Μπαράζ σεισμών σε Σαντορίνη και Αμοργό

ρε συ αν δείς καπνό θα είναι επειδή το εχεις κάψει απο το άγχος
αδερφέ γιατί εχεις μείνει εκεί; δεν υπάρχει διαφυγή να πας κάπου μακριά απο το νησί μέχρι να δούμε τι θα γίνει;

Δεν μενει στη σαντορινη καρντια μου..στην αθηνα ειναι λεμε... :crazy: :crazy: :crazy:
Αν δεν τρολαρει..εχει θεμα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και συνέχισε ο κ. Λέκκας: «Το σενάριο των 6 ρίχτερ και πάνω συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες....

Εχθές έλεγε ότι το σενάριο των 6 ρίχτερ είναι υπερβολικά ακραίο και συνωμοσιολογικό. Σήμερα λέει ότι το σενάριο των 6 ρίχτερ και πάνω συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες... (49.9% εννοεί)
Αν δεν τρολαρεις σκεψου μηπως χρειαστεις καποια ιατρικη βοηθεια.Δεν ειναι νορμαλ πραγματα αυτα.

Δεν μενει στη σαντορινη καρντια μου..στην αθηνα ειναι λεμε... :crazy: :crazy: :crazy:
Αν δεν τρολαρει..εχει θεμα.

Αν δεν τρολαρεις σκεψου μηπως χρειαστεις καποια ιατρικη βοηθεια.Δεν ειναι νορμαλ πραγματα αυτα.
Το θέμα είναι αν στο τόπικ θα συζητιούνται νορμάλ πράγματα on-topic (έχουμε και επίσημα τον πρώτο 5άρι σεισμό και μάλιστα αισθητό στην Αθήνα), ή αν θα συνεχίσει να γράφει ο καθένας τον μακρύ του και το κοντό του.

Πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχει μια νορμάλ διαχείριση του τόπικ από τους μοντ, ειδικά αν φτάσει 6 ρίχτερ.

Κουνήθηκε η οθόνη του υπολογιστή μου πριν 1 λεπτό, Χασιά, Φυλή, Δυτική Πάρνηθα, Αττική.

Μαντεύω 5.3 ρίχτερ μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού. 15.01 ώρα.

Άλλος ένας τώρα 15.05.

Και οι δύο αυτοί είναι 5+ μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού.

Και όμως επιβεβαιώθηκε και όμως είναι αισθητοί στην Αθήνα.

Για την ακρίβεια 5.0 ρίχτερ ακριβώς, 15.04.17. Αυτό βλέπω επίσημα.

Εγώ αισθάνθηκα δύο σεισμούς, 5+ ρίχτερ. 15.01 και 15.05. Περιμένω να ενημερωθεί το σύστημα.

Ερωτηση : Πως γινεται να πατησες αποστολη της αναρτησης 15.02.59 δευτερολεπτα και να αισθανθηκες σεισμο 15.05.01 δευτερολεπτα ?

Ερωτηση : Πως γινεται να πατησες αποστολη της αναρτησης 15.02.59 δευτερολεπτα και να αισθανθηκες σεισμο 15.05.01 δευτερολεπτα ?
Με το edit.

Τελικά ήταν 5.2 για αυτό τον λένε 5 στις ειδήσεις.

Τι συμβαίνει;;

παίδες έχω ένα φιλαράκι, που αποφάσισε να πάει μεθαύριο Σαντορίνη, να την απολαύσει ήσυχη, αλήθεια, όχι τρολ
Δείξε μου το φίλο σου....... :hug:

Με το edit.

Τελικά ήταν 5.2 για αυτό τον λένε 5 στις ειδήσεις.
Οτι εσυ στυην αθηνα αισθανηκες τον σεισ ο στη σαντορινη.
ΤΡΟΛΛ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΤ στα σιγουρα.

Τρολαρει.
Και ΔΕν ειναι η πρωτη φορα

1738680983446.png

Τελευταία επεξεργασία:
Ας αφήσουμε μια σκέψη και για όσα ζώα απλά θα παρατήσουν πίσω τους στο έλεος της μοίρας τους

Τρολαρει.
Ή μπορει να εχει υπερδυναμεις . Ή μπορει να ηπιε χλωρινη .

Τρολαρει.
Moderators; Απλά πείτε μου άμα είναι να μην συμμετέχω στο τόπικ.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Back