Neraida
Επιφανές μέλος
Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα.

29-05-08

14:15
Εγω παντως δε θα μπορουσα να ψηφισω για κατι τοσο γενικο...
Διοτι μπορει να συμφωνω με καποιες διορθωσεις ενω με καποιες αλλες οχι....
Διοτι μπορει να συμφωνω με καποιες διορθωσεις ενω με καποιες αλλες οχι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

29-05-08

14:26
Δε θα με πείραζε να αλλάζετε τη μορφοποίηση, αν έχει κάποιο πρόβλημα.
Αλλα αφήστε τα ορθογραφικά, δε θα ήθελα να τα διορθώνετει.
(ναι, κι όμως, εγώ)
Ωστόσο είναι καλή ιδέα να συνηθίζουμε να λέμε με pm αν κάποιος έχει λάθος.
Αλλα αφήστε τα ορθογραφικά, δε θα ήθελα να τα διορθώνετει.
(ναι, κι όμως, εγώ)
Ωστόσο είναι καλή ιδέα να συνηθίζουμε να λέμε με pm αν κάποιος έχει λάθος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

30-05-08

02:33
Ενταξει δε νομιζω οτι ειναι και τοσο δυσκολο το 2008 να ξερει καποιος να μπει ίντερνετ, να μπει σε φορουμ,..και να μην βρισκει τα pm του! Πρεπει να ναι πολυ δυσχρηστο φορουμ για να συμβει αυτο.Και εν πασει περιπτωσει, δε γινεται να εφαρμοζουμε κατι μονο υπο ιδανικες συνθηκες.Αυτό που λες θα ήταν το ιδανικό, αν το μέλος στο οποίο θα θέλαμε να κάνουμε τη διόρθωση, ήταν "τακτικός" θαμώνας ή/και ήξερε να χρησιμοποιεί σωστά τα εργαλεία του στο forum καθώς και το πως θα βρει πχ τα pm του.

Συμφωνω με Idril (μη το παρεις πανω σου εσυ, απλα με προλαβες ! )
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.041 μηνύματα.

01-06-08

16:01
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο που αφιερώσατε για να εκφράσετε την γνώμη σας, αποτέλεσε ένα σημαντικό παράγοντα στην διαδικασία λήψης της σχετικής απόφασης.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης για το e-steki
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης για το e-steki
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...