Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ίντα
Εκκολαπτόμενο μέλος

εσύ τι προβλέπεις;
Ελπίζω σε νίκη Πορτογαλίας, για την ισπανία δεν θα με χάλαγε και να έχανε. Αν και δεν το κόβω να χάνει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Ελπίζω σε νίκη Πορτογαλίας, για την ισπανία δεν θα με χάλαγε και να έχανε. Αν και δεν το κόβω να χάνει
Και εγώ θέλω Πορτογαλία σε αυτό επειδή δεν έβαλα πρόβλεψη λέω
Ιράν -Πορτογαλία: 1-4

Θέλω Ισπανία παγκόσμια φέτος

Ίντα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο συνηθίζουν να μιλούν για την ψυχική δύναμη. Λοιπόν, εγώ είμαι ο σκληρότερος μάγκας που θα συναντήσετε. Επειδή θυμάμαι πάντα ότι καθόμουν στο σκοτάδι με τον αδερφό μου, τη μητέρα μου και τις προσευχές που λέγαμε, πιστεύοντας ότι θα συνέβαινε το θαύμα. Κι εγώ κράτησα εκείνη την υπόσχεσή μου. Γυρνώντας σπίτι μία μέρα από το σχολείο, είδα την μητέρα μου να κλαίει και τις είπα: “Μητέρα, θα αλλάξουν όλα. Θα δεις. Θα παίξω ποδόσφαιρο στην Αντερλεχτ και θα συμβεί σύντομα. Δεν θα έχεις πλέον να ανησυχείς για τίποτα”.
Ήθελα να γίνω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Βελγίου. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Όχι απλά καλός. Όχι απλά σπουδαίος. Ο καλύτερος. Έπαιζα με τόσο θυμό εξαιτίας πολλών πραγμάτων. Εξαιτίας των ποντικιών που έτρεχαν στο σπίτι μας, επειδή δεν μπορούσα να δω Champions League, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο με κοιτούσαν οι άλλοι γονείς.
Οταν τα πράγματα πήγαιναν καλά, διάβαζα άρθρα σε εφημερίδες και με αποκαλούσαν “Ο Ρομέλου Λουκάκου, ο Βέλγος επιθετικός;”.
Οταν όμως δεν πήγαιναν καλά έγραφαν “Ο Ρομέλου Λουκάκου, ο Βέλγος επιθετικός με καταγωγή από το Κονγκό;”
Πραγματικά επιθυμούσα να ήταν ο παππούς μου εδώ γύρω για να το δει όλο αυτό. Δεν αναφέρομαι στην Premier League. Ούτε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν εννοώ το Champions League, ούτε τα Παγκόσμια Κύπελλα. Θα ήθελα να ήταν εδώ και να δει τη ζωή που έχουμε τώρα. Θα ήθελα να είχα την ευκαιρία για ένα τελευταίο τηλεφώνημα, για να τον ενημερώσω. ''Βλέπεις; Στο είπα. Η κόρη είναι εντάξει. Δεν υπάρχουν αρουραίοι στο διαμέρισμα. Δεν κοιμόμαστε πλέον στο πάτωμα. Δεν υπάρχει πλέον άγχος. Είμαστε καλά τώρα... Δεν χρειάζεται πλέον να τσεκάρουν τις ταυτότητές μας. Ξέρουν τα ονόματά μας...».
Πόσο συγκινητικός ο Lukaku
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

Μια φορά για να γλυτώσουν τους Ισπανούς απ' το ρεζιλίκι (στο μισό εκατοστό offside του Ιράν) και μια πάλι κόντρα στο Ιράν για να βγάλουν πρώτο σκόρερ τον εραστή του Αντώνη Ρέμου!

Να χαίρεστε το VAR και το "καθαρό" ποδόσφαιρο σας βρωμιάρηδες...από εκεί που δε βλέπαμε την ώρα ως πιτσιρικάδες να πάμε στην αλάνα να κλωτσήσουμε καμιά μπάλα μας έχετε κάνει να τη σιχαθούμε!
akikos
Επιφανές μέλος

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Guest 190013
Επισκέπτης

Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος

απλα πρεπει να χρησιμοποιειται σε ολες τις αμφισβητουμενες φασεις π.χ αυτο που εγινε στο σερβια ελβετια εβαλε πολλους σε σκεψεις!
απο εκει και περα δεν υπαρχει λογος για την καθυστερηση
για τις κρισιμες φασεις οπως ακριβως ο εποπτης ειναι υπευθυνος για το οφσαιντ ας ειναι αυτοι στο κουβουκλιο σε συνδυασμο με τον τεταρτο διαιτητη του αγωνιστικου χωρου
και απλα ενημερωνουν τον διαιτητη στην ενδοσυνεννοηση.τσακ μπαμ
δεν χρειαζεται να καλεσουμε πυρηνικους φυσικους απο το caltech για το προφανες
Ίντα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Σήμερα ο μισός μου εαυτός θέλει να κερδίσει η Ισλανδία , και ο άλλος μισός η κροατία :/
ΙΣΛΑΝΔΙΑ

harry akritas
Διάσημο μέλος

Σήμερα ο μισός μου εαυτός θέλει να κερδίσει η Ισλανδία , και ο άλλος μισός η κροατία :/
Σήμερα όλος μου ο εαυτός θέλει να νικήσει η Νιγηρία.

Ίντα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σήμερα όλος μου ο εαυτός θέλει να νικήσει η Νιγηρία.![]()
Χμμμ και εκεί μισή - μισή είμαι

Ίντα
Εκκολαπτόμενο μέλος

harry akritas
Διάσημο μέλος
Ίντα
Εκκολαπτόμενο μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Παμε Γαλλια εσυ θα εισαι πρωταθλητρια κοσμου.
Ίντα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τελικα οι ελληνες παντα θα εχουν κομπλεξ κατωτεροτητας.
Παμε Γαλλια εσυ θα εισαι πρωταθλητρια κοσμου.
το κόμπλεξ κατωτερότητας τώρα που το είδες ρε Φώτη ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.