• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Μικρές ιατρικές γνώσεις

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα.

Λένω

Διάσημο μέλος

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Στις αιματολογικές εξετάσεις που σου έγραψε, πρέπει να συμπληρώσει και αυτές που ανέφερα παραπάνω.
Δεν προλαβαίνω να πάω εκεί οπότε θα πάω σε έναν άλλο γιατρό για να μου γράψει κ γενικές, στις γενικές θα φανούν ?

Λένω

Διάσημο μέλος

Guest 881237

Επισκέπτης

΄Οχι, δεν ανήκουν στην γενική αίματος.
Θα πω στο μικροβιολογικό να μου μετρήσει κ αυτές τις τιμές που είπες (ρώτησα κ γίνεται) .

Αύριο θα δώσω αίμα γύρω στις 11 το πρωί , αν φάω το τελευταίο μου γεύμα κάπου 6 το απόγευμα σήμερα είναι οκ ;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Λένω

Διάσημο μέλος

Θα πω στο μικροβιολογικό να μου μετρήσει κ αυτές τις τιμές που είπες (ρώτησα κ γίνεται) .

Αύριο θα δώσω αίμα γύρω στις 11 το πρωί , αν φάω το τελευταίο μου γεύμα κάπου 6 το απόγευμα σήμερα είναι οκ ;
Ναι, μια χαρά είναι.
Πρόσφατα που έκανα κι εγώ εξετάσεις, μου είχε πει ο γιατρός ότι το τελευταίο γεύμα πρέπει να είναι στις 7 το απόγευμα της προηγούμενης μέρας.

Guest 881237

Επισκέπτης

Ναι, μια χαρά είναι.
Πρόσφατα που έκανα κι εγώ εξετάσεις, μου είχε πει ο γιατρός ότι το τελευταίο γεύμα πρέπει να είναι στις 7 το απόγευμα της προηγούμενης μέρας.
Ευχαριστώ!!! Παίζει ρόλο κ η ώρα που θα κάνεις την εξέταση βέβαια. Εγώ θα την κάνω πιο αργά το πρωί αλλά κ πάλι θα φάω γύρω στις 6

Guest 881237

Επισκέπτης

Όλα καλά τελικά με τις εξετάσεις μου !!! Όλες οι τιμές φυσιολογικές :)... Και μάλιστα λίγες μέρες πιο πριν είχα κάνει κάποιες παρασπονδίες ....

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Όλα καλά τελικά με τις εξετάσεις μου !!! Όλες οι τιμές φυσιολογικές :)... Και μάλιστα λίγες μέρες πιο πριν είχα κάνει κάποιες παρασπονδίες ....
Μπράβο!!
Βασικά δεν ξέρω πως έχει προκύψει αυτό το ότι δεν πρέπει να κάνουμε παρασπονδίες μέρες πριν.
Εμένα 8 ώρες νηστικός μου λένε να είμαι. Τπτ άλλο. Και άντε να είμαι 12 ώρες νηστικός λόγω του νυχτερινού ύπνου.

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.977 μηνύματα.
Μπράβο!!
Βασικά δεν ξέρω πως έχει προκύψει αυτό το ότι δεν πρέπει να κάνουμε παρασπονδίες μέρες πριν.
Εμένα 8 ώρες νηστικός μου λένε να είμαι. Τπτ άλλο. Και άντε να είμαι 12 ώρες νηστικός λόγω του νυχτερινού ύπνου.

Χαζομάρες είναι αυτά.

Ειδικά συγκεκριμενοι και αξιόπιστοι δείκτες όπως πχ η χοληστερίνη η η Hb1ac είναι μακροχρόνιες παράμετροι οι οποίοι δεν επηρεάζονται από πρόσκαιρες ατασθαλίες .

Guest 881237

Επισκέπτης

Χαζομάρες είναι αυτά.

Ειδικά συγκεκριμενοι και αξιόπιστοι δείκτες όπως πχ η χοληστερίνη η η Hb1ac είναι μακροχρόνιες παράμετροι οι οποίοι δεν επηρεάζονται από πρόσκαιρες ατασθαλίες .
Πριν δύο χρόνια που είχα κάνει πάντως είχα πολύ πιο υψηλή χοληστερίνη (220) ενώ τώρα μου βγήκε 170 . Από τότε δεν έχουν αλλάξει ούτε τα κιλά ούτε και η διατροφή μου ... Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα λίγο καιρό πριν τις εξετάσεις (2 εβδομάδες συγκεκριμένα) πρόσεχα τι τρώω ... Ενώ τότε μάλλον είχα φάει καμία βλακεία την προηγούμενη μέρα κ την έδειξε τόσο υψηλή .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μπράβο!!
Δεν έχει προκύψει κάπου εγώ το έκανα θέμα επειδή είχα αγχωθει 😅 ... Πάντως αν την προηγούμενη μέρα φας μισή τούρτα κ ένα κατσίκι καταλαβαίνεις ότι θα επηρεάσει κάποιες τιμές ......

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.977 μηνύματα.
Πριν δύο χρόνια που είχα κάνει πάντως είχα πολύ πιο υψηλή χοληστερίνη (220) ενώ τώρα μου βγήκε 170 . Από τότε δεν έχουν αλλάξει ούτε τα κιλά ούτε και η διατροφή μου ... Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα λίγο καιρό πριν τις εξετάσεις (2 εβδομάδες συγκεκριμένα) πρόσεχα τι τρώω ... Ενώ τότε μάλλον είχα φάει καμία βλακεία την προηγούμενη μέρα κ την έδειξε τόσο υψηλή .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν έχει προκύψει κάπου εγώ το έκανα θέμα επειδή είχα αγχωθει 😅 ... Πάντως αν την προηγούμενη μέρα φας μισή τούρτα κ ένα κατσίκι καταλαβαίνεις ότι θα επηρεάσει κάποιες τιμές ......

Η προηγούμενη μέρα δεν παίζει ρόλο. Αλλά αν κανείς μακροπρόθεσμα καλή διατροφή. Ειδικά για δείκτες όπως η χοληστερίνη ή Hb1ac. Αντιθέτως τα τριγλυκερίδια πχ έχουν σχέση αν είσαι νηστικός ή όχι ή αν έχεις καταναλώσει πρόσφατα λιπαρό πράγμα.

Guest 881237

Επισκέπτης

Η προηγούμενη μέρα δεν παίζει ρόλο. Αλλά αν κανείς μακροπρόθεσμα καλή διατροφή. Ειδικά για δείκτες όπως η χοληστερίνη ή Hb1ac. Αντιθέτως τα τριγλυκερίδια πχ έχουν σχέση αν είσαι νηστικός ή όχι ή αν έχεις καταναλώσει πρόσφατα λιπαρό πράγμα.
Κ τότε πως εξηγείται ότι πριν 2 χρόνια είχα περισσότερη χοληστερίνη σε σχέση με τώρα ενώ η διατροφή είναι ίδια ;

paskmak

Διάσημο μέλος

paskmak

Διάσημο μέλος

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Α, καιρό έχω να γράψω εδώ🥺

Από χθες με πονάει το δεξιό πλευρό (και το αριστερό που και που). Σαν πιάσιμο, αλλά όχι συνέχεια. Και όταν το πατάω πονάει περισσότερο.

@γιαννης_00 βοηθα με τις ιατρικές σου γνώσεις, γιατί αύριο έχω χορό και πρόβες και δεεεεν🥲

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.
Α, καιρό έχω να γράψω εδώ🥺

Από χθες με πονάει το δεξιό πλευρό (και το αριστερό που και που). Σαν πιάσιμο, αλλά όχι συνέχεια. Και όταν το πατάω πονάει περισσότερο.

@γιαννης_00 βοηθα με τις ιατρικές σου γνώσεις, γιατί αύριο έχω χορό και πρόβες και δεεεεν🥲
Γεια καλλιτεχνης
Κατω δεν επεσες να το χτυπησεις ..θα το ηξερες.
Η ξεσκεπαστηκες και το κρυωσες ή καποια κινηση αποτομη εκανες.
Οι κακωση των μυων των πλευρων πονανε διοτι και ειδικα στα κοριτσια διαστελονται και συστελονται καθε λεπτο και αργουν να περασουν.
Οι κακωση των μυων θελει αγαπη και θαλπωρη.
Τι κανουμε?
1) Φαι στους μυες....αν εχεις αμπουλες ή χαπια μαγνησιου παρε 2 τωρα και αυριο 1 ( Προσοχη πολυ μαγνησιο δεν ειναι επικίνδυνο μεν αλλα φερνει κοψιμο)
2) Καθε 6 ωρες ενα algofren 600 για μυοχαλαρωση... αυτο ειναι το πιο αθωο... φροντισε να παρεις ενα μια ωρα πριν τον χορο.
3) Και το κυριοτερο ...θερμανση στην περιοχη
Θερμοφορες και αλλα δεν εχεις οποτε παρε ενα μπουκαλακι πλαστικο νερου βαλε μεσα ζεστουλι νερο ( ζεστουλι να σ'αρεσει, οχι καυτο) και βαλτο στην περιοχη... στήριξε το κατω απο τον ιμαντα του σουτιεν και αστο εκει.. οταν κρυωσει παλι το αλαζουμε.
4) Αυριο στην προβα οχι εντονα πραματα ..προσεκτικα.
Και μια χαρα θα τα πας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια