χρεωσεις κτλ. Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:43 Ο fockos έγραψε: #135 16-01-17 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Click για ανάπτυξη... αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cortomaltese Εκκολαπτόμενο μέλος Ο cortomaltese αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:44 Ο cortomaltese: #136 16-01-17 23:44 Μαθε που ειναι η πρεσβεια τουλαχιστον μην σε παρουν ολοκληρο Και εαν σου την πεσει καμια ομορφη στο δρομο μονη της προσεχε ε μην την παρεις μαζι σου Βερολινο πας? Δεν ειναι δυσκολο τιποτα εχει χαρτες και τραινα παντου.Και εχει και πολλους Ελληνες,εαν φωναξεις ειναι κανενας ελληνας εδω,πχ στο τραινο σιγουρα θα βρεις.Εχε και τηλεκαρτα μαζι σου εχει καρτοτηλεφωνα. Ειναι γεματο τουριστες και νεολαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 00:33 Η Ερις έγραψε: #137 17-01-17 00:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο και θα εχεις ίντερνετ και με την ελληνικη σιμ, αλλα θα εισαι roaming και θα χρεώνεσαι πολυ περισσότερο. Αν ειναι παρε σιμ γερμανικου δικτυου Click για ανάπτυξη... 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:28 Η Ερινύς έγραψε: #129 16-01-17 20:28 Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:29 Ο fockos έγραψε: #130 16-01-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:12 Ο Vold έγραψε: #131 16-01-17 21:12 Νομίζω υπάρχουν κάτι πακέτα τύπου 4€ για 30λ. Μπες στο site ή στο mobile app και θα δεις όλα τα πακέτα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:54 Ο ultraviolence: #132 16-01-17 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 22:16 Η Ερινύς έγραψε: #133 16-01-17 22:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να μην έχει, Γερμανία είναι! Εκτός και αν πας σε κανένα κωλοχώρι Επίσης τα google maps ανοίγουν και εκτός σύνδεσης και σου δείχνουν την τοποθεσία σου. Στο Λονδίνο το καλοκαίρι με την κολλητή μου χανόμασταν συνέχεια και μας έσωσαν οι Χάρτες. Dont worry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:41 Ο Dreamweaver: #134 16-01-17 23:41 Αρχική Δημοσίευση από fockos: 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα συνδεθει μονο του το κινητό σε ενα αλλο τοπικο δίκτυο και νομιζω οτι ερχεται και ενα μυνημα με τις χρεωσεις κτλ. Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:43 Ο fockos έγραψε: #135 16-01-17 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Click για ανάπτυξη... αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cortomaltese Εκκολαπτόμενο μέλος Ο cortomaltese αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:44 Ο cortomaltese: #136 16-01-17 23:44 Μαθε που ειναι η πρεσβεια τουλαχιστον μην σε παρουν ολοκληρο Και εαν σου την πεσει καμια ομορφη στο δρομο μονη της προσεχε ε μην την παρεις μαζι σου Βερολινο πας? Δεν ειναι δυσκολο τιποτα εχει χαρτες και τραινα παντου.Και εχει και πολλους Ελληνες,εαν φωναξεις ειναι κανενας ελληνας εδω,πχ στο τραινο σιγουρα θα βρεις.Εχε και τηλεκαρτα μαζι σου εχει καρτοτηλεφωνα. Ειναι γεματο τουριστες και νεολαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 00:33 Η Ερις έγραψε: #137 17-01-17 00:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 20:29 Ο fockos έγραψε: #130 16-01-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:12 Ο Vold έγραψε: #131 16-01-17 21:12 Νομίζω υπάρχουν κάτι πακέτα τύπου 4€ για 30λ. Μπες στο site ή στο mobile app και θα δεις όλα τα πακέτα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:54 Ο ultraviolence: #132 16-01-17 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 22:16 Η Ερινύς έγραψε: #133 16-01-17 22:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να μην έχει, Γερμανία είναι! Εκτός και αν πας σε κανένα κωλοχώρι Επίσης τα google maps ανοίγουν και εκτός σύνδεσης και σου δείχνουν την τοποθεσία σου. Στο Λονδίνο το καλοκαίρι με την κολλητή μου χανόμασταν συνέχεια και μας έσωσαν οι Χάρτες. Dont worry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:41 Ο Dreamweaver: #134 16-01-17 23:41 Αρχική Δημοσίευση από fockos: 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα συνδεθει μονο του το κινητό σε ενα αλλο τοπικο δίκτυο και νομιζω οτι ερχεται και ενα μυνημα με τις χρεωσεις κτλ. Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:43 Ο fockos έγραψε: #135 16-01-17 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Click για ανάπτυξη... αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cortomaltese Εκκολαπτόμενο μέλος Ο cortomaltese αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:44 Ο cortomaltese: #136 16-01-17 23:44 Μαθε που ειναι η πρεσβεια τουλαχιστον μην σε παρουν ολοκληρο Και εαν σου την πεσει καμια ομορφη στο δρομο μονη της προσεχε ε μην την παρεις μαζι σου Βερολινο πας? Δεν ειναι δυσκολο τιποτα εχει χαρτες και τραινα παντου.Και εχει και πολλους Ελληνες,εαν φωναξεις ειναι κανενας ελληνας εδω,πχ στο τραινο σιγουρα θα βρεις.Εχε και τηλεκαρτα μαζι σου εχει καρτοτηλεφωνα. Ειναι γεματο τουριστες και νεολαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 00:33 Η Ερις έγραψε: #137 17-01-17 00:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Δεν μπορείς να καλυφθείς κάπως με WiFi και Viber/Viber Out κλήσεις; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:12 Ο Vold έγραψε: #131 16-01-17 21:12 Νομίζω υπάρχουν κάτι πακέτα τύπου 4€ για 30λ. Μπες στο site ή στο mobile app και θα δεις όλα τα πακέτα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:54 Ο ultraviolence: #132 16-01-17 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 22:16 Η Ερινύς έγραψε: #133 16-01-17 22:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να μην έχει, Γερμανία είναι! Εκτός και αν πας σε κανένα κωλοχώρι Επίσης τα google maps ανοίγουν και εκτός σύνδεσης και σου δείχνουν την τοποθεσία σου. Στο Λονδίνο το καλοκαίρι με την κολλητή μου χανόμασταν συνέχεια και μας έσωσαν οι Χάρτες. Dont worry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:41 Ο Dreamweaver: #134 16-01-17 23:41 Αρχική Δημοσίευση από fockos: 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα συνδεθει μονο του το κινητό σε ενα αλλο τοπικο δίκτυο και νομιζω οτι ερχεται και ενα μυνημα με τις χρεωσεις κτλ. Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:43 Ο fockos έγραψε: #135 16-01-17 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Click για ανάπτυξη... αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cortomaltese Εκκολαπτόμενο μέλος Ο cortomaltese αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:44 Ο cortomaltese: #136 16-01-17 23:44 Μαθε που ειναι η πρεσβεια τουλαχιστον μην σε παρουν ολοκληρο Και εαν σου την πεσει καμια ομορφη στο δρομο μονη της προσεχε ε μην την παρεις μαζι σου Βερολινο πας? Δεν ειναι δυσκολο τιποτα εχει χαρτες και τραινα παντου.Και εχει και πολλους Ελληνες,εαν φωναξεις ειναι κανενας ελληνας εδω,πχ στο τραινο σιγουρα θα βρεις.Εχε και τηλεκαρτα μαζι σου εχει καρτοτηλεφωνα. Ειναι γεματο τουριστες και νεολαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 00:33 Η Ερις έγραψε: #137 17-01-17 00:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω υπάρχουν κάτι πακέτα τύπου 4€ για 30λ. Μπες στο site ή στο mobile app και θα δεις όλα τα πακέτα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 21:54 Ο ultraviolence: #132 16-01-17 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 22:16 Η Ερινύς έγραψε: #133 16-01-17 22:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να μην έχει, Γερμανία είναι! Εκτός και αν πας σε κανένα κωλοχώρι Επίσης τα google maps ανοίγουν και εκτός σύνδεσης και σου δείχνουν την τοποθεσία σου. Στο Λονδίνο το καλοκαίρι με την κολλητή μου χανόμασταν συνέχεια και μας έσωσαν οι Χάρτες. Dont worry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:41 Ο Dreamweaver: #134 16-01-17 23:41 Αρχική Δημοσίευση από fockos: 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα συνδεθει μονο του το κινητό σε ενα αλλο τοπικο δίκτυο και νομιζω οτι ερχεται και ενα μυνημα με τις χρεωσεις κτλ. Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:43 Ο fockos έγραψε: #135 16-01-17 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Click για ανάπτυξη... αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cortomaltese Εκκολαπτόμενο μέλος Ο cortomaltese αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:44 Ο cortomaltese: #136 16-01-17 23:44 Μαθε που ειναι η πρεσβεια τουλαχιστον μην σε παρουν ολοκληρο Και εαν σου την πεσει καμια ομορφη στο δρομο μονη της προσεχε ε μην την παρεις μαζι σου Βερολινο πας? Δεν ειναι δυσκολο τιποτα εχει χαρτες και τραινα παντου.Και εχει και πολλους Ελληνες,εαν φωναξεις ειναι κανενας ελληνας εδω,πχ στο τραινο σιγουρα θα βρεις.Εχε και τηλεκαρτα μαζι σου εχει καρτοτηλεφωνα. Ειναι γεματο τουριστες και νεολαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 00:33 Η Ερις έγραψε: #137 17-01-17 00:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 22:16 Η Ερινύς έγραψε: #133 16-01-17 22:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να μην έχει, Γερμανία είναι! Εκτός και αν πας σε κανένα κωλοχώρι Επίσης τα google maps ανοίγουν και εκτός σύνδεσης και σου δείχνουν την τοποθεσία σου. Στο Λονδίνο το καλοκαίρι με την κολλητή μου χανόμασταν συνέχεια και μας έσωσαν οι Χάρτες. Dont worry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:41 Ο Dreamweaver: #134 16-01-17 23:41 Αρχική Δημοσίευση από fockos: 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα συνδεθει μονο του το κινητό σε ενα αλλο τοπικο δίκτυο και νομιζω οτι ερχεται και ενα μυνημα με τις χρεωσεις κτλ. Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:43 Ο fockos έγραψε: #135 16-01-17 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Click για ανάπτυξη... αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cortomaltese Εκκολαπτόμενο μέλος Ο cortomaltese αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:44 Ο cortomaltese: #136 16-01-17 23:44 Μαθε που ειναι η πρεσβεια τουλαχιστον μην σε παρουν ολοκληρο Και εαν σου την πεσει καμια ομορφη στο δρομο μονη της προσεχε ε μην την παρεις μαζι σου Βερολινο πας? Δεν ειναι δυσκολο τιποτα εχει χαρτες και τραινα παντου.Και εχει και πολλους Ελληνες,εαν φωναξεις ειναι κανενας ελληνας εδω,πχ στο τραινο σιγουρα θα βρεις.Εχε και τηλεκαρτα μαζι σου εχει καρτοτηλεφωνα. Ειναι γεματο τουριστες και νεολαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 00:33 Η Ερις έγραψε: #137 17-01-17 00:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να μην έχει, Γερμανία είναι! Εκτός και αν πας σε κανένα κωλοχώρι Επίσης τα google maps ανοίγουν και εκτός σύνδεσης και σου δείχνουν την τοποθεσία σου. Στο Λονδίνο το καλοκαίρι με την κολλητή μου χανόμασταν συνέχεια και μας έσωσαν οι Χάρτες. Dont worry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:41 Ο Dreamweaver: #134 16-01-17 23:41 Αρχική Δημοσίευση από fockos: 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα συνδεθει μονο του το κινητό σε ενα αλλο τοπικο δίκτυο και νομιζω οτι ερχεται και ενα μυνημα με τις χρεωσεις κτλ. Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:43 Ο fockos έγραψε: #135 16-01-17 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Click για ανάπτυξη... αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cortomaltese Εκκολαπτόμενο μέλος Ο cortomaltese αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:44 Ο cortomaltese: #136 16-01-17 23:44 Μαθε που ειναι η πρεσβεια τουλαχιστον μην σε παρουν ολοκληρο Και εαν σου την πεσει καμια ομορφη στο δρομο μονη της προσεχε ε μην την παρεις μαζι σου Βερολινο πας? Δεν ειναι δυσκολο τιποτα εχει χαρτες και τραινα παντου.Και εχει και πολλους Ελληνες,εαν φωναξεις ειναι κανενας ελληνας εδω,πχ στο τραινο σιγουρα θα βρεις.Εχε και τηλεκαρτα μαζι σου εχει καρτοτηλεφωνα. Ειναι γεματο τουριστες και νεολαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 00:33 Η Ερις έγραψε: #137 17-01-17 00:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: 3 μέρες θα πάω δεν υπάρχει λόγος να πάρω Γερμανική νομίζω ..... λίγα τηλέφωνα θα παίρνω δε θα μιλάω με τις ώρες. υπάρχει καμία διαδικασία για να ενεργοποιήσω το roaming ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα συνδεθει μονο του το κινητό σε ενα αλλο τοπικο δίκτυο και νομιζω οτι ερχεται και ενα μυνημα με τις χρεωσεις κτλ. Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν ξέρω αν έχει στην Γερμανία wifi hotspots αν μπορώ να κάνω καμία κλήση σε περίπτωση που χαθώ και κλαίω νομίζω θα ήταν ασφαλές. Click για ανάπτυξη... Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:43 Ο fockos έγραψε: #135 16-01-17 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Click για ανάπτυξη... αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cortomaltese Εκκολαπτόμενο μέλος Ο cortomaltese αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:44 Ο cortomaltese: #136 16-01-17 23:44 Μαθε που ειναι η πρεσβεια τουλαχιστον μην σε παρουν ολοκληρο Και εαν σου την πεσει καμια ομορφη στο δρομο μονη της προσεχε ε μην την παρεις μαζι σου Βερολινο πας? Δεν ειναι δυσκολο τιποτα εχει χαρτες και τραινα παντου.Και εχει και πολλους Ελληνες,εαν φωναξεις ειναι κανενας ελληνας εδω,πχ στο τραινο σιγουρα θα βρεις.Εχε και τηλεκαρτα μαζι σου εχει καρτοτηλεφωνα. Ειναι γεματο τουριστες και νεολαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 00:33 Η Ερις έγραψε: #137 17-01-17 00:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε φοκο στην Γερμανία πας οχι στη βόρεια Κορέα ήμαρτον. Κατεβασε offline χαρτες στο google maps η αλλο προγραμμα σαν το maps.me Click για ανάπτυξη... αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cortomaltese Εκκολαπτόμενο μέλος Ο cortomaltese αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2017 στις 23:44 Ο cortomaltese: #136 16-01-17 23:44 Μαθε που ειναι η πρεσβεια τουλαχιστον μην σε παρουν ολοκληρο Και εαν σου την πεσει καμια ομορφη στο δρομο μονη της προσεχε ε μην την παρεις μαζι σου Βερολινο πας? Δεν ειναι δυσκολο τιποτα εχει χαρτες και τραινα παντου.Και εχει και πολλους Ελληνες,εαν φωναξεις ειναι κανενας ελληνας εδω,πχ στο τραινο σιγουρα θα βρεις.Εχε και τηλεκαρτα μαζι σου εχει καρτοτηλεφωνα. Ειναι γεματο τουριστες και νεολαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 00:33 Η Ερις έγραψε: #137 17-01-17 00:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαθε που ειναι η πρεσβεια τουλαχιστον μην σε παρουν ολοκληρο Και εαν σου την πεσει καμια ομορφη στο δρομο μονη της προσεχε ε μην την παρεις μαζι σου Βερολινο πας? Δεν ειναι δυσκολο τιποτα εχει χαρτες και τραινα παντου.Και εχει και πολλους Ελληνες,εαν φωναξεις ειναι κανενας ελληνας εδω,πχ στο τραινο σιγουρα θα βρεις.Εχε και τηλεκαρτα μαζι σου εχει καρτοτηλεφωνα. Ειναι γεματο τουριστες και νεολαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 00:33 Η Ερις έγραψε: #137 17-01-17 00:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 04:28 Η Nelliel έγραψε: #138 17-01-17 04:28 Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Fernando_A Kate1914 rafaela11 fmarulezkd Scandal Unboxholics Wonderkid jj! charmander American Economist Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Fockos σοβαρεψου. Δεν εισαι 5 χρονων παιδι για να χαθεις. Στην χειροτερη καλεις ταξι και σε παει οπου θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 09:54 Ο Dreamweaver: #139 17-01-17 09:54 Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από fockos: αν χαθώ δε ξέρω Γερμανικά όμως και οι χάρτες Γερμανικά θα έχουν πάνω και δε θα μπορώ να τους διαβάσω και πάλι θα κλαίω. Click για ανάπτυξη... Αγορι, για τ'ονομα του Χριστου. Θα εισαι στην Γερμανία, οι άνθρωποι μιλανε μια χαρά αγγλικα και οι δρομοι ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Τι δεν θα μπορεις να διαβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2017 στις 10:43 Ο juste un instant: #140 17-01-17 10:43 Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2017
Μετά τους Σκανδιναβούς και τους Ολλανδούς είναι οι καλύτεροι γνωστες αγγλικών στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Ιταλούς που μιλάνε κυρίως την μητρική τους γλώσσα... Languages knowledge in the EU ENGLISH Ireland 98,37% Uk 97,74% Norway 91% Sweden 89% Malta 88% The Netherlands 87% Denmark 86% Israel 84,97% Cyprus 76% Finland 63% Switzerland 61,28% Luxembourg 60% Belgium 59% Austria 58% Slovenia 57% Germany 56% Croatia 49% Greece 48% Estonia 46% Bosnia Herzegovina 45% Latvia 39% France 36% Portugal 32%, Slovakia 32%, Lithuania 32% Italy 29%, Poland 29%, Romania 29% Spain 27% Czech Rep. 24% Hungary 23%, Bulgaria 23% Turkey 17% Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ με μισά αγγλικά και μισές χειρονομίες επιβίωσα στην Αυστρία πριν από δύο χρόνια. Θα τα καταφέρεις! Αγγλικά δε γίνεται να μη ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν το ίδιο ποσοστο αγγλομαθειας απ' ο,τι φαίνεται πιο πανω στο μήνυμά μου. Αν απευθυνθεις σε ατομα κάτω των πενήντα ετων, σίγουρα θα ξέρουν αγγλικά... https://languageknowledge.eu/languages/english Τώρα αν ξέρεις γαλλικά η ρωσικά, θα βρεθεί όλο και κάποιος μη αγγλόφωνος https://languageknowledge.eu/countries/germany @ cortomaltese Ελληνικά μιλά μονο το 0,21% του πληθυσμού... Πάντως... Προσοχή. Φιλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα το Βέλγιο και δεν συνάντησε πολλούς αγγλόφωνους... https://languageknowledge.eu/countries/belgium Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.