• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Μικρές ιατρικές γνώσεις

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ.
Κοίτα, το αντιβιόγραμμα έγινε μία φορά. Βρέθηκαν 2 μικρόβια, ο πρωτέας και η ψευδομονάδα. Στην ψευδομονάδα τα αντοβιωτικά που την έπιαναν ήταν μόνο ενδοφλέβια. Ο παθολόγος έδωσε από το στόμα. Ήταν όμως σε σκέψη, γιατί η γενική ούρων ήταν ΟΚ. Έπειτα η μαμά έχει foley, δηλ είναι αποικισμένη. Τέλος σε νοσοκομείο δεν έχει μπει. Τεσπα, της έδωσε για μια βδομάδα. Από τότε δεν ξανακάναμε εξέταση. Και οι δυο γιατροί, όταν ειδαν τη γενική ούρων, θεώρησαν πως δεν δημιουργεί πρόβλημα. Προφανώς ο ουρολόγος σκέφτηκε όπως είπες, αλλά δίχως εξετάσεις. Είδε απλά την κλινική εικόνα.
Ναι και ο παθολόγος δεν ήθελε ξανά αντιβίωση, είπε πως δεν έχει νόημα και όλοι αν δώσουμε ούρα, θα βρούμε μικρόβια.
Εφόσον είναι πρωτόκολλο, θα μείνουμε έτσι, φορείς, έστω! Μα προφανώς και λέει, τι να της αλλάξω τα φώτα σε αντιβιώσεις; Θα φύγει νωρίτερα. Απ, την αρχή, όταν βάλαμε το foley, είχε πει <θα παντρευτεί τα μικρόβια. Όσο δεν έχει πυρετό, δε μας πειράζει>.
Είναι βέβαια και το τσούξιμο, αλλά τι να γίνει.... Υπάρχει λύση;
Χαμομήλι είπε, αλλά δεν πιάνει πάντα. Σημερα είχε πάλι πρόβλημα. Έχει τα πάνω και τα κάτω.

Ερώτηση: το αντιφλεγμονώδες πειράζει; Γιατί έχει μια φλεγμονή άσχετη και είπε ο νοσηλευτής, να πάρει δυο μέρες algofren
Σε ευχαριστώ.
Κρατάω μόνο αυτό και σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς....
Δεν διάβασα το ιστορικό σου εύχομαι πάντως περαστικά..έμεινα σε αυτο και κατευθείαν με έπιασε κρύος ιδρώτας γιατί θυμήθηκα τι πέρασα πριν κάποια χρόνια...

Να τον έχουμε να τον χαιρόμαστε για μια ζωή και όταν μας εμφανίζεται παντα με διαφορετική μορφή εξου και το όνομα του κάνουμε μια επίσκεψη στο νοσοκομείο για ενδοφλέβια εφοσον είναι ανθεκτικός σε όλα προηγουμε αντιβιοτικά που έχουμε λάβει..

Διατριβή έχω κάνει σε αυτό το μικρόβιο που το κληρονομισα από μια πισίνα και έχασα τους μίσους κάλυκες από το ένα μου νεφρό... :angry:

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.
Ερώτηση: το αντιφλεγμονώδες πειράζει; Γιατί έχει μια φλεγμονή άσχετη και είπε ο νοσηλευτής, να πάρει δυο μέρες algofren
Σε ευχαριστώ.
αδιάφορο, το θέμα ειναι ότι μπορει να κρύψει μια εμπύρετη λοίμωξη και να φανερωθεί μετά. Οπότε το καλύτερο ειναι να μην πάρει τπτ (εκτος φυσικά αν πονά) οποτε το αντιφλεγμονώδες θα βοηθήσει (θα προτιμμύσα στην αρχή απλό depon γιατι τα αντιφλεγμονώδη ( επηρεάζουν τα νεφρά) οποτε αν χρειαστει μετά αντιβίωση μπορει να τα επιβαρύνει . Αν αρχίσει εμπύρετο θέλει κατευθείαν αντιβίωση (και κανονικά θέλει και αλλάγη ουροκαθετήρα και τα πάντα ανεξάρτητα αν υπάρχει αλλη εστιά λοίμωξης).

Μια λύση που εφαρμόζουν για τις υποτροπές ουρολοιμώξεων αν υπάρχουν δύσοσμα ούρα είνα το furolin μία φορά την ημέρα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.
Κρατάω μόνο αυτό και σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς....
Δεν διάβασα το ιστορικό σου εύχομαι πάντως περαστικά..έμεινα σε αυτο και κατευθείαν με έπιασε κρύος ιδρώτας γιατί θυμήθηκα τι πέρασα πριν κάποια χρόνια...

Να τον έχουμε να τον χαιρόμαστε για μια ζωή και όταν μας εμφανίζεται παντα με διαφορετική μορφή εξου και το όνομα του κάνουμε μια επίσκεψη στο νοσοκομείο για ενδοφλέβια εφοσον είναι ανθεκτικός σε όλα προηγουμε αντιβιοτικά που έχουμε λάβει..

Διατριβή έχω κάνει σε αυτό το μικρόβιο που το κληρονομισα από μια πισίνα και έχασα τους μίσους κάλυκες από το ένα μου νεφρό... :angry:
εγώ δεν το έχω. Η μαμά είναι <<παντρεμένη>> μαζί του, αλλά έχουν ένα ήρεμο και ευτυχισμένο προς το παρόν γάμο. Της μαμάς καταπολεμείται προς το παρόν με αντιβίωση απ το στόμα, δεν είναι μάλλον ο νοσοκομιακός.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

αδιάφορο, το θέμα ειναι ότι μπορει να κρύψει μια εμπύρετη λοίμωξη και να φανερωθεί μετά. Οπότε το καλύτερο ειναι να μην πάρει τπτ (εκτος φυσικά αν πονά) οποτε το αντιφλεγμονώδες θα βοηθήσει (θα προτιμμύσα στην αρχή απλό depon γιατι τα αντιφλεγμονώδη ( επηρεάζουν τα νεφρά) οποτε αν χρειαστει μετά αντιβίωση μπορει να τα επιβαρύνει . Αν αρχίσει εμπύρετο θέλει κατευθείαν αντιβίωση (και κανονικά θέλει και αλλάγη ουροκαθετήρα και τα πάντα ανεξάρτητα αν υπάρχει αλλη εστιά λοίμωξης).

Μια λύση που εφαρμόζουν για τις υποτροπές ουρολοιμώξεων αν υπάρχουν δύσοσμα ούρα είνα το furolin μία φορά την ημέρα.
λοιπόν, γραπτή και συνοπτική απάντηση του παθολόγου σε σμσ μου: Όχι, με τίποτα algofren σε άτομα άνω των 80. Σε ερώτηση, αν συστήνει κάποιο άλλο αντιφλεγμονώδες είπε, όχι μόνο depon επιτρέπεται

Το furolin το έδινε η εταιρία αλληγής ουροκαθετήρα σε κάθε αλλαγή, αλλά μας το απαγόρεψε και αυτό ο επαναστατης ουρολόγος.
Άσε, είμαστε σε γενική απαγόρευση.

δηλ εννοείς ότι το παίρνουν πάντα; τεσπα, τι ρωτώ, no go για μας

Τελευταία επεξεργασία:

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.
εγώ δεν το έχω. Η μαμά είναι <<παντρεμένη>> μαζί του, αλλά έχουν ένα ήρεμο και ευτυχισμένο προς το παρόν γάμο. Της μαμάς καταπολεμείται προς το παρόν με αντιβίωση απ το στόμα, δεν είναι μάλλον ο νοσοκομιακός.

λοιπόν, γραπτή και συνοπτική απάντηση του παθολόγου σε σμσ μου: Όχι, με τίποτα algofren σε άτομα άνω των 80. Σε ερώτηση, αν συστήνει κάποιο άλλο αντιφλεγμονώδες είπε, όχι μόνο depon επιτρέπεται

Το furolin το έδινε η εταιρία αλληγής ουροκαθετήρα σε κάθε αλλαγή, αλλά μας το απαγόρεψε και αυτό ο επαναστατης ουρολόγος.
Άσε, είμαστε σε γενική απαγόρευση.

δηλ εννοείς ότι το παίρνουν πάντα; τεσπα, τι ρωτώ, no go για μας
δεν ειμαι ουρολογος ουτε παθολογος νευρολογια κάνω ειδικοτητα απλά το furolin δεν είναι ακριβως αντιβιωτικό λειτουργεί διαφορετικά είναι ήπιο. Αν υπάρχει δυσοσμία και επικαθήματα στον ουροσυλέκτη δεν υπάρχει αλλη λυση απο το furolin και συχνές αλλαγές ουροκαθετήρα ειδικα το καλοκαιρι

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Περαστικά της εύχομαι....

Μου είχαν δώσει πριν χρόνια μια 6μηνη θεραπεία με ένα χάπι την ημέρα...
Δεν μπορώ ν το θυμηθώ δεν τα πάω καλά και με τα χάπια...
Ήταν πάντως χάπι που ανέπτυξα ανθεκτικοτητα απ ότι μου εξηγούσε ο ουρολογος μου ..
Δεν ξέρω αν βοήθησε αλλά από τότε δόξα το θεό δεν έχω τόσο ευαισθησία...
Ακόμα και ουρολοιμωξεις που η γυναίκα και από την θάλασσα παθαίνει εγώ από τότε σπανιότατα...

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.
δεν ειμαι ουρολογος ουτε παθολογος νευρολογια κάνω ειδικοτητα απλά το furolin δεν είναι ακριβως αντιβιωτικό λειτουργεί διαφορετικά είναι ήπιο. Αν υπάρχει δυσοσμία και επικαθήματα στον ουροσυλέκτη δεν υπάρχει αλλη λυση απο το furolin και συχνές αλλαγές ουροκαθετήρα ειδικα το καλοκαιρι
να σου πω τις γνώσεις μου, ως συγγενής ανθρώπου με μόνιμο καθετηρα:
η οσμή δε μας πολυπειράζει, κλεισμένα είναι. Ε, τσίσα είναι, μια οσμή θα την έχουν. Πολύ νερό πίνει και υποχωρεί η οσμή
Για τα επικαθήματα υπάρχει ένα μυστικό, που μας έδωσε ο επαναστάτης γιατρός μας. Κάθε μέρα να πίνει ένα ποτήρι νερό (ή και με λίγο χυμό εμπορίου για γεύση, βαζω εγώ) με μια κουταλιά κοφτή σόδα. Όλα διαλύονται και καθαρίζουν.

fockos

Επιφανές μέλος

να σου πω τις γνώσεις μου, ως συγγενής ανθρώπου με μόνιμο καθετηρα:
η οσμή δε μας πολυπειράζει, κλεισμένα είναι. Ε, τσίσα είναι, μια οσμή θα την έχουν. Πολύ νερό πίνει και υποχωρεί η οσμή
Για τα επικαθήματα υπάρχει ένα μυστικό, που μας έδωσε ο επαναστάτης γιατρός μας. Κάθε μέρα να πίνει ένα ποτήρι νερό (ή και με λίγο χυμό εμπορίου για γεύση, βαζω εγώ) με μια κουταλιά κοφτή σόδα. Όλα διαλύονται και καθαρίζουν.
θα το δοκιμασω ευχαριστώ, λογικα το μυστικο βρισκεται στη σοδα

touvlo

Διάσημο μέλος

touvlo

Διάσημο μέλος

ρε παιδιά, παρατήρησα στη σύντομη επίσκεψή μου στα μέρη μου, πως όλοι αυτογιατροπορεύονται.
Λέει ο ξέδερφός μου, <πονά η μέση μου. Θα πάρω αυτό το φάρμακο και αν δεν περάσει θα κάνω ακτινογραφία>. Λέω, <ρε ξάδερφε, εγώ θα έλεγα, βάλε μια θερμοφόρα και αν δεν περάσει , πήγαινε σε γιατρό, να σου πει, τι θα κάνεις. Το φάρμακο μπορεί να έχει παρενέργειες, θα σου πει ο γιατρός. Και στην ακτινογραφία, τι θα καταλάβεις; Μήπως μπορείς να κάνεις διάγνωση ή θεραπεία;> .
Και να πεις, πως τσιγκουνεύεται; Άντε λίγο παραπάνω θα στοιχίσει, γιατί ο γιατρός θα γράψει τα φάρμακα και τις εξετάσεις. Έτσι τα πληρώνει μόνος......
Ξέρεις πόσες φορές έπεσα έξω στις διαγνώσεις μου;
Μια φορά πονούσα πολύ στο δεξί μέρος της μέσης. Λέω <είναι νεφρό>. Πήγα γιατρό, διαπίστωσε πως ήταν μυικός πόνος
Άλλη φορά, φουσκωνε ένα εξόγκωμα στην βουβωνική χώρα. Διάγνωσα <βουβωνοκήλη>. Πήγα γιατρό, ήταν πρησμένος αδένας, γιατί περνούσα έρπη ζωστήρα και <<πάλευε>> ο οργανισμός.

adams33

Δραστήριο μέλος

Εδώ καλή μου δίνουν ζαναξ και αντικαταθλιπτικα από ένα τηλέφωνο και από το ίντερνετ και ο άλλος τα λαμβάνει..

Αυτό για την μέση είναι πταισμα..

Για την μέση είναι λογικο ...στο γιατρό να πας θα σου πει πάρε παυσίπονο και κάνε μαγνητική η ακτινογραφία και βλέπουμε..

Οπότε στη παρούσα φάση γλυτώνεις την πρώτη επίσκεψη τίποτε άλλο.
Την ακτινογραφία γιατρός θα στην δει ..

Τακτική ειναι στην αρχή το παλεύεις μόνος σου μόλις δεις τα σκούρα πας στο γιατρό...

Έπειτα εντάξει μην δαιμονοποιουμε και τα παυσίπονα τώρα..Μακάρι όλα να παιρνουσαν με θερμοφόρες κάνεις μας δεν λάμβανε χάπι. Ειναι και πόσο ανθεκτικός είσαι στον πόνο νομίζω.

touvlo

Διάσημο μέλος

Για την μέση είναι λογικο ...στο γιατρό να πας θα σου πει πάρε παυσίπονο και κάνε μαγνητική η ακτινογραφία και βλέπουμε..
¨Εστω και έτσι, αυτός θα πρέπει να ορίσει ποια εξέταση, απ τις δυο που είπες, θα τον βοηθήσει για να σε θεραπεύσει. Και η πρώτη επίσκεψη θα πάει πακέτο με τη συνταγογράφηση της εξέτασης, που θα γίνει στοχευμένα. Δηλ δεν είναι πεταμένη επίσκεψη.
Το παυσίπονο, άντε καλά. Το αντιφλεγμονώδες όμως, είδες πόσες παρενέργειες έχει; Και πόσα και πόσο καιρό; Και αν δε σε πιάσει; Στο γιατρό θα πας με φυσική παρουσία, όχι τηλέφωνο
Συμφωνώ, πως αρχικά το παλεύεις μόνος, αλλά αν ξέρεις. Αρχικά με βοτάνια, θερμοφόρες και παυσίπονα το πολύ ως εκεί.

adams33

Δραστήριο μέλος

¨Εστω και έτσι, αυτός θα πρέπει να ορίσει ποια εξέταση, απ τις δυο που είπες, θα τον βοηθήσει για να σε θεραπεύσει. Και η πρώτη επίσκεψη θα πάει πακέτο με τη συνταγογράφηση της εξέτασης, που θα γίνει στοχευμένα. Δηλ δεν είναι πεταμένη επίσκεψη.
Το παυσίπονο, άντε καλά. Το αντιφλεγμονώδες όμως, είδες πόσες παρενέργειες έχει; Και πόσα και πόσο καιρό; Και αν δε σε πιάσει; Στο γιατρό θα πας με φυσική παρουσία, όχι τηλέφωνο
Συμφωνώ, πως αρχικά το παλεύεις μόνος, αλλά αν ξέρεις. Αρχικά με βοτάνια, θερμοφόρες και παυσίπονα το πολύ ως εκεί.
Τα αντιφλεγμονώδες είναι κόμματι της ζωής μου τα λατρεύω χωρίς αυτά δεν ζω .. :)

Είναι τα μόνα που με πιάνουν στις δύσκολες μέρες μας και δεν έχω πάθει τίποτα. Τρώω ένα καλό γεύμα μαζί και το γιαουρτάκι μου και όλα μια χαρά.
Συγνώμη αλλά δεν παλεύεται η ημικρανία της περιόδου και από εκεί που είναι να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο να ηρεμήσω λαμβάνω ένα και είμαι άλλος άνθρωπος!!!

Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι λίγο κατά των φαρμάκων;
Φοβάσαι για παρενέργειες;
Κάνω λάθος;

touvlo

Διάσημο μέλος

Τα αντιφλεγμονώδες είναι κόμματι της ζωής μου τα λατρεύω χωρίς αυτά δεν ζω .. :)

Είναι τα μόνα που με πιάνουν στις δύσκολες μέρες μας και δεν έχω πάθει τίποτα. Τρώω ένα καλό γεύμα μαζί και το γιαουρτάκι μου και όλα μια χαρά.
Συγνώμη αλλά δεν παλεύεται η ημικρανία της περιόδου και από εκεί που είναι να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο να ηρεμήσω λαμβάνω ένα και είμαι άλλος άνθρωπος!!!

Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι λίγο κατά των φαρμάκων;
Φοβάσαι για παρενέργειες;
Κάνω λάθος;
δεν κάνεις λάθος.
Α, τελείωσα και την αντιβίωση για το εμφύτευμα! Γιούπιιιιιιιι!!
Τα αντιφλεγμονώση πάντως με μέτρο πρέπει. Καταστρέφουν νεφρά, έχω διαβάσει.
Χαχα και μια και λες για περίοδο: εκεί έχουν εφαρμογή οι θερμοφόρες στην κοιλίτσα και τα ζεστά τσαγάκια.

adams33

Δραστήριο μέλος

δεν κάνεις λάθος.
Α, τελείωσα και την αντιβίωση για το εμφύτευμα! Γιούπιιιιιιιι!!
Τα αντιφλεγμονώση πάντως με μέτρο πρέπει. Καταστρέφουν νεφρά, έχω διαβάσει.
Χαχα και μια και λες για περίοδο: εκεί έχουν εφαρμογή οι θερμοφόρες στην κοιλίτσα και τα ζεστά τσαγάκια.
Μια χαρα οπότε τώρα μπορείς να ηρεμήσεις!!!

Τις ξέρω τις θερφοφορες μακάρι να με έπιανε και στην ημικρανία και πίστεψε με δεν θα είχα κανένα θέμα να κυκλοφορώ και με μια τέτοια στο κεφάλι μου αν ήταν να νιώθω ανακούφιση και να μην θέλω να βγάλω το μάτι μου :P

Ναι το ξέρω έχω διαβάσει και εγώ τις παρενέργειες αλλά έχω επιλέξει να πάω από νεφρό πάρα από το να βαράω το κεφάλι μου στο τοίχο :D

Δεν νομίζω με ένα δύο τον μήνα να πάθουν τα νεφρά, πιστεύω αυτά τα λένε για συστηματική μακροχρόνια χρήση.

touvlo

Διάσημο μέλος

Εδώ καλή μου δίνουν ζαναξ και αντικαταθλιπτικα από ένα τηλέφωνο και από το ίντερνετ και ο άλλος τα λαμβάνει..

Αυτό για την μέση είναι πταισμα..

Οπότε στη παρούσα φάση γλυτώνεις την πρώτη επίσκεψη τίποτε άλλο.
Την ακτινογραφία γιατρός θα στην δει ..

Τακτική ειναι στην αρχή το παλεύεις μόνος σου μόλις δεις τα σκούρα πας στο γιατρό...

Έπειτα εντάξει μην δαιμονοποιουμε και τα παυσίπονα τώρα..Μακάρι όλα να παιρνουσαν με θερμοφόρες κάνεις μας δεν λάμβανε χάπι. Ειναι και πόσο ανθεκτικός είσαι στον πόνο νομίζω.
Καλά που πήγε ο ξαδερφούλης στο γιατρό. Τον έστειλε για αξονική και του βρήκε αιτίες για τον πόνο. Προς το παρόν του έδωσε ένα δυνατό παυσίπονο. Έπειτα, θα δει. Κάποια άσκηση ή φυσιοθεραπεία σίγουρα. Χαλάλι το 50άρι λέω γω. Το φάρμακο που πήρε μόνος του, δεν ήταν μάλλον το κατάλληλο. Τώρα που τα λέγαμε, είχε συνέλθει λίγο

touvlo

Διάσημο μέλος

παίδες, επανέρχομαι στα αντιβιωτικά.
Μήπως δημιουργούν παρενέργειες και μετά τη λήξη της θεραπείας;
Πήρα τελευταία δόση Τρίτη βράδυ. Μέχρι τότε έπαιρνα και το ουλτρα λεβούρ κάθε μεσημέρι και έτρωγα και δυο γιαουρτάκια κάθε μέρα παραδοσιακά.
Από Τετάρτη κόπηκαν όλα.
Από Πέμπτη, έχω κάτι σα ..... διάρροια. Όχι ανησυχητική, αλλά με βάζει σε απορία. Είναι τώρα 5 μέρες.
Στη διάρκεια της θεραπείας, πήγε καλά
@γιαννης_00 , έχεις κάποια ιδέα; Να ανησυχήσω;
Αρχικά σκέφτηκα, πως ήρθα σπιτάκι μου και χαλάρωσα. :angel:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
παίδες, επανέρχομαι στα αντιβιωτικά.
Μήπως δημιουργούν παρενέργειες και μετά τη λήξη της θεραπείας;
Ναι.
Να πάρεις προβιοτικά, γυναικολογικά προβιοτικά και από στόματος για να αποφύγεις την καντιντίαση.

Επίσης πολλά γιαούρτια και κεφίρ θα σε βοηθήσουν.

Αυτά βέβαια έπρεπε να τα έκανες και στη διάρκεια της θεραπείας αλλά φαντάζομαι ενα προβιοτικό στο έδωσε.

touvlo

Διάσημο μέλος

Ναι.
Να πάρεις προβιοτικά, γυναικολογικά προβιοτικά και από στόματος για να αποφύγεις την καντιντίαση.

Επίσης πολλά γιαούρτια και κεφίρ θα σε βοηθήσουν.

Αυτά βέβαια έπρεπε να τα έκανες και στη διάρκεια της θεραπείας αλλά φαντάζομαι ενα προβιοτικό στο έδωσε.
ευχαριστώ. Πήρα βέβαια, όσες μέρες πήρα αντιβίωση. Μου περίσσεψαν 2 κάψουλες. Μόλις πήρα τη μια, αύριο την άλλη και από μεθαύριο γιαουρτάκια.

touvlo

Διάσημο μέλος

Οι εντερικές ανωμαλίες συνεχίζονται με σκαμπανευάσματα και πήγα στη γιατρό σήμερα.
Μου είπε πως απ την αντιβίωση δημιουργήθηκε αυτή η ανωμαλία, γιατί κάποια βακτήρια μου χάλασε.... μη σας πω αντιεπιστημονικές λέξεις, αλλά η χλωρίδα του εντέρου διαταράχτηκε. Θα κάνω κάποια εξέταση και μου έδωσε perenterol. Μου είπε, μέχρις ώτου να ομαλοποιηθεί πάλι, να μην τρώω μπαχαρικά, βαριά φαγητά, καφτερά, όσπρια.
Αυτά τα τα ακούτε εσείς οι γιατροί που δίνετε αντιβιωτικά αβέρτα. Εγώ το φοβήθηκα, πως θα με πειράξει, αλλά ποιος με άκουγε......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια