Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Μόνο σε κανά γιούφτο μιλάω εδώ, αλλά και αυτός δεν καταλαβαίνει Ελληνικά

Τώρα αν είμαι πουθενά αλλού όπως Πάτρα, Πύργο κτλ μιλάω μόνο σε κοπέλες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

suspiria
Διάσημο μέλος

μπορώ να θυμηθώ ένα ατυχές τέτοιο περιστατικό, άξιο αναφοράς

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Mήτσε γι' αυτό έρχεσαι τόσο συχνά Πάτρα; Για να μας πάρεις τις γυναίκες;Μιλάω... Αλλά όχι σε Έλληνες που κατοικούν στο χωριό μου[ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ]
Μόνο σε κανά γιούφτο μιλάω εδώ, αλλά και αυτός δεν καταλαβαίνει Ελληνικά....
Τώρα αν είμαι πουθενά αλλού όπως Πάτρα, Πύργο κτλ μιλάω μόνο σε κοπέλες![]()

Πάντως πολλές από τις απαντήσεις που έχουν δωθεί παραπάνω, απαντούν και σε ένα διάλογο που είχα με δυο τρεις φίλες σε ένα άλλο thread σχετικά με το πόσο εύκολο είναι να ανοιξει κανείς τον κύκλο του.

Τωρα για πιο καθημερινες καταστασεις, μπα, δεν πολυπιανω κουβεντα με αγνωστους. Αλλα με κανατε να το σκεφτω και ισως να εχει πλακα, οποτε θα προσπαθησω να ειμαι πιο ανοιχτη.

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

οπουδηποτε κι αν βρεθω οποτεδηποτε...θα πιασω κουβεντα με τον διπλανο μου...

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Με παραξένεψε όμως το γεγονός ότι πολλές δε μιλάτε σε αγνώστους εάν πρόκειται για "πέσιμο". Δηλαδή μόνο από φιλικό/οικογενειακό περιβάλλον έχετε κάνει σχέσεις? Που νομίζετε ότι έχει τις ρίζες του αυτή η συμπεριφορά? Δυσκολία εμπιστοσύνης σε ξένα πρόσωπα? Φόβος? Μανία?
Ίσως να αξίζει θέμα από μόνο του αυτό το ερώτημα.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως θα συμφωνήσω απόλυτα (για πρώτη ίσως φορά

Με παραξένεψε όμως το γεγονός ότι πολλές δε μιλάτε σε αγνώστους εάν πρόκειται για "πέσιμο". Δηλαδή μόνο από φιλικό/οικογενειακό περιβάλλον έχετε κάνει σχέσεις? Που νομίζετε ότι έχει τις ρίζες του αυτή η συμπεριφορά? Δυσκολία εμπιστοσύνης σε ξένα πρόσωπα? Φόβος? Μανία?
Ίσως να αξίζει θέμα από μόνο του αυτό το ερώτημα.
roumana
Διάσημο μέλος

Αν είσαι ελεύθερη και ο τύπος είναι κούκλος ή έξυπνος( ή και τα δυο μαζί) δεν σε χαλαει να σε φλερτάρει…αρα...

Δεν μιλαω σε αγνώστους πέραν τα τυπικά. Εσείς (στο φόρουμ) αποτελείτε εξαίρεση.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Γενικά, ναι, μου είναι ιδιαίτερα εύκολο να μιλήσω με τον οποιονδήποτε οπουδήποτε

thodoris28
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ανάλογα το πώς ορίζει βέβαια κανείς το.. "άγνωστος". Για μένα πολύυυυυ λίγα άτομα είναι "άγνωστοι".

edit: μες στο μυαλό μου ήσουν.
Εσείς (στο φόρουμ) αποτελείτε εξαίρεση.![]()
OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης το ότι όλοι μας απαντάμε σε άτομα που δεν τα 'χουμε ξαναδεί στη ζωή μας σημαίνει "ναι".
Ανάλογα το πώς ορίζει βέβαια κανείς το.. "άγνωστος". Για μένα πολύυυυυ λίγα άτομα είναι "άγνωστοι".![]()
Κύριε προεδρικέ προθυπουργέ μου, α μας βολέψεις και εμάς σε μια καλή θεσούλλλα, εεεεεεεεεεεεεε????????

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

μίλησα σε έναν που μιλούσε με τον φίλο του,
στο καράβι της γραμμής (δε λέω ποιας μη προδωθώ

και κόμπαζε για τις ερωτικές του κατακτήσεις,
βήχοντας λοιπόν συγχρόνως φωνάζω
"Βασιλάκης ο εκπορδητής".
Βρέχει, είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε γνώρισα (ασχετο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

Μιλάτε με αγνώστους;
Μονίμως..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- paolo1
- johnsala
- Requiem
- giannhs2001
- Wanda
- Δροσουλίτης
- Paragontas7000
- charmander
- ggl
- Memetchi
- Γατέχων
- rafaela11
- Scandal
- Kate1914
- χημεια4λαιφ
- fmarulezkd
- taketrance
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Εριφύλη
- Libertus
- Wonderkid
- eukleidhs1821
- Malluna
- marww
- camil
- ROM32
- touvlo
- alexd99
- Stelios725
- ag97
- Meow
- Maraki4you
- jj!
- Joji
- User2350
- Μαυρίκιος
- italian
- fourkaki
- Ωρορα
- tsiobieman
- J.Cameron
- Athens2002
- Unboxholics
- Αντικειμενικός
- Εχέμυθη
- sokliap
- MarcoReus
- Μορτάκι
- louminis
- Serotonin
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.