rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.129 μηνύματα.

Επιβεβαιώνω ! Ρώτησα 2 γυναικολόγους που εμπιστεύομαι για ένα μικρόβιο που έχει μια φίλη μου στη δουλειά μου. Αλλά είπε η μια αλλά είπε ο άλλοςΑυτό το θρεντ μου θυμίζει το γνωμικό που λέει "αν ρωτήσεις 5 γιατρούς για ένα θέμα θα πάρεις 6 γνώμες". Ο καθένας τα δικά του.![]()

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.032 μηνύματα.

Κοιτα αυτα τα ερνειγα ποτα δεν αφορουν σενα αλλα τα καταναλωνουν (κακως ) κατα κορον οι νεοι παγκοσμιως και μαλιστα αυτοι που αθλουνται περισσοτερο.εγώ για την ταυρίνη έχω ακούσει τα χειρότερα. βέβαια δεν είμαι ειδική.
Ούτε την έχω δοκιμάσει.
Ειναι θεμα μαρκετινκ εδω και χρονια.
Καφεινη εχουν μεσα αλλα πολυ ..πιο πολυ απο τον καφε ..και οκ καλη ειναι η καφεινη στην ποσοτητα που δινει ο καφε αλλα δεν μπορεις να παιρνεις και οσο θες χυμα.
Και η ταυρινη παλι ειναι μερος του οργανισμου αλλα δεν μπορεις να παιρνεις αβερτα προσθετη τεχνιτη.
Για λιγο παντως δεν πειραζει ουτε εθιζει...απλα τονωνει.
Και ζαχαρη εχουν για να ενεργεια.
Σιγουρα για σενα αυτα δεν κανουν..εσυ σιδεριτη θα παιρνεις ...και καλο μυαλο και καλο σωμα
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.303 μηνύματα.

Ε καλά μην παίρνεις και όρκο πως επειδή τα διαφημίζουν τα πίνουν κιόλας.μαλιστα αυτοι που αθλουνται περισσοτερο.
Ειναι θεμα μαρκετινκ εδω και χρονια.
Οι περισσότεροι ξέρουν πως είναι εντελώς σκουπίδια, ειδικά οι αθλητές με αυστηρές διατροφικές ανάγκες
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.032 μηνύματα.

Οχι δεν πιστευω τις διαφημισεις τους.Ε καλά μην παίρνεις και όρκο πως επειδή τα διαφημίζουν τα πίνουν κιόλας.
Οι περισσότεροι ξέρουν πως είναι εντελώς σκουπίδια, ειδικά οι αθλητές με αυστηρές διατροφικές ανάγκες
Τα ματια μου πιστεω..
Μετα την προπονηση ολοι πεφτανε στο ψυγειο με αυτα.
Εμενα δεν μου δινανε..μονο στον αγωνα.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.929 μηνύματα.

τι άθλημα κάνεις;Οχι δεν πιστευω τις διαφημισεις τους.
Τα ματια μου πιστεω..
Μετα την προπονηση ολοι πεφτανε στο ψυγειο με αυτα.
Εμενα δεν μου δινανε..μονο στον αγωνα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αυτό που με βάζει σε σκέψη, είναι το ότι η ταυρίνη μπορεί να ανεβάσει την καρδιακή συχνότητα. Αν έχεις και άθλημα που απαιτείται πολύ υψηλή ΚΣ μην φτάσεις σε επικίνδυνα επίπεδα. Και στον αγώνα, φτάνουμε έτσι κι αλλοιώς σε μέγιστη προσπάθεια....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- BatGuin
- AggelikiGr
- Scandal
- touvlo
- charmander
- fockos
- Joji
- Εριφύλη
- taketrance
- iew
- fourkaki