iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Προσπάθησαμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους και να συζητήσουμε το θέμα, αλλά οι όροι ήταν ελαφρώς εκτός τόπου και χρόνου. Παραδείγματος χάριν, έπρεπε σε κάθε σελίδα του e-steki να εμφανίζεται το λογότυπο τους, να τους παρέχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα λεπτομερή στατιστικά για τα βίντεο που ακούν οι επισκέπτες, με απλά λόγια μου έστειλαν ένα φαιδρό έγγραφο που ήθελαν να το ονομάζουν συμβόλαιο και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την περίπτωση μας.
Δυστυχώς δεν είμαστε διατεθειμένοι να διαπραγματευτούμε τους όρους τους όποτε από σήμερα στην κατηγορία Μουσική δεν θα είναι εφικτή η ενσωμάτωση YouTube videos.
Υ.γ.: Για όσους δεν γνωρίζουν η ΑΕΠΙ είναι:
Αρχική Δημοσίευση από ΑΕΠΙ:Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ) ιδρύθηκε το 1930, σε μια εποχή που ο όρος «πνευματικό δικαίωμα»και η έννοια της προστασίας των πνευματικών δημιουργών ήταν στη χώρα μας πρωτόγνωρα. Μετά από επτά και πλέον δεκαετίες συνεχούς λειτουργίας και αγώνων για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων των δημιουργών μουσικών έργων, η ΑΕΠΙ εκπροσωπεί περισσότερους από 10.000 Έλληνες καθώς και 2.000.000 και πλέον ξένους πνευματικούς δημιουργούς που της εμπιστεύτηκαν το έργο τους και τη διαχείρισή του. Σήμερα στην ΑΕΠΙ AE απασχολούνται 127 εργαζόμενοι, εκ των οποίων 114 στα κεντρικά της γραφεία στο Μαρούσι και 13 στα περιφερειακά της γραφεία. Επίσης, στον οργανισμό μας απασχολούνται 75 άτομα ως τοπικοί αντιπρόσωποι ανά την Ελλάδα αλλά και αρκετοί εποχιακοί συνεργάτες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

-----edit-----
Τελικά το μετάνιωσα!
Απλά να είμαστε κόσμιοι

Isiliel
Επιφανές μέλος

-----edit-----
Τελικά το μετάνιωσα!
Απλά να είμαστε κόσμιοι![]()
Και πολύ καλά έκανες!

Αφού τα παιδιά της μΑχλΕΠΙ μας διαβάζουν, να ξέρουν τουλάχιστον τι γνώμη έχουμε γι' αυτούς.
Επειδή όμως η κοσμιότητα με έχει εγκαταλείψει αυτή τη στιγμή, θα επιστρέψω

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Ανέβασε το "συμβόλαιο" αν δεν εχει σχετικό όρο μέσα που να το απαγορεύει, είμαι περίεργος.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Απαγορευονται και βιντεος απο TED η ισχυει μονο για Tube?
Isiliel
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε λέω τίποτα άλλο
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

δηλαδή θα υπάρχει το τραγούδι απλά ως λινκ ;
Good question!

Γιατί αν παίζει η φάση link, δεν έχασε κι η Βενετιά βελόνι!

Just one click away και το βρήκαμε.

Και αφήστε τους στην ξινίλα τους, μέρες πούναι...

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Εάν τυχών ταυτίζονται οι σκέψεις σας με κάποιο άσμα, αν σας άφησε ο φίλος σας και σιγομουρμουρίζετε κάποιο καψουροτράγουδο, μάλλον θα έπρεπε να πληρώνετε συνδρομή στην ΑΕΠΙ....

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

:vredenpannaga:Εάν τυχών ταυτίζονται οι σκέψεις σας με κάποιο άσμα, αν σας άφησε ο φίλος σας και σιγομουρμουρίζετε κάποιο καψουροτράγουδο, μάλλον θα έπρεπε να πληρώνετε συνδρομή στην ΑΕΠΙ....![]()
υγ απο δω και περα δεν θα χροισιμοποιω ουτε εμοτικονς!! Φοβαμαι!!!!

Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

Και΄λεγα, τι κάνω λάθος,
τι κάνω λάθος,
τι κάνω λάθος...
Δεν πειράζει, λινκ
και νέα καρτέλα..
..Άλλωστε δεν μπορεί
κάπου θα μας χρειαστεί!
Guest 990498
Επισκέπτης

πς: ούπθ άη ντιντ ιτ εγκέν...
...εντ εγκέν.
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

(...) αν σας άφησε ο φίλος σας και σιγομουρμουρίζετε κάποιο καψουροτράγουδο, μάλλον θα έπρεπε να πληρώνετε συνδρομή στην ΑΕΠΙ....![]()
Φέρτε μου να πιω το ακριβότερο πιοτό εγώ πληρώνω τα μάτια π' αγαπώ!

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Ποιος θα φανταζοταν γενικα οτι θεματα οπως το "track of the day" θα κατεληγαν ετσι οπως ξεκινησαν!!
όλα στην ζωή είναι ένας κύκλος φίλε μου , απλά μερικοί χάνονται προσπαθώντας να πάρουνε τις διαστάσεις του και να τον χωρέσουνε σε ένα τετράγωνο
π.σ.1 η περατεία σκοτώνει τους ναυτικούς
π.σ.2 το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά τα τσιγάρα
π.σ.3 δεν υπάρχει ευτυχία αν μερικά πράγματα δεν τα γράφεις στα 3 (σου)
καλό πάσχα .
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Και εγώ που θα ανεβάζω τα αγαπημένα μου τραγούδια, στο φέισμπουκ;
Η πειρατεία σκοτώνει και τις πολυεθνικές εκτός από τους ναυτικούς
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Είναι δλδ το youtube παράνομο? Είναι το να παίρνειw την εικόνα που δίνει το youtube και να την παρουσιάζεις αλλού [οπού είναι εμφανές το λογότυπο του youtube] ?!?
Γιατί το TED που αναφέρατε πιο πάνω διαφέρει?
Που μπλέκεται αυτή η αρχή? Δλδ το youtube πληρώνει σε αυτήν την ΑΕΠΙ [πρώτη φορά την ακουσα μόλις τώρα

Τι χάνω ρε παιδιά βοηθήστε λίγο

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το πρόβλημα τους είναι ότι η αναπαραγωγή γίνεται από το site, δλδ οι χρήστες πατούν play και κάθονται στο site μας. Στο συμβόλαιο δεν αναγράφει κάτι τέτοιο ... ο υπάλληλος στο τηλέφωνο με ενημέρωσε τι τους ενοχλεί.Προσπαθώ να καταλάβω πώς υπάρχει διαφορά μεταξύ του embedding και του linking.
Ανέβασε το "συμβόλαιο" αν δεν εχει σχετικό όρο μέσα που να το απαγορεύει, είμαι περίεργος.
Όχι καλή μου! Το TED ανέβασε τα video του δωρεάν για το κοινό!![]()
Άμα στο TED πάει ο Σάκης και αρχίσει να τραγουδάει και ο video αυτό μπει στο e-steki, τότε θα έχω πρόβλημα.Ερωτηση κρισεως που θα με δυσαρεστησει αν μου απαντησετε θετικα..
Απαγορευονται και βιντεος απο TED η ισχυει μονο για Tube?
Ναιδηλαδή θα υπάρχει το τραγούδι απλά ως λινκ ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.