Καλό είναι όταν σε μια σχέση δύο άνθρωποι συνενοούνται και τα βρίσκουν,
οι τριγύρω ψυχολόγοι να έχουν φειδώ στα βαρύγδουπα πορίσματα που βγάζουν...
Το πώς ορίζει ο καθένας την αγάπη, και πώς επιλέγει να την βιώσει
πόση καλούμπα ελευθερίας επιλέγει να αμολύσει,
τί σημαίνει τελικά ¨έχω αυτοπεποίθηση-αυτοεκτίμηση¨ κτλ
είναι θέμα του καθενός ξεχωριστά και των δύο σαν ζευγάρι...
Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός , έτσι διαφορετική είναι και η κάθε σχέση...
Αν ερχόταν ο άνθρωπος ¨μου¨ μετά από 30 χρόνια συμβίωσης και μου έλεγε
¨όσο ήμασταν μαζί, δεν πήγα με άλλη γυναίκα¨
ειλικρινά θα στενοχωριόμουν...
¨ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ;;;;¨
Τώρα αν μια γυναίκα δεν έχει αυτοεκτίμηση μέσα σε όλα αυτά,και....πώς το διάβασα;;; ¨Δεν είσαι Γυναικάρα¨... (αν θυμάμαι το ¨γάμα¨ ήταν κεφαλαίο...) χμ... θα μπορούσα να υποστηρίξω ακριβώς το αντίθετο... αλλά δεν με νοιάζει να μπω σε αυτή τη διαδικασία... Κανέναν δεν έχω κρατήσει δέσμιο να είναι μαζί μου...Αντιθέτως, έχει απεριόριστη ελευθερία για να φύγει...
Το θέμα ξέρετε ποιο είναι; Όταν αφήνεις κάποιον ελεύθερο να φύγει, ή να πάει και να έρχεται,πολύ πιο δύσκολα το κάνει...Πολύ πιο δύσκολα από το αν του έπρηζες τ'αρχ@@@@2, του έψαχνες κινητά και άλλα τέτοια χαριτωμένα...
Με τα ψέματα έχω θέμα... και πλήρη άγνοια,ανικανότητα και άρνηση να ανταπεξέλθω και να τα πω... Στην τελική καταπιέζομαι και δεν ευχαριστιέμαι τίποτα, όταν το κάνω σαν τον κλέφτη και μέσα στα σενάρια και τις δικαιολογίες...
Η ουσία είναι ότι κυκλοφορούν πολλοί άνθρωποι γύρω μας...
Όταν βρισκόμαστε με κάποιον που περνάμε καλά, υπάρχει συννενόηση και κοινοί κώδικες επικοινωνίας, οι τριγύρω δεν έχουν και πολύ λόγο και εξουσία πάνω σε αυτό...
Ας κοιτάξουν τη σχέση τους, και καλά να 'μαστε όλοι....
υγ1 όσο για το πώς θα συμβούλευα την κόρη μου να είναι στις ερωτικές σχέσεις της... Όπως νιώθει εκείνη καλά και ευτυχισμένη...
Αυτό που θα με ενδιέφερε θα ήταν να γίνει ένας άνθρωπος που θα αγαπάει τον εαυτό της , όχι εγωκεντρικά, αλλά σε συνάρτηση και σχέση με τους γύρω της...
υγ2 επειδή με λέξεις και έννοιες όπως ¨αυτοεκτίμηση, ελευθερία, αγάπη, ελευθερία, φεμινισμός,¨
(δύσπεπτες και ευρείες γενικώς, και ειδικά στα λόγια και στα λεγόμενα κρατάω απόσταση ασφαλείας...) ο καθένας μπορεί να κάνει το δικό του κέντημα , ας το κάνει ρε παιδιά για τον εαυτό του... πρέπει ντε και καλά να κάνουν μαθηματα και στους γύρω πώς πρέπει να κεντήσουν;;;;