Isiliel
Επιφανές μέλος

Όποιος ξέρει, μπορεί να μας γράψει οτιδήποτε σχετικό με τάσεις και ρεύματα, να μάθουμε κι εμείς οι υπόλοιποι.
Θα ξεκινήσω το θέμα με μια υπέροχη βιβλιοθήκη που εκμεταλεύεται έξυπνα και λειτουργικά το χώρο, ενώ αποτελεί υπέροχη γωνιά για διάβασμα, με παντοφλίτσες και ζεστή σοκολάτα στο χέρι! (Σχεδιασμός Tom Sloan)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Η δημιουργία του Ολλανδού Roel Verhagen Kaptein είναι πολυμορφική αλλά και πολύ έξυπνη γιατί με αυτόν τον τρόπο ο συγκεκριμένος καναπές δεν πιάνει πολύ χώρο όταν δεν τον χρειαζόμαστε. Τυλίξτε μου έναν για το σπίτι παρακαλώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

(αν είναι βάζετε και την πηγή σας)
Λοιπόν, για να βάλω και εγώ μερικές βιβλιοθήκες:

πηγή (έχει και της Isiliel)
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Tην ερωτεύτηκα!!!! Οι υπόλοιπες υπέροχες αισθητικά αλλά αμα έχεις πολλά βιβλία θες καμια 10ρια από την καθε μια!Ααα, πολύ ωραία! Το θέμα μου!
(αν είναι βάζετε και την πηγή σας)
Λοιπόν, για να βάλω και εγώ μερικές βιβλιοθήκες:
![]()
πηγή (έχει και της Isiliel)

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Isiliel
Επιφανές μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Το κομοδίνο αυτό που μας παρέθεσε παραπάνω η kakerlak ονομάζεται Self Defence Table και χρησιμεύει για αυτοάμυνα εάν σας την πέσουν το βράδυ ληστές!

Αυτό το τραπέζι -από πόστ της kakerlak ξανά- ονομάζεται Digestive Table και πρόκειται στην ουσία για μια κατασκευή που κάνει compost (δηλαδή μετατρέπει τα αποφάγια σε κοπριά, ...με τη βοήθεια σκουλικιών).
Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι!

Isiliel
Επιφανές μέλος

Ποιoς δε θα ήθελε ένα τέτοιο εθιστικό ημερολόγιο...
Βέβαια έχει ένα μειονέκτημα: Κάθε μέρα μπορείς να σκάσεις μόνο ένα...χμμμ

Neraida
Επιφανές μέλος

Διθεσιος καναπες σε ασπρομαυρο μοτιβο...για ενα καθιστικο ο,τι πρεπει!

Neraida
Επιφανές μέλος

Κρεββατοκαμαρα γαλλικου στυλ...

Σε μοντερνο σχεδιο απο ξυλο δρυς...

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Εμείς κ τα γελάδια

Για εξωγήινες στιγμές ξεκούρασης

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Μα βρε Neraida μπαίνεις σε αυτό το χώρο και σου μαυρίζει η ψυχή..
σα νεκροκρέβατο είναι.
Πρακτικά έπιπλα..

Neraida
Επιφανές μέλος

Μα βρε Neraida μπαίνεις σε αυτό το χώρο και σου μαυρίζει η ψυχή..
σα νεκροκρέβατο είναι.
Προσωπικα μου αρεσει πολυ το σκουρο καφε-μαυρο στο επιπλο ειτε αυτο λεγεται κρεββατι ειτε κατι αλλο...
Το συγκεκριμενο μου αρεσει πολυ με τη διαφορα οτι η επιλογη του χρωματος του τοιχου (μαυρο) ειναι ατυχης και ισως αυτο φταιει που σου δινει την εντυπωση αυτη, αν και τη θεωρω υπερβολικη...

Οπως και να εχει, γουστα ειναι αυτα...

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Μωρέ γούστα είναι δεν αντιλέγω και μένα μ αρέσει το μαύρο ξύλο, αλλά δε θα έβαζα σε ένα χώρο χαλάρωσης και μαύρο χαλί και μαύρα φωτιστικά και μαύρη κουβέρτα.Προσωπικα μου αρεσει πολυ το σκουρο καφε-μαυρο στο επιπλο ειτε αυτο λεγεται κρεββατι ειτε κατι αλλο...
Το συγκεκριμενο μου αρεσει πολυ με τη διαφορα οτι η επιλογη του χρωματος του τοιχου (μαυρο) ειναι ατυχης και ισως αυτο φταιει που σου δινει την εντυπωση αυτη, αν και τη θεωρω υπερβολικη...
Οπως και να εχει, γουστα ειναι αυτα...![]()
Αυτά είναι που κάνουν το χώρο τόσο βαρύ και που με τη δική μου αισθητική δεν αρμόζουν σε ένα υπνοδωμάτιο.
Minimal κούνια :

Η διακόσμηση του φτωχού

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.