Μπέρδεμα με τα SMS

Lia 2006

Νεοφερμένο μέλος

Η Lia 2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα.
Γειά σας. Η θεία μου ελαβε ένα SMS το οποίο εχει σχέση με την δουλειά της. Επειδή το μήνυμα είναι μεγάλο της ήρθε σε μορφή αρχείου το οποίο έπρεπε να ληφθεί για να ανοίξει και να το διαβάσει. Ενώ της είχε έρθει το αρχείο αδυνατούσε να κάνει λήψη. Επικοινώνησε με την εταιρία και είπαν πως θα το διορθώσουν. Εκείνη την ώρα γύρισα σπίτι και μου είπε αν μπορώ να την βοηθήσω. Κατέβασα μια εφαρμογή απ το play store, - που μοιάζει με τα SMS του κινητου - και έχει πρόσβαση σε αυτά μήπως και το αρχείο ανοίξει από την εφαρμογή. Αφού την κατέβασα πάτησα προεπιλογή από αυτήν την εφαρμογή και όχι από την κλασική εφαρμογή του κινητού για τα SMS. Μετά από αυτό, το αρχείο φαίνεται σαν να προσπαθεί να σταλθεί απο το κινητό της θείας μου στην συσκευή από την οποία ήρθε και επίσης δεν εμφανίζει πουθενά το αρχείο! Τι έχει συμβεί; Ίσως την πάρει η εταιρία σήμερα για να διορθώσει το πρόβλημα. Αν έχει σβηστεί το μήνυμα θα μπορεί να επαναφερθεί; Οποίος μπορεί ας μου απαντήσει γιατι έχω πολλές τύψεις.

yozerehs

Τιμώμενο Μέλος

Ο yozerehs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.968 μηνύματα.
Είναι σύνηθες φαινόμενο οι εφαρμογές μηνυμάτων να μετατρέπουν αυτόματα τα μεγάλα SMS σε MMS, δηλαδή τα μετατρέπουν σε "αρχείο" όπως λες κι εσύ, οπότε φαντάζομαι πως κάτι τέτοιο συνέβη στην περίπτωση που αναφέρεις. Ο μόνος τρόπος να το διαβάσει η θεία σου το "αρχείο", είναι να ρυθμίσει την συσκευή, ώστε να μπορεί να διαβάζει κανονικά τα εισερχόμενα MMS. Τις ρυθμίσεις αυτές μπορεί να τις πάρει η θεία σου από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Επίσης, καλό θα ήταν τόσο το άτομο που έστειλε αυτό το μεγάλο SMS όσο και εσείς, να απενεργοποιήσετε (ψάχνοντας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής που χρησιμοποιείτε) την αυτόματη μετατροπή των μεγάλων SMS σε MMS, καθώς, πέρα από το μπέρδεμα που αναφέρεις, οδηγεί και σε αυξημένες χρεώσεις χωρίς λόγο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια