Affectuoso31
Νεοφερμένο μέλος

Γνώμη μου χωρίς να είναι κανείς υποχρεωμένος να την αποδεχτεί η όχι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Affectuoso31:Οι μουσικές που μιλάνε στην ψυχή σου και δεν τις ακούς απλά επειδή τις ακούνε οι κολλητοί σου ή επειδή είναι της μόδας καθρεφτίζουν την ψωχή σου . Ακόμα περισσότερο και απο τα μάτια...
Γνώμη μου χωρίς να είναι κανέις υποχρεωμένος να την αποδεχτεί η όχι...
Τι είναι η ψωχή ? :p

Affectuoso έχεις δίκιο
Βέβαια όλοι ακούμε διάφορα είδη ανάλογα τη διάθεση
Πχ εγώ λατρεύω Τσανακλίδου αλλά αν ακούω συνέχεια Τσανακλίδου θα πέσω σε μαρασμό
Εχω τρέλλα με τη Βανδή αλλά δε μπορώ όλη την ώρα τσιφτετελοσαχλοτράγουδα , επίσης έχω τρέλλα με το LE PECHEURS DE PERLES-Gerges Bizet αλλά δε μπορώ συνέχεια γιατί θα αποκοιμηθώ
Αρα ? σε ποιά χρονική στιγμή υπάρχει ο χαρακτήρας μου ?
Σε όλες θα έλεγα εγώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Affectuoso31
Νεοφερμένο μέλος

Έχω δρόμο ακόμα ε?

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny:Ναι αλλά και πάλι στις προσωπικές σου στιγμές δνε παίζει ρόλο και η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι??![]()
σίγουρα bunny μου,αλλά νομίζω ότι ο καθένας στις προσωπικές του στιγμές -άσχετα με την διάθεσή του- επιλέγει ν'ακούσει κάποια συγκεκριμένα είδη μουσικής που του αρέσουν(/που προτιμάει) και όχι τόσο κάτι που θ'άκουγε όταν θα'θελε να κάνει χαβαλέ ή κάτι ανάλογο...

adespoto
Περιβόητο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

vaguraw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικα ειναι μια επιλογη το τι μουσικη θα ακουσεις.Οι επιλογες μας δεν φανερωνουν το τί ειμαστε??
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από vaguraw:Δυστυχως εκω καταληξει στο συμπερασμα οτι πολλοι ειναι αυτοι που ακουνε μουσικες απο συνηθεια και επιπλεον απορριπτουν πραγματα χωρις να τα κατανοησουν.Εχω δει παρα πολλα παραδειγματα πανω σε αυτο και εγω προσωπικα εχω ακουσει παρα πολλα.Ομως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η μουσικη που ακους φανερωνει πολλα για τον χαρακτηρα σου.Ας πουμε οι περισσοτεροι που γνωριζω να ακουνε τα συγχρονα λαικο-ποπ ασματα(Βανδη Βισση) σε κοινη βαση εχω δει οτι κατα κυριο λογο ειναι trendy(με την κακη εννοια) και θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω θυματα.
Γενικα ειναι μια επιλογη το τι μουσικη θα ακουσεις.Οι επιλογες μας δεν φανερωνουν το τί ειμαστε??
εννοείς για τους φανατικούς αυτού του είδους έτσι??
vaguraw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε κοινη βαση εννοω...να ακουνε αποκλειστικα αυτο το στυλ και να λενε π.χ. για την ροκ, <<εμενα δεν μαρεσουν "αυτά">> χωρις να εχουν μπει ποτε στην διαδικασια.Ειμουνα λιγο αστοχος sorryΑρχική Δημοσίευση από bunny:εννοείς για τους φανατικούς αυτού του είδους έτσι??

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

εγώ ακούω και απο αυτά τα λαικο ποπ μέχρι βαρια σκυλάδικα, ρεμπέτικα, έχω ακούσει όμως αυτά που δεν μου αρεσουν οι κολλητοί μου τα ακουν και η αδερφή μου χιπ χοπ, ενω RNB μου αρέσει περισσότερο.
Βέβαια όπως έχω πει ήδη είναι ανάλογα και τα κέφια μου.
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως εάν θα έπρεπε να ντύνομαι κατα το music-fashion:
1) tax/κουστούμι.
2) μακρύ μαλλί/τζιν/δερμάτινο/αλυσίδες/περίεργο αξεσουάρ/μηχανή
3) χαβανέζικο πουκάμισο/παντόφλα/σορτσάκι
όλα αυτά ταυτόχρονα βεβαια.... χμχμχμμμμ
σκέφτομαι σοβαρά τη μια μέρα να σκάω στο πανεπιστήμιο με κουστουμάκι/γραβατούλα, την άλλη με casual ντύσιμο τζινάκι και έτσι και τη τελευταία με φορμίτσα

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos:3) χαβανέζικο πουκάμισο/σαγιονάρα/σορτσάκι
ΕΤΣ

Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos:σκέφτομαι σοβαρά τη μια μέρα να σκάω στο πανεπιστήμιο με κουστουμάκι/γραβατούλα,
έρχομαι σπόνσορας.
θα ψαρώσουν όλοι.
φτιάξε μπιζινες καρντς

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:έρχομαι σπόνσορας.
θα ψαρώσουν όλοι.
φτιάξε μπιζινες καρντς![]()
pk tssssssssssssssssssssssssssssssss EEEEEGGGGIIINEEEEE
smart
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Αλλά επειδή όπως είπα την θεωρώ τέχνη δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά άτομα που ακούνε συνέχεια σκυλάδικα και πράγματα που είναι στην μόδα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλα πιο συγκεκριμενα παει και με τα κεφια. Ολοι εχουμε ενα βασικο ακουσμα, δε λεω αλλα ερχονται και καποιες ιδιαιτερες στιγμες. Ενα καιρο που ειχα ψιλοκαψουρευτει ακουγα το One love των U2 γιατι αυτο επαιζε οταν τον γνωρισα ξερω γω! Καποτε μαλωσα με κατι "φιλους" και για καποιο λογο τον οποιο δε ξερω να εξηγησω ακουγα το don't speak. Οταν εχω κεφια (αγρια ομως) το ριχνω σε buena vista social club, manu chao (αν και ειναι ο αγαπημενος μου) και γενικα σε κεφατους ρυθμους. Παιζει ρολο λοιπον μιας και η μουσικη ειναι ενα μεσο εκφρασης, μια τεχνη. Παραδειγμα το εγω παραπανω, δεν ειμαι εγωκεντρικη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.