Δηλαδή αν είχε δύο πέτρες θα την χάλαγε την αλλη και θα επεμενε στο αυτό με τη μια πετρα;

Τεσπά αντε ας ειμαι εντος θεματος ν' απαντήσω--> Το λοιπόν, δεν έχω τέτοια κολλήματα, όλα τα δώρα απο αγαπημένους ειτε μονοπετρα, ειτε διπετρα ειτε απλα, ειτε των χιλιαδων ευρω ειτε χωρις χρηματικη αξια, ειτε χειροποιητα, ειτε μηχανής, ειτε συλλεκτικά, ειτε της μαζας, καλοπροαίρετα και δεκτά είναι.
Για μενα η κινηση και η προθεση μετραει. (τελιτσες- παυλιτσες)..--
Aσε που δεν ειμαι και πολυ παρατηρητικη σε αυτα, με μια γνωστη ειχαμε βγει κι ολο απλωνε το χερι της κι επειτα εσκασε και μου πε μα καλα στραβη εισαι δε βλεπεις τη γκουμουτσα?

Μου κανε προταση! Αλλα γω χαμπαρι δεν ειχα παρει γιατι απλωνε τη χερουκλα! Ριξαμε τρελο γελιο! Γυναικες!

Ουτε και πολυ προσεχτικη θα μελεγες καποτε. Εχω χασει καλο κοσμημα και παει στα διαλα η αξια, αλλα το οτι ηταν δωρο απο πολυ δικο μου που το πας?

Ε απο τοτε προσεχω πολυ!
Μην κανετε -οσες κανετε- ετσι με τα δαχτυλιδια και γενικα με τα υλικα αγαθα, αλλα πραματα μετρανε. Αυτα μπορειτε να τα αγορασετε και μονες σας ευκολα, n'est ce pas? Τα αλλα οχι, n'est ce pas? Βεβαια δεν κρινω αρνητικα οσες θελουν να επιδεικνυουν εστω κι ετσι την ευτυχια τους, αφου αλλωστε αυτο τις κανει χαρουμενες χωρις να ενοχλουν, τι πειραζει? Εμενα παντως δε με πειραζει.
2.θα θεωρούσα προκλητικό στην εποχή που ζούμε να κυκλοφορώ με μια περιουσία πάνω μου
Αυτό ξαναπες το. Πολυ σημαντικό κι οχι απο προκληση μονο προς τον διπλανο, αλλα κι επικινδυνο. Σημερα ο κοσμος εχει λαλησει και δεν ξερεις τις αντιδρασεις του καθενος, γενικα εχουν βγαλει τα ζωωδη ενστικτα τους προς τα εξω, το παρατηρω στους δρομους, αλλοι βριζουν, αλλοι μιλανε μονοι τους, κλοπες, τσακωμοι, χαλιναγωγηση Εαυτού μηδεν. Κι εκδηλωσεις τυπου ''εγω τα χω και σας γραφω στα @@@ μου'' δεν ξερεις τι αντιδρασεις μπορουν να προκαλεσουν.
Η ταπεινοτητα ειναι συνηθως πιο αρεστη και σε βγαζει κι απο αδιεξοδα