Μουσική και χαρακτήρας

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,818 μηνύματα.
Πριν το 2000 δεν υπήρχε η πολυτέλεια που έχουμε σήμερα να έχουμε πρόσβαση σε βάσεις και playlists μουσικής. Ακόμα και τα δισκοπωλεία προωθούσαν συγκεκριμένους καλλιτέχνες και τα άλλα CDs βρισκόντουσαν καταχωνιασμένα στη μάζα των CDs που έπρεπε να πας ξέροντας τι θέλεις για να τα αγοράσεις.
Οι περισσότεροι ακούγαμε ό,τι σέρβιρε η τηλεόραση και το ραδιόφωνο τα οποία είχαν τεράστια δύναμη, τότε και χτίστηκαν ολόκληρες καριέρες έτσι στα 90s.
Σήμερα με τόσες φωνές γύρω μας και με αποδυναμωμένη την TV, είναι πιο δύσκολο να ξεχωρίσει ένας καλλιτέχνης.

Εγώ με το διαδίκτυο (κάπου στα 16+ ) άρχισα να σχηματίζω το προσωπικό μου μουσικό γούστο. Και το Spotify με τον αλόριθμό του με έχει καταλάβει και μου κάνει προτάσεις.

Κι εγώ δεν θεωρώ ότι έχει να κάνει με την ποιότητα του χαρακτήρα αλλά μόνο με το πόσο ψαγμένος είναι κάποιος με τη μουσική, δηλαδή αν τον ενδιαφέρει να ψαχτεί θα αποκτήσει πιο προσωπικό γούστο, αλλιώς μπορεί να βασιστεί ακόμα σε αυτά που προωθούν η τηλεόραση και το ραδιόφωνο.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top