Aστο βρε Λια...δεν πειραζει.Οποιος θελει να δει, το ποιος εχει τροπους και ξερει να κανει σοβαρη κουβεντα χωρις να προκαλει flames και να προσβαλει το συνομιλητη του, φαiνεται. Μιλησες ασχημα, ειδες οτι αλλαξε το υφος μου και ενοχληθηκα και στο ειπα, συνεχισες, και τωρα πας να βγεις και απο πανω. Οκ.
Και οταν δεις τα σκουρα, πιανεις την ευκολη καραμελα της αφ'υψηλου απαξιωσης... και τοτε θυμασαι οτι "εχεις να ασχοληθεις με σοβαροτερα πραγματα"

Θα σε συμβουλευα να υοθετεις τις
καλες συνηθειες που βλεπεις γυρω σου, οχι τις κακες. Κουβεντα κανουμε, και μια χαρα συννενοηθηκαμε (εκτος απο ενα σημειο). Απο κει και περα, οταν μιλας ασχημα και φερνεις σε αμυνα το συνομιλητη σου, χαλας το κλιμα. Φυσικα, φταιω και αυτη τη φορα εγω, και συ εισαι αψογη...
Ζήσε τη ζωή σου όπως πιστεύεις, ζω κι εγώ τη δική μου όπως πιστεύω και όλα καλά.
Αυτο εννοειται. Εδω ηρθαμε (εγω περαστικος) για συζητηση, αλλά μαλλον καποιοι ερχονται για να ξεδωσουν κιολας. Ειναι αστειο να λεμε οτι καποιος ειναι ανυχτομυαλος, ...αλλα μολις ακουσει αλλη αποψη ή στριμωχτει καπου σε μια κουβεντα, να αρχισει να μιλαει ασχημα. Και αν το κανεις...οκ, το κανες...αλλα οχι να βγεις και απο πανω κιολας. Tουλαχιστον εχε το θαρρος να αναλαμβανεις και τις ευθυνες σου , αντι να πετας λασπη δημοσιως.
Εγω παντως σιγουρα λυπαμαι που μου δειχνεις οτι δε μπορεις/θελεις να μου φερθεις οπως σου φερομαι.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Παντως τα τελευταια χρονια γινονται μελετες πανω σε ορμονες και γονιδια που φαινεται να επηρεαζουν την μονογαμια, την προσκολληση, την συντροφικοτητα κλπ.. (σε μια μελετη φανηκε οτι απλα αυξανοντας μια φυσιολογικη ορμονη ειδους ποντικού, στρεφονταν προς μονογαμικοτητα. Μια αλλη, βρηκε καποιο γενετικο υλικό του οποιου η παρουσια ή απουσια είχε συσχετιση με το ποσο ευκολα μπορουσαν να συναψουν σχεση μονογαμικου τυπου). Θα εχει ενδιαφερον το τι θα προκυψει τελικα.