Subject to change
e-steki.gr Founder

Εσείς ξεκινάτε ποτέ κουβέντα με αγνώστους; Αν είστε υποχρεωμένοι να μείνετε λίγη ώρα δίπλα σε κάποιον (στο ταμείο της τράπεζας, του σούπερμάρκετ, στο περίπτερο, στην ουρά για το ΑΤΜ κλπ κλπ) θα του πείτε ποτέ κάτι παραπάνω απο τα τυπικά (πχ στο ταμείο τα τυπικά είναι "τι οφείλω" "τόσα" "ορίστε" "ευχαριστώ") ή είστε απο τους πιο σιωπηλούς;
Εσάς σας ενοχλεί να σας μιλάνε άγνωστοι; Δεν μιλάω μόνο για κανονική κουβέντα αλλά ακόμα και για κάποιο σχόλιο παραπάνω, κάποιο αστείο πχ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαι και τσίρκο, μια χαρά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μέχρι και κινητό πήρα στο τέλος της συζήτησης.

Asterismos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά γενικά ... τπτ

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Στο άσχετο δεν μιλάω σε κανένα αλλα αν υπάρχει η αφορμή γιατί όχι αλλα ως εκεί.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

1) Να έχω τα κέφια μου
2) Να μου κάνει κλικ η φάτσα του/της
3) Να μην υπάρχει καμία πιθανότητα καμακίου!
Vkey
Επιφανές μέλος

Το να πιάσω όμως κουβέντα σε άγνωστο επειδή περιμένω λεωφορείο ή ταξιδεύω...μπαααααα....βαριέμαι! Εκτός αν ξεκινήσει ο άλλος κουβέντα... Μόνο μια φορά το έκανα γιατί είχα ξεχάσει το mp3 player μου

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Βρε δεν εννοώ για πέσιμο!!!Α, όταν είναι εμφανίσιμη κοπελιά κι η συνθήκες βοηθούν πάντα.![]()
Μέχρι και κινητό πήρα στο τέλος της συζήτησης.![]()
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Βρε δεν εννοώ για πέσιμο!!!
Ο Γιώργος δεν κατάλαβε το θέμα του post και νομίζει οτι γράφει στο "Πως να πιάσετε γκόμενα".

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Α, όταν είναι εμφανίσιμη κοπελιά κι η συνθήκες βοηθούν πάντα.![]()
Μέχρι και κινητό πήρα στο τέλος της συζήτησης.![]()
Κλέφτη................
Να το δώσεις πίσω!

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Στην τράπεζα, στο σούπερ μάρκετ, στα καταστήματα, μέχρι και στο φανάρι για τους πεζούς.
Πολλές φορές μάλιστα έχει τύχει να προχωρήσει η γνωριμία μας και να δημιουργηθεί μια πολύ καλή, διαχρονική και βαθειά φιλία από το τίποτα.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Και με εντελώς άσχετους έχω μιλήσει. Και με παππούδες και με γιαγιάδες. Εστίασα σε μία περίπτωση όμως.

underwater
Περιβόητο μέλος

Όταν μυριστώ πέσιμο 3 θα παίξουν: Ή μου αρέσει και φλερτάρω, ή δεν μου αρέσει αλλά είναι συμπαθής οπότε θα πω κανά αστείο ή αν είμαι ντάουν θα φλερτάρω πάλι(

kristalia
Νεοφερμένο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Πιάνω ολόκληρη κουβέντα με τον οποιοδήποτε, αρκεί :
1) Να έχω τα κέφια μου
2) Να μου κάνει κλικ η φάτσα του/της
3) Να μην υπάρχει καμία πιθανότητα καμακίου!
Μέσα στο μυαλό μου είσαι μπράβο, και στο ταμείο πάντα θα ρωτήσω τι κάνει ή είστε σούπερ, και πάντα εισπράτω ένα χαμόγελο

Subject to change
e-steki.gr Founder

Συνεχίζει η κουβεντούλα μέχρι σήμερα;; Δεν πιάστηκε το στόμα σου;Ναι, γενικώς παντού πιάνω κουβεντούλα χωρίς κανένα πρόβλημα ....... Μάλιστα μια απο αυτές ξεκίνησε σε ένα περίπτερο το 1992 και συνεχίζει μέχρι σήμερα !!!!!![]()
![]()

kristalia
Νεοφερμένο μέλος

Poniro Ksotikouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- paolo1
- johnsala
- Requiem
- giannhs2001
- Wanda
- Δροσουλίτης
- Paragontas7000
- charmander
- ggl
- Memetchi
- Γατέχων
- rafaela11
- Scandal
- Kate1914
- χημεια4λαιφ
- fmarulezkd
- taketrance
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Εριφύλη
- Libertus
- Wonderkid
- eukleidhs1821
- Malluna
- marww
- camil
- ROM32
- touvlo
- alexd99
- Stelios725
- ag97
- Meow
- Maraki4you
- jj!
- Joji
- User2350
- Μαυρίκιος
- italian
- fourkaki
- Ωρορα
- tsiobieman
- J.Cameron
- Athens2002
- Unboxholics
- Αντικειμενικός
- Εχέμυθη
- sokliap
- MarcoReus
- Μορτάκι
- louminis
- Serotonin
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.