Εμένα μου αρέσει πολύ η Πελοπόννησος γιατί είναι και κοντά και έχεις πολλές επιλογές όπως το Ναύπλιο, η Κυπαρισσία, η Μεσσηνιακή Μάνη (Στούπα), Διακοφτό κ.α.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Δεν ειχα παει, και ετυχε να παω πριν μερικες μερες (δυστηχως για δουλεια) και παρατηρησα οτι εχει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ & ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ θαλασσα, και πολυ ωραιο κοσμο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Ο λόγος που με ενδοιαφέρει είναι ότι σπίτι δεν γουστάρω σκ με γονείς. Δεν γίνεται σαββάτο πρωί να σκέφτομαι γιατί δεν δουλέυω.
Εγώ έχω πάει Άστρος Κυνουρίας πιο κάτι από το Ναύπλιο (40 κμ 30 λεπτά) σε κατασκήνωση που ήταν αρκετά καλή!!
Επίσης θέλω να πάω για την πόρωση στο καμπινγ του Αλεποχωρίου για κάτι κοντινό
Και πολύ κυρηλέ για μένα (που ίσως γίνει αυτό το ΣΚ) είναι κάποιο καμπινγκ κοντά στην Καλόγρια Αχαίας που είναι 250χμλ από αθήνα αλλά σε γρήγορο δρόμο μονό λίγο σφάχτη.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes:Όπως επίσης πολύ καλές επιλογές είναι και ο Ωρωπός αλλά και η Χαλκίδα! Να σας πω την αλήθεια προτιμώ να μπαίνω σε μια παντόφλα και σε μισή ωρίτσα να είμαι στην Αίγινα!!!
παντόφλα και μισή ώρα δε πάνε μαζί

δελφίνι και μισή ώρα παει

tsus
Δραστήριο μέλος

BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από tsus:Γιατι δεν πεταγεστε μεχρι την ΡΟΔΟ να σας φιλοξενησω???
Σωστός ο τσους.

Για περάστε από τη Ρόδο να σας φιλοξενήσουμε.

Και για να μη βγούμε εκτός θέματος, για δοκιμάστε και τη Λιβαδειά. Είναι 1 ώρα κ 15 λεπτά από την Αθήνα και πιστεύω ότι θα μείνεται ικανοποιημένοι.

Μην ξεχάσετε να φάτε σουβλάκια ε;

Demelene
Διάσημο μέλος

ήταν παω αυτό το Σκ αλλά έλεος κόκαλα έχει η ιστορία!Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR:Σωστός ο τσους.![]()
Για περάστε από τη Ρόδο να σας φιλοξενήσουμε.Κι ο Κρόνος στο κόλπο είναι.
Και για να μη βγούμε εκτός θέματος, για δοκιμάστε και τη Λιβαδειά. Είναι 1 ώρα κ 15 λεπτά από την Αθήνα και πιστεύω ότι θα μείνεται ικανοποιημένοι.![]()
Μην ξεχάσετε να φάτε σουβλάκια ε;![]()
Συνεπώς καμπινγκ στα Νιφορεικα αχαιας με μπάνιο στην Καλόγρια!
Τα λέμε από δευτερα!

Αρχική Δημοσίευση από bunny:παντόφλα και μισή ώρα δε πάνε μαζί
δελφίνι και μισή ώρα παει![]()
Μικρό μου λαγουδάκι, η Σουβάλα τόσο είναι

Demelene
Διάσημο μέλος

Σαββάτο ξεκινάμε για κατασκήνωση Νιφορεΐκα ΑΧΑΙΑΣ με σκοπό για μπανάκια στην Καλόγιρα,Λακόπετρα ίσως και Γιαννισκάρι! Αλλά το camping έχει κλείσει εδώ και 10 χρόνια! Συνεπώς πάμε μπανάρα Καλόγρια καπάκι και μετά ευελπίστουμε ότι του Κάτω Αλισσού θα είναι ανοιχτό! Πράγματα Πάτρα βράδυ και ΡΙΟ όπου η ξενέρα και επιστροφή Αλισσό. Κυριακή Καλόγρια - φαγητό στο Λάπα στον Μίτσο (το έχει χαλάσει) και επσιτροφή. Στο γυρισμό για να μην φάμε κίνηση (22:00) στην Κορίνθου Αθηνών στάση στον Κουρσάρο του Διακοπτού όπου τρελό οφθαλμόλουτρο. 23:15 περνάμε από Κόρινθο και τρώμε ένα σιμιωτόν κάτι χιλιόμετρα μετά τα διόδια!!!! Με τα πολλά και ύστερα από delivery στα Β.Προάστεια και Αττική 2 μπήκα στο σπίτι!
Απολογισμός 700χλμ
Έχετε χάρη που μένω με τους γονείς μου και δεν γουστάρω να ξυπνάω και να σκέφτομαι γιατί δεν δουλεύω?? Και επίσης 150χλμ ψάθα πήγαινε έλα για ένα μπανάκι είναι πολλά!
Τώρα σχεδιάζουμε επόμενο ΣΚ! Καμιά ιδέα?
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes:Μικρό μου λαγουδάκι, η Σουβάλα τόσο είναι![]()
![]()
όχι με παντόφλα, με τα άλλα τα κλειστα άσε που πλεον δνε βάζουν παντόφλες
αλλά Σουβάλα δεν λέει

crazyhelen
Διάσημο μέλος

nikipor
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.